HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. EVOLUTION in fitness. Kedves Vásárlónk!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. EVOLUTION in fitness. Kedves Vásárlónk!"

Átírás

1 1 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EVOLUTION in fitness Kedves Vásárlónk! Köszönjük, hogy cégünk, a Herky Sport Kft. által kifejlesztett terméket vásárolta meg, mely forradalmian új rendszerű, gazdaságos és sokoldalú felhasználást biztosít tulajdonosának. Hogy miért? Mivel a termék használatához nem szükséges sem kétkezes, sem egykezes rúd, elegendő mindössze a gépet illetve tetszés szerint néhány kilogramm súlyt vásárolnia. Kondícionáló gépünk kisebb lakásokban is rendkívül sokoldalúan, a család szinte valamennyi tagja által használható, legyen szó akár szigorú súlyzós edzésről, akár női alakformálásról. További előnyei: - közvetlen kapcsolat a súllyal, drótkötél-rendszer és csigák nélkül, - a jobb és a bal oldal egymástól függetlenül használható (aszimmetrikus edzés), - a teljes izomzat átmozgatására alkalmas, a gyakorlatok sokrétű variációjával, - az egyes gyakorlatok utáni átállítás egyszerű és gyors. Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi részletes tájékoztatónkat, hogy minél alaposabban megismerje termékünket, illetve a benne rejlő lehetőségeket!

2 TARTALOMJEGYZÉK 2 Bevezető Alkatrészlista Fekvenyomás Fekvenyomás széles fogással Váltott fekvenyomás Normál 30 -os nyomás 30 -os nyomás széles fogással Váltott 30 -os nyomás Normál 45 -os nyomás 45 -os nyomás széles fogással Váltott 45 -os nyomás Negatív nyomás Negatív nyomás széles fogással Váltott negatív nyomás Pulloverezés Nyakból nyomás Nyakból nyomás váltottan Húzás csuklyás izomra Állig húzás az 1. vagy 2. számú adapterrel Kétkezes adapteres álló bicepsz gyakorlat Scott pados bicepsz gyakorlat Egykezes csavart bicepsz gyakorlat Hasizom gyakorlat ferde paddal Hasizom gyakorlat ferde paddal, egyenes felüléssel Hasizom gyakorlat ferde paddal, csavart felüléssel Guggolás Lábfeszítés Lábhajlítás Evezés lábgéppel Lehúzás Váltott lehúzás Lehúzás szűken Lehúzás szélesen Evezés szűk adapterrel, padról Döntött evezés pad nélkül, egy kézzel Döntött evezés pad nélkül, két kézzel Hátsó tolás széles fogással Hátsó tolás szűk fogással, az 1. számú adapterrel Tolódzkodás Tolódzkodás váltottan Egykezes tricepsz gyakorlat Kétkezes tolás szemből 1. oldal 3. oldal 4. oldal 4. oldal 5. oldal 5. oldal 5. oldal 5. oldal 6. oldal 6. oldal 6. oldal 7. oldal 7. oldal 7. oldal 7. oldal 8. oldal 8. oldal 8. oldal 9. oldal 9. oldal 9. oldal 10. oldal 10. oldal 10. oldal 11. oldal 11. oldal 11. oldal 12. oldal 12. oldal 13. oldal 13. oldal 13. oldal 13. oldal 13. oldal 14. oldal 14. oldal 15. oldal 15. oldal 15. oldal 16. oldal 16. oldal 16. oldal

3 ALKATRÉSZLISTA: 3 A: forgás- és rögzítő pont nyomás esetén 1. számú adapter: B: forgás- és rögzítő-pont húzás esetén 2. számú adapter: C: húzó/nyomó kar 3. számú adapter: D: váltó rugós stift 4. számú adapter: E: toló/húzó rúd F: súlytartó G: súly-ütköző stift 1: fogókar 2: súlytartó kar 3: gázlift / gázlift-rögzítő csavar 4: gázlift működtető pedál 5: lábfej-rögzítő/ fogantyú 6: pad-talp 7: háttámla 8: ülőke 9: fogantyú 11: lábgép és ülőke-rögzítő U-stift (2 db) 10: ülőke-kitámasztó fokozatok 12. lábgép A Welltrainer kondícionáló gép beállításának szemléltetésében a géptest két oldalán elhelyezett grafika nyújt segítséget!

4 1. Alapgyakorlat: FEKVENYOMÁS 4 ütközője legyen betolva. A gép magasságát (függőleges jelzőjét) a pont közé (minimum magasság) állítsuk be. Ezt a helyzettől függően kétféleképpen tehetjük meg, a kívánt pozícióba történő: - süllyesztéssel: a súlytartóra helyezett súlyok segítségével (minimum 20 kg), a függőleges rögzítő csavarok fellazítása után az egyik pedált lenyomva működésbe hozzuk a gázliftet, mely által a géptestet leeresztjük a kívánt pozícióba. - emeléssel: a súlytartó mindét oldaláról eltávolítjuk a súlyokat, majd a függőleges rögzítő csavarok fellazítása után az egyik pedált lenyomva működésbe hozzuk a gázliftet, mely által a géptestet felemeljük a kívánt pozícióba. Fontos! A kívánt pozíció elérése után a rögzítő csavarokat feltétlenül szorítsuk meg! Ezt követően a padot vízszintes helyzetbe állítjuk, és hátsó talpát a pont közé toljuk. A fenti beállítások elvégzése után, a kép alapján végezzük a gyakorlatot, akár aszimmetrikus súlyterheléssel is dolgozhatunk! FEKVENYOMÁS SZÉLES FOGÁSSAL A gyakorlatot úgy végezzük, hogy a gép fogantyúját a normál fekvenyomáshoz képest szélesebb pozícióban fogjuk meg, a bemutatott kép alapján.

5 VÁLTOTT FEKVENYOMÁS 5 A gép jobb és bal fogantyúját felváltva, folyamatosan mozgatjuk le és fel, kis súlyok használatával, az illusztrált képnek megfelelően. 2. Alapgyakorlat: NORMÁL 30 -OS NYOMÁS ütközője legyen betolva. Magasságát a fekvenyomásnál már ismertetett módon állítsuk be. A fekvenyomáshoz képest cm-rel emeljük meg a gép magasságát! A pad háttámlájának dőlésszögét 30 -ra állítsuk be, és hátsó talpát a fekvenyomáshoz képest cm-rel beljebb toljuk. A fenti beállítások elvégzése után, a kép alapján végezzük a gyakorlatot, akár aszimmetrikus súlyterheléssel is dolgozhatunk! 30 -OS NYOMÁS SZÉLES FOGÁSSAL A gyakorlatot úgy végezzük, hogy a gép fogantyúját a normál 30 -os nyomáshoz képest szélesebb pozícióban fogjuk meg, a bemutatott kép alapján. VÁLTOTT 30 -OS NYOMÁS

6 A gép jobb és bal fogantyúját felváltva, folyamatosan mozgatjuk le és fel, kis súlyok használatával, az illusztrált képnek megfelelően Alapgyakorlat: NORMÁL 45 -OS NYOMÁS ütközője legyen betolva. Magasságát a fekvenyomásnál már ismertetett módon állítsuk be. A fekvenyomáshoz képest cm-rel emeljük meg a gép magasságát! A pad háttámlájának dőlésszögét 45 -ra állítsuk be, és hátsó talpát a fekvenyomáshoz képest cm-rel beljebb toljuk. A fenti beállítások elvégzése után, a kép alapján végezzük a gyakorlatot, akár aszimmetrikus súlyterheléssel is dolgozhatunk! 45 -OS NYOMÁS SZÉLES FOGÁSSAL A gyakorlatot úgy végezzük, hogy a gép fogantyúját a normál 45 -os nyomáshoz képest szélesebb pozícióban fogjuk meg, a bemutatott kép alapján. VÁLTOTT 45 -OS NYOMÁS A gép jobb és bal fogantyúját felváltva, folyamatosan mozgatjuk le és fel, kis súlyok használatával, az illusztrált képnek megfelelően.

