J e g y z ő k ö n y v

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J e g y z ő k ö n y v"

Átírás

1 Csanádapáca Képviselő-testülete../2011. sz. jkv. J e g y z ő k ö n y v Készült a Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete szeptember hó 15. napján, 14 órakor tartott rendkívüli-testületi ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Községháza díszterme Jelen vannak: Oláh Kálmán polgármester, Szikora Pál Ferenc alpolgármester, Bohus Ferenc képviselő, Csikós Gábor képviselő, Göcző Gyula Andrásné képviselő, Kesjár Jánosné képviselő, Oláh Lajos Sándorné képviselő, Meghívottak: Mériné Kőszegi Erzsébet jegyző, Baráthné Sztán Henriett a Gyöngyfüzér Szociális Szolgáltató Központ Vezetője. Fodor Ilona és Herjavecz Tiborné pénzügyi munkatárs. Napirendi pontok: Tárgy: Előadó: 1.) Csanádapáca Községi Önkormányzat évi Fodor Ilona pénzügyi Költségvetés félévi beszámolója munkatárs. 2.) Apáczai Csere János Közoktatási és Kesjár Jánosné Közművelődési Intézmény működéséhez Intézményvezető szükséges dokumentumok. 3.) Gyöngyfüzér Szociális és Szolgáltató Baráthné Sztán Henriett Központ iratkezelési szabályzatának módosítása. intézményvezető Gyöngyfűzér Szociális és Szolgáltató Központ Idősek Klubja házirendjének módosítása. 4.) Egyebek.

2 Oláh Kálmán: Tisztelettel köszöntöm a képviselő-testület tagjait. Köszöntöm Baráthné. Sztán Henriettet a Gyöngyfüzér Szociális és Szolgáltató Központ intézményvezetőjét, Mériné Kőszegi Erzsébet jegyzőasszonyt, Fodor Ilona pénzügyi munkatársat és Herjavecz Tiborné pénzügyi munkatársat. Megállapítom, hogy a Csanádapácai képviselő-testület 6 fővel határozatképes, 1 fő képviselő jelezte távollétét. A meghívót mindenki megkapta. Aki a napirendi ponttal egyetért, kérem kézfeltartással jelezze. Bohus Ferenc képviselő: Azt szeretném tudni, mielőtt elkezdenénk a testületi ülést, hogy van kamera, vagy nincs kamera? Oláh Kálmán polgármester: Van kamera, a testületi ülések közvetítése jelenleg is folyik. Aki a napirendi pontokkal egyetért, kérem kézfelnyújtással jelezze. A Csanádapácai képviselő testület 6 egybehangzó igen szavazattal úgy határozott, hogy elfogadja a napirendi pontokat. 1.) Napirendi pont: Költségvetés félévi beszámolója. Fodor Ilona pénzügyi munkatárs: A napirendhez kapcsolódó anyagot mindenki megkapta. Hozzáfűzni nem kívánok semmit. Amennyiben kérdés merül fel, arra készséggel válaszolok. Oláh Lajos Sándorné Pü. Ell. Biz. elnöke: A testület megtárgyalta és véleményezte a beszámolót. Javaslom elfogadásra, az éves módosított előirányzathoz viszonyítva a teljesítés %- a elfogadható. 3 eft. a likvidhitel összege. Az Önkormányzat az I. félévben működési feltételeit teljesítette. A továbbiakban is szükséges a takarékos gazdálkodás. Mindezek értelmében elfogadásra javaslom a beszámolót. Oláh Kálmán polgármester: Megkérem Fodor Ilona pénzügyi munkatársat, hogy amennyiben kérdés merül fel a beszámolóval kapcsolatban, tartsa meg a tájékoztatást. Fodor Ilona pénzügyi munkatárs: Jeleztem az előbb is, hogy bármilyen kérdés merül fel a beszámolóval kapcsolatban nagyon szívesen elmagyarázom és várom a kérdéseket.

3 Oláh Kálmán polgármester: megkérdezem a testületet, hogy elfogadja-e az Önkormányzat első félévi pénzügyi beszámolóját. A képviselő-testület 4 egybehangzó igen szavazattal és 2 nem szavazattal elfogadta az Önkormányzat évi költségvetés félévi beszámolóját. Oláh Kálmán polgármester:a képviselő-testület a 217/1998. XII. 30. rendeletben meghatározottakat módosítja. A módosítást ,- Ft-ban állapítja meg. A képviselő-testület 4 egybehangzó igen szavazattal és 2 nem szavazattal elfogadta a módosítást. 2. napirendi pont: Apáczai Csere János Közoktatási és Közművelődési Intézmény működéséhez szükséges dokumentumok. Kesjár Jánosné, intézményvezető: Tisztelettel köszöntök mindenkit szeptember 01-el Apáczai Csere János Közművelődési intézményként dolgozunk. Mi is a többi település által használt dokumentumokat használtuk. A közoktatási törvény módosítás miatt ig az iskola zavartalan működését tudja biztosítani. A képviselő-testület 6 egybehangzó igen szavazattal elfogadta az intézmény működéséhez szükséges dokumentumokat. Göcző Gyula Andrásné képviselő: Szeretnék egy kis tájékoztatást az Önkormányzat évi adóbevételeit illetően. Oláh Kálmán polgármester : Felkérem Fodor Ilona pénzügyi munkatársat, hogy ismertesse képviselő társunk kérésére a évi adóbevételeit az Önkormányzatnak. Göcző Gyula Andrásné: Köszönöm a szíves tájékoztatást.

