EÖTVÖS JÓZSEF FŐISKOLA BESZÉDES JÓZSEF KOLLÉGIUM

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "EÖTVÖS JÓZSEF FŐISKOLA BESZÉDES JÓZSEF KOLLÉGIUM"

Átírás

1 EÖTVÖS JÓZSEF FŐISKOLA BESZÉDES JÓZSEF KOLLÉGIUM Cím: 6500 Baja, Bajcsy-Zsilinszky út 16. Telefon: Honlap: A Beszédes József Kollégium milliárdos beruházás révén megújult, a főiskola hallgatói 2008 márciusában vehették birtokba. A zömében a Sugovicára néző szobákban 240 fő részére nyújt kényelmes és korszerű elhelyezést. A kollégiumban három szobatípus közül választhatnak a lakók: a 2 ágyas és 2x2 ágyas szobákban saját fürdőszoba, konyha, míg a 3 ágyasokban saját fürdőszoba és a folyosón közös konyha található. A szobák többségéhez tágas terasz is tartozik. Amennyiben a vendég saját személyi számítógéppel rendelkezik, ingyenesen csatlakozhat az Internetre, továbbá egy számítógépterem is segíti a kollégiumban megszállók munkáját. Az épület teljesen akadálymentesített, sőt speciálisan felszerelt, mozgáskorlátozottak számára kialakított szobákkal is rendelkezik. A szórakozását kondicionáló terem, stúdió, fotólabor segíti.

2 MALOM CLUB Cím: 6500, Baja, Szegedi út 19. Telefon: Honlap: Baja és környéke legújabb szórakoztató és rendezvényközpontja. Elegáns, hangulatos környezetben, igényesen berendezett 120 fős éttermi, 110 főt befogadó 4 sávos bowling - pizzázó és 100 főt befogadó fallabda, biliárd, csocsó és spinning részleggel. Kisebb-nagyobb rendezvények mellett panzióval várják vendégeiket. Családi, baráti társaságok, összejövetelek, előadások, esküvők, ballagások, születésnapi partik, üzleti és gála vacsorák, élőzenés esték, céges rendezvények termékbemutatók valamint kiállítások teljes körű lebonyolítása igényes, kellemes környezetben. Séfjeik gondoskodnak az ételek kiváló minőségéről és a különleges, egyedi tálalásáról.

3 HOTEL KAISER MEGTELT! VIP MEGHÍVOTT VENDÉGEK SZÁMÁRA FENNTARTOTT SZÁLLÁSHELY! Cím: 6500 Baja, Szentháromság tér Telefon: Honlap: Az újonnan épült Szentháromság téri épületkomplexum belső szárnyában négy emeleten fürdőszobával ellátott különálló szobákat alakítottak ki. A szobákat lifttel lehet megközelíteni. A szálláshely akadálymentes a parkolótól a szobákig, küszöbök nincsenek, a vizesblokkokon nagyméretű ajtók találhatók. Vendégeiknek 15 igényesen kialakított nemdohányzó szoba áll rendelkezésre. Ezek közül 13 szoba a belső udvarra néz a nagyobb nyugalom érdekében, kettő pedig a Főtérre tekint. Szobáik 2, illetve 3 ággyal felszereltek. Ebben az épületben 33 fő számára tudnak kényelmes szálláslehetőséget biztosítani. Szobáik hidromasszázs zuhannyal/káddal, hűtő/fűtő-klímával, kábeltévével és Internet-hozzáféréssel felszereltek. A fűtés egyedileg szabályozható radiátorokkal megoldott. A koncert típusú, masszív hálószobabútorok ékszerként szépítikdíszítik a szobákat, és garantált pihenést biztosítanak. A superior szobák tágas terasszal rendelkeznek. A parkolás az épület előtt, a város főterén (biztonsági kamerával felügyelt) ingyenes. Igény esetén korlátozott számban az épület alatti teremgarázsban is van parkolási lehetőség. Lift biztosítja vendégeik számára a szobák kényelmes megközelítését. A Recepció 24 órán át üzemel. Az épületben bank, kaszinó és étterem is található, a szomszédos épületben pedig a Tourinform Iroda nyújt felvilágosítást Baja látnivalóiról és aktuális programjairól.

4 PANZIÓ KAISER MEGTELT! VIP MEGHÍVOTT VENDÉGEK SZÁMÁRA FENNTARTOTT SZÁLLÁSHELY! Cím: 6500 Baja, Tóth Kálmán u. 12. Telefon: Honlap: január hónapban nyitották meg Tóth Kálmán utcai egységüket 100 méterre a régi Kaiser Panziótól. Három szintre tagolódó, családias hangulatú, 16 szobából és 8 apartmanból álló egységgel várják pihenni vágyó vendégeiket. A földszinten recepció, reggeliztető, kávézó és egy hangulatos 50 négyzetméteres belső udvari terasz található, az emeleti szint pedig a vendégszobákból áll. Szobáik zuhannyal/káddal, kábeltévével, mini bárral és Internet-hozzáféréssel felszereltek, egy részük klimatizált. 1-4 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas nemdohányzó szobákkal, valamint 1-4 fős apartmanokkal várják a hozzájuk látogatókat. Szolgáltatásaikat kibővítették szaunával, ami a panzióvendégek pihenését, kikapcsolódását, wellness-igényeit szolgálja.