7 4. Alapgyakorlat: NEGATÍV NYOMÁS 7 ütközője legyen kihúzva. A géptest magasságát a legalacsonyabb pozícióba állítjuk a fentiekben már ismertetett módon. A pad háttámlájának dőlésszögét negatívba állítjuk, az ülőke pozícióját viszont pozitívba, majd az U-stiftek segítségével rögzítjük az ülőkét valamint a padban már elhelyezett lábgépet is. A fenti beállítások elvégzése után, a kép alapján végezzük a gyakorlatot, akár aszimmetrikus súlyterheléssel is dolgozhatunk! NEGATÍV NYOMÁS SZÉLES FOGÁSSAL A gyakorlatot úgy végezzük, hogy a gép fogantyúját a normál negatív nyomáshoz képest szélesebb pozícióban fogjuk meg, a bemutatott kép alapján. VÁLTOTT NEGATÍV NYOMÁS A gép jobb és bal fogantyúját felváltva, folyamatosan mozgatjuk le és fel, kis súlyok használatával, az illusztrált képnek megfelelően. 5. Alapgyakorlat: PULLOVEREZÉS A negatív nyomáshoz hasonlóan állítsuk be a pad pozícióját oly módon, hogy a lábgép rögzítő U-stiftjét kivesszük, és a kép alapján a súlyokkal terhelt lábgéppel végezzük a gyakorlatot egy vagy két kézzel.

8 6. Alapgyakorlat: NYAKBÓL NYOMÁS 8 ütközője legyen betolva. A padot állítsuk vízszintes helyzetbe, a géptestet pedig a legmagasabb pozícióban rögzítsük. A fenti beállítások elvégzése után, a kép alapján végezzük a gyakorlatot a kívánt fogási szélességben. Akár aszimmetrikus súlyterheléssel is dolgozhatunk! NYAKBÓL NYOMÁS VÁLTOTTAN A gép jobb és bal fogantyúját felváltva, folyamatosan mozgatjuk le és fel, kis súlyok használatával, az illusztrált képnek megfelelően. 7. Alapgyakorlat: HÚZÁS CSUKLYÁS IZOMRA ütközője legyen betolva. A padot távolítsuk el, a géptestet pedig a legalacsonyabb pozícióban rögzítsük. A géphez a képnek megfelelően- csatlakoztassuk az 1. vagy 2. számú adaptert! A fenti beállítások elvégzése után, a kép alapján végezzük a gyakorlatot.

9 8. Alapgyakorlat: ÁLLIG HÚZÁS AZ 1. VAGY 2. SZÁMÚ ADAPTERREL 9 A húzás csuklyás izomra gyakorlatnál ismertetett módon állítsuk be a gépet, majd a karokat a kép alapján az 1. vagy 2. adapter segítségével az állunkig húzzuk. 9. Alapgyakorlat: KÉTKEZES ADAPTERES ÁLLÓ BICEPSZ GYAKORLAT ütközője legyen betolva. A padot távolítsuk el, a géptestet állítsuk a testmagasságnak és a karhossznak megfelelően, majd a 2. adapterrel a kép alapján végezzük a gyakorlatot. 10. Alapgyakorlat: SCOTT PADOS BICEPSZ GYAKORLAT

10 A padot csatlakoztassuk a géphez a billenés-veszély megelőzésének érdekében! A háttámlát vízszintes helyzetbe állítjuk. Az ülőke alá rögzítjük a scott padot, majd a lábgépet, melyre ráhelyezzük a szükséges súlyokat. A lábgép felső hengerpárnáját eltávolítjuk, helyére a 4. adaptert csatlakoztatjuk. A scott padot a kívánt magasságra állítjuk be. A fenti beállítások elvégzése után, a kép alapján végezzük a gyakorlatot Alapgyakorlat: EGYKEZES CSAVART BICEPSZ GYAKORLAT ütközője lehet tetszés szerint betolva, vagy kihúzva. A padot távolítsuk el, a géptestet állítsuk a testmagasságnak és a karhossznak megfelelően. A kép alapján végezzük a gyakorlatot oly módon, hogy az egyenes illetve a csavart bicepsz gyakorlatot is el tudjuk végezni. 12. Alapgyakorlat HASIZOM-GYAKORLAT FERDE PADDAL A pad háttámlájának dőlésszögét negatívba állítjuk, az ülőke pozícióját viszont pozitívba, majd az U-stiftek segítségével rögzítjük az ülőkét valamint a padban már elhelyezett lábgépet is. A fenti beállítások elvégzése után, a kép alapján végezzük a gyakorlatot. HASIZOM-GYAKORLAT FERDE PADDAL, egyenes felüléssel A bemutatott képnek megfelelően végezzük a gyakorlatot.

11 HASIZOM-GYAKORLAT FERDE PADDAL, csavart felüléssel 11 A bemutatott képnek megfelelően végezzük a gyakorlatot. 13. Alapgyakorlat GUGGOLÁS ütközője legyen kihúzva. A gép karjaihoz csatlakoztatjuk az 1. adaptert. A guggoláshoz szükséges stabil terpeszállásban, a bemutatott képnek megfelelően végezzük a gyakorlatot. 14. Alapgyakorlat LÁBFESZÍTÉS

12 A padot csatlakoztassuk a géphez a billenés-veszély megelőzésének érdekében! A háttámlát vízszintes helyzetbe állítjuk. Az ülőke alá rögzítjük a lábgépet, melyre ráhelyezzük a szükséges súlyokat. Amennyiben az alsó lábszár hossza szükségessé teszi, az ülőkét pozitívba állítjuk. A fenti beállítások elvégzése után, a kép alapján végezzük a gyakorlatot Alapgyakorlat LÁBHAJLÍTÁS A padot csatlakoztassuk a géphez a billenés-veszély megelőzésének érdekében! A háttámlát vízszintes helyzetbe állítjuk. Az ülőke alá rögzítjük a lábgépet, melyre ráhelyezzük a szükséges súlyokat. A képnek megfelelően a felső hengerpárnába akasztjuk az Achilles-izmunkat, térdünket a lábgép forgáspontjába helyezzük. A pad hátsó talpán lévő fogantyúkba kapaszkodva rögzítjük testünket a padon, majd a kép alapján végezzük a gyakorlatot. 16. Alapgyakorlat EVEZÉS LÁBGÉPPEL A padot csatlakoztassuk a géphez a billenés-veszély megelőzésének érdekében! A háttámlát vízszintes helyzetbe állítjuk. Az ülőke alá rögzítjük a lábgépet, melyre ráhelyezzük a szükséges súlyokat. A lábgép felső hengerpárnáját eltávolítjuk, helyére a 4. adaptert csatlakoztatjuk (scott pad nélkül). A fenti beállítások elvégzése után, a kép alapján végezzük a gyakorlatot.