4 3. napirendi pont: Gyöngyfüzér Szociális Szolgáltató Központ Iratkezelési Szabályzatának módosítása, Idősek Klubja házirendjének módosítása: Baráthné Sztán Henriett intézményvezető: Írásos anyagot mindenki megkapta. Ellenőrzés volt a szociális foglalkoztatónál. A jelenlegi rendszert ellenőrizték. Erről jegyzőkönyv készült és egy példánya a polgármester úr kezeihez került. A jegyzőkönyvben apróbb szakmai hiányosságokat vetett fel a szerv. Nem büntetnek ezért és nincs végrehajtásra határozat. A szakmai hiányosságokat pótoltuk, ezek bekerültek az iratkezelési szabályzatba. Az idősek házirendjét is ezért kellett módosítani. Kérdése a testületnek ezzel kapcsolatban felém ha van, arra készséggel válaszolok. Oláh Kálmán polgármester: Megkérdezem a képviselő-testületet van-e kérdés ezzel kapcsolatban, amennyiben nincs akkor szavazzunk. A képviselő-testület 6 egybehangzó igen szavazattal elfogadta a Gyöngyfüzér Szociális Szolgáltató Központ iratkezelési szabályzatának módosítását és az idősek Klubja házirendjének módosítását. Baráthné Sztán Henriett intézményvezető: Szeretném megemlíteni, hogy az időseknek demencia vizsgálat lesz. A vizsgálatot Dr. Szlávik Győző végezné el személyenként bruttó 8000,- Ft.-ért. Ez 15 személy vizsgálatát jelentené. Ez a vizsgálat a magasabb normatíva miatt szükséges. Erre engedély kell, mert nagyobb összegű normatívát tudunk igényelni így. A képviselő-testület 6 egybehangzó igen szavazattal elfogadta a demencia vizsgálat engedélyezését. Oláh Kálmán polgármester: Megköszönöm a beszámolót Baráthné Sztán Henriett intézményvezetőnek és rátérnénk az egyebek napirendi pontra.

5 4. napirendi pont: Egyebek: 1. pont: Apáczai Csere János Közoktatási és Közművelődési Intézmény által kábítószer prevenciós programok megvalósítására pályázat benyújtása. Kesjár Jánosné intézményvezető: Írásos anyagot mindenki megkapta, én csak annyit kívánok elmondani, hogy a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet nyílt pályázatot hirdetett kábítószer prevenciós programok támogatására. Intézményünk részt kíván venni a pályázatban. A támogatás mértéke 100 %, előfinanszírozott, így önerőt nem igényel. Az elnyerhető támogatás összege minimum 100 ezer forint, maximum 3 millió forint. Az önkormányzat támogatását biztosítja a pályázathoz. Oláh Kálmán polgármester: Aki egyetért azzal, hogy az Apáczai Csere János Közoktatási Intézmény csatlakozzon a kábítószer prevenciós programok megvalósítására kiírt pályázathoz, az kézfelnyújtással jelezze. A képviselő-testület 6 egybehangzó igen szavazattal elfogadta a pályázat benyújtását. 2. pont: Apáczai Csere János Közoktatási Intézmény Alapító Okiratának módosítása a Polgármesteri Hivatal megszűnése miatt. A képviselő-testület úgy dönt, hogy a 20. pont törlésre kerül, helyére a Csanádapáca- Pusztaföldvár körjegyzőség kerül. A hivatal értelemszerűen körjegyzőség lesz. A jegyző helyére értelemszerűen a körjegyző kerül. Bohus Ferenc képviselő: Előre leszögezem, hogy semmit sem támogatok ami Csanádapáca- Pusztaföldvár körjegyzőséggel kapcsolatos. A képviselő-testület 4 egybehangzó igen szavazattal, 2 nem szavazattal elfogadta az Apáczai Csere János Közoktatási Intézmény Alapító okiratának módosítását.

6 Gyöngyfüzér Szociális Szolgáltató Központ Alapító okiratának módosítása a Polgármesteri Hivatal megszűnése miatt. A képviselő- testület úgy dönt, hogy az 5. pontban szereplő szakfeladatok szövegrész helyére körjegyzőség kerül. A 7. pont helyére jegyző helyett, körjegyző kerül. A 9-es pontban pedig Csanádapáca-Pusztaföldvár körjegyzősége kerül. A képviselő-testület 4 egybehangzó igen szavazattal, 2 ellenszavazattal elfogadta a Gyöngyfüzér Szociális Szolgáltató Központ Alapító Okiratának módosítását. 3. pont: Közfoglalkoztatás Oláh Kálmán polgármester: A Munkaügyi Központ jelzése alapján 10 fő közmunkást tudnánk december 15 ig foglalkoztatni. Ehhez az önrészt az önkormányzatnak kell biztosítani. Ez azt jelenti, hogy ,- Ft a bér ,- Ft a járulék ,- Ft az önrész. Aki egyetért a közmunkások foglalkoztatásával, kérem kézfelnyújtással jelezze. A képviselő-testület 6 egybehangzó igen szavazattal elfogadta a közfoglalkoztatást. Oláh Kálmán polgármester: Akinek a testületi-ülés nyitott részében van kérdése, az most még tegye meg, mert hamarosan zárt ülést rendelek el. Göcző Gyula Andrásné : Szerettünk volna előterjeszteni néhány nappal ezelőtt egy munkalehetőséget. Mivel az előző testületi-ülésen nem volt egyebek napirendi pont, így most már elkésett egy kicsit a dolog. Ugyanis határidős lett volna 40 fő biztos állása. Ez a támogatás a rokkant nyugdíjasokat érintette volna. Szeretnénk erre a célra az önkormányzat tulajdonában lévő KIS-CSANÁD Nonprofit KFT-t átvenni. Továbbá szükség lenne az önkormányzat tulajdonát képező Zrínyi utcai volt Kínai üzlethelyiség -re is. Az üzleti rész most van tárgyalás alatt, szükséges azonban újra átbeszélni ezeket. Előreláthatólag ez szeptember 23.- án fog eldőlni. Oláh Kálmán polgármester: Amint ez az anyag írásban érkezik be, akkor tudunk érdemileg vele foglalkozni.

