Fix Kamrás Körbálázók. Több lehetőség. Jobb bálák.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Fix Kamrás Körbálázók. Több lehetőség. Jobb bálák."

Átírás

1 Fix Kamrás Körbálázók Több lehetőség. Jobb bálák.

2 2 Fix Kamrás Körbálázók Bevezetés Megbízható, stresszmentes bálázás. Minden szezonban. Amikor itt az idő, hogy elszállítsa a learatott terményt, a lehető legrövidebb idő alatt készen kell állnia az induláshoz. A nedvességtartalom azonban komoly eltéréseket okozhat a szilázs takarmány, a széna vagy a szalma minőségében. A bálázóinkat rendszeres, alacsony karbantartási igényű működésre terveztük, lehetővé téve a folyamatos, tömör bálák gyártását, még akár szilázs takarmány esetén is. A kis parcelláktól a hatalmas táblákig, meg fogja találni az Önnek tökéletesen megfelelő John Deere bálázót.

3 Tartalomjegyzék Fix Kamrás Körbálázók 3 Tartalomjegyzék Fix kamrás körbálázók választéka Miért válasszon John Deere bálázót? Bálakamra...8 Vezérlőrendszerek...9 F440E és F450E Az M, R és a C család F440M F440R C440R Terménykímélő csomagolás...20 Üzemeltetési támogatás...21 Műszaki adatok Szálastakarmány kezelés gépei...24

4 4 Fix Kamrás Körbálázók Fix kamrás körbálázók választéka Találja meg a tökéletes partnert. F440E/450E A belépő szintű E sorozatú bálázóktól kezdve a nagy teljesítményű R modellekig minden méretű gazdaság megtalálja a számára megfelelő árfekvésű bálázót. Választhatóak különböző szélességű rendfelszedővel, valamint ellenőrző és vezérlő rendszerrel. Kiváló minőség Mindegyik megfelel a John Deere legmagasabb minőségi elvárásainak. Könnyű és gazdaságos. Nagy teljesítményű és kompakt. Ideális általános használathoz Száraz terményben is kiválóan teljesít

5 Fix kamrás körbálázók választéka Fix Kamrás Körbálázók 5 F440M F440R C440R A Multicrop rendszer sokoldalúsága. Hatékony működés. Nagy kapacitás. Nagy teherbírásra tervezve. Nagy kapacitás. Hatékony csomagoló rendszer. Széleskörű használhatóság Magas hozamhoz építve A Transport Table rendszer meggyorsítja a bálázást Magas műszaki tartalom Prémium specifikáció Prémium specifikáció (ugyanaz, mint az F440R) Multicrop rendszer, univerzális, minden terményre Kiváló nedves takarmányhoz Kiváló nedves takarmányhoz

6 6 Fix Kamrás Körbálázók Miért válasszon John Deere bálázót? Csatlakozzon a John Deere csapatához. Miért válasszon John Deere bálázót? A válasz röviden: csapatmunka. Egy bálázó vásárlása nem csak egy újabb gép vételét jelenti. A bálázó és a traktor egy csapat. Minél jobban illenek egymáshoz, annál jobb eredményt fog elérni. A John Deere a világ vezető traktor gyártója, és mi tudjuk hogyan teremtsünk tökéletes összhangot a bálázó és a traktor között. A prémium bálakamra egyenletes nyomást biztosít a kiváló bálatömörség eléréséhez. Ha kombinálja ezt az egyik könnyen használható vezérlővel, Ön tökéletes bálákat kap, gyorsabban és könnyebben. Így nagy sebességgel és tökéletes minőséget produkálva dolgozhat. Hozzáértésünket a világszerte eladott több mint bálázó bizonyítja. Könnyű karbantartás. Néhány gyors ellenőrzés és már kész is van.

7 Miért válasszon John Deere bálázót? Fix Kamrás Körbálázók 7 A John Deere előnyei Minimális terményveszteség Ön csak tiszta tarlót fog találni ott, ahol egy John Deere bálázó dolgozott. Az erős igénybevételre tervezett, energikus rendfelszedők jól teljesítenek akár nagy erőpróbát igénylő környezetben is. Tökéletes alakú bálák A kerek forma a legbiztosabb jele egy kiváló bálának. Az egyenletes nyomás hozza létre az optimális bálatömörséget. Könnyű karbantarthatóság Néhány gyors ellenőrzés és indulásra kész. Integrált vezérlő rendszerek Könnyen kezelhető vezérlők sorával hozzuk összhangba a traktort és a bálázót, hogy a tökéletes bálázást egyszerűvé és gyorsabbá tegyük. Széles körű üzemeltetési támogatás Magasan képzett specialisták a betakarítási szezon alatt meghosszabbított munkarenddel segítik Önt a bálázáskor. Egyedülálló terménykímélő csomagolás Csak a John Deere ajánl CoverEdge hálós kötözést, mely kiválóan biztosítja a termény védelmét és a veszteség csökkentését. Magas viszonteladói érték A minőség kifizetődik. Ha eljön az ideje egy új bálázó vásárlásának, fektessen be egy John Deere bálázóba, hogy előnyre tegyen szert.

8 8 Fix Kamrás Körbálázók Bálakamra Kevesebb munka. Jobb minőség. Sokoldalú rendfelszedő Minden John Deere bálázó rendfelszedője vezérelt ujjas. Ez a technológia verhetetlen teljesítményt biztosít rövid szálú vagy nedves terménynél, valamint a 2. vagy a 3. kaszáláskor. A felszedő ujjak és a rotor közötti rövid távolság egy folyamatos termény áramot tesz lehetővé, míg a felszedő ujjak tökéletes szögben állása (vezérelt ujjak) megakadályozza a termény beszorulását. Tartós rendfelszedő Az E-től az R sorozatig, minden John Deere rendfelszedő olyan anyagból készült, mely rozsdamentes marad hosszú távon is. A rozsdamentes acél anyagok az F440R/C440R sorozaton hosszú időre ellenállóak maradnak és folyamatos csúzsást biztosítanak. Könnyű beállítás Végezze azt a traktorból vagy a bálázó mellől, minden beállítás másodpercek alatt módosítható az összes bálázónál. Igazi előny szezonban. Kevesebb karbantartás és szerviz Minden a tervezésnél kezdődik. Válasszon automata lánckenést, központosított csapágy zsírzást, vagy kevesebb eltávolítandó burkolatot. Mit nyert? Kevesebb szervizigényt, nyugodtabb munkavégzést. Rozsdamentes acél rendfelszedő A jó minőségű anyagok, úgymint a rozsdamentes acél, növelik a majdani használtgép értékét. Évekig úgy fog kinézni, mintha csak új lenne. Teljes beállítás Az ISOBUS automata zsírzórendszer könnyebbé teszi a gép minden paraméterének beállítását a fülke elhagyása nélkül. Automata lánckenés. Ez az opció időt takarít meg, és biztosítja a csendes és megbízható működést.