13 17. Alapgyakorlat LEHÚZÁS 13 A Welltrainer-géptest a B forgás és a B rögzítő-pontban legyen rögzítve, a súlytartó kar ütközője legyen kihúzva. A géptestet a maximális magasságra állítjuk. A lábfejet kitámasztjuk a lábfej-rögzítő segítségével. VÁLTOTT LEHÚZÁS A gép jobb és bal fogantyúját felváltva, folyamatosan mozgatjuk le és fel, kis súlyok használatával, az illusztrált képnek megfelelően. LEHÚZÁS SZŰKEN A gyakorlatot úgy végezzük, hogy a gép fogantyúját a normál lehúzáshoz képest szűkebb pozícióban fogjuk meg. LEHÚZÁS SZÉLESEN A gyakorlatot úgy végezzük, hogy a gép fogantyúját a normál lehúzáshoz képest szélesebb pozícióban fogjuk meg. 18. Alapgyakorlat EVEZÉS SZŰK ADAPTERREL, PADRÓL A Welltrainer-géptest a B forgás és a B rögzítő-pontban legyen rögzítve, a súlytartó kar ütközője legyen kihúzva. A géptestet a maximális magasságra állítjuk. A lábfejet kitámasztjuk a lábfej-rögzítő segítségével. A 3. adaptert csatlakoztatjuk, és a képen látható módon végezzük a gyakorlatot.

14 19. Alapgyakorlat DÖNTÖTT EVEZÉS PAD NÉLKÜL, EGY KÉZZEL 14 ütközője legyen kihúzva. A géptest magasságát a legalacsonyabb pozícióba állítjuk a fentiekben már ismertetett módon. A képen bemutatott módon végezzük a gyakorlatot. DÖNTÖTT EVEZÉS PAD NÉLKÜL, KÉT KÉZZEL A képen látható módon, két kézzel végezzük a gyakorlatot.

15 20. Alapgyakorlat HÁTSÓ TOLÁS SZÉLES FOGÁSSAL 15 A Welltrainer-géptest a B forgás és a B rögzítő-pontban legyen rögzítve, a súlytartó kar ütközője legyen betolva. A géptestet a legalacsonyabb magasságra állítjuk. HÁTSÓ TOLÁS SZŰK FOGÁSSAL, AZ 1. SZÁMÚ ADAPTERREL A Welltrainer-géptest a B forgás és a B rögzítő-pontban legyen rögzítve, a súlytartó kar ütközője legyen betolva. A géptestet a legalacsonyabb magasságra állítjuk, az 1. számú adaptert csatlakoztatjuk. 21. Alapgyakorlat TOLÓDZKODÁS

16 A Welltrainer-géptest a B forgás és a B rögzítő-pontban legyen rögzítve, a súlytartó kar ütközője legyen betolva. A géptestet a testmagasságnak megfelelő magasságra állítjuk, és a képnek megfelelően végezzük a gyakorlatot. 16 TOLÓDZKODÁS VÁLTOTTAN 22. Alapgyakorlat EGYKEZES TRICEPSZ GYAKORLAT A Welltrainer-géptest a B forgás és a B rögzítő-pontban legyen rögzítve, a súlytartó kar ütközője legyen betolva. A géptestet a testmagasságnak megfelelő magasságra állítjuk. 23. Alapgyakorlat KÉTKEZES TOLÁS SZEMBŐL A Welltrainer-géptest a B forgás és a B rögzítő-pontban legyen rögzítve, a súlytartó kar ütközője legyen betolva. A géptestet a testmagasságnak megfelelő magasságra állítjuk, az 1. számú adaptert csatlakoztatjuk és a képnek megfelelően végezzük a gyakorlatot. Észrevételeiket, hozzászólásaikat nyugodtan küldjék el nekünk, az alábbi elérhetőségünkön várjuk: info@herkysport.hu Kellemes időtöltést, jó edzést kíván Önnek a Herky Sport Kft!

Termékek. Az alacsony fekvőtámasz állvány kondieszköz a fekvőtámasz gyakorlatok kombinálásához,

Termékek. Az alacsony fekvőtámasz állvány kondieszköz a fekvőtámasz gyakorlatok kombinálásához, Termékek Alacsony fekvőtámasz állvány Az alacsony fekvőtámasz állvány kondieszköz a fekvőtámasz gyakorlatok kombinálásához, változatosabbá tételéhez nyújt segítséget. A saját testsúlyos edzés egyik legfontosabb

Részletesebben

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök)

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) Rendelési szám Eszköz leírása Méret (mm) Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) SL116 GYALOGLÓ 1250x600x1600 207 000 Ft 262 890 Ft Végtagok formálására, erősítésére és

Részletesebben

KARDIÓS ALAKFORMÁLÓ EDZÉS

KARDIÓS ALAKFORMÁLÓ EDZÉS KARDIÓS ALAKFORMÁLÓ EDZÉS KINEK AJÁNLJUK? Teljesen kezdőknek, akik jelentős túlsúlytól szeretnének megszabadulni, edzettségi szintjük alacsony, de formálni, alakítani, feszesíteni szeretnék az alakjukat.

Részletesebben

Blood Circulatory Massager. Termék száma: 1500

Blood Circulatory Massager. Termék száma: 1500 Blood Circulatory Massager Termék száma: 1500 Kérjük figyelmesen olvassa el a mellékelt leírást mielőtt ezt a terméket használatba venné. A későbbi időkre is tartalmaz információkat, abban az esetben,

Részletesebben

Összeszerelési útmutató. Karfás ültetőszék lábtartóval (JAB 0011, 0012, 0013, 0014)

Összeszerelési útmutató. Karfás ültetőszék lábtartóval (JAB 0011, 0012, 0013, 0014) Összeszerelési útmutató Karfás ültetőszék lábtartóval (JAB 0011, 0012, 0013, 0014) 1 Köszönjük, hogy termékünket választotta! Termékeink egyedi kézi gyártásúak, ezért a szokásosnál nagyobb ügyességet igényel

Részletesebben

Tetőcsomagtartó létraszállítóval

Tetőcsomagtartó létraszállítóval Renault Kangoo 200 utáni típushoz FIGYELEM: A LÉTRASZÁLLÍTÓ SÍNEK (1 ÉS 2) AZONOSAK ÉS MINDKÉT OLDALON HASZNÁLHATÓK. 1 - JOBB LÉTRASZÁLLÍTÓ SÍN - 2 M - x1 CIKKSZÁM: 02-01-M 6 - HÁTSÓ KÖTÉNYLEMEZ - x1 CIKKSZÁM:

Részletesebben

CIKK SZÁM: 1241 HASZNÁLATI UTASÍTÁS

CIKK SZÁM: 1241 HASZNÁLATI UTASÍTÁS CIKK SZÁM: 1241 HASZNÁLATI UTASÍTÁS TARTALOM FELHASZNÁLÓI FIGYELMEZTETÉS ALKATRÉSZEK LISTÁJA FELÜLNÉZETI RAJZ SZERELÉSE ÚTMUTATÓ HASZNÁLAT ELÖTTI BEMELEGÍTÉS ÉS NYÚJTÁSI TIPPEK NEHÉZSÉG BEÁLLÍTÁSA TRÉNING

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fitness szobakerékpár Hiton Racer K2 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK 2 ROBBANTOTT ÁBRA 3 ALKATRÉSZ LISTA 4 ÖSSZESZERELÉSI UTASÍTÁSOK 6

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fitness szobakerékpár Hiton Racer K2 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK 2 ROBBANTOTT ÁBRA 3 ALKATRÉSZ LISTA 4 ÖSSZESZERELÉSI UTASÍTÁSOK 6 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Fitness szobakerékpár Hiton Racer K2 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK 2 ROBBANTOTT ÁBRA 3 ALKATRÉSZ LISTA 4 ÖSSZESZERELÉSI UTASÍTÁSOK 6 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK :: Olvassa el az utasításokat a kerékpár

Részletesebben

130 TC FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

130 TC FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 130 TC Modellszám: WEEVBE3909.0 Sorszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV KÉRDÉSEK? Gyártóként, arra törekszünk, hogy vásárlóink minden igényét

Részletesebben

Munkaszék beállítási útmutató

Munkaszék beállítási útmutató A Munkaszék beállítási útmutató B 3 ElLÖLNÉZET Köszönjük, hogy Herman Miller széket vásárolt. Minden általunk tervezett székben a művészet és tudomány területén elért haladás ötvözése a célunk. Ez a cél