7 Kesjár Jánosné képviselő: Az óvodában 104 gyermek van. Megpróbáljuk a technikai létszámot ennek megfelelően tartani. Most zökkenőmentesen kezdtük a munkálatokat. Bohus Ferenc képviselő: Hány tanuló jár át a szomszéd településekről? Kesjár Jánosné képviselő: Jelenleg 22 diák jár át a környező településekről. Nagy részük Medgyesbodzás-Gábortelep településekről. Bohus Ferenc képviselő: A Csanádapácai Új Szó -ban benne van a körjegyzőség. Abban szerepel a körjegyző fizetése. Ez a 2 település összege, vagy csak Csanádapácára vonatkozik? Oláh Kálmán polgármester: Ezt a kormány állapítja meg és osztja le. Göcző Gyula Andrásné képviselő: A körjegyzőséget illetően én úgy gondoltam, hogy csak a kis települések fognak össze és hoznak létre körjegyzőséget. Bohus Ferenc képviselő: Ez Csanádapácának mindenképpen veszteség, mert a jegyzőt végkielégíteni kell. Göcző Gyula Andrásné képviselő: Szeretném megköszönni Mériné Kőszegi Erzsébet jegyzőasszonynak a több mint 17 évi munkáját. Hatástanulmány nem készült, a nép akaratát figyelmen kívül hagyva. Mériné Kőszegi Erzsébet jegyző: Felkérem a polgármestert, hogy tájékoztassa a lakosságot, hogy az új körjegyző dr. Lipták Péter. Én most mindenkitől elköszönök. Remélem a körjegyző úr a falu érdekét szem előtt tartja majd. Oláh Kálmán polgármester: Köszönöm a jegyzőasszony eddigi munkáját. Jó egészséget és sok sikert kívánok neki a továbbiakban. Egyúttal szeretném bejelenteni a képviselő-testületi ülésen, hogy a testület dr. Lipták Pétert választotta meg Csanádapáca-Pusztaföldvár körjegyzőjének. Bohus Ferenc képviselő: Ti kivégeztétek szó szerint Csanádapáca jegyzőjét. Oláh Lajos Sándorné képviselő: Szó sincs itt kivégzésről. Nem tudtak együtt dolgozni a polgármesterrel, arról van szó. Az volt a kivégzés, amikor ti a volt szociális otthon vezetőjét elintéztétek. Az szó szerint kivégzés volt!

8 Mériné Kőszegi Erzsébet jegyző: Most szóltad el magad, amikor azt mondtad, hogy tudtunk együtt dolgozni. Mert én is megkérdeztem a polgármestertől, hogy együtt dolgozunk-e? Oláh Kálmán polgármester: A választások után megkérdeztem a jegyzőasszonyt, hogy kíváne együttműködni velem. Úgy látszik mégsem, erről nem kívánok vitát nyitni. Szeretném egyúttal a testületet tájékoztatni arról, hogy augusztus én az Erdélyi Apáca településen Guzsalyos Napokat rendeztek. 11 település vett részt ezen a rendevezvényen. A 3 település úgy határozott, hogy Csanádapáca Községet is beveszi ebbe a szervezetbe. Most nálunk van a guzsaly, amit mi őrzünk 1 évig ben Csanádapáca fogja megrendezni a guzsalyos napokat, amelyen 150 ember vesz részt. Oláh Kálmán polgármester az ülést ezennel berekeszti és zárt ülést rendel el. K.m. f. Oláh Kálmán polgármester Mériné Kőszegi Erzsébet jegyző Jegyzőkönyvvezető:

9 Csanádapáca Képviselő testülete../ikt. sz. ZÁRT ÜLÉS JEGYZŐKÖNYVE Készült: Csanádapáca- képviselő-testülete szeptember hó 15. napján tartott ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Községháza díszterme. Jelen vannak: Oláh Kálmán polgáresmter, Bohus Ferenc képviselő, Göcző Gyula Andrásné képviselő, Kesjár Jánosné képviselő, Oláh Lajos Sándorné képviselő, Szikora Pál Ferenc képviselő, Csikós Gábor képviselő. Meghívott: Mérnié Kőszegi Erzsébet jegyző. Napirend: Előadó l. Bejelentések. Oláh Kálmán. polgármester Oláh Kálmán Csanádapáca polgármestere megállapítja, hogy az ülés határozatképes. 1. Bejelentés: Oláh Kálmán polgármester: Érkezett egy levél a Csanádapácai Gyermekjóléti Szolgálat Vezetőjétől. Ismertetem a tartalmát. Brumár Dávid, 5662 Csanádapáca, Batthyány u. 5. sz. alatti lakos augusztus 29.-én érkezett lakóként Csanádapáca Községbe. Ekkor még itteni lakcímkártyával sem rendelkezett. Vásárolt itt egy ingatlant. Az ingatlan azonban 2 család részére alkalmas, ezért egy másik család is lakja. A probléma az, hogy közös vízmérő óra van felszerelve. 21 ezer forint lett befizetve összesen mindkét részről a Vízmű KFT-nek. Csakhogy a Thurzó család mindössze 2 fő-ből áll, míg a Brumár család 6 fő-t képez. A Vízmű vezetőjével lett egyeztetve, és arra a megállapodásra jutottak, hogy főmérőt építenek be. A Brumár család ezt hitelre vásárolta, ezért a gyámügyes segítségét kérte. A lakást összkomfortosként adták el. A brumár család 4 kiskorú gyermeket nevel, jövedelmük nincs meghatározva.

10 Aki egyetért azzal, hogy adjuk át az ügyet a Vízmű KFT. ügyvezetőjének, az kézfelnyújtással jelezze. A képviselő testület 6 egybehangzó igen szavazattal elfogadta, hogy az ügy át legyen adva a Csanádapácai Vízmű KFT. ügyvezetője részére. 2. Bejelentés: Oláh Kálmán polgármester: Szakál János, 5662 Csanádapáca, Damjanich u. 6. sz. alatti lakos a Horváth Lajos tér 580/3 hrsz. közterületet szeretné megvásárolni év óta állandó használati joggal rendelkezik a területre vonatkozólag. Az általa megvásárolni kívánt terület 100 m2. Kéri, hogy független értékbecslő az eladási árát becsülje fel. Szerinte a terület igénybevételi díja pontatlanul került megállapításra. Az a véleményem, hogy döntést hozni nem tudunk ez ügyben. Meg kell vizsgálni, hogy mit tartalmaz az 1983 évben készült határozat, gond van a fizetéssel is és jelentős tartozása van az önkormányzat felé Szakál Jánosnak. Még ban volt egy 47 ezer forintos befizetése. A bérleti díj összege ,- Ft volt egy évre ben emelkedtek a bérleti díjak. Mériné Kőszegi Erzsébet jegyző: Az önkormányzat nem szándékozza eladni a területet, Szakál János pedig fizesse ki az elmaradt bérleti díjakat. Oláh Kálmán polgármester: Nem szándékozunk eladni a területet. A képviselő-testület 6 egybehangzó igen szavazattal elfogadta, hogy nem adja el az 580/ 3 hrsz. területet. egyebekről tájékoztatás: Oláh Kálmán polgármester: Tájékoztatásul még elmondanám, hogy Dudás Mariann, 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 65./. sz. önkormányzati lakás bérlője szeretne egy kisebb önkormányzati tulajdonú ingatlant bérelni. Az önkormányzati tulajdonú Petőfi utcai lakásba szeretne beköltözni, mivel a tél miatt a fűtési költségeken szeretne spórolni. A Szent Gellért utcai lakás falai igen magasak, nehéz felfűteni, ezért a Petőfi utcai lakást könnyebb lenne fűteni, mert nem olyan magas az épület. Viszont a Petőfi utcai másik lakó tiltakozik a beköltözése miatt. Erről kellene majd döntenünk hamarosan, hiszen mások kérvényezték a Petőfi utcai ingatlanunkat.