5 FŐTÉR PANZIÓ MEGTELT! VIP MEGHÍVOTT VENDÉGEK SZÁMÁRA FENNTARTOTT SZÁLLÁSHELY! Cím: 6500 Baja, Szentháromság tér Telefon: Honlap: A panzió Baja város központjában, de mégis csendes helyen a Sugovica folyó közelségében helyezkedik el. A különleges szépségű, európai viszonylatban is ritkaságnak számító, mediterrán jellegű és hangulatú Szentháromság térről közelíthető meg. A 2008-ban újonnan épült háromemeletes lifttel felszerelt épület belülről modern, igényesen felszerelt, a vendégek kényelmét szolgálja minden téren. Kívülről a műemlék jellegű téglaburkolat, parkosított fákkal, cserjékkel beültetett udvar, a nyitott átjárós kapualj romantikus, délvidéki hangulatot áraszt. Az épület alatt mélygarázs nyújt parkolási lehetőséget a gépkocsikkal érkezőknek. A szobák 1-3 fő befogadására alkalmasak. Minden szoba klimatizált, szatellit tévével és ingyenes Internethozzáféréssel rendelkezik. A fürdőszobák zuhanyzóval ellátottak, törölközővel és hajszárítóval felszereltek.

6 DUNA HOTEL Cím: 6500 Baja, Szentháromság tér 6. Telefon: Honlap: Az Alföld legszebb fekvésű szállodája, a Duna Wellness Hotel Baja a város szívében, nyugodt, barátságos környezetben, a Dunára néző, lélegzetelállító panorámával, a Gemenci erdő közelében épült. A hotel 43, csodálatos panorámával rendelkező, színes tv-vel, igény esetén minibárral, szobaszervízzel és klímával felszerelt szobája tökéletes kikapcsolódást biztosít Ön számára. A szállóvendégek számára biztosított a 350 négyzetméteres wellness center használata, valamint rendelkezésre áll ingyenes számítógép és wifi elérhetőség.

7 NAPFÉNY MOTEL Cím: 6500 Baja, Monostori út 47. Telefon: Honlap: Baja kertvárosában a régi idők fogadó-hangulatát idézi a Napfény Motel, 22 db vendégszoba várja a nyaralni és pihenni vágyókat. Szolgáltatásaik: zuhanyzóval, televízióval felszerelt 2 ágyas szobák, internet, pihenőterasz, zárt parkoló, reggeli, házias ételek, szolid árak.

8 VIZAFOGÓ PANZIÓ ÉS ÉTTEREM Cím: 6500 Baja, Petőfi-sziget, Március 15. sétány 27. Telefon: Honlap: Van egy hely Baján, a főtértől csupán néhány percre, ahol akár mindennap úgy érezhetjük magunkat, mintha kirándulnánk. A Petőfi-szigeten, fák-víz-ég egységében bármikor hátat fordíthatunk a nyüzsgő városnak. A sziget végén, szemben a Nagy-Pandúr szigettel, és a Sugovica Duna felé igyekvő szakaszával, kellemes helyen élvezhetjük a lenyűgöző látványt, gasztronómiai élvezetekkel összekapcsolva. A Vizafogó Panzió és Étterem minden évszakban változatos ellátást kínál. Kora tavasztól késő őszig a nyitható-csukható terasz nyújt lehetőséget a kulináris élvezetekre a csodás panorámával kiegészítve, akár szeles, hűvös időben is.

Csokonyavisonta / Korona Apartmanház és Panzió szálláslehetőség

Csokonyavisonta / Korona Apartmanház és Panzió szálláslehetőség Csokonyavisonta / Korona Apartmanház és Panzió szálláslehetőség Ha csendre, nyugalomra, kristálytiszta levegőre vágyik, élvezni szeretné a gyógyvíz nagyszerű hatásait vagy családi pihenéshez szállást keres,

Részletesebben

Jetwing Blue Hotel Szobák (deluxe): Ellátás: Szolgáltatások, sport:

Jetwing Blue Hotel Szobák (deluxe): Ellátás: Szolgáltatások, sport: Jetwing Blue Hotel Negombo közkedvelt szállodasorán található, a repülôtértôl 15 km-re. A vízparton, modern stílusban megépített, vadonatúj hotel. Nyitott étterme egybeépült a szálloda látványkonyhájával.

Részletesebben

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében.

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében. KARPATHOS Akad egy hely, egy parányi gyöngyszem, melynek neve egybeforrt a szenvedéllyel, egy sziget, ahol a vadság találkozik a nyugalommal, a hagyománytisztelő falu a nyitottabb fővárossal, a napsugár

Részletesebben

AI AI. 250-700 m FREE FREE FREE

AI AI. 250-700 m FREE FREE FREE POREC Egyike a leglátogatottabb isztriai fürdőhelyeknek. A tengerpart legrégibb városai közé tartozik. Művészettörténeti ritkasága a VI. századból származó, bizánci stílusban épített, mozaikokkal díszített

Részletesebben

Ahol új élet kezdődik...