9 Vezérlőrendszerek Fix Kamrás Körbálázók 9 Könnyed vezérlés. Tökéletes bálák mindenkor. Könnyen használható vezérlő rendszerek sora érhető el a bálázó kiválasztása során így Ön mindig tökéletes bálákat fog kapni. Vezérlő egység BaleTrak Easy, BaleTrak & BaleTrak Plus 1100-as típusú kijelző GreenStar 1800 kijelző Az egyszerű, mindössze 3 gombos vezérlő egység használata a lehető legkönnyebb. Kapcsolja be. Várjon a jelzőhang megszólalásáig és a stop felvillanásáig. Majd nyomja meg a Zsineges vagy Hálós kötözés gombot a kívánt terménykímélő csomagoláshoz. (csak F440E/F450E) A BaleTrak Easy monitor az alapvető hálós és zsineges kötözés vezérlését kínálja. A BaleTrak monitor kiegészül tömörség jelzővel, teljes hálós és zsineges kötözés kezeléssel és teljes képernyővel. A BaleTrak Plus monitor további funkciókat kapott az elődaraboló és a leengedhető padló működtetéséhez. (csak F440M & F440R) Egy robusztus, magas kontrasztú színes kijelző forgatható menü gombbal és előre beállított billentyűkkel. Ezen könnyű navigálni és az opciókat kiválasztani, még rázós talajon, valamint jól látható erős napfényben is. (F440R & C440R) Egy prémium ISOBUS hitelesített monitor, 17 cm-es színes kijelzővel és egy görgővel teszi lehetővé a menü opciók kiválasztását. Kompatibilis az AutoTrac vezérléssel, így Ön igénybe veheti ezt a bálázáshoz, úgy ahogyan más traktorral végzett művelethez is. (F440R & C440R)

10 10 Fix Kamrás Körbálázók F440E & F450E Könnyű és gazdaságos. Nagy teljesítményű és kompakt. Az F440E és F450E gazdaságosak, egyszerűek és robosztusra tervezett bálázók. Ideálisak kisebb gazdaságok részére, ahol saját takarmányt kaszálnak, vagy tartalék gépnek nagyobb gépparkban. Kiegészülve a zsineges és hálós kötözési rendszerekkel lehetőség van az 1,2 m-es (F440E) vagy az 1,5 m-es (F450E) bálaátmérőre. A hagyományos 1,5 m-es vagy nagyobb rendek esetében opcionálisan választható 1,9 m-es rendfelszedővel.

11 F440E & F450E Fix Kamrás Körbálázók 11 Erős és tartós. Könnyű kézi beállítások Analóg nyomásmérő órák a bálatömörséghez, állítható tengelyek a rendfelszedőhöz és előre beállított ütközők a hálókötöző működéséhez. Robusztus és megbízható Alvázra szerelt kivitel, erősített hátsó ajtó csuklópánt és horganyzott rendfelszedő biztosítja a hosszú élettartamot. Kiváló minőségű széna bálák Készítsen lágy bálamagot, mely tökéletes a hosszú időn keresztül tárolt bálák esetében. Tisztán hagyja a tarlót A rendfelszedő gyors mozgása, a nagy teljesítményű etető szerkezettel összegyűjti a könnyebb, szárazabb terményt is. Kiváló száraz terményben A bálakamra konvejor láncos rendszere erősen fogja meg a száraz terményt a szabályos, jól formázott bálákhoz. Kis tömegű és kompakt Tökéletes domboldalakon és szűk helyeken. Könnyű karbantarthatóság Automata lánc olajozó rendszer, egyértelműen felcímkézett zsírzópontok és szabványos alkatrészek a könnyebb javításért.

12 12 Fix Kamrás Körbálázók Az M, R & C család Családi értékek: M, R & C sorozat. Az M, R és a C sorozatú bálázók alap elemei megegyeznek, és rendelkeznek a John Deere 900- as sorozatú prémium bálázó tulajdonságaival. Így Ön is részesülhet a mi piacvezető bálázó technológiánk sebességéből és megbízhatóságából Nagy kapacitású felszedő és etető rendszer A 900-as sorozatú bálázókon a már kipróbált és tesztelt nagy teljesítményű rendfelszedők lehetővé teszik a gyorsabb bálázást eltömődés nélkül a nagyobb rendeken is. 2 Robusztus alvázas felépítés A nagy igénybevételre tervezett gerinc veszi fel az összes terhelést és igénybevételt a hosszú, megbízható élettartam során. 3 Erős erőátvitel A kevesebb mozgó részegységből álló integrált erőátvitel kevesebb karbantartást igényel, és sokkal megbízhatóbb Kiváló hozzáférés Az egyben nyíló ajtó bármelyik oldalon teljesen kinyílik az egyszerű karbantartáshoz és beállításhoz. Az elülső lépcső úgyszintén akadálymentes hozzáférést biztosít, például a kötöző anyag gyors behelyezéséhez. 5 Nagy teherbírásra tervezett láncok és csapágyak A kevesebb lánc a vastagabb heveder lemezzel és továbbfejlesztett csapágyakkal jelentősen megnöveli a megbízhatóságot. 6 Széles gumiabroncsok A 900-as szériából ismert új tulajdonság, mely minimalizálja a talaj tömörödést a két kaszálás közötti gyorsabb újra növekedés érdekében. 1

13 Az M, R & C család Fix Kamrás Körbálázók 13 RotoFlow HC Egy remek termény adagoló. A hőkezelt rotor ujjak biztosítják az egyenletes termény eloszlást nedves és száraz termény esetén is. Az eredmény egyenletes tömörségű, hibátlan alakú bálák. Automata eltömődés mentesítés Az egyedülálló, szabadalmazott, hidraulikus leengedhető padlóval (az F440 estében opció) az eltömődések erőfeszítés nélkül, másodpercek alatt eltávolíthatóak. MaxiCut HC 13 Egy népszerű opció a szilázs aprításhoz. A dupla ujjak a rotoron rávezetik a terményt a 13 késre, így hozva létre az ideális 80 mm-es silóhosszt. MaxiCut HC 25 Válasszon három különböző termény hosszúság közül a kijelzőn: vágatlan, 40 és 80 mm.