11 Még egy bejelentést szeretnék tenni, amiről szintén a későbbiekben kellene döntést hoznunk. Hajdú Istvánné, szintén az önkormányzat tulajdonát képező Pázmány Péter utca 13. sz. alatti ingatlanát bérli. 5 éves bérleti szerződése van. Ebből még 2 és fél év van hátra, de ő szeretné az ingatlant visszaadni, mert vásárolt egy másik ingatlant. Ezt kellene a későbbiekben megtárgyalni, hogy megszüntessük- e a bérleti szerződését a további időszakra vonatkozólag. Más bejelenteni valóm nincsen, köszönöm a megjelenteknek a részvételt. Ezennel az ülést bezárom. Ezennel a zárt ülést bezárom. K.m.f. Oláh Kálmán polgármester Mériné Kőszegi Erzsébet jegyző jegyzőkönyvvezető:

12

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 04. 29-én megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 04. 29-én megtartott testületi üléséről. Szám:600/7/2015. 7. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 04. 29-én megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 17:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

Jegyzőkönyv Vajta Község Képviselőtestületének 2012. április 25-én 15.00 órakor megtartott rendes nyilvános testületi üléséről

Jegyzőkönyv Vajta Község Képviselőtestületének 2012. április 25-én 15.00 órakor megtartott rendes nyilvános testületi üléséről Jegyzőkönyv Vajta Község Képviselőtestületének 2012. április 25-én 15.00 órakor megtartott rendes nyilvános testületi üléséről Jelen vannak: Térmeg György Csonka Csaba Dr.Jaskó Sándor Vinklár László polgármester

Részletesebben

Legénd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. évi 24. számú Jegyzőkönyve

Legénd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. évi 24. számú Jegyzőkönyve Készült: 2009. november 23.-án a legéndi önkormányzat hivatalában megtartott képviselő-testületi ülésről 2009. évi 24. számú Jegyzőkönyve 2 Jelen vannak: Szavlik Zoltán Tóth Sándor al Kristófné Ponicsán

Részletesebben

2. Napirendi pont: Az önkormányzat 2013. évi költségvetésének elfogadása

2. Napirendi pont: Az önkormányzat 2013. évi költségvetésének elfogadása 1/2013.(II.14.) ÖKT. Zákányszék Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. február hó 14. napján megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve. N a p i r e n d: 1. Napirendi pont: Beszámoló a két ülés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03.04-én megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03.04-én megtartott testületi üléséről. Szám:600/3/2015. 3. JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. 03.04-én megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési

Részletesebben

Nagyhalász Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. szeptember 21-i rendkívüli üléséről.

Nagyhalász Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. szeptember 21-i rendkívüli üléséről. Nagyhalász Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. szeptember 21-i rendkívüli üléséről. Tárgykód Határozat- NAPIRENDEK Rendelet száma Az Art-Vital Kft (Nyíregyháza, Sólyom u. 21.) kérelme 118/2001.

Részletesebben

Jel!vzokönvv. Készült a Csanádapáca Képviselo-testület 2010. szeptember 14. napján tartott ülésén~

Jel!vzokönvv. Készült a Csanádapáca Képviselo-testület 2010. szeptember 14. napján tartott ülésén~ Csanádapáca Képviselo-testülete 22/2010. sz. jkv. Jel!vzokönvv Készült a Csanádapáca Képviselo-testület 2010. szeptember 14. napján tartott ülésén~ Az ülés helye: Csanádapáca Községháza díszterme Jelen

Részletesebben

2013. á p r i l i s 29.

2013. á p r i l i s 29. Veresegyház Város Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P é n z ü g y i B i z o t t s á g i ülés 2013. á p r i l i s 29. Készült: Veresegyház Város Polgármesteri Hivatal 111. számú termében, 2013.04.29-én

Részletesebben

HANTOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLTÉNEK. 2015. október 22-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

HANTOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLTÉNEK. 2015. október 22-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE HANTOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLTÉNEK 2015. október 22-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Hantos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 134/2015.(X.22.)számú határozata- Hantos

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Csanádapáca Képviselő-testület 2011. február 23. napján tartott soros ülésén.

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Csanádapáca Képviselő-testület 2011. február 23. napján tartott soros ülésén. Csanádapáca Képviselő-testülete 5/2011. sz. jkv. J e g y z ő k ö n y v Készült a Csanádapáca Képviselő-testület 2011. február 23. napján tartott soros ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Községháza díszterme

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen van: Dr. Pácziné Félix Anna bizottság elnöke, Szalai Gábor, Balogh Gábor, Szucsányiné Csordás Mária bizottsági tag (4 fő)

JEGYZŐKÖNYV. Jelen van: Dr. Pácziné Félix Anna bizottság elnöke, Szalai Gábor, Balogh Gábor, Szucsányiné Csordás Mária bizottsági tag (4 fő) JEGYZŐKÖNYV Készült: Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi és Területfejlesztési Bizottsága 2014. május 28-án 15.00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 29-én 15.00 órakor tartott nyilvános ülésén, a hivatalban

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 29-én 15.00 órakor tartott nyilvános ülésén, a hivatalban JEGYZŐKÖNYV Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 29-én 15.00 órakor tartott nyilvános ülésén, a hivatalban Határozatok száma és tárgya: 23/2013.(V.29.) A község háziorvosi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 18/2013. (II.22.) számú képviselőtestületi. a 2013. február 22. (péntek) napján 7:30

JEGYZŐKÖNYV. 18/2013. (II.22.) számú képviselőtestületi. a 2013. február 22. (péntek) napján 7:30 Iktatószám: 364-3/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: Soponya Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 22. napján 7:30 órakor, a Polgármesteri Hivatalban (8123 Soponya, Petőfi S. u. 32.) tartott

Részletesebben

Iktatószám: 5701-15 /2015.