Részletesebben

ÖSSZECSUKHATÓ MINI SZOBAKERÉKPÁR

ÖSSZECSUKHATÓ MINI SZOBAKERÉKPÁR ÖSSZECSUKHATÓ MINI SZOBAKERÉKPÁR Termék száma: 1330 HASZNÁLATI UTASÍTÁS FONTOS: Mindig bizonyosodjon meg róla, hogy a terméket egy egyenes, csúszásmentes felületre helyezze. Ez elengedhetetlen a biztonságos

Részletesebben

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök)

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) Rendelési szám Eszköz leírása Méret (mm) SL101 KAR ÉS MELLKAS ERŐSÍTŐ 1600x750x2050 19,1 (4,16 x 4,58 m) 155 440 700 Ft 559 689 Ft Mire jó? Felső végtagok,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7255 Multifunkciós edzőtorony insportline ProfiGym C30

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7255 Multifunkciós edzőtorony insportline ProfiGym C30 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7255 Multifunkciós edzőtorony insportline ProfiGym C30 1 TARTALOM FONTOS BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉS... 3 CSOMAGOLÁS... 3 CSOMAGOLÁS ELTÁVOLÍTÁSA... 3 ILLUSZTRÁLT ALKATRÉSZLISTA

Részletesebben

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök)

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) Rendelési szám Eszköz leírása Méret (mm) Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) SL116 GYALOGLÓ 1250x600x1600 207 000 Ft 262 890 Ft Végtagok formálására, erősítésére és

Részletesebben

IN 1336 Edzőpad HERO

IN 1336 Edzőpad HERO H A S Z N Á L A T I Ú T M U T A T Ó IN 1336 Edzőpad HERO Köszönjük, hogy termékünk megvásárlása mellett döntött. Bármennyire is igyekszünk a legjobb minőség elérésére, 1 előfordulhatnak hiányzó, vagy hibás

Részletesebben

Nitro Rollátor. Használati utasítás. www.gyogyaszat i.h

Nitro Rollátor. Használati utasítás. www.gyogyaszat i.h Nitro Rollátor Használati utasítás www.gyogyaszati.hu MEDIGOR www.gyogyaszat i.h u Rollátor részei 3 1 4 2 6 5 7 12 8 11 10 9 1. Markolat 2. Állítható kormányrúd 3. Foganytyú fényvisszaverõje 4. Fékkar

Részletesebben

Termék adatlap Air Walker Rendelési kód: OFC2-01

Termék adatlap Air Walker Rendelési kód: OFC2-01 175,5 cm 349 cm Air Walker Rendelési kód: OFC2-01 399 cm 99 cm Edzéstípus: Vérkeringés, kardio Hatása: Az ízületeket kímélve edzi a teljes láb- és csípőizomzatot. Hasznos eszköze lehet a mozgásszervi rehabilitációnak

Részletesebben

Beállítási útmutató Mirra székhez

Beállítási útmutató Mirra székhez Beállítási útmutató Mirra székhez L Az itt látható útmutató tartalmazza az összes lehetséges beállítást. A beállítások felszereltségtől és modelltől függően változhatnak. A Mirra szék beállítási útmutató

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Modellszám: WEEVBE8909.0 Sorszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV KÉRDÉSEK? Gyártóként, arra törekszünk, hogy vásárlóink minden igényét kielégítsük.

Részletesebben

Tetőcsomagtartó létraszállítóval

Tetőcsomagtartó létraszállítóval FIGYELEM: A LÉTRASZÁLLLÍTÓ SÍNEK (1 & 2) AZONOSAK ÉS MINDKÉT OLDALON HASZNÁLHATÓK. 1 - JOBB LÉTRASZÁLLLÍTÓ SÍN - x 1 CIKKSZÁM: A02-01-M Renault Master Opel Movano és Nissan Primastar típusokhoz - BELSŐ

Részletesebben

Fitnesz állomás

Fitnesz állomás Fitnesz állomás 10006741 10029365 Tisztelt Vásárló, Gratulálunk a megvásárolt termékhez. Olvassa el figyelmesen az útmutatót, és kövesse az alábbi utasításokat, hogy elkerülje a készülék károsodását. Az

Részletesebben

Tartalom: Biztonsági utasítások Bemelegítés Alkatrészek listája Szerelési utasítások Pad pozíciói Edzés táblázat Felülnézeti rajz Alkatrészek listája

Tartalom: Biztonsági utasítások Bemelegítés Alkatrészek listája Szerelési utasítások Pad pozíciói Edzés táblázat Felülnézeti rajz Alkatrészek listája MULTI PURPOSE BENCH Állítható fekvőpad Cikk szám: 1513 Használati utasítások Tartalom: Biztonsági utasítások Bemelegítés Alkatrészek listája Szerelési utasítások Pad pozíciói Edzés táblázat Felülnézeti

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7186 Kondigép insportline Profigym C50

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7186 Kondigép insportline Profigym C50 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7186 Kondigép insportline Profigym C50 1 TARTALOM RAJZ... 3 ALKATRÉSZLISTA... 4 SZERELÉS... 8 GARANCIÁLIS FELTÉTELEK, REKLAMÁCIÓ... 18 2 RAJZ 3 ALKATRÉSZLISTA 1 2 3 4 első távtartó

Részletesebben

Szoba edzőgép

Szoba edzőgép Szoba edzőgép 10022302 10022301 Tisztelt vásárló, gratulálunk Önnek a Klarfit eszköz vásárlásához. Olvassa el az egész használati utasítást alaposan és kövesse azt a lehetséges károk elkerülése érdekében.

Részletesebben

használati utasítás PLUS edzőtorony IN 190

használati utasítás PLUS edzőtorony IN 190 használati utasítás PLUS edzőtorony IN 190 A JÓTÁLLÁSÉRT ÉS A SZERVIZÉRT FELEL: Insportlike kft, Kossuth Lajos utca 65, Esztergom www.insportline.hu tel/fax: +36 3331 3242 Biztonsági figyelmeztetés: A

Részletesebben

Használati utasítás. Technogym, The Wellness Company és Multipla (figuratív) a Technogym s.p.a.

Használati utasítás. Technogym, The Wellness Company és Multipla (figuratív) a Technogym s.p.a. TM Használati utasítás 2 Technogym, The Wellness Company és Multipla (figuratív) a Technogym s.p.a. tulajdonában lévő védjegyek Olaszországban és más országokban. Szerzői jogok fenntartva Technogym s.p.a.,

Részletesebben

Tetőcsomagtartó létraszállítóval

Tetőcsomagtartó létraszállítóval KÉRJÜK, VEGYE FIGYELEMBE: A LÉTRASZÁLLÍTÓ SÍNEK (1 ÉS 2) AZONOSAK ÉS MINDKÉT OLDALON HASZNÁLHATÓK 1 - JOBB LÉTRASZÁLLÍTÓ SÍN - x1 CIKKSZÁM: A802-0095-M 7 - BAL ELSŐ RÖGZÍTŐ TALP - x1 CIKKSZÁM: 702--PCBAC

Részletesebben

Paperfox EVV-3 papír élvédő vágó. Kezelési utasítás

Paperfox EVV-3 papír élvédő vágó. Kezelési utasítás Paperfox EVV-3 papír élvédő vágó Kezelési utasítás Az EVV-3 papír élvédő vágó alkalmazási területe A Paperfox EVV-3 papír élvédő vágót papír alapanyagú élvédők vágására tervezték a műszaki adatok táblázatban