14 14 Fix Kamrás Körbálázók F440M A MultiCrop rendszer sokoldalúsága. Hatékony működés. Valóban minden körölmény közötti (száraz/nedves) bálázást kínál az F440M, mely ideális közepes vagy kis mennyiségű használatra, ha csak kevés ideje van. Ebben az esetben a nagy teljesítmény és a sebesség elengedhetetlen. Ez a magas felszereltséggel rendelkező, nagy értékű gép megbízhatóan fog teljesíteni évről évre. Választhat MultiCrop vagy Silage Special közül. A MultiCrop koncepció jellemzője, hogy a bálakamrában kombinálja a 7 bordázott hengert egy rúd lánccal, mely így ideális bármely termény bálázására. A mellső hengerek gondoskodnak a nagy tömörségről és kapacitásról szilázs és széna betakarításakor, míg a hátsó konvejor rúdlánc a legszárazabb terményt is úgy ragadja meg, mint a törékeny szalmát. A Silage Special opció előnye a teljes görgőkkel ellátott bálakamra technológiából ered, melyet kifejezetten a legnedvesebb terményre terveztek. A megerősített hengerek és a nehéz körülményekre tervezett hátsó hengerek biztosítják mindazt az erőt, mely a tömör, nehéz és tökéletes formájú bálákhoz szükséges.

15 F440M Fix Kamrás Körbálázók 15 2 m-es horganyzott rendfelszedők Rozsdamentes, mely egyenletesebb termény áramlást nyújt. Szénához és szalmához válassza a RotoFlow HC-t, vagy szilázs daraboláshoz a MaxiCut HC 13-t. Bálakamra Válassza a teljesen görgős kivitelt (Silage Special), ha a fő terménye a takarmány szilázs, de a széna vagy a törékeny szalma feszes bálákká alakításához a Multicrop rúdláncos kivitel a megfelelő. Opcionálisan választható hidraulikus leengedhető padló RotoFlow HC-vel (alapfelszereltség MaxiCut HC 13 esetén) Az eltömődések könnyedén eltávolíthatóak. BaleTrak Easy/BaleTrak monitorok Az összes szükséges információ az egyforma bálák létrehozásához. Kétkaros kötöző rendszer A már bizonyított kötöző rendszer, mely egyenletes, kemény bálákat állít elő. Csendes működés Nyitott fülke ablaknál értékelni fogja az egyenletes, alacsony zajszintű etető rendszert.

16 16 Fix Kamrás Körbálázók F440R Nagy kapacitás. Nagy teherbírásra tervezve. Az F440R robusztus és megbízható kivitelezése nagy mennyiségű szilázs bálázására szolgál, ahol a sebesség és a kapacitás elsődleges fontosságú. A bálázó prémium felszereltsége tartalmazza a rozsdamentes acél rendfelszedőt és a nagy igénybevételre tervezett görgőket, hogy még jobban ellenálljanak a nehéz, nedves terménynek. A megerősített fogaskerékház és hajtótengely azt jelenti, hogy nyugodtan feszegetheti a gép határait anélkül, hogy aggódnia kellene. Nagy kapacitású adagoló rendszerek 2,0 vagy 2,2 m-es rendfelszedők MaxiCut HC 13 vagy 25 késes elődaraboló egységgel (opciónálisan rendelhető). Monitorok széles választéka BaleTrak Plus monitor az alapvető működéshez, beleértve a bála formázását és az leengedhető padló vezérlését. A színes 1100-as típusú kijelző forgatható menügombbal a nagyobb funkcionalitás érdekében, vagy a prémium ISOBUS GreenStar 1800 színes kijelző az alkalmazások széles választékáért, beleértve a navigációt is. Minimális talaj tömörödés A széles gumiabroncsok csökkentik a talaj tömörödését a termény gyorsabb újranövekedése érdekében. Könnyű karbantartás Az automata zsírzó rendszer csökkenti a karbantartással töltött időt, és a szárnyszerűen egyben nyíló oldalsó burkolatok megkönnyítik a mindennapos ellenőrzéseket. Kiváló terménykímélő csomagolás Gyors és könnyű háló behelyezés, és egyszerű zsineg adagoló rendszer.

17 F440R Fix Kamrás Körbálázók 17

18 18 Fix Kamrás Körbálázók C440R

19 C440R Fix Kamrás Körbálázók 19 Nagy kapacitás. Hatékony csomagoló rendszer. Részesedve az F440R minden erejéből, a C440R-hez hozzáadódik a Transport Table rendszerünk is, mely nagy teljesítményre képes, hogy még több bálát készíthessen egy nap alatt. Robusztus kamrája egyedülálló bálatömörséget és alakot biztosít. A teljes szélességében párhuzamosan mozgó leengedhető padló lehetővé teszi az eltömődések azonnali eltávolítását a fülke elhagyása nélkül. A már bizonyított, nagy igénybevételre tervezett adagoló rendszerrel ellátott csomagoló rendszerünk és az F440R kombinációja tökéletes minőségű szilázs takarmányt biztosít, mely hosszú ideig ki fog tartani. Nagy kapacitású adagoló rendszerek Rozsdamentes acél rendfelszedővel felszerelve, hogy még jobban ellenálljon a nehéz nedves takarmánynak. Válassza akár a 2,0 vagy 2,2 m-es rendfelszedőt, MaxiCut HC 13 vagy 25 késsel elődaraboló egységgel (opciónálisan rendelhető). Extra erős hajtás rendszer Az extra teljesítmény igény kielégítése érdekében a fogaskerékház és a hajtáslánc nagy igénybevételre tervezett részegységekből épült. Gyorsítsa fel a bálázást Tartson egy bálát a továbbító asztalon, és közben készítse a másikat. Majd gurítsa ki a két bálát ugyanabban az időben, csökkentve ezzel a bálák begyűjtési idejét, és felgyorsítva a betakarítást. Színes kijelzők választása A robusztus, 1100-as típusú kijelző forgatható menügombbal és gyors gombokkal, vagy a prémium ISOBUS GreenStar 1800 kijelző az alkalmazások széles választékáért, beleértve a navigációt is.