Iktatószám: 5701-15 /2015. Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, József Attila út. 19. Tel.: 36/ 554-300 Iktatószám: 5701-15 /2015. Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2015. szeptember

Részletesebben

P é n z ü g y i B i z o t t s á g i é s Ügyrendi, Jogi és Közbiztonsági Bizottsági ülés. 2 0 1 4. a u g u s z t u s 12.

P é n z ü g y i B i z o t t s á g i é s Ügyrendi, Jogi és Közbiztonsági Bizottsági ülés. 2 0 1 4. a u g u s z t u s 12. Veresegyház Város Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P é n z ü g y i B i z o t t s á g i é s Ügyrendi, Jogi és Közbiztonsági Bizottsági ülés 2 0 1 4. a u g u s z t u s 12. Készült: Veresegyház Város Polgármesteri

Részletesebben

Készült: A Képviselő-testület 2013. november 28-án megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k

Készült: A Képviselő-testület 2013. november 28-án megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/39-46/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. november 28-án megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bagi Polgármesteri Hivatal tanácstermében 2015. december 15-én megtartott rendkívüli képviselő- testületi ülésén. Jelen vannak: Jamrik László polgármester, Varga András alpolgármester

Részletesebben

HANTOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLTÉNEK. 2015. november 24-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

HANTOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLTÉNEK. 2015. november 24-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE HANTOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLTÉNEK 2015. november 24-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: Hantos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 145/2015.(XI.24.) számú határozata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Pusztaföldvár Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 11-én megtartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Pusztaföldvár Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 11-én megtartott soros nyílt ülésén. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Pusztaföldvár Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 11-én megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Pusztaföldvár Község Önkormányzat Pusztaföldvár,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 07-én 10 00 órakor tartott nyilvános ülésén, a hivatalban

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 07-én 10 00 órakor tartott nyilvános ülésén, a hivatalban JEGYZŐKÖNYV Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 07-én 10 00 órakor tartott nyilvános ülésén, a hivatalban Napirendi pontok: 1./ 2013. évi átmeneti gazdálkodás Előterjesztő:

Részletesebben

132 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. szeptember 19-én 20 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Határozat 52/2014.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Pusztaföldvár Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 11-én megtartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Pusztaföldvár Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 11-én megtartott soros nyílt ülésén. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Pusztaföldvár Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 11-én megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Pusztaföldvár Község Önkormányzat Pusztaföldvár,

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. július 26-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. július 26-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. július 26-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 105-108 / 2011. (VII. 26.) számú határozatok

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Vámosgyörk Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 4-én 17.00 órakor tartott üléséről. Jelen vannak: Gedei Zoltán polgármester Hám László alpolgármester Endrész

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 14/2012. TERKA J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2012. június 26. napján 14:00 órai kezdettel a Kulturális, Ifjúsági és Sport Bizottság NYILVÁNOS

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak: Burgyánné Czibik Éva polgármester. Távol lévők: Kósa Gábor képviselő - igazoltan van távol -

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak: Burgyánné Czibik Éva polgármester. Távol lévők: Kósa Gábor képviselő - igazoltan van távol - Pécsely Község Önkormányzata P É C S E L Y Szám:201/ 59-57 /2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2015. november 11-én 17:00-kor megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Burgyánné

Részletesebben

(hangszalagos rögzítéssel)

(hangszalagos rögzítéssel) M á s o l a t! J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2008. június 11-i rendkívüli n y í l t üléséről. Jelen vannak: Juhász János

Részletesebben

T á r g y s o r o z a t:

T á r g y s o r o z a t: A jegyzőkönyv eredeti példánya a Polgármesteri Hivatalban tekinthető meg! Balkány Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. szeptember 15-én megtartott nyilvános ülésének: a.) Tárgysorozata b.) Jegyzőkönyve

Részletesebben

BALAJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE J E G Y Z Ő K Ö N Y V

BALAJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE J E G Y Z Ő K Ö N Y V BALAJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 1-5//2007. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balajt község önkormányzati Képviselőtestületének 2007. évi március hó 28-án, szerdán 13 óra 00 perces kezdettel a Községháza

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 35/2014.(VI.23.) sz. Többcélú Társulási határozat:

JEGYZŐKÖNYV. 35/2014.(VI.23.) sz. Többcélú Társulási határozat: JEGYZŐKÖNYV Készült: Polgármesteri Hivatal (5700.Gyula, Petőfi tér 3.) Kis Tanácskozó termében 2014. június 23- án 8.45 órakor kezdődő Gyula és Környéke Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa ülésén.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2011. február 10-én megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2011. február 10-én megtartott üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2011. február 10-én megtartott üléséről Jelen vannak: 1./ Bechtold Tamás polgármester 2./ Ádám Zsuzsanna alpolgármester 3./ Artai Balázs

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. október 31-én 14 00 órakor tartott ülésén, a hivatalban Határozatok száma és tárgya: 83/2012. (X. 31.) Nyugdíjas

Részletesebben

Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 4-én 17.00 órakor tartott üléséről.

Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 4-én 17.00 órakor tartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ülés helye: Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 4-én 17.00 órakor tartott üléséről. Vámosgyörki Közös Önkormányzati Hivatal Tanácskozóterem

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Szőlősgyörök község Önkormányzat 2008. október 29-én tartott képviselő-testületi üléséről. Jelen vannak: Perpits László, Locker Lászlóné, Faragó József, Ballér József Lajosné,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. január 26-án 18.00 órakor megtartott nyílt ülésén

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. január 26-án 18.00 órakor megtartott nyílt ülésén JEGYZŐKÖNYV Készült: Helye: Jelen vannak: 2012. január 26-án 18.00 órakor megtartott nyílt ülésén Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó terme (2473. Vál, Vajda János u. 2.) Bechtold Tamás polgármester,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hajdúbagos Község Önkormányzat 2010. szeptember 9-én megtartott nyílt Képviselőtestületi ülésének jegyzőkönyvéből.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hajdúbagos Község Önkormányzat 2010. szeptember 9-én megtartott nyílt Képviselőtestületi ülésének jegyzőkönyvéből. Ikt.szám: 117/18/2010. POLGÁRMESTERI HIVATAL HAJDÚBAGOS, Nagy u. 101. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hajdúbagos Község Önkormányzat 2010. szeptember 9-én megtartott nyílt Képviselőtestületi ülésének jegyzőkönyvéből.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. november 24-én tartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. november 24-én tartott ülésén. Jegyzőkönyv Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. november 24-én tartott ülésén. Jelen vannak: a részéről: Egyed Attila levezető elnök Hutkainé

Részletesebben

Jegyzőkönyv Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzatának Munkaterv szerinti képviselő-testületi üléséről

Jegyzőkönyv Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzatának Munkaterv szerinti képviselő-testületi üléséről Jegyzőkönyv Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzatának Munkaterv szerinti képviselő-testületi üléséről Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Időpontja: 2012. december 13. (Csütörtök) 14:00 óra Bencsik Mónika

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v :

J e g y z ő k ö n y v : J e g y z ő k ö n y v : Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 19. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Bukodi Károly Horváth Tamás Bukodi Jánosné Buza Ernő Dr. Gallai

Részletesebben

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, József Attila u. 19. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2014. február 20.-i ülésének J E G Y Z Ő

Részletesebben

Borsod Abaúj Zemplén. megye SZENDRŐLÁD. község

Borsod Abaúj Zemplén. megye SZENDRŐLÁD. község Borsod Abaúj Zemplén megye SZENDRŐLÁD község 15/2013. számú Szendrőlád Község Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli üléséről készült jegyzőkönyve Az ülés időpontja: 2013. június 12. Hozott határozatok

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pásztó Városi Önkormányzat képviselő-testülete 2014. április 29-én megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pásztó Városi Önkormányzat képviselő-testülete 2014. április 29-én megtartott üléséről. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Pásztó Városi Önkormányzat képviselő-testülete 2014. április 29-én megtartott üléséről. Ülés helye: Pásztói Polgármesteri Hivatal II. emeleti ülésterme, 3060 Pásztó Kölcsey u. 35.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 15/2012. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat képviselő-testületének, 2012. május

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1 Farmos Község Önkormányzat J e g y z ő k ö n y v Készült: Farmos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. január 27-én 14.00 órai kezdettel tartott ülésén. Jelen vannak: Horváth László polgármester,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Mezőfalva Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. november 30-án 16.00 órai kezdettel megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Mezőfalva Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. november 30-án 16.00 órai kezdettel megtartott üléséről. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült Mezőfalva Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. november 30-án 16.00 órai kezdettel megtartott üléséről. Jelen vannak: Márok Csaba polgármester Cseke Ottó alpolgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendes nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendes nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV rendes nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Bicske Városháza I. emeleti díszterem Bicske, Hősök tere 4. 2015. június 24. 8.30 óra Az ülésen megjelent önkormányzati képviselők: Pálffy

Részletesebben

JEGYZ KÖNYV. Visegrád Város Önkormányzat Képvisel -testületének 2015. január 21-én megtartott nyílt ülésér l

JEGYZ KÖNYV. Visegrád Város Önkormányzat Képvisel -testületének 2015. január 21-én megtartott nyílt ülésér l Visegrád Város Önkormányzat Képvisel -testülete Szám: 1/2015. Határozatok száma: 1-16/2015. (01.21.) Rendelet száma: - JEGYZ KÖNYV Visegrád Város Önkormányzat Képvisel -testületének 2015. január 21-én

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás Községi Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. július 20-án a Művelődési ház Könyvtártermében megtartott üléséről. Jelen vannak: ( A jelenléti ív a jegyzőkönyv

Részletesebben

5/2013. JEGYZŐKÖNYVE

5/2013. JEGYZŐKÖNYVE Borsosberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2013. JEGYZŐKÖNYVE Készült: 2013. március 27-én 9.00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi rendkívüli ülésről Ülés helye: Borsosberény

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Óhíd Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2009. március 27-én megtartott üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Óhíd Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2009. március 27-én megtartott üléséről. Iktatószám: 233-6/2009. J e g y z ő k ö n y v Óhíd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. március 27-én megtartott üléséről. Határozatok száma: 2 db Ó h í d Óhíd Községi Önkormányzat Polgármesterétől

Részletesebben

Művelődési Ház tanácskozó terme, Lesenceistvánd

Művelődési Ház tanácskozó terme, Lesenceistvánd LESENCEISTVÁND TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8319 Lesenceistvánd, Kossuth L. u. 145. Ügyiratszám: 166-1/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ülés helye: Jelen vannak: Tanácskozási joggal:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő Testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. /2012. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. március

Részletesebben

Szám: 8-19/2014. N é m e t b á n y a

Szám: 8-19/2014. N é m e t b á n y a Szám: 8-19/2014. N é m e t b á n y a Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 4. napján 17 órakor megtartott Képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Németbánya Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő Testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 29/2012 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. november 15-én

Részletesebben

KÉSZÜLT: Badacsonytördemic Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 13. napján megtartott nyilvános, rendes üléséről.

KÉSZÜLT: Badacsonytördemic Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 13. napján megtartott nyilvános, rendes üléséről. BADACSONYTÖRDEMIC KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLETE Szám: 19/2012 J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÉSZÜLT: Badacsonytördemic Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 13. napján megtartott

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2012. augusztus 13.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2012. augusztus 13-án 15.00 órakor

Részletesebben

Piskolczi Géza sk. Polgármester

Piskolczi Géza sk. Polgármester Bököny Község Képviselő-testülete 2008. augusztus 12-én tartott rendkívüli ülésének 7-27/2008. a./ jegyzőkönyve b./ tárgysorozata c./ határozatai (116-123/2008.) T Á R G Y S O R O Z A T 1) Az oktatási-nevelési

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Alcsútdoboz Település Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. május 30-án 08.00 órakor megrendezett nyílt testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Alcsútdoboz Település Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. május 30-án 08.00 órakor megrendezett nyílt testületi üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Helye: Jelen vannak: Alcsútdoboz Település Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. május 30-án 08.00 órakor megrendezett nyílt testületi üléséről. Alcsútdoboz Település Önkormányzatának

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 17-én megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 17-én megtartott üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 4/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 17-én megtartott üléséről Határozatok száma: 10-13. Rendelet száma: 6-8. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK:

Részletesebben

Készült: Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. július 29.-i nyilvános ülésén.