Részletesebben

-1- Összeszerelési útmutató 2 ajtós szekrényhez

-1- Összeszerelési útmutató 2 ajtós szekrényhez -1- Összeszerelési útmutató 2 ajtós szekrényhez A lapra szerelt terméke összeszerelése a csomagolásban található szerelési rajz útmutatását követve egyszerűen elvégezhető. A szerelési rajz szigorúan követendő

Részletesebben

Szerelési utasítás. Logamax plus. Kaszkád-egység GB162-65/80/100. Szakemberek számára. Szerelés előtt gondosan olvassa el. 7 746 800 086 (2011/02) HU

Szerelési utasítás. Logamax plus. Kaszkád-egység GB162-65/80/100. Szakemberek számára. Szerelés előtt gondosan olvassa el. 7 746 800 086 (2011/02) HU Szerelési utasítás Kaszkád-egység 7214 6000-000.1TD Logamax plus GB162-65/80/100 Szakemberek számára Szerelés előtt gondosan olvassa el. 7 746 800 086 (2011/02) HU Termékáttekintés Termékáttekintés 9 1

Részletesebben

Slim3 Zsani Peak girl kezdősúly: 54,5 kg

Slim3 Zsani Peak girl kezdősúly: 54,5 kg Slim3 Zsani Peak girl kezdősúly: 54,5 kg Slim3 Peak Zsani edzésterve 2012. július 16- tól Felosztás: 1. Nap Felsőtest+kardió 2. Nap Alsótest+kardió 3. Nap Kardió+has+popsi 4. Nap Felsőtest+kardió 5. Nap

Részletesebben

30 NAPOS BEMELEGÍTÉS. Összesen 1 percig. Szászhegyessy Zita. SAJÁT TESTSÚLYOS KIHÍVÁS 11. Nap Felsőtest

30 NAPOS BEMELEGÍTÉS. Összesen 1 percig. Szászhegyessy Zita. SAJÁT TESTSÚLYOS KIHÍVÁS 11. Nap Felsőtest BEMELEGÍTÉS vállkörzés előre-hátra karkörzés szökdelés/ lépkedés Összesen 1 percig. 6 Gyakorlat 2 Körben - 15 perc 1. Tenyértámaszban evezés+ hegymászás (45 mp) Széles tenyértámaszban állj meg, hát egyenes

Részletesebben

EDZÉSTERV TESTÉPÍTÉS ÉS ALAKFORMÁLÁS. Pongrácz István X7Z65I. 2014. december 29.

EDZÉSTERV TESTÉPÍTÉS ÉS ALAKFORMÁLÁS. Pongrácz István X7Z65I. 2014. december 29. EDZÉSTERV TESTÉPÍTÉS ÉS ALAKFORMÁLÁS Pongrácz István X7Z65I 2014. december 29. Tartalomjegyzék Fittségi állapot felmérése... 1 Fittségi cél... 2 Képességek... 2 Makrociklus... 3 Aktuális mezociklus (Február)...

Részletesebben

Azura X1 / Azura X

Azura X1 / Azura X Azura X1 / Azura X2 10030160 10030161 10030162 10030163 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő

Részletesebben

CLEANSANITY BOOTY CAMP EDZÉSTERV

CLEANSANITY BOOTY CAMP EDZÉSTERV LÁBNAP Bemelegítés: 8 perc kardió (bicikli vagy futás) 1. Sétáló kitörés csak saját testsúllyal. 2x40 CLEANSANITY BOOTY CAMP EDZÉSTERV 2. Combfeszítő gépen, közepes terhelést választva 4x20 3. Guggoló

Részletesebben

Termék adatlap Air Walker Rendelési kód: OFC-02

Termék adatlap Air Walker Rendelési kód: OFC-02 Air Walker Rendelési kód: OFC-02 Edzéstípus: Vérkeringés, kardio Hatása: Az ízületeket kímélve edzi a teljes láb- és csípőizomzatot. Hasznos eszköze lehet a mozgásszervi rehabilitációnak is, hiszen javítja

Részletesebben

Tolóajtók. Szerelési útmutatók

Tolóajtók. Szerelési útmutatók Tolóajtók Szerelési útmutatók Tartalom Fogantyú profilok... 2 Alsó- és felső tolóajtó sínek... 3 Tolóajtó profilok... 7 Görgőkészletek... 9 Kiegészítők... 12 Tolóajtó szerelési útmutatók... 14 1 Fogantyú

Részletesebben

A gigászi vállak titka

A gigászi vállak titka A gigászi vállak titka A testépítők általában kevesebb figyelmet szentelnek a váll edzésének, mint az szükséges lenne. Ennek okai elsősorban a következők: gyakran úgy érezzük, elég a vállizmok edzésére

Részletesebben

GYERMEK TRICIKLI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket.

GYERMEK TRICIKLI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. GYERMEK TRICIKLI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. A használati útmutatót olvassa el és õrizze meg késõbbi áttekintésre is. Kérjük a szülõket vagy a terméket összeszerelõ

Részletesebben

i.spada H 932 Felhasználói Kézikönyv

i.spada H 932 Felhasználói Kézikönyv i.spada H 932 Felhasználói Kézikönyv Fontos biztonsági tanácsok, óvintézkedések Az edzőkerékpárt a maximális biztonság jegyében terveztük és készítettük el. Ettől függetlenül bizonyos biztonsági óvintézkedéseket

Részletesebben

L E G T R A I N E R GYVC-008. Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót!

L E G T R A I N E R GYVC-008. Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! LEG_TARINER.qxp 2007.08.03. 9:06 Page 1 L E G Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! T R A I N E R GYVC-008 A VIVAMAX Leg Trainerrel Ön otthonában, kényelmesen edzheti lábait és fenekét,

Részletesebben

Szászhegyessy Zita 30 NAPOS. SAJÁT TESTSÚLYOS KIHÍVÁS 2. Nap Felsőtest BEMELEGÍTÉS

Szászhegyessy Zita 30 NAPOS. SAJÁT TESTSÚLYOS KIHÍVÁS 2. Nap Felsőtest BEMELEGÍTÉS BEMELEGÍTÉS ugrókötél ugró kötél nélkül ugrálsz (nagyobb túlsúllyal maradj a járásnál, egyelőre ne terheld feleslegesen az ízületeidet) Karhúzás oldaltartásban vállkörzés sarokhúzás térdhúzás Összesen

Részletesebben

Rozsdamentes acél kiegészítők

Rozsdamentes acél kiegészítők Rozsdamentes acél kiegészítők 143 STAINLESS STEEL ACCESSORIES Teka kiegészítők A rozsdamentes acél kiegészíőknek két csoportja van: (MX) és (IC). Mind a két termékcsalád közösségi használatra lett tervezve.

Részletesebben

SP16V2 Háti permetező Használati útmutató

SP16V2 Háti permetező Használati útmutató SP16V2 Háti permetező Használati útmutató Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Ebben a dokumentumban hasznos információkat talál a termék rendeltetésszerű és helyes használatával kapcsolatban,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ MODELL: OF1-S16 (KÉRJÜK OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT HASZNÁLAT ELŐTT.) 1 Biztonsági Előírások: 1. Soha ne tegye az ujját vagy más egyebet

Részletesebben

Használati útmutató. SM256 Szobakerékpár indoor cycling Scud Spin X

Használati útmutató. SM256 Szobakerékpár indoor cycling Scud Spin X Használati útmutató SM256 Szobakerékpár indoor cycling Scud Spin X 1 Biztonsági útmutató 1. Szerelje össze a terméket a kézikönyvben feltüntetett utasításoknak megfelelően. Használjon cnyeregkis eredeti

Részletesebben

SKYCAMP Használati útmutató

SKYCAMP Használati útmutató SKYCAMP Használati útmutató Használati útmutató További útmutatásért és bemutató videókért kérjük, látogassa meg az alábbi weboldalt: https://ikamper.hu/pages/szerelesi-utmutatok A SKYCAMP SÁTOR JÁRMŰRE