Ahol új élet kezdődik... Prémium kategóriás üzleti- és lakónegyed Győr város szívében Ahol új élet kezdődik... 8 Az egykori Frigyes Laktanya Győr A Riegler Ervin tervei alapján, 1897-ben elkészült historizáló stílusú laktanya

Részletesebben

Hotel GRAN SAN BERNARDO*** - Riccione

Hotel GRAN SAN BERNARDO*** - Riccione Hotel GRAN SAN BERNARDO*** - Riccione Tengertől való távolság: 50 m homokos (Strandszervíz a helyszínen fizetendő). Elhelyezkedés: 1,5 km-re a Viale Ceccarinitől és kb.3 km-re Riccione Spatól. Szolgáltatások:

Részletesebben

Utazási le he tô sé gek:

Utazási le he tô sé gek: 140 Szicília a tûz szigete PALERMO MESSINA SAN ALESSIO TAORMINA GIARDINI-NAXOS CATANIA SIRACUSA NOTO Utazási le he tô sé gek: A 25.000 négyzetkilométeres háromszög alakú szigetet a helyiek a Nap szigetének

Részletesebben

Murau-Kreischberg (868-2118 m)

Murau-Kreischberg (868-2118 m) Murau - Kreischberg Murau-Kreischberg (868-2118 m) Kreischbergen a haladó és profi sízők is megtalálják a számításukat. A 2118 méter magas Rosenkranz csúcsra vivő ülőszékes + csákányos felvonók mentén

Részletesebben

remisens family excelsior**** AI smart selection hotel bristol*** AI FREE FREE FREE

remisens family excelsior**** AI smart selection hotel bristol*** AI FREE FREE FREE LOVRAN horvátország, KVARNER ÉS SZIGETEI Opatijától kb. 6 km-re dél-nyugatra található fürdőhely. A két települést tengerparti sétány köti össze. A nyugalmat árasztó, hangulatos kisvárosból számos kirándulási

Részletesebben

Kiváló Európai Desztináció European Destinations of Excellence Könnyű elérni nehéz elhagyni! Fókuszban az akadálymentes turizmus 1 A pályázati anyag tartalma a 2012 évben, Kaposváron, a ténylegesen megvalósult

Részletesebben

Karpathos a szenvedély szigete

Karpathos a szenvedély szigete Karpathos a szenvedély szigete Akad egy hely, egy parányi gyöngyszem, amelynek neve egybeforrt a szenvedéllyel, egy sziget, ahol a vadság találkozik a nyugalommal, a hagyománytisztelő falu a nyitottabb

Részletesebben

Istria Tours 94 saját magánapartman. exkluzív ajánlat! Istria Tours 94 tipp. típusapartman. nászutas. gyerekbarát. légkondícionált

Istria Tours 94 saját magánapartman. exkluzív ajánlat! Istria Tours 94 tipp. típusapartman. nászutas. gyerekbarát. légkondícionált Tartalom Utazási feltételek 2. Apartman információk 2. Isztriai-félsziget 3. Umag, Porecs 3. Rovinj, Pula 4. Rabac 6. Opatija, Lovran 7. Kvarner-öböl 7. Kraljevica 7. Crikvenica, Selce 8. Omisalj, Malinska

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A 2011. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRİL

TÁJÉKOZTATÓ A 2011. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRİL TÁJÉKOZTATÓ A 2011. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRİL Nyugdíjasklubok és Idısek Életet az éveknek Országos Szövetsége (Budapest, 1053 Királyi Pál u. 20. I/3., tel/fax: 06/1/327-0118, email: nyugszov@hu.inter.net)

Részletesebben

csomagok vár fehér Székes szálloda gasztronómia kikapcsolódás kultúra vendégváró

csomagok vár fehér Székes szálloda gasztronómia kikapcsolódás kultúra vendégváró Székes fehér vár 2016 vendégváró csomagok szálloda gasztronómia kikapcsolódás kultúra Belvárosi hétvége a Hotel Magyar Királyban Székesfehérvár szívében, a megszépült történelmi belvárosban, a színház

Részletesebben

Laroba Wellness & Tréning Hotel****

Laroba Wellness & Tréning Hotel**** Laroba Wellness & Tréning Hotel**** Budapesttől 1 órányi autóútra, a Balaton északi partján, Balatonalmádi és Balatonfüred között félúton, Alsóörsön található, a parttól mindössze 250 méterre, a szálloda

Részletesebben

Utazási le he tô sé gek:

Utazási le he tô sé gek: 34 Tolo a Peloponnészosz gyöngyszeme ATHEN Mindigisvágytamazéletemsoránazújra, azismeretlenre.hosszú,többszázkilométerenkeresztülkanyarogtamgörögországhegyeinésvölgyeinát,mígmegérkeztem életembenelôszörtolóba.fáradtéséhes

Részletesebben

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/ http:///hotel-helikon/hu/ Bemutatkozás Üdvözlet Napfény, víz, levegő... Helikon. Keszthely, a régi barokk kisváros hangulatos környezetben fekszik a Keszthelyi hegység és a Balaton között. Szobák A háromcsillagos

Részletesebben

BÁSTYA FOGADÓ, ZALAEGERSZEG

BÁSTYA FOGADÓ, ZALAEGERSZEG BÁSTYA FOGADÓ, ZALAEGERSZEG Bemutatkozás: Csodálatos természeti környezetben, a zalai dombok között helyezkedik el Zalaegerszeg városa. Fogadónk könnyen megtalálható a város északdéli főútja mentén. Kellemesen