20 20 Fix Kamrás Körbálázók Terménykímélő csomagolás Maximalizálja minden bála értékét. A terménykímélő csomagoló termékeink garantálják a nagy teljesítményt, és a problémamentes bálázást. Élvezni fogja a bálánkénti alacsony költségeket, és a jobb bála védelmet. A gyorsabb és üzemanyag-takarékos bálázáshoz válassza a hálós kötözést a zsineges helyett. A hálós kötözés magasabb költségét kiegyenlíti az üzemanyag megtakarítás, amit a gyorsabb bálázással érhet el. XtraNet Bálázzon egész nap. Kevesebbért. Bizonyítottan hatékony megoldás az egyszerű háló behelyezésnek, vagyis a Zebra rendszerrel ellátott hálójelölésnek köszönhetően CoverEdge Élvédelem. Tökéletes bálák. A háló a jobb védelem érdekében túlnyúlik a bála szélein. XtraTwine Óriási erő. Könnyű adagolás. Csökken az összegubancolódás veszélye, kiváló minőségű, erős műanyag. XtraFilm csomagoló fólia Jobb tapadás. Jobb védelem. Az ultraibolya sugárzást szűrő anyag csökkenti a nap okozta károsodást, és a kiváló tapadási tulajdonság révén erős, légmentes zárás jön létre. CoverEdge háló XtraNet háló XtraTwine zsineg XtraFilm csomagoló fólia

21 Üzemeltetési támogatás Fix Kamrás Körbálázók 21 Maximalizálja az Ön hasznos üzemidejét. Kereskedői hálózatunk és szervizünk azért dolgozik, hogy Ön megállás nélkül tudjon dolgozni. Magasan képzett és képesített szakemberek egy fejlett alkatrész raktár támogatásával biztosítják, hogy a KITE Zrt. mindig tartson készleten a gyorsan forgó, szezonális alkatrészekből. Az eredeti John Deere alkatrészek tervezése és gyártása precíz szabványok szerint történik. Azok tesztelése és beépítése kizárólag John Deere gépekbe történik. Az eredeti John Deere alkatrészeket nem lehet helyettesíteni: Garantált nyugalom. Mindenre kiterjedő 12 hónapos garancia. Értékálló gépek. Ha valaha úgy dönt, magas áron eladhatja. Gyors kiszolgálás. A világméretű elosztó hálózatunk gyorsan eljuttatja az alkatrészt a KITE Zrt-hez.

22 22 Fix Kamrás Körbálázók Műszaki adatok Fix kamrás körbálázó műszaki adatok F440E* F450E* F440M F440R C440R BÁLA Átmérő (m) 1,20 1,50 1,25 1,35 1,25 1,35 1,25 1,35 Szélesség (m) 1,20 1,20 1,17 1,17 1,17 RENDFELSZEDŐ Szélesség (m)/(din szélesség) 1,50 m (1,37 m DIN) 1,50 m (1,37 m DIN) 2,00 m (1,86 m DIN) 2,00 m (1,86 m DIN) 2,00 m (1,86 m DIN) 2,20 m (2,12 m DIN) opcióval 2,20 m (2,12 m DIN) opcióval Ujjak száma 4 sorban elhelyezett vezérelt ujjak állítható pozícióval 4 sorban elhelyezett vezérelt ujjak 5 sorban elhelyezett vezérelt ujjak rozsdamentes kivitelben horganyzott kivitelben Termény leszorító Leszorító lemeez Leszorító lemez Leszorító lemez (2,00 m) vagy hengeres leszorító (2,00 m) Leszorító lemez (2,00 m) vagy hengeres leszorító (2,00 m/2,20m) Leszorító lemez (2,00 m) vagy hengeres leszorító (2,00 m/2,20 m) Rendfelszedő kerék Fújott gumiabroncs, 7 pozícióban rögzített Fújott gumiabroncs, 7 pozícióban rögzített Fújott gumiabroncs, rögzített (alap) vagy önbeálló kerék (opció) Fújott gumiabroncs, rögzített (alap) vagy önbeálló kerék (opció) Fújott gumiabroncs, rögzített (alap) vagy önbeálló kerék (opció) TOVÁBBÍTÓ RENDSZER Típus Villás Villás RotoFlow HC (nincs kés) rotor MaxiCut HC 13 elődaraboló rotor MaxiCut HC 13 elődaraboló rotor MaxiCut HC 13 elődaraboló rotor MaxiCut HC 25 elődaraboló rotor MaxiCut HC 25 elődaraboló rotor Kések száma vagy vagy 25 Használható késbeállítás 0 13 HC 13: HC 25: HC 13: HC 25: Eltömődés megszüntető rendszer RotoFlow HC: kézi csavarkulcs vagy teljes szélességében leengedhető padló (opció) MaxiCut HC: teljes szélességében leengedhető padló Teljes szélességében leengedhető padló Teljes szélességében leengedhető padló BÁLAKAMRA Típus 1 bordázott henger + rúdlánc 33 keresztrúddal 2 bordázott henger + rúdlánc 41 keresztrúddal Multicrop: 7 bordázott henger (3 megerősített) + hátsó rúdlánc 32 megerősített keresztrúddal 17 bordázott henger 2 megerősített és 2 nagy igénybevételre tervezett 17 bordázott henger 2 megerősített és 2 nagy igénybevételre tervezett Silage Special: 17 bordázott henger (4 megerősített) Bála ürítés Bála kilökő (alapfelszereltség) Bála kilökő (alapfelszereltség) Bálakidobó rámpa (opció) Bálakidobó (opció) ZSINEGES KÖTÖZŐ Zsineges rendszer Folyamatosan állítható, gomb Folyamatosan állítható, gomb 2 független kar (opció) 2 független kar (opció) Nem rendelhető segítségével segítségével Zsineg tárolási kapacitás 4 tekercs zsineg 4 tekercs zsineg 5 tekercs zsineg 5 tekercs zsineg HÁLÓS KÖTÖZÉS Hálós rendszer Fél fordulattal állítható (opció). Fél fordulattal állítható (opció). Opció Alapfelszereltség Alapfelszereltség Háló tárolási kapacitás 1 tekercs 1 tekercs 2 háló tekercs alapként + 1 tekercs opcióként 2 háló tekercs alapként + 1 tekercs opcióként 2 háló tekercs alapként + 1 tekercs opcióként CoverEdge kompatibilitás NEM NEM Igen Igen Igen MONITOROK Típus Vezérlő egység. Kötözés indítás kezelés Vezérlő egység. Kötözés indítás kezelés BaleTrak Easy vagy BaleTrak monitor BaleTrak+ alapként a MaxiCut HC 13-al, 1100-as típusú kijelző (alap) 1100-as típusú kijelző opcióként GreenStar 1800 opcióként Alap a MaxiCut HC 25-el, GreenStar 1800 opcióként Nincs monitor opcióként ISOBUS-os bálázóval. Nincs monitor opcióként az ISOBUS-os bálázóval.