Részletesebben

BoxMaker Kezelési útmutató. V-1.2-HUN, 2014-Szept.-10

BoxMaker Kezelési útmutató. V-1.2-HUN, 2014-Szept.-10 BoxMaker Kezelési útmutató V-1.2-HUN, 2014-Szept.-10 BoxMaker alkalmazása A BoxMaker-t arra terveztük, hogy hullámpapírból lehessen vele a Paraméterek bekezdésben leírt dobozokat készíteni. A Paraméterek

Részletesebben

MODERN BOX. Garantált minőség hosszútávra

MODERN BOX. Garantált minőség hosszútávra MODERN BOX PUSH TO OPEN Garantált minőség hosszútávra ModernBox egy radikálisan új koncepció, és az egyik legmodernebb rendszer a magyar piacon. A minőséget bizonyítványok támasztják alá nemzetközi kutatási

Részletesebben

Használati útmutató. Flipcut TM. A szerszám használata

Használati útmutató. Flipcut TM. A szerszám használata Használati útmutató Flipcut TM A szerszám használata MEGJEGYZÉS: Az alábbiakban részletezett műveleti sorrend a furat elején a kúpsüllyesztés, a furat végén pedig a visszasüllyesztés hagyományos pengével,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7536 Erősítő insportline PT80

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7536 Erősítő insportline PT80 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7536 Erősítő insportline PT80 MAXIMÁLIS TERHELHETŐSÉG: 100KG (300LB) TARTALOM BIZTONSÁGI ELŐÍRÁS...3 RAJZ...3 ALKATRÉSZLISTA..4 ÖSSZESZERELÉS.6 GARANCIÁLIS FELTÉTELEK, REKLAMÁCIÓ.11

Részletesebben

Zárt rendszerű napkollektoros melegvízellátó rendszer telepítése

Zárt rendszerű napkollektoros melegvízellátó rendszer telepítése Zárt rendszerű napkollektoros melegvízellátó rendszer telepítése TARTALOM 1. Kollektor összeállítása 2 2. Rendszer összeállítása 5 3. Víztartály feltöltése 5 4. Kollektorkör feltöltése 6 Figyelem! A telepítés

Részletesebben

FLAP hajlékonyszárnyú nyílóajtó Szerelési utasítása

FLAP hajlékonyszárnyú nyílóajtó Szerelési utasítása FLAP hajlékonyszárnyú nyílóajtó Szerelési utasítása Verzió: 02/2002 Dátum: 2002. október Fordította: Dvorák László -2 1. ábra. Kézi mûködtetésû flap Rögzítse az (A) helyezõ fülekkel szerelt (igény esetén

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK A FIGYELMEZTETÕ MATRICA FELHELYEZÉSE

TARTALOMJEGYZÉK A FIGYELMEZTETÕ MATRICA FELHELYEZÉSE TARTALOMJEGYZÉK Figyelmesztetõ matrica elhelyezése..........................................2 Fontos óvintézkedések....................................................3 Használat elött...........................................................4

Részletesebben

Használati utasítás. Twist stepper Strong IN 1795 A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA!

Használati utasítás. Twist stepper Strong IN 1795 A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Használati utasítás Twist stepper Strong IN 1795 A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Insportline Hungary kft., Kossuth Lajos utca 65, 2500 Esztergom tel/fax: +36(06)33 313242, mobil: (0670)2118227

Részletesebben

SPARTAN SPORT CROSSTRAINER ERGOMETER. Cikk szám: 1011. Összeszerelési útmutató. Tartalomjegyzék

SPARTAN SPORT CROSSTRAINER ERGOMETER. Cikk szám: 1011. Összeszerelési útmutató. Tartalomjegyzék SPARTAN SPORT CROSSTRAINER ERGOMETER Cikk szám: 1011 Összeszerelési útmutató Tartalomjegyzék Alkatrészek listája Szerelés leírása Kijeljzö kezelése Alkatrészek listája SZ MEGNEVEZÉS DB A Számláló, kijelzö

Részletesebben

VÁSÁRLÓI KÉZIKÖNYV Intex szkimmer fölöző csővázas és felfújható peremes medencékre

VÁSÁRLÓI KÉZIKÖNYV Intex szkimmer fölöző csővázas és felfújható peremes medencékre VÁSÁRLÓI KÉZIKÖNYV FONTOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK GONDOSAN OLVASSA EL, ERTSE MEG ES KÖVESSE AZ ÚTMUTATÓT MIELŐTT ÜZEMBE HELYEZNÉ ÉS HASZNÁLNÁ A TERMÉKET. 28000 Intex szkimmer fölöző csővázas és felfújható

Részletesebben

BEAKASZTÓ EGYSÉG AZ EASY-SET MEDENCÉKHEZ FELFÚJHATÓ FELSŐ GYŰRŰKKEL. 1. MEGJEGYZÉS: FÉMVÁZAS MEDENCE használata esetében lásd a 8. oldalt.

BEAKASZTÓ EGYSÉG AZ EASY-SET MEDENCÉKHEZ FELFÚJHATÓ FELSŐ GYŰRŰKKEL. 1. MEGJEGYZÉS: FÉMVÁZAS MEDENCE használata esetében lásd a 8. oldalt. BEAKASZTÓ EGYSÉG AZ EASY-SET MEDENCÉKHEZ FELFÚJHATÓ FELSŐ GYŰRŰKKEL. MEGJEGYZÉS: használata esetében lásd a 8. oldalt. Csatlakoztassa a szkimmer tömlőt () a szkimmer () alsó csatlakozójához. Az ábrán látható

Részletesebben

PÁROS NYÚJTÓ GYAKORLATOK

PÁROS NYÚJTÓ GYAKORLATOK PÁROS NYÚJTÓ GYAKORLATOK Törös Károly Utánpótlás szövetségi kapitány Vezetőedző, szövetségi kapitány ex Délfrika Afrika és ex Algéria 2009-2013 1. Kiinduló helyzet: kisterpeszben állva, két kéz a vesetájon

Részletesebben

Tetőcsomagtartó létraszállítóval

Tetőcsomagtartó létraszállítóval AZ UTASÍTÁS CSAK AZ ILLUSZTRÁCIÓ CÉLJÁT SZOLGÁLJA KÉRJÜK, VEGYE FIGYELEMBE: A LÉTRASZÁLLÍTÓ SÍNEK (1 és 2) AZONOSAK, ÉS MINDKÉT OLDALON HASZNÁLHATÓK 1 - JOBB LÉTRASZÁLLÍTÓ SÍN LRP-090 CIKKSZÁM: 02-0116-M

Részletesebben

Q40P ventilátor használati útmutató

Q40P ventilátor használati útmutató Q40P ventilátor használati útmutató Alkatrészek ismertetése A) Elülső védőrács B) Hátsó védőrács (hátul) C) Motor ház D) Ventilátor fej forgás gomb E) Fej dőlés állító kézi csavar F) Lapátkerék G) Vezérlőpanel

Részletesebben

F40P ventilátor használati útmutató

F40P ventilátor használati útmutató F40P ventilátor használati útmutató Alkatrészek ismertetése általános biztonsági tudnivalók - Amíg teljes körűen össze nem állítottuk a ventilátort, addig ne csatlakoztassuk azt a a fali csatlakozó aljzathoz.

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Dönthető i tartó sík képernyős televíziókhoz Maximális terhelhetőség: 30kg(66lbs) MEGJEGYZÉS: Olvassa el a teljes útmutatót, mielőtt megkezdené az üzembe helyezést és az összeszerelést!