Részletesebben

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 A festői szépségű kék tenger minden természetkedvelő embert elvarázsol Zakynthos szigetén. Aki egyszer a Navagio-öblöt megpillantja, az biztosan rabja lesz és szeretne visszatérni

Részletesebben

MEDULIN. Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km. www.greenhorvat.hu KIEMELT AJÁNLAT! Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában,

MEDULIN. Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km. www.greenhorvat.hu KIEMELT AJÁNLAT! Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában, MEDULIN KIEMELT 15 Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában, szépen gondozott kertben, a központtól kb. 200 m-re. Strand: homokos, kavicsos kb. 600 m-re;

Részletesebben

Villa Weber Romantic Resort (bezárt) Magyarország - Tolna megye - Bonyhád http://www.reise.info.hu/weber/hu/

Villa Weber Romantic Resort (bezárt) Magyarország - Tolna megye - Bonyhád http://www.reise.info.hu/weber/hu/ Bemutatkozás Hotel: Villa Weber Romantic Resort (bezárt) A Völgységi dombság szíében, páratlan nyugodt környezetben álló majorság és a kastély épülete a bonyhádi Perczel család tulajdonában állt, és az

Részletesebben

A Független Büntetés-végrehajtási Szakszervezetek Országos Szövetsége a Munkás

A Független Büntetés-végrehajtási Szakszervezetek Országos Szövetsége a Munkás Kedvezményes üdülés a Munkástanácsok üdülőiben. Tisztelt Tagjaink! A Független Büntetés-végrehajtási Szakszervezetek Országos Szövetsége a Munkás Tanácsok (MOSZ) tagja. A MOSZ lehetőséget biztosít arra,

Részletesebben

Székelyudvarhely - Küküllő Szálloda

Székelyudvarhely - Küküllő Szálloda Székelyudvarhely - Küküllő Szálloda A Küküllő Szálloda*** a város központjában az Emlékezés Parkja mellett fekszik, ahonnan 15-20 perces sétával bejárható és megtekinthető a régies hangulatú városközpont.

Részletesebben

ű Ö ű ű Ú Ú ű

ű Ö ű ű Ú Ú ű ű Ö ű ű Ú Ú ű Á Á Ö Ö Ö Ö Ö Ö Á Ö Á Á Á Ú Á Á Á Á Ö ű ű Á ű ű ű Ö Ö Á Á Á Á Á ű Ú Ö ű Ú Ú ű Ú Á Á ű ű ű ű ű ű Á ű ű Á Á Ő Á Á Á Á Á Á Ö Á ű ű Ö Ö ű Ú Ö Ú ű Ú ű ű ű ű ű Ö Á Ú ű Á Ö Á Ú Á Á Á Á Á Á Ö Ö Á

Részletesebben

SZÁLLÁSFOGLALÁS SZÁLLÁSHELYEK. Laterum Konferencia és Wellness Hotel*** / **** 7633 Pécs, Hajnóczy u. 37-39.

SZÁLLÁSFOGLALÁS SZÁLLÁSHELYEK. Laterum Konferencia és Wellness Hotel*** / **** 7633 Pécs, Hajnóczy u. 37-39. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

TURISZTIKAI HÍRLEVÉL. www.videkjaro.hu. 2014. április 15. BEVEZET VIDÉKJÁRÓ HÚSVÉTI SAJTNAPOK SZERTE AZ ORSZÁGBAN

TURISZTIKAI HÍRLEVÉL. www.videkjaro.hu. 2014. április 15. BEVEZET VIDÉKJÁRÓ HÚSVÉTI SAJTNAPOK SZERTE AZ ORSZÁGBAN TURISZTIKAI HÍRLEVÉL www.videkjaro.hu 2014. április 15. BEVEZET VIDÉKJÁRÓ HÚSVÉTI SAJTNAPOK SZERTE AZ ORSZÁGBAN A rendezvény célja, hogy minél szélesebb körben megismertessük a magyar kézm ves sajtokat

Részletesebben

MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR. vacesvideke@gmail.com izalapito@gmail.com Kosztyán Attila 06 30 331 19 71 Kosztyán Enikő 06 30 337 03 16. 1.

MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR. vacesvideke@gmail.com izalapito@gmail.com Kosztyán Attila 06 30 331 19 71 Kosztyán Enikő 06 30 337 03 16. 1. MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR www.vacesvideke.hu www.izalapito.hu vacesvideke@gmail.com izalapito@gmail.com Kosztyán Attila 06 30 331 19 71 Kosztyán Enikő 06 30 337 03 16 1. oldal A Magyarkúti gyermektábor Magyarkúton

Részletesebben

is megismerheti a szigetet, miközben megmártózhat

is megismerheti a szigetet, miközben megmártózhat 51 Zakinthosz Levante rózsája Zante néven is ismert a Jón-tenger harmadik legnagyobb szigete. Az elmúlt években méltán vált az egyik leglátogatottabb görög területté. Miért is? És miért ajánlanám én is

Részletesebben

Legolcsóbb pihenés Dobogókőn 60 % kedvezménnyel!