23 Műszaki adatok Fix Kamrás Körbálázók 23 F440E* F450E* F440M F440R C440R HAJTÁS TLT igény 540 f/min 540 f/min 540 f/min 540 f/min 1000 f/min alapból a MaxiCut HC 25-el, opció a MaxiCut HC 13-al TLT biztosítás/hajtómű teljesítmény Nyírócsavaros hajtás biztosítás (alapfelszereltség). Nyírócsavaros hajtás biztosítás (alapfelszereltség). 90 kw-os nyírócsavaros hajtás biztosítás (alapfelszereltség) a RotoFlow HC-vel 102 kw-os kupplungos a MaxiCut HC 13-hoz, opció a RotoFlow HC-hez. Kupplungos 113 kw-os az 540 f/min TLT-hez, 136 kw-os az 1000 f/min TLT-hez 1000 f/min alapból a MaxiCut HC 25-el, opció a MaxiCut HC 13-al Kupplungos 113 kw-os az 540 f/min TLT-hez, 136 kw-os az 1000 f/min TLT-hez KARBANTARTÁS Automata lánckenés Opció Opció Opció Alapfelszereltség Alapfelszereltség Központi zsírzás Alapfelszereltség Automata zsírzórendszer Patronos rendszer vagy tartály/ ISOBUS rendszernél opcióként Patronos rendszer (alapfelszereltség), tartály/isobus rendszernél opcióként Meghosszabbított zsírzás Alapfelszereltség Alapfelszereltség intervallum CSOMAGOLÓ RENDSZER Bála mozgatás Table Transfer rendszer optimalizált sebességgel Csomagoló karok 2 kar optimalizált sebességgel Fólia szakadás érzékelő Alapfelszereltség Kilökés üzemmód Automata vagy kézi, gumi borítás vagy bála billentés opcióként Fólia tárolási kapacitás 2 x 750 mm tekercsek a csomagoló karokon + 10 tekercses tároló GUMIABRONCSOK Gumiabroncs méret 11.5/ / / / /45-17 felfújható + tandem tengellyel 400/ / / / / / / /60-R / TELJESÍTMÉNY IGÉNY kw/le 30/40 37/50 56/75 75/100 82/110 * Nem elérhető minden országban. Kérem érdeklődjön a KITE Zrt-nél.

24 A széna és takarmány specialisták Köszönhetően a hétvégi és meghosszabbított szezonális nyitva tartásnak, és a legfrissebb információkkal és módszerekkel történő folyamatos képzéseknek, a mi szakértő kereskedőink tökéletes partnerek az Ön szálastakarmány igényeinek megoldásában. Mögöttük áll a John Deere Európai Alkatrész Elosztó Központ fejlett logisztikája, mely gyors kiszállítást biztosít az Ön hasznos üzemidejét maximalizálva még a betakarítási szezon csúcsán is. Válasszon: 9 Kocka bálázó 4 Fix kamrás bálázók 7 Változó kamrás bálázók 3 Kombinált csomagolós bálázók 7 Önjáró szecskázó 14 Szársértős kaszák Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság Tel: A legjobb döntéshez vegye igénybe hitelkonstrukcióinkat A Kite Zrt. finanszírozási ajánlatok választékával áll a rendelkezésére. Az Ön vállalkozásának megfelelő ajánlatok tekintetében keresse a Kite Zrt-t. Ennek a prospektusnak az anyaga világszerte hasonló tartalommal kerül terjesztésre. A képek, leírások, tartalmazhatnak olyan felszereltségre, finanszírozásra, biztosításra utaló információkat, mely nem mindenütt elérhető. A pontos adatokért keresse a Kite Zrt-t. A John Deere fenntartja a jogot a prospektusban ismertetett műszaki kivitel és tartalom előzetes figyelmeztetés nélküli megváltoztatására. JohnDeere.com YY HUN 10/13 1/1/2

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény.

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. Változó kamrás körbálázók Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. 2 Változó kamrás bálázók Bevezetés Megbízható, gyors bálázás. Idényről idényre. Bálázóinkat úgy terveztük, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt,

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

900-as sorozatú változókamrás bálázó

900-as sorozatú változókamrás bálázó 900-as sorozatú változókamrás bálázó 2 900-as sorozatú változókamrás bálázó Bevezető Lépjen át a gyorsítósávba! Az innovatív kigurítási koncepciójával és a kompromisszumok nélküli felépítésével a 900-as

Részletesebben

Bálázó sorozat. A professzionális választás

Bálázó sorozat. A professzionális választás V6 Bálázó sorozat A professzionális választás 1 2 3 4 A mi felszereltségünk 1. Központi hajtómı A hajtómı bal oldaláról kapják meg a hajtást a bálakamra hevederei és indítóhengerei, miközben a felszedœ

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

www.mchale.net A professzionális választás

www.mchale.net A professzionális választás Változókamrás bálázó sorozat www.mchale.net A professzionális választás Változókamrás bálázó sorozat Az elmúlt évtized során a McHale bálázók meghódították az 5 kontinenst, még a legzordabb üzemeltetési

Részletesebben

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok Tiger - Master - Master Pro - Maxer Vontatott magágykészítő kombinátorok Kverneland Tiger - az univerzális magágykészítő TIGER magágykészítő kombinátor A Tiger magágykészítő kiváló választás azoknak a

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

Változó-és fixkamrás hengeres bálázó gépek

Változó-és fixkamrás hengeres bálázó gépek Változó-és fixkamrás hengeres bálázó gépek 2 Bevezető Tartalomjegyzék Miért érdemes a John Deere hengeres bálázókat választani? 4 5 Miért vegyek John Deere változókamrás hengeres bálázót? 6 7 842, 852

Részletesebben

WELGER MASCHINENFABRIK GmbH Termék program

WELGER MASCHINENFABRIK GmbH Termék program WELGER MASCHINENFABRIK GmbH Termék program 2008 1 Konvencionális kisbálázók Körbálázók Körbálázó+ fóliázó Double Action Nagybálázók Bálafóliázó ATTIS AP 530 AP 630 AP 730 AP 830 RP 202/302 RP 235/320 RP

Részletesebben

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal Présszerszámok Mindig egyforma préserő jellemzi, ami mindig ugyanolyan megbízható, vízzáró illesztést biztosít. Kiváló konstrukció, mely a legjobb minőséget és tartósságot biztosítja - RIDGID élethosszig

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö Könnyű, Robosztus, Egyszerűen kezelhető Kverneland 150 B/S Variomat Könnyű és robosztus függesztett váltva forgató

Részletesebben

RV 4116 4118. Változó kamrás bálázók

RV 4116 4118. Változó kamrás bálázók RV 4116 4118 Változó kamrás bálázók Költséghatékony megoldás Alakhelyes bálák 2 Előnyök 2.0 és 2.2m széles rendfelszedő kis átmérővel, a nagy teljesítmény érdekében Ujjas továbbító, rotoros továbbító egység

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 5GL sorozatú traktorok 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 2 5GL sorozatú traktorok Áttekintés 5G Alacsony kivitel A John Deere új megoldása Behajtható tükrök Kompakt

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

EXPERT 427F F. Dobos kaszák

EXPERT 427F F. Dobos kaszák EXPERT 427F-431-431F Dobos kaszák Dobos kaszák a dobos kasza szakértőtől Figyeljen a valóban fontos dolgokra A Vicon dobos kaszák kimagasló teljesítményre lettek tervezve körülményektől függetlenül. Megbízhatóságuk