Részletesebben

Aktív DVB-T Kültéri Antenna SRT ANT 15

Aktív DVB-T Kültéri Antenna SRT ANT 15 Aktív DVB-T Kültéri Antenna SRT ANT 15 Használati útmutató 1.0 Bevezetés Köszönjük hogy megvásárolta termékünket a STRONG SRT ANT 15 DVB-T Antennát. Ez az antenna kifejezetten a földi digitalis jel vételére

Részletesebben

MULTI HOME GYM Multifunkcionális Edzőtorony Cikk szám: 1158 Használati utasítás

MULTI HOME GYM Multifunkcionális Edzőtorony Cikk szám: 1158 Használati utasítás MULTI HOME GYM Multifunkcionális Edzőtorony Cikk szám: 1158 Használati utasítás Tartalom: Biztonsági utasítások Alkatrészek felsorolása Alkatrészek képes listája Robbantott rajz Szerelési leírás Bemelegíítő

Részletesebben

Klarstein konyhai robotok

Klarstein konyhai robotok Klarstein konyhai robotok Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást. 1.

Részletesebben

Fontos használati utasítások:

Fontos használati utasítások: 1 2 Fontos használati utasítások: 1. Használat előtt olvassa el figyelmesen a használati útasítást. Ellenőrizze le, hogy a szobabicikli megfelelően van összerakva és az összes csavar megfelelően van rögzitve.

Részletesebben

Duke kézikönyv. Biztonsági óvintézkedések

Duke kézikönyv. Biztonsági óvintézkedések Duke kézikönyv Biztonsági óvintézkedések Az edzőkerékpár úgy lett megtervezve és megalkotva, hogy a maximális biztonságot garantálja. Ennek ellenére is be kell tartani bizonyos óvintézkedéseket amikor

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Stepper 2 az 1-ben S3088

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Stepper 2 az 1-ben S3088 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Stepper 2 az 1-ben S3088 FELHASZNÁLÓ KÉZIKÖNYVE BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ Ez a termék kizárólag otthoni használatra, az optimális biztonság érdekében készült. Vegye figyelembe az alábbi biztonsági

Részletesebben

A cserét a következő sorrendben végezze:

A cserét a következő sorrendben végezze: Opel Astra G első felfüggesztő rugó A cserét a következő sorrendben végezze: 1 Opel Astra G autóján párban cserélje a rugókat. 2 Húzza be a kéziféket. 3 Helyezzen ékeket az hátsó kerekek alá. Lazítsa meg

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EDZŐPAD SPORTMANN LW-21

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EDZŐPAD SPORTMANN LW-21 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EDZŐPAD SPORTMANN LW-21 FONTOS: Használat előtt, kérjük olvassa el figyelemmel jelen útmutatót. Őrizze meg az útmutatót a későbbi hivatkozások érdekében. A termék tulajdonságai eltérhetnek

Részletesebben

F40PT ventilátor használati útmutató

F40PT ventilátor használati útmutató F40PT ventilátor használati útmutató Alkatrészek ismertetése A) Elülső védőrács B) Hátsó védőrács (hátul) C) Motor ház D) Ventilátor fej forgás gomb E) Fej dőlés állító kézi csavar F) Lapátkerék G) Vezérlőpanel

Részletesebben

GÉPÉSZETI ALAPISMERETEK

GÉPÉSZETI ALAPISMERETEK ÉRETTSÉGI VIZSGA 2014. október 13. GÉPÉSZETI ALAPISMERETEK KÖZÉPSZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA 2014. október 13. 14:00 Az írásbeli vizsga időtartama: 180 perc Pótlapok száma Tisztázati Piszkozati EMBERI ERŐFORRÁSOK

Részletesebben

WPC Ecotech kerítés telepítési és karbantartási útmutató

WPC Ecotech kerítés telepítési és karbantartási útmutató WPC Ecotech kerítés telepítési és karbantartási útmutató Kedves Vásárlónk! Útmutatónk segítségével elvégzett helyes telepítés elősegíti, hogy WPC kerítését és annak előnyét (például a fáénál várható hosszabb

Részletesebben

A CPS-325A, CPS-325B és CPS-325C névjegyvágók kezelési utasítása

A CPS-325A, CPS-325B és CPS-325C névjegyvágók kezelési utasítása A CPS-325A, CPS-325B és CPS-325C névjegyvágók kezelési utasítása Tartalom Műszaki adatok:... 2 A CPS-325A vágási méretei.... 2 A CPS-325B vágási méretei.... 3 A CPS-325C vágási méretei.... 3 A gép leírása

Részletesebben

Használati utasítás. SD BannerWeld Pro. Figyelem! A leírásban foglalt utasítások elmulasztása a berendezés meghibásodásához vezethet!

Használati utasítás. SD BannerWeld Pro. Figyelem! A leírásban foglalt utasítások elmulasztása a berendezés meghibásodásához vezethet! Használati utasítás SD BannerWeld Pro 1. Figyelem! A leírásban foglalt utasítások elmulasztása a berendezés meghibásodásához vezethet! 5100 Jászberény, Alkotás u. 4. - Ügyfélszolgálat: +36 57 506510 -

Részletesebben

A DOBFELSZERELÉS ÖSSZEÁLLÍTÁSA

A DOBFELSZERELÉS ÖSSZEÁLLÍTÁSA A DOBFELSZERELÉS ÖSSZEÁLLÍTÁSA WWW.TAMTAM.HU WWW.DOBOSMAGAZIN.HU 1 2 Csomagoljuk ki a lábdobot, és helyezzük a padlóra úgy, hogy tartólábak alkatrészei felül helyezkedjenek el. Helyezzük a dobbőrt a lábdob

Részletesebben

EDZŐPAD LW-20. FONTOS: Használat előtt, kérjük olvassa el figyelemmel jelen útmutatót.

EDZŐPAD LW-20. FONTOS: Használat előtt, kérjük olvassa el figyelemmel jelen útmutatót. EDZŐPAD LW-20 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FONTOS: Használat előtt, kérjük olvassa el figyelemmel jelen útmutatót. Örizze meg az útmutatót a késöbbi hivatkozások érdekében. A termék tulajdonságai eltérhetnek az

Részletesebben

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat.

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. A csomag tartalma 1. Készülék 2. Rögzítő kulcs 3. Kétoldalú csatlakozógyűrű 4. Gumi tömítőgyűrű

Részletesebben

FC-M820 / FC-M825 SM-BB71 / SM-CR82

FC-M820 / FC-M825 SM-BB71 / SM-CR82 (Hungarian) DM-FC0001-00 Kereskedői kézikönyv FC-M820 / FC-M825 SM-BB71 / SM-CR82 FONTOS FIGYELMEZTETÉS Ez a kereskedői kézikönyv elsősorban hivatásos kerékpárszerelők számára készült. Kerékpárszerelői

Részletesebben

PA 350 GEBRUIKSHANDLEIDING MANUAL DE UTILIZAÇÃO INSTRUKCJA UŻYTKOWANIA

PA 350 GEBRUIKSHANDLEIDING MANUAL DE UTILIZAÇÃO INSTRUKCJA UŻYTKOWANIA PA 350 NOTICE D UTILISATION OPERATING INSTRUCTIONS MODO DE EMPLEO GEBRAUCHSANWEISUNG ISTRUZIONI PER L USO GEBRUIKSHANDLEIDING MANUAL DE UTILIZAÇÃO INSTRUKCJA UŻYTKOWANIA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Инструкция

Részletesebben

Összeszerelési útmutató. Magas gyerekágy 120 / 160 szintig

Összeszerelési útmutató. Magas gyerekágy 120 / 160 szintig Összeszerelési útmutató Magas gyerekágy 120 / 160 szintig 1 Köszönjük, hogy termékünket választotta! Termékeink egyedi kézi gyártásúak, ezért a szokásosnál nagyobb ügyességet igényel összeszerelésük. Kérjük

Részletesebben

Ügyeljen arra, hogy az öv ne gyűrődjön és, hogy a kereszt, és átlós szála ne tekeredjen össze.