Legolcsóbb pihenés Dobogókőn 60 % kedvezménnyel! Legolcsóbb pihenés Dobogókőn 60 % kedvezménnyel! 5 éjszaka, 2 főnek, franciaágyas szobában, félpanzióval + ajándékként 1 egész napos termálfürdőzéssel, + további 1 élményelemmel, melyet a lap alján ajánlott

Részletesebben

Üdülési ajánlatok 2015. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of:

Üdülési ajánlatok 2015. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of: Üdülési ajánlatok 2015 Check in, chill out A resort of: www.aquaworldresort.hu Rólunk Az Aquaworld Resort Budapest**** superior konferencia- és wellness szálloda Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri

Részletesebben

ROGLa. HOTEL és BUnGaLÓ ROGLa. 1050-1517 m, 18 km sífutópálya. 100 www.ibusz.hu

ROGLa. HOTEL és BUnGaLÓ ROGLa. 1050-1517 m, 18 km sífutópálya. 100 www.ibusz.hu ROGLa 1050-1517 m, 18 km sífutópálya 2 9 2 km 9 km 10 km BUDAPESTTÔL KB. 400 KM TÁVOLSÁGRA TALÁLHATÓ. Szlovénia egyik kedvelt síterülete, mely késő ősztől kora tavaszig nyújt síelési lehetőséget az idelátogatóknak.

Részletesebben

DANUBIUS HOTELS GROUP

DANUBIUS HOTELS GROUP KREATÍV KONFERENCIÁK KIHAGYHATATLAN PROGRAMOK SOPRONBAN ÉS KÖRNYÉKÉN Vegyen egy mély levegőt és élvezze az Alpoknak és a meseszép erdős vidéknek köszönhető üdítően tiszta, friss levegőt. KONFERENCIA ÉS

Részletesebben

Belek. Antalya. Side. Alanya

Belek. Antalya. Side. Alanya TÖRÖK RIVIÉRA A Török Riviérán, a Földközi-tenger festői déli partvidékén lépten-nyomon tapintható közelségben van a történelem és a mitológia, ugyanakkor a természeti szépségek valódi kincsestára. A balzsamosan

Részletesebben

ü ű ö Á ö Ü Ú Ö Á Á ö ő ö ö ö ű ű ö ő ő ö ő ü Ú ú ü ö ö ő Ö ö ő ö ő ő ö ú ö ő ő ö ö ú ö ő ö ö ő ö ö ő ö ő ö Ö ö ö ö ő ö ő ö ö ö ü ű ö ö ő ö ö ű ö ő ö ö ű ö ü ö ö ö ő ö ö ő ű ö ö ü ű ö ö ő ö ö ü ő ő ő ő

Részletesebben

Srí Lanka Maldív-szigetek Seychelle-szigetek Mauritius India Egyesült Arab Emirátusok Thaiföld Indonézia - Bali

Srí Lanka Maldív-szigetek Seychelle-szigetek Mauritius India Egyesült Arab Emirátusok Thaiföld Indonézia - Bali 2016 nyár-ősz Srí Lanka Maldív-szigetek Seychelle-szigetek Mauritius India Egyesült Arab Emirátusok Thaiföld Indonézia - Bali Kedves Utasaink! Legújabb programfüzetünkben utazási irodánk 2016. nyári-ôszi

Részletesebben

GERÉBY KÚRIA HOTEL ÉS LOVASUDVAR

GERÉBY KÚRIA HOTEL ÉS LOVASUDVAR GERÉBY KÚRIA HOTEL ÉS LOVASUDVAR H6050 Lajosmizse, Alsólajos 224. Tel.: +36 76 356 555 Fax: +36 76 356 045 Mobil: +36 30 9559 056 Email: gereby@gereby.hu www.gereby.hu Miként is lehetne szavakkal leírni

Részletesebben

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS 2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS A gyönyörű sziget észak-keleti részén található a török ciprióták ún. Észak-Ciprusi Török Köztársasága. Szép és érintetlen strandjai, homokos partjai,

Részletesebben

Mexikó CanCún. Időeltérés: -7 óra. Hivatalos nyelv: spanyol. a legtöbb helyen angolul beszélnek. Pénznem: mexikói Peso (Mxn). (1 Mxn = kb.

Mexikó CanCún. Időeltérés: -7 óra. Hivatalos nyelv: spanyol. a legtöbb helyen angolul beszélnek. Pénznem: mexikói Peso (Mxn). (1 Mxn = kb. Mexikó CanCún A Karib-tengerbe nyúló mexikói félsziget legkeletibb csücskén fekszik Cancún varázslatos üdülővárosa. A türkiz számtalan árnyalatában szikrázó tenger szinte körbefonja a 7-es számot formázó

Részletesebben

HAJDÚBÖSZÖRMÉNYI SZÁLLÁSHELYEK

HAJDÚBÖSZÖRMÉNYI SZÁLLÁSHELYEK HAJDÚBÖSZÖRMÉNYI SZÁLLÁSHELYEK Castrum Termál kemping**** és Apartman*** Bodai Pihenőház Fürdőkert Ifjúsági Szálló www.szallas.hbholding.hu Köszöntöm Önt kedves érdeklődő! Kiadó: Hajdúböszörményi Vagyonkezelő

Részletesebben

Szalajka Fogadó ***, Szilvásvárad

Szalajka Fogadó ***, Szilvásvárad A SZALAJKA FOGADÓ ÉS ÉTTEREM*** IDEÁLIS TRÉNING- ÉS RENDEZVÉNYHELYSZÍN. Számos cég választja fogadónkat csapatépítő programjai, vállalati képzései és rendezvényei helyszínéül. A Bükk-hegység és nemzeti

Részletesebben

FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK Jelentkezés az IBUSZ asszisztenciánál való helyszíni fizetés ellenében lehetséges.

FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK Jelentkezés az IBUSZ asszisztenciánál való helyszíni fizetés ellenében lehetséges. TÖRÖK RIVIÉRA a misztikus kelet És az európai kultúra ÖtvÖzete, imádom a bazárok hangulatát, a keleti fűszerek illatát, És a törökök vendégszeretetét. www.ibusz.hu 250 FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK Jelentkezés

Részletesebben

Rendészeti Szervek Teremlabdarúgó Világbajnoksága: 2015. október 11-17. Autóbusszal Hollandiába

Rendészeti Szervek Teremlabdarúgó Világbajnoksága: 2015. október 11-17. Autóbusszal Hollandiába IPA Krónika 2015 II. évfolyam 3. szám 2015. március 11. Rendészeti Szervek Teremlabdarúgó Világbajnoksága: 2015. október 11-17. Kirándulás Hollandiába: 2015. október 11-17. Autóbusszal Hollandiába Eddigi

Részletesebben

Costa Dorada az aranypart

Costa Dorada az aranypart 70 Costa Dorada az aranypart Barcelonától délre, Tarragona provincia egész partvidéke, egészen az Ebro deltájáig a Costa Dorada. A terület az Aranypart nevet viseli, amelyet hosszú, homokos partjaival

Részletesebben

HUNGUEST HOTEL GALYA ERZSÉBET PARK HOTEL. Galyatető. Parádfürdő. superior

HUNGUEST HOTEL GALYA ERZSÉBET PARK HOTEL. Galyatető. Parádfürdő. superior Galyatető HUNGUEST HOTEL GALYA A Mátra legmagasabb csúcsán 957 méter magasan, 5 hektáros park közepén, gyönyörű panorámával várja Vendégeit a patinás, 1939- ben épített szálloda. Akkor is és ma is a családok,

Részletesebben

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 450.- Ft /fő /éj, 18 éven felülieknek. Parkolási díj: 1.200 Ft /éj /autó.

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 450.- Ft /fő /éj, 18 éven felülieknek. Parkolási díj: 1.200 Ft /éj /autó. VAKÁCIÓ Hegyvidéki ajánlatok HOTEL KITTY***+ MISKOLC-TAPOLCA Érvényes: 2016. június 20- augusztus 28. közötti időszakban, min.2éj foglalással Ár: 11.050 Ft / fő / éj, min. 3 éj foglalással 8.910 Ft / fő

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

A gazdasági és közlekedési miniszter 54/2003. (VIII.29.) GKM rendelete

A gazdasági és közlekedési miniszter 54/2003. (VIII.29.) GKM rendelete A gazdasági és közlekedési miniszter 54/2003. (VIII.29.) GKM rendelete a kereskedelmi és a fizetővendéglátó szálláshelyek osztályba sorolásáról, valamint a falusi szálláshelyek minősítéséről szóló 45/1998.

Részletesebben

Bali. ÜdÜlőhelyek. ejtik a messzi földről érkező turistákat.

Bali. ÜdÜlőhelyek. ejtik a messzi földről érkező turistákat. Bali A Jáva és Lombok között fekvő Bali az indonéz szigetvilág legszebb és legkedveltebb úti célja. A vulkanikus hegyek, a zöldellő teraszos rizsföldek, az egzotikus, buja növényzet, a inomhomokos strandok,

Részletesebben

Szeretettel meghívunk a Magyar Állatorvosi Onkológiai Társaság VII. Konferenciájára.

Szeretettel meghívunk a Magyar Állatorvosi Onkológiai Társaság VII. Konferenciájára. Kedves Kollégánk! Szeretettel meghívunk a Magyar Állatorvosi Onkológiai Társaság VII. Konferenciájára. Időpont: 2012.június 16. Helyszín: Silvanus Konferencia & Sport Hotel, 2025 Visegrád, Fekete-hegy,

Részletesebben

COSTA BRAVA ÉS KÖRNYÉKE ÜDÜLŐHELYEK

COSTA BRAVA ÉS KÖRNYÉKE ÜDÜLŐHELYEK COSTA BRAVA ÉS KÖRNYÉKE Barcelona Spanyolország és a világ leglátogatottabb és legsokoldalúbb városa, Katalónia fővárosa, ahol a középkori emlékek, a modernizmus és az építészeti remekek mellett igazi

Részletesebben

á ú é é ő é ő á ő ő á á ú ű é é ö ő á ő ú ő ő á é Ü Ü á é á é á é á é á ö ö á é ő á ú ű é é á é é ő á ö ö á á é é ú é é ú á á ő é é é ö ö á á é ű ő á é ű ő ú ő á á é á ú é é á é ö á á ö Ü á á é é ú á á

Részletesebben

Hotel Erzsébet-Hévíz *** Magyarország - Zala megye - Hévíz http://www.reise.info.hu/hotel-erzsebet-heviz/hu/