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

SG-70 Központi Daráló

SG-70 Központi Daráló Központi Daráló Porleválasztó ciklon A darálék a felhordó ventilátoron keresztül a ciklonba kerül. WEG motor energiatakarékos, IE2 osztály Álló és forgó kések Keménység: 56HRC Acél: SKD11 Fázissorrend

Részletesebben

991B. www.mchale.net. A professzionális választás. körbálacsomagoló sorozat

991B. www.mchale.net. A professzionális választás. körbálacsomagoló sorozat 991B körbálacsomagoló sorozat www.mchale.net A professzionális választás Diktálja az iramot A McHale 991 sorozat diktálja az iramot a hatásos és hatékony körbálacsomagolás területén. A praktikus kialakítás,

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

A múlt héten megrendezésre kerülı Agritechnika kialításon mutatta be a McHale az új nagyteljesítményő V660 változókamrás bálázóját.

A múlt héten megrendezésre kerülı Agritechnika kialításon mutatta be a McHale az új nagyteljesítményő V660 változókamrás bálázóját. A múlt héten megrendezésre kerülı Agritechnika kialításon mutatta be a McHale az új nagyteljesítményő V660 változókamrás bálázóját. Bemutatkozás John Biggins a McHale kereskedelmi igazgatója a következıket

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

Bálázó. www.mchale.net. A professzionális választás

Bálázó. www.mchale.net. A professzionális választás Bálázó sorozat www.mchale.net A professzionális választás Bálázó SOROzAT Az elmúlt évtized során a McHale bálázók meghódították az 5 kontinenst, még a legzordabb üzemeltetési körülmények között is helyt

Részletesebben

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek Kverneland vontatott hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek A vontatott Kverneland Actiroll és Actiroll HD hengerek kialakításukkal biztosítják a hatékony talajtömörítést

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZD500R asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZD500R asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

1. A vizsgált gép ismertetése

1. A vizsgált gép ismertetése 1. A vizsgált gép ismertetése 1.1. Mûszaki leírás Az M-170 hengeres nagybálázó rendeltetése: rendre rakott szálastakarmányok, gabonaszalma, kukoricaszár felszedése és annak hengeres bálákba tömörítése.

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear A / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear A / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz Bálaszállítók kör- és kockabálákhoz GÖWEIL / Bálaszállítók / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZT610R ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZT610R ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel

Részletesebben

Júniusi használtgép akció

Júniusi használtgép akció SG-2436H típusú lassúfordulatú daráló (2 hónapos) Jellemzők: 1. Fogazott vágó henger és vágó kések csoportja biztosítja a legjobb vágási teljesítményt. 2. Különleges ékszíj átvitel a csendes és egyenletes

Részletesebben

10 mm foratármérőjű rosta választható: 6, 8, 12, 17 mm

10 mm foratármérőjű rosta választható: 6, 8, 12, 17 mm Központi Daráló Porleválasztó ciklon A darálék a felhordó ventilátoron keresztül a ciklonba kerül. Hűtött vágókamra könnyű alacsony hőmérsékleten tartani az alapanyag darálást Álló és forgó kések Keménység:

Részletesebben

RV 4216 4220. Nagy teljesítményű változó kamrás bálázók

RV 4216 4220. Nagy teljesítményű változó kamrás bálázók RV 4216 4220 Nagy teljesítményű változó kamrás bálázók Nagy teljesítmény Széles körű használhatóság 2 Az előnyök 2.2 m rendfelszedő kis átmérővel, a nagy teljesítmény érdekében SuperCut-14 és 25 késes

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Az Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok változtatható sebességű meghajtással rendelkeznek 50-100%-ig. Ha a sűrített levegő fogyasztás kevesebb,

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com Power für Profis! Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártója Az első Teknős billentős pótkocsi www.fliegl.com HU Agrartechnik Teknős billentős pótkocsi-a robosztus mindentudó a biztonságos szállításhoz

Részletesebben

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN CleanJar MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS A berendezést üveg, fém és műanyagkannák, üveg és más tartályok tisztítására és sterilizálására tervezték

Részletesebben

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel UNIKAR univerzális rögzítővel Cikkszám 100 548 UNIKAR villával Cikkszám 100 528 UNIKAR villával rakománytámasszal

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

AUTOMAC. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest. www.petruzalek.hu

AUTOMAC. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest. www.petruzalek.hu Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest Gépek tálca hegesztéshez XPEED 5 MAP technológia Az új XPEED tálcahegesztõgép megvalósulását a frissáru csomagolás terén felmerülõ ipari követelmények hívták

Részletesebben

EXTRΔ Függesztett tárcsás fűkaszák

EXTRΔ Függesztett tárcsás fűkaszák EXTRΔ 117-122-124-228-232 Függesztett tárcsás fűkaszák EXTRΔ 117-122-124 A Hatékony és Megbízható kasza Az új EXTRΔ 100-as széria kulcsa a továbbfejlesztett EXTRΔ kasza gerendely, ami kialakításánál fogva

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek.

Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Rendterítő VOLTO Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Ha Ön nap mint nap gazdaságban dolgozik, akkor többre van szüksége mint erőteljes gépezet. Szüksége van olyan technológiára, amellyel öröm

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

ACÉL- FÉLKÖRÍVES KIALAKÍTÁSSAL ROBOSZTUS NEHÉZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. A FÉLKÖRÍVES FELÉPÍTMÉNY IDEÁLIS A DURVA ANYAGOK SZÁLLÍTÁSÁHOZ.

ACÉL- FÉLKÖRÍVES KIALAKÍTÁSSAL ROBOSZTUS NEHÉZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. A FÉLKÖRÍVES FELÉPÍTMÉNY IDEÁLIS A DURVA ANYAGOK SZÁLLÍTÁSÁHOZ. SPECIALISTA 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 Egyedi segédalváz kialakítás típustól függően Billentő hidraulika henger, 50 fokos szögnél nagyobb nyitás, könnyebb ürítés Széles felfekvés, nagyobb

Részletesebben

Két munka egy eszközzel!