Ügyeljen arra, hogy az öv ne gyűrődjön és, hogy a kereszt, és átlós szála ne tekeredjen össze. Kiddy life plus használati útmutató A biztonsági gyermekülést használhatja minden I. II. III. korcsoportba tartozó gyermek, azaz a 9 hónapostól a 12 évesig, súlyban értelmezve: a 9 kg 36 kg, magasság szerint,

Részletesebben

A cserét a következő sorrendben végezze:

A cserét a következő sorrendben végezze: Ford Focus II első felfüggesztés A cserét a következő sorrendben végezze: 1 Ford Focus II autóján mindkét lengéscsillapítót egyidőben cserélje. 2 Húzza be a kéziféket. 3 Helyezzen ékeket az hátsó kerekek

Részletesebben

Kiromed Prof Gravitációs gerincnyújtó pad Összeszerelési útmutató

Kiromed Prof Gravitációs gerincnyújtó pad Összeszerelési útmutató Kiromed Prof Gravitációs gerincnyújtó pad Összeszerelési útmutató A termék kivitele a képen látható eszköztől részleteiben eltérhet, a változás jogát fenntartjuk. KEZELÉS ÉS BEÁLLÍTÁS TARTALOMJEGYZÉK Hogyan

Részletesebben

A becsomagolt berendezés felemelése és mozgatása...11. A helyszín megválasztása...12. Kicsomagolás...13. 1.3.1 Összeszerelés...15

A becsomagolt berendezés felemelése és mozgatása...11. A helyszín megválasztása...12. Kicsomagolás...13. 1.3.1 Összeszerelés...15 A Technogym, a Selection TM és az Ergo Multigrips TM a Technogym s.p.a. tulajdonában lévő védjegyek Olaszországban és más országokban. Szerzői jogok fenntartva Technogym s.p.a., 2003 május. A Technogym

Részletesebben

C30 Láncos Ablakmozgató motor Telepítési útmutató

C30 Láncos Ablakmozgató motor Telepítési útmutató 1 C30 Láncos Ablakmozgató motor Telepítési útmutató Figyelem! A motorról a működtetés után a hálózati 230V-os feszültséget le kell kapcsolni. A motort vagy visszabillenős kapcsolóról vagy beállítható munkaidejű

Részletesebben

EXKLUZÍV ESZKÖZÖK Rendelési szám 7502

EXKLUZÍV ESZKÖZÖK Rendelési szám 7502 EXKLUZÍV ESZKÖZÖK Rendelési 7502 Eszköz leírása Méret (cm) Biztonsági tér (cm) Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) LIBEGŐ 160 x 97 x 127 460 x 397 300 000 381 000 Koordináció és egyensúly javítására. Erősíti

Részletesebben

NE Benzol Éter Hígító NE NE NE 37

NE Benzol Éter Hígító NE NE NE 37 34 35 36 NE NE Hígító Éter Benzol NE NE NE 37 NE NE GÁZ NE 38 NE NE 39 NE NE NE 40 NE NE NE 41 42 43 44 45 Megjegyzés 46 47 MAX 7 MIN 1 6 2 5 4 3 TEMP. CONTROL A hőmérséklet-beállítás kijelzőpanelje LED

Részletesebben

A cserét a következő sorrendben végezze:

A cserét a következő sorrendben végezze: Suzuki Swift 3 első felfüggesztő A cserét a következő sorrendben végezze: 1 Suzuki Swift 3 autóján párban cserélje a rugókat. Húzza be a kéziféket. 2 3 Helyezzen ékeket az hátsó kerekek alá. Lazítsa meg

Részletesebben

Használati utasítások Cikk szám: 1103

Használati utasítások Cikk szám: 1103 Használati utasítások Cikk szám: 1103 ÖSSZECSUKHATÓ TRAMBULIN 96cm Komoly testi sérülés vagy halál következhet be, ha a fenti figylemeztetéseket nem követik és nem használják minden utasítás szerint. BIZTONSÁGI

Részletesebben

Használati utasítás ATHLET edzőtorony

Használati utasítás ATHLET edzőtorony Használati utasítás ATHLET edzőtorony A JÓTÁLLÁSÉRT ÉS A SZERVIZÉRT FELEL: Insportline kft, Kossuth Lajos utca 65, Esztergom www.insportline.hu tel/fax: +36 3331 3242 Köszönjük, hogy termékünk megvásárlása

Részletesebben

Egyszerre soha ne használja a terméket 10 percnél tovább

Egyszerre soha ne használja a terméket 10 percnél tovább 2778 3 az 1-ben Vibráló-Masszázs gép FIGYELEM: Mielőtt a terméket használatba venné olvasssa el figyelmesen a használati utasítást. Ez a termék csak otthoni használatra alkalmas. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK:

Részletesebben

KERTI SZEKRÉNY ÉP ÍTÉSI ÚTMUTATÓ

KERTI SZEKRÉNY ÉP ÍTÉSI ÚTMUTATÓ KERTI SZEKRÉNY ÉP ÍTÉSI ÚTMUTATÓ ÖSSZEÁLLÍTÁSI RAJZ 18 19 3 13 2 4 15 14 32 16 6 17 5 7 29 28 20 31 30 26 24 22 21 27 23 24 25 23 12 9 11 8 31 1 32 1 GERENDA 28x34x471 31 6 ZSANÉR 75x15 30 1 ALÁTÉTFA 15x50x0

Részletesebben

Használati utasítás. Hiton A3 Canary mechanikus szobakerékpár

Használati utasítás. Hiton A3 Canary mechanikus szobakerékpár Használati utasítás Hiton A3 Canary mechanikus szobakerékpár ÁLTALÁNOS LEÍRÁS ALKATRÉSZEK csavar ívelt alátét dió csavar beállító kerék Alkatrészek kulcs (13-15) Alkatrészlista imbuszkulcs Sorszám Elnevezés

Részletesebben

Neo Neon DJ Scan (SRL-114) Felhasználói Kézikönyv

Neo Neon DJ Scan (SRL-114) Felhasználói Kézikönyv Neo Neon DJ Scan (SRL-114) Felhasználói Kézikönyv Tartalom: 1. Ismertető 2. Biztonsági figyelmeztetések 3. Felszerelés, beállítás 4. Hogyan üzemeltessük a készüléket 5. Karbantartás és tisztítás 6. Technikai

Részletesebben

Használati utasítás SM1220/SM1221 Konfort Sportmann fitness szobakerékpár

Használati utasítás SM1220/SM1221 Konfort Sportmann fitness szobakerékpár Használati utasítás HU SM220/SM22 Konfort Sportmann fitness szobakerékpár www.sport-mag.ro FONTOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK Tartsa meg ezt a Használati útmutatót a későbbi tájékozódás érdekében. Olvassa el

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Mechanikus szobakerékpár Sportmann RW-18

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Mechanikus szobakerékpár Sportmann RW-18 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Mechanikus szobakerékpár Sportmann RW-18 TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ 2 SZÁMÍTÓGÉP 3 ALKATRÉSZ LISTA 4 HARDWARE CSOMAG LISTA 5 ÁLTALÁNOS LEÍRÁS 6 ÖSSZESZERELÉS 7 BEMELEGÍTÉS ÉS LAZÍTÁS

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ MODELL: OF1-S16R (KÉRJÜK OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT HASZNÁLAT ELŐTT.) 1 Biztonsági Előírások: 1. Soha ne tegye az ujját vagy más egyebet

Részletesebben

STRONGBASE Edzőgép

STRONGBASE Edzőgép 100318 STRONGBASE Edzőgép Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást. Tartalom

Részletesebben