Hotel Erzsébet-Hévíz *** Magyarország - Zala megye - Hévíz http://www.reise.info.hu/hotel-erzsebet-heviz/hu/ http:///hotel-erzsebet-heviz/hu/ Bemutatkozás A világhírű természetes gyógyhatású hévízi tófürdő közvetlen közelében helyezkedik el az elegáns Hotel Erzsébet. A 47 db reprezentatívan berendezett, színes

Részletesebben

Baranya Hotel *** Magyarország - Baranya megye - Harkány http://www.reise.info.hu/hotel-baranya/hu/

Baranya Hotel *** Magyarország - Baranya megye - Harkány http://www.reise.info.hu/hotel-baranya/hu/ http:///hotel-baranya/hu/ Bemutatkozás Harkány Magyarország déli szegletében, Pécstől 25 km távolságra, a Villányi borvidéken, a Siklósi Vár szomszédságában található, a kénes gyógyvízéről híres, mediterrán

Részletesebben

ű ú ü ö ö ü ö ö ö ú ü ü ö ö ö ú ö ö ü ű ö ö ö ö ü ö ö ü ö ö ú ö ü ö ü ü ü ú ö ö ü ö ü ü ö Ó ü ű ö ö ü ö ü ö ú ö ö ö ö ű ú ú ű ö ö ü ö ö ö ö ü ú ö ü ö ü ü ö ú ü ü ü ű ú ö ü ö ö ö ü ö ü ú ö ö ö ü Ú ű ü ö

Részletesebben

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20.

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20. Hévíz HOTEL EURÓPA FIT Gyógyulás, wellness, családbarát környezet, három generáció számára ideális környezet. Az elmúlt évben látványosan megújult szálloda Hévíz központjában, a világhírű gyógytótól 400

Részletesebben

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu Odüsszeusz szigete 32 Moraitika Agios Ioannis városától 20 km-re délre, a keleti parton található kiépült nyaralóhely. A Messonghy folyó bal partján elterülő szállodák, nyaralók és apartmanházak között

Részletesebben

Montenegro a fekete hegyek országa

Montenegro a fekete hegyek országa 198 Montenegro a fekete hegyek országa HERCEG NOVI RISAN TIVAT BUDVA BECICI BAR ULCINJ Montenegró Szerbia szomszédságában található, itt szinte a fellegeket érik a Dinári hegység legmagasabb csúcsai. Önállóvá

Részletesebben

ő Ö ő ó ő ó ő ő ó ő ő ő ó ő ú ó ő ú ő ú ő ő ú ó ő ő ú ő ő ő ú ú ű ú ő ó ő ű ó ő ő ú ő ő ő ú ú ő ó ű ő ő Ö úú ő ó ú Ö ó ó ő ő Ö ó ú ő ő ő ú ő ó ő ó Ö ó ú Ű ő ő ó ő ő ó ő ú Ö ú Ö ő ő ú ú ő ő ú ú ó ó ő ó

Részletesebben

Belföldi szállásajánlatok

Belföldi szállásajánlatok Belföldi szállásajánlatok Érvényes: 2016. január 1-től 1 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Kiegészítő információk... 4 Abádszalók - Postás üdülő... 5 Aggtelek - Posta vendégszoba... 5 Badacsonytomaj

Részletesebben

Ú Ó ö Ő ö Ú Ú Ó Á Á ü ő ö Ú Ú Ó ű ő ő ő ő ü Á ö ü ö ö ő Ó Á Á ő Á Ú ö Ó Ű Ú Ó ű Á ő ő ő ö Ú ö ű ö ö ö ő Ó Á Á ű ű ö ü ű ü Á Á ű ű ö ü ű ü ü ö ü ő ü Ó Ó ő ő ő ő ű ö ő ű ü Á Á ő ü ő Ú Ó ü ö ő ő ö ő ö ö ő

Részletesebben

Ü Ú Ú Á Á Ő É é ö é é é é é ü ö é é é é é é é é é é ö é ö ö ö é é é é é é ö é é é é ö é ű é é é ö é é é é éé ö é éö é é ö é é é é ö é ű é é é ö ö é é é é é ö é ö é é ö ö é ö é é é é é é ü é é ö é é é é

Részletesebben

ő ő Ü ü Á ú ú ü ú ú ü ú ü ú ú ü ő ú Á ü ú Á ü ü ü ú Á Á Ó Ü ő ü ú ú ú ü ű ú Ü ü ű Ü ú Á ú Ó ő ü Ú ú Á ő ő ú ű Á ú ü ő Á ú ú Á ú Á ú Ü Á Ö ú ú ő ő ú ű ü ő Á ő Ú ü Ö Á Á Á Á ő Ü Ö ü Ú Ö Á Á ú ő Ú Á Á ü

Részletesebben

Hotel Korona Eger **** Magyarország - Heves megye - Eger http://www.reise.info.hu/korona-hotel-eger/hu/

Hotel Korona Eger **** Magyarország - Heves megye - Eger http://www.reise.info.hu/korona-hotel-eger/hu/ http:///korona-hotel-eger/hu/ Bemutatkozás Tegyen velünk egy túrát Eger egyik legkedveltebb szállodájában! Eger első magán és wellness szállodája - Hotel Korona****/*** Eger történelmi belvárosának legcsendesebb

Részletesebben

Á ö ö ö ö ö ű ö ű ö ö ú ö ö ö ö ö ö ö ú ü ö ö ü ü ö ü ö ú ö ö ú ű Á Ú ű Á ö ö ú ű Á ú ű Á ö ö ú ü ö ú ö ú ú ú ú ú ú ú ö ö ö ú Á Á Á Á ú Á ö ö Á ö Á ö Á ú Á Á ö Á ű Á ú Á Á ö Á Á ú ö ü ö ö ö ö ű ö ü Í ö

Részletesebben

JonaThermál Gyógy és Élmény fürdő, Motel, Kemping

JonaThermál Gyógy és Élmény fürdő, Motel, Kemping JonaThermál Gyógy és Élmény fürdő, Motel, Kemping Kiskunmajsa, Kőkút 26. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket Kishunmajsán. Fedezze fel a majsai fürdőt, és pihenjen ki nálunk egész éves fáradalmait.