Két munka egy eszközzel! Eltérő területek, eltérő igények: Ez az, amiért a Krone kínálati skálája ilyen széles, hogy minden helyi igényt ki tudjon elégíteni. A gépcsalád nem csak V alakú lengőkéses szársértőt ajánl szétterítő

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ : KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ QUASAR MEGBÍZHATÓSÁG HEKTÁRONKÉNT A Quasar kukoricafosztó fej sok-sok éven ketesztül folytatott alapos tanulmányozás, újítás és tökéletesítés eredménye. Szakszerű,

Részletesebben

Teljesítmény a legkisebb részletekig

Teljesítmény a legkisebb részletekig Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodó választék az Ön kompakt traktorára PIACI FELOSZTÁS Professzionális Fél professzionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis és kompakt Traktorok Kompakt

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting. DENER Plazmavágók Dener plazmavágás Dener plazmavágók http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.html Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC A képek illusztrációk A képek illusztrációk A képek illusztrációk

Részletesebben

SpinoWraptor Trans. Forgókorong és görgősor

SpinoWraptor Trans. Forgókorong és görgősor SpinoWraptor Trans Forgókorong és görgősor Forgókorong átmérő 1650mm Raklap 1200x1000 Max terhelhetőség 2000kg Alapterület hossza 2700mm Alapterület szélessége 1650mm Alapterület felső magassága 180mm

Részletesebben

Bevésõ épületzárak faajtóba

Bevésõ épületzárak faajtóba Zár program Faajtó zárak Bevésõ épületzárak faajtóba ZIUR Képes tartalomjegyzék Egypontos bevésõ zár - 1. old. Többpontos bevésõ zár - 2. old. Pánik funkciójú zár - 3. old. Kiegészítõk - 3. old. Tûzálló

Részletesebben

991L 991B HS2000 998 F550 Fusion

991L 991B HS2000 998 F550 Fusion 991b Körbála Csomagoló Széria A McHale cég egy mezœgazdasági gép kiskereskedelmi vállalkozással indult, amely még ma is létezik. Ez a háttér kiváló alapot adott a mezœgazdasági gépek tervezéséhez és gyártásához,

Részletesebben

Az Ön Somfy megoldása. Függönymozgatás egyszerűen. Kényelemre. tervezve

Az Ön Somfy megoldása. Függönymozgatás egyszerűen. Kényelemre. tervezve Az Ön Somfy megoldása Függönymozgatás egyszerűen Kényelemre tervezve Függöny akasztó Normál és nagy igénybevételű kocsikhoz Glydea TM 35 húzókocsi SOMFY INNOVÁCIÓ Kocsi hullámos függönyhöz Nagy igénybevételű

Részletesebben

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK katalógusa 2017 REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive.

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive. www.varta-automotive.com mint AZ ÚJ A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO Thanks go to Peugeot, www.peugeot.com MINDIG JOBB: ENERGIA PRÉMIUM MINŐSÉGBEN

Részletesebben

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások Pagina 3 TWS 05-2010 Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások TM600 TM100 sorozatú metrikus optimális vontatási teljesítmény és terhelhetőség maximális kényelmet biztosít az úton minimális

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

Allrounder 600 / 750 - profiline -

Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Az ALLROUNDER -profiline- a magas és tágas vázszerkezete miatt (vázmagasság 60 cm) nem egy klasszikus magágykészítő, hanem inkább egy

Részletesebben

VIBA. mini-permetezõ Quadokra és kisméretõ mezõgazdasági gépekre. Halomszellõztetõk és Ventillátorok PRAKTIKUS ÉS GAZDASÁGOS PERMETEZÉS

VIBA. mini-permetezõ Quadokra és kisméretõ mezõgazdasági gépekre. Halomszellõztetõk és Ventillátorok PRAKTIKUS ÉS GAZDASÁGOS PERMETEZÉS Halomszellõztetõk és Ventillátorok - hordozhatók és gazdasgsak mini-permetezõ Quadokra és kisméretõ mezõgazdasági gépekre PRAKTIKUS ÉS GAZDASÁGOS PERMETEZÉS A mini-permetezõ egy sokoldalú gép, mely alkalmas

Részletesebben

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕGÉPEK BEÉPÍTETT TÁROLÓVAL Az ICE-O-Matic Önálló Jégkocka Készítõgép több méret / teljesítmény választékot kínál a Kis Irodai /

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012.

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012. WHIRLOOL MOSOGATÁS 2012. www.whirlpool-professional.hu MOSOGATÁS A Whirlpool professzionális mosogatógépeinek fő jellemzői a teljesítmény, a megbízhatóság, a biztonság, a higiénia, a kiváló anyagok, a

Részletesebben

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Preferred Packaging Food Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540 Preferred Packaging Food A csomagológépek legújabb generációja, a fóliahegesztő és vákuumcsomagoló gépek alkalmasak

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

Kerti gépek katalogusa /2013

Kerti gépek katalogusa /2013 Kerti gépek katalogusa /2013 További információért kérjük, látogassa meg a www.gamagarden.eu honlapot. TARTALOMJEGYZÉK P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 GSS2500 Alkalmazás Kerti munkálatok során keletkezett

Részletesebben

Grimme GV 3000/SF3000

Grimme GV 3000/SF3000 Grimme GV 3000/SF3000 innovatív, nagy teljesítményű vontatott és önjáró négysoros betakarítógép átrakó elevátorral. A teljesítmény új dimenziója a kiszedés technikában nagy területteljesítmény tiszta termény

Részletesebben

La Minerva. www.petruzalek.hu. Feldolgozó gépek. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest

La Minerva. www.petruzalek.hu. Feldolgozó gépek. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest Feldolgozó gépek Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest La Minerva Az olasz La Minerva cég Bologna-ban létesült 1945-ben. A cég feldolgozó gépek, és más élelmiszeripari cégeknek, különösen a húsipari

Részletesebben

A.S. Hungária Kft Budapest, Daróci út D ép. Tel: , Fax: Honlap:

A.S. Hungária Kft Budapest, Daróci út D ép. Tel: , Fax: Honlap: PÁRÁTLANÍTÁS AHOGY ÖN SZERETNÉ A Cotes C35 modulrendszerű berendezések az innovatív fejlesztésnek köszönhetően sokoldalúan alkalmaz-hatók 3-6 kg/óra párátlanító kapacitás igény esetén. MODULRENDSZERŰ FELÉPÍTÉS

Részletesebben

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére.

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. 183 Ezek a gépek, különlegesen erős és teherbíró felépítésüknek köszönhetően ideális gépek építőipari és mezőgazdasági

Részletesebben

INFORMÁCIÓ. Oldalszám. Karos láncos emelők Kézi láncos emelők Korrózióvédelem 36. Haladóművek & Rögzíthető haladóművek 35, 37-43

INFORMÁCIÓ. Oldalszám. Karos láncos emelők Kézi láncos emelők Korrózióvédelem 36. Haladóművek & Rögzíthető haladóművek 35, 37-43 EMELŐERENEZÉSEK 9 Emelőberendezések Tartalomjegyzék Oldalszám A Yale és Pfaff-silberblau megbízható és világszerte ismert emelőberendezései számos ipari, kereskedelmi és szervizelési művelethez használhatók.