Készült: Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. július 29.-i nyilvános ülésén. 1 BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8255 Balatonrendes, Fő u. 1. Ikt.szám: 21-68 /2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. július

Részletesebben

Agócs Zoltán, Gyömrői TÜF Kht. ügyvezetője

Agócs Zoltán, Gyömrői TÜF Kht. ügyvezetője J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli testületi ülésén, 2006. március 30-án, Gyömrőn, a Szabadság tér 1. sz. alatti tanácskozó teremben. Jelen vannak:

Részletesebben

GYÖNGYÖSTARJÁN ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLET J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

GYÖNGYÖSTARJÁN ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLET J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 187 GYÖNGYÖSTARJÁN ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2012. november 8. napján 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 188 Határozat 84/2012. (XI. 8.) Közös önkormányzati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testületének 2015. szeptember 30- án tartott soros ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testületének 2015. szeptember 30- án tartott soros ülésén. 19/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testületének 2015. szeptember 30- án tartott soros ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme 5662 Csanádapáca,

Részletesebben

Az ülés helye: Többfunkciós Közösségi Ház helyisége Vigántpetend, Kossuth u.32.

Az ülés helye: Többfunkciós Közösségi Ház helyisége Vigántpetend, Kossuth u.32. Vigántpetend község Önkormányzata Képviselő-testülete 8293. Vigántpetend, Kossuth u. 32. Szám: 119-5/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: Vigántpetend község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme

JEGYZŐKÖNYV. soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme JEGYZŐKÖNYV Készült: Abádszalók Város Képviselőtestületének 2009. augusztus 19-én megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme Az ülésen jelen voltak: Bordás Imre polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Buj község Önkormányzat Képviselőtestületének 2010. december 15-én megtartott üléséről. Dr. Németh Károly mb. jegyző.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Buj község Önkormányzat Képviselőtestületének 2010. december 15-én megtartott üléséről. Dr. Németh Károly mb. jegyző. 227 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Buj község Önkormányzat Képviselőtestületének 2010. december 15-én megtartott üléséről. Jelen vannak: Barta Miklós Ferenc polgármester, Buhajla János, Fazekas András,

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 20/2012. J E G Y Z

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen nem vett részt: Juhász József polgármester Tanácskozási joggal részt vett: Fortuna János jegyző

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen nem vett részt: Juhász József polgármester Tanácskozási joggal részt vett: Fortuna János jegyző JEGYZŐKÖNYV Készült: Berente Önkormányzatának -testülete 2014. november 19.-én a Polgármesteri Hivatal tárgyalójában megtartott rendkívüli nyilvános ülésén, melynek kezdési időpontja 16,00 óra. Jelen vannak:

Részletesebben

T á r g y s o r o z a t a

T á r g y s o r o z a t a 1 Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 21-én megtartott rendkívüli ülésének a, jegyzőkönyve b, tárgysorozata c, határozatai: 44-46/2011. (VI. 21.) d, rendeletei: Iktatószáma:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Vácrátót Község Önkormányzat Képviselő-testülete J e g y z ő k ö n y v Készült: Vácrátót Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 28-án, csütörtökön 18.00 órakor megtartott testületi ülésén.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Takács László a Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Bizottság elnöke:

JEGYZŐKÖNYV. Takács László a Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Bizottság elnöke: JEGYZŐKÖNYV Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Bizottsága 2015. január 19-én 15.00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helyszíne:

Részletesebben

26. számú JEGYZŐKÖNYV

26. számú JEGYZŐKÖNYV 26. számú JEGYZŐKÖNYV Készült: Ülés helye: Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. november 11-én 10 órakor megtartott rendkívüli üléséről. Polgármesteri Hivatal tanácskozóterme

Részletesebben

~ 165 ~ 73-12/2012. Jegyzőkönyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testületének 2012. április 26.-án 20 óra 40 perctől megtartott soros üléséről.

~ 165 ~ 73-12/2012. Jegyzőkönyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testületének 2012. április 26.-án 20 óra 40 perctől megtartott soros üléséről. 73-12/2012. Jegyzőkönyv Készül: Heréd Község Képviselő-testületének 2012. április 26.-án 20 óra 40 perctől megtartott soros üléséről. Határozat száma: 91/2012.(IV.26.) 92/2012.(IV.26.) 93/2012.(IV.26.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendes testületi ülésén, 2009. szeptember 14-én a Polgármesteri Hivatal A épületi tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes

Részletesebben

Szám: 8-13/2014. N é m e t b á n y a

Szám: 8-13/2014. N é m e t b á n y a Szám: 8-13/2014. N é m e t b á n y a Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 28. napján 9 órakor megtartott rendkívüli Képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Németbánya Község

Részletesebben

Zsámbék. Város Önkormányzat Képviselő-testülete. Jegyzőkönyv 2014. augusztus 28. 18 óra

Zsámbék. Város Önkormányzat Képviselő-testülete. Jegyzőkönyv 2014. augusztus 28. 18 óra Zsámbék Város Önkormányzat Képviselő-testülete Jegyzőkönyv 2014. augusztus 28. 18 óra 1 JEGYZŐKÖNYV Zsámbék Város Képviselő-testületének 2014. augusztus 28-án (csütörtökön) 18 órakor Zsámbék Város Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás Községi Önkormányzati Képviselő-testület 2011. május 30-án a Művelődési Ház Könyvtártermében megtartott üléséről. Jelen vannak: ( A jelenléti ív a jegyzőkönyv

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2008. július 22-én 16,00 órakor megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2008. július 22-én 16,00 órakor megtartott testületi üléséről. Ügyszám: 23-28/2008. JEGYZŐKÖNYV Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2008. július 22-én 16,00 órakor megtartott testületi üléséről. Helye: Faluház, Salföld. Jelen vannak: polgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült: Sződ Község Faluházában, 2013. február 06. napján 18.00 órakor megtartott Sződ Község Képviselő-testületének üléséről. Jelen vannak: A jelenléti ív szerint Napirendi

Részletesebben

J E G Y Z Õ K Ö N Y V

J E G Y Z Õ K Ö N Y V 150. J E G Y Z Õ K Ö N Y V Készült: Gádoros Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 14-én 14 00 órától megtartott rendkívüli üléséről Az ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri

Részletesebben

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. 2013. február 14-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyve

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. 2013. február 14-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyve Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2013. február 14-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyve Rendeletek: 4/2013.(II.15.) Határozatok: 24/2013. (II. 14.) 25/2013. (II. 14.) 26/2013.