Részletesebben

Ajtóbehúzók. Rejtett ajtóbehúzók ABLOY DC860 Rejtett ajtóbehúzó max 100kg tömegű beltéri ajtókhoz...f-11

Ajtóbehúzók. Rejtett ajtóbehúzók ABLOY DC860 Rejtett ajtóbehúzó max 100kg tömegű beltéri ajtókhoz...f-11 ABLOY DC210 Ajtóbehúzó max. 60 kg tömegű beltéri ajtókhoz.......................................................f-2 ABLOY DC330 Cam action Ajtóbehúzó max. 80 kg tömegű beltéri ajtókhoz...........................................f-2

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GC420t asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GC420t asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Vicon BW 2100-2400. Körbála csomagoló gépek

Vicon BW 2100-2400. Körbála csomagoló gépek Vicon BW 2100-2400 Körbála csomagoló gépek Maximális szenázs minőség Az új generációs Vicon bálacsomagolók első osztályú csomagolási teljesítményt nyújtanak azon gazdálkodók, és bérvállalkozók számára,

Részletesebben

Tejhűtési rendszerek. A BouMatic tejhűtési rendszerei biztosítják az optimális teljesítményt, a maximális hatékonyságot és a legjobb minőségű tejet.

Tejhűtési rendszerek. A BouMatic tejhűtési rendszerei biztosítják az optimális teljesítményt, a maximális hatékonyságot és a legjobb minőségű tejet. INNOVÁCIÓ Tejhűtési rendszerek A BouMatic tejhűtési rendszerei biztosítják az optimális teljesítményt, a maximális hatékonyságot és a legjobb minőségű tejet. Glacier tejhűtő tartály GlacierChill forrasztott

Részletesebben

Padlóba süllyesztett ajtócsukók

Padlóba süllyesztett ajtócsukók Képes tartalomjegyzék Normál karos ajtócsukók Csúszókaros ajtócsukók EN 14 európai szabvány A CT 2000, 2200, 00, 3000, 4000 és a TEB 900 ajtócsukó sorozatok az EN 14 európai szabvány minden egyes követelménye

Részletesebben

Hajlítás és alakformálás

Hajlítás és alakformálás Hajlítás és alakformálás Széles választék specifikus hajlítási és alakítási igényekhez. Megbízható minőség. Típus Modellek száma in. Oldal Karos csőhajlítók Csővezetékek 7 5 8-3 4 10-18 8.2 Szerszám 8

Részletesebben

BIS RapidStrut Szerelősín rendszer

BIS RapidStrut Szerelősín rendszer walraven.com BIS RapidStrut Szerelősín rendszer Új! BIS UltraProtect 000 BIS RapidStrut G tartozékok A következő generáció BIS RapidStrut DS 5 BIS RapidStrut : minden közepes és nehéz teher rögzítéséhez

Részletesebben

Ezüstérmet nyert a New Holland az Agritechnica Szakkiállításon Innovációs Díj, 2017

Ezüstérmet nyert a New Holland az Agritechnica Szakkiállításon Innovációs Díj, 2017 Ezüstérmet nyert a New Holland az Agritechnica Szakkiállításon Innovációs Díj, 2017 Az idén 320 fejlesztést mutatnak be a 400 ezer látogatóra számító vásáron. Ezek közül a független szakértői bizottság

Részletesebben

Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke

Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke Újdonság Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke Nyírócsapos ekefejbiztosítás, 3-5 fejes kivitelben Könnyű Robosztus Egyszerűen kezelhető 2010 Az új Kverneland 150 B Könny, Robosztus, Egyszer en

Részletesebben

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Alacsony üzemanyagfogyasztás, Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos D'elight robogót úgy terveztük, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ezt a gazdaságos városi robogót a kompakt

Részletesebben

Szabadonálló elektromos olajsütő

Szabadonálló elektromos olajsütő A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

Szögletes bálázók QUADRANT 5200 SC RC FC RF 4200 SC RC RF 4000

Szögletes bálázók QUADRANT 5200 SC RC FC RF 4200 SC RC RF 4000 Szögletes bálázók QUADRANT 5200 SC RC FC RF 4200 SC RC RF 4000 Teljesítmény újradefiniálva. További információk: go.claas.com/ucf2013 2 A QUADRANT család Hagyományosan innovatív. 120 x 70 - CLAAS által

Részletesebben

Körbálázók VARIANT 385 380 365 360 611019190715 AN KP 1115

Körbálázók VARIANT 385 380 365 360 611019190715 AN KP 1115 Körbálázók VARIANT 385 380 365 360 Bálaátmérő kívánság szerint. CLAAS VARIANT. 2 Tartalom Termékválaszték 4 VARIANT 385 RC / 365 RC 4 VARIANT 380 RC / 380 RF / VARIANT 360 RC / 360 RF 8 Műszaki megoldások

Részletesebben

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 2 Egyszerűen telepíthető, beállítható, karbantartható és használható tűzjelző központ. LCD- kijelző az összes érzékelőzónára vonatkozó

Részletesebben

TŰZÉS SZEGECSELÉS ÉS RAGASZTÁS

TŰZÉS SZEGECSELÉS ÉS RAGASZTÁS TŰZÉS SZEGECSELÉS ÉS RAGASZTÁS FatMax XTREME TŰZŐKALAPÁCS Rugalmas bevonat kényelem és biztos fogás érdekében Szabadalmaztatott begyűrődés elleni mechanizmus az első multifunkciós szerszám amely tűzőkalapács

Részletesebben

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra 105SL Plus ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a 105SL Plus ipari nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek

Részletesebben

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil. GHU Homlokrakodó GÖWEIL / Homlokrakodó / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com

Részletesebben

NYÁRI KÍNÁLAT SZEMÉLYAUTÓ - 4x4/SUV KISTEHER

NYÁRI KÍNÁLAT SZEMÉLYAUTÓ - 4x4/SUV KISTEHER NYÁRI KÍNÁLAT SZEMÉLYAUTÓ - 4x4/SUV KISTEHER KOMFORT A LEGMAGASABB SZINTEN A Champiro FE1 a GT Radial legújabb nagy teljesítményű gumiabroncsa, mely egyesíti a hosszú élettartam, a csendes, komfortos autózás,

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GK420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GK420d asztali nyomtatóval új követelményeket

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

Használati utasítás KMS Fűmagvető

Használati utasítás KMS Fűmagvető Használati utasítás KMS Fűmagvető Gyártó: KMS-Rinklin GmbH Freiburgerstr. 10 Gewerbepark Breisgau D-79427 Eschbach Tel.: +49-7634/505488-0 Fax: +49-7634/505488-20 E-Mail: info@kms-rinklin.de Internet:

Részletesebben