Részletesebben

2011. november 28-án megtartott képviselőtestületi ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

2011. november 28-án megtartott képviselőtestületi ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E FEJÉR MEGYE NAGYKARÁCSONY 2011. november 28-án megtartott képviselőtestületi ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Az ülésen hozott határozatok száma: 12/2011.(XI.28.) sz. Ök. rendelet 43./2011.(XI.28.) sz. Ök.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat

Jegyzőkönyv. A képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének Szegvár Nagyközség Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében 2009. augusztus 27-én tartott nyílt üléséről. Jelen voltak: Gémes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-Testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 8/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. március 13-án

Részletesebben

- 1 - J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Kazár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. augusztus 21-én megtartott nyílt üléséről.

- 1 - J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Kazár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. augusztus 21-én megtartott nyílt üléséről. - 1 - Kazár Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 3127 Kazár, Tanács út 1. Tel/fax.: 32/341-333 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kazár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. augusztus 21-én

Részletesebben

2. sz. JEGYZŐKÖNYV HATÁROZATOK MUTATÓJA. 15/2015.(II.09.) számú határozat Jegyzőkönyvvezető személyének elfogadása

2. sz. JEGYZŐKÖNYV HATÁROZATOK MUTATÓJA. 15/2015.(II.09.) számú határozat Jegyzőkönyvvezető személyének elfogadása 2. sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Tiszagyenda Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 9-én megtartott soron kívüli testületi ülésének jegyzőkönyvéből HATÁROZATOK MUTATÓJA 15/2015.(II.09.) számú

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Bornemisza János polgármester, Botos Sándor, Görbe Károly, Kiss Katalin, Varga István, Dr. Rédecsi Árpád képviselő

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Bornemisza János polgármester, Botos Sándor, Görbe Károly, Kiss Katalin, Varga István, Dr. Rédecsi Árpád képviselő 29 JEGYZŐKÖNYV Készült: Poroszló- Újlőrincfalva Önkormányzatok Képviselő-testületének 2011. február 23-án (szerdán) 13.30 órai kezdettel tartott együttes nyílt üléséről Az ülés helye: Községháza tanácskozóterme,

Részletesebben

INÁRCS NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

INÁRCS NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA INÁRCS NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Jegyzőkönyv rendkívüli Képviselő-testületi ülésről 2013. 07. 10. Jegyzőkönyvet készítette: Marosi Magdolna jegyzőkönyv-vezető Iktatószám: 684-27/2013. Jegyzőkönyv Inárcs

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 11/2009. Ö.ü. Készült: 5 példányban J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Balatonkenese Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. július 6-án 18,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

Levél község Önkormányzat Képviselő-testülete

Levél község Önkormányzat Képviselő-testülete 1 Levél község Önkormányzat Képviselő-testülete 18/2008. Levél község Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. december 15-én tartott nyilvános testületi üléséről készült J e g y z ő k ö n y v Tartalma:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nárai Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. november 14-én 17:00 órakor tartott nyilvános testületi üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Nárai Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. november 14-én 17:00 órakor tartott nyilvános testületi üléséről NÁRAI KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 15/2013 JEGYZŐKÖNYV Nárai Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. november 14-én 17:00 órakor tartott nyilvános testületi üléséről Rendelet: 9/2013. (XI. 19.)

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA J E G Y Z Ő K Ö N Y V

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 15/2015 BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 16-án, (szerdán) 8:15 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről

Részletesebben

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 22-én megtartott soros nyílt üléséről készült jegyzőkönyv

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 22-én megtartott soros nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 22-én megtartott soros nyílt üléséről készült jegyzőkönyv T a r t a l o m : Jegyzőkönyv Jelenléti ív Mellékletek Határozat száma 58/2015.(VI.03.)

Részletesebben

KARDOKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2014. ÁPRILIS 23. NAPJÁN TARTOTT NYÍLT RENDKÍVÜLI KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2014. ÁPRILIS 23. NAPJÁN TARTOTT NYÍLT RENDKÍVÜLI KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2014. ÁPRILIS 23. NAPJÁN TARTOTT NYÍLT RENDKÍVÜLI KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 1 11/2014. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata

Részletesebben

Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013. október 31-én 18 óra 00 perckor kezdődő Csetény Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Gomba Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2008. november 13-án 15 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Jelen voltak: jelenléti ív alapján Üdvözölte az ülésen

Részletesebben

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 6-ai testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 6-ai testületi üléséről készült jegyzőkönyv Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 6-ai testületi üléséről készült jegyzőkönyv napirendjei: - Nyári gyermekétkeztetés biztosítás - A 020/5 hrsz-ú ingatlanon kiépített

Részletesebben

DUNAREMETE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 80-11/2013/X J E G Y Z Ő K Ö N Y V

DUNAREMETE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 80-11/2013/X J E G Y Z Ő K Ö N Y V DUNAREMETE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 80-11/2013/X J E G Y Z Ő K Ö N Y V DUNAREMETE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 18-ÁN MEGTARTOTT KÖZMEGHALLGATÁSRÓL ÉS NYILVÁNOS

Részletesebben

Levél község Önkormányzatának Képviselı-testülete

Levél község Önkormányzatának Képviselı-testülete 1 Levél község Önkormányzatának Képviselı-testülete 8/2009. Levél község Önkormányzata Képviselı-testületének 2009. június 29-én tartott nyilvános ülésérıl készült J e g y z ı k ö n y v Tartalma: Tájékoztató

Részletesebben

18/2010. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2010. november 24-én megtartott ülésének jegyzőkönyve

18/2010. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2010. november 24-én megtartott ülésének jegyzőkönyve 18/2010. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2010. november 24-én megtartott ülésének jegyzőkönyve J e g y z ő k ö n y v Készült Endrefalva Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. november

Részletesebben