Részletesebben

Foglalható időszakok: 2014. április 22.-29. és 2014. május 4. 2014. június 5.

Foglalható időszakok: 2014. április 22.-29. és 2014. május 4. 2014. június 5. MÁJUSI ÁR-ESŐ HOTEL PIROSKA-BÜK Érvényesség: 2014. 05. 05.- 06.01. között, min. 2 éj foglalással Ár: 8.460 Ft / fő/ éj / Hétköznapokon 10.155 Ft/fő/ 2 éj / Hétvégéken Superior szoba felár: 1000 Ft/fő/éj

Részletesebben

ú ú ú Ú ú ú ő ő ú ű ú ő ő ú ő ú ő ő Ó Ó ő ű ő ő ú ő Ó Ó ú ú ú Ú ü ú ú ő Ü ü ő ü ő ő ú ú ő ő ú ő ő ü ü ú ő ű ü ő ő Ü ű ű ű ű ú ü ü ő ú Ö ű ű ő ú Ü ú ü ő ú ő ü ő ű Á Ü Ó Ó ű ü Ü ü ú Ü ő ő ő ő ő ő ő ü Ü ü

Részletesebben

SZICÍLIA A TŰZ SZIGETE UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK: MESSINA PALERMO TAORMINA GIARDINI-NAXOS BUDAPEST-CATANIA-BUDAPEST ÚTVONALON WIZZ AIR JÁRATTAL CATANIA

SZICÍLIA A TŰZ SZIGETE UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK: MESSINA PALERMO TAORMINA GIARDINI-NAXOS BUDAPEST-CATANIA-BUDAPEST ÚTVONALON WIZZ AIR JÁRATTAL CATANIA SZICÍLIA A TŰZ SZIGETE UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK: BUDAPEST-CATANIA-BUDAPEST ÚTVONALON WIZZ AIR JÁRATTAL június július augusztus szeptember 13., 20., 27. 4., 11., 18., 25. 1., 8., 15., 22., 29. 5., 12., 19. A

Részletesebben

FONTOS INFORMÁCIÓK A MINŐSÍTÉSHEZ

FONTOS INFORMÁCIÓK A MINŐSÍTÉSHEZ FONTOS INFORMÁCIÓK A MINŐSÍTÉSHEZ A Hotelstars európai harmonizált szállodaminősítési rendszer 270 kritériumból áll, ezekből maximum 860 pont szerezhető. Minden kategóriában (1*-5*) meghatározásra került

Részletesebben

XXIII. Magyarországi Egészségügyi Napok

XXIII. Magyarországi Egészségügyi Napok XXIII. Magyarországi Egészségügyi Napok Debrecen, Kölcsey Központ 2016. október 5-7. Innováció a magyar egészségügyben fények és árnyak!? Kísérő rendezvény: Fókuszban a sürgősségi betegellátás www.egve.hu

Részletesebben

ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ

ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ Érvényes: 2016.04.01-06.10. (kivéve kiemelt és ünnepi napokon) 3 + 1 Lendület Hévizen csomag /Vasárnaptól csütörtökig történő foglalás esetén! min. 4 éjszakától

Részletesebben

Í ű ű ő ő Á Ü Ü Ü Ü Í ü Í Í ő ü ü Ü ő ő Ü ő Ü ő ű ö ő Ü ő ö ő ő ú ö ő ű ö ű ü ű ö ö ő ő ö ő ú ő ö ö ő Ü ő ö ö ő Á Ü Ú Ü Ü ÍÍ Ü ú ú ü Ü ü ő Ü ő Ü ö ő ö ő ü ö ő ő ú ö ő ő ű ö ö ű ö ü ű ö ö ő ő ö ő ú ő Í

Részletesebben

ÁRPARÁDÉ. Mediterrán Nyaralások októberig 2009 NYÁR. Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. 124 900 Ft. HOTEL KaYa BELEk ***** AI. már.

ÁRPARÁDÉ. Mediterrán Nyaralások októberig 2009 NYÁR. Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. 124 900 Ft. HOTEL KaYa BELEk ***** AI. már. 2009 NYÁR ÁRPARÁDÉ Mediterrán Nyaralások októberig Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. Törökország Antalya Belek HOTEL KaYa BELEk ***** AI Közvetlenül a tengerpartnál, Antalya repülőtere kb. 27 km távolságra

Részletesebben

A Vidék Minõsége. A Valódi Érték.

A Vidék Minõsége. A Valódi Érték. KÖSZÖNTÕ A BAKONYÉRT VIDÉKFEJLESZTÉSI AKCIÓCSOPORT TERÜLETE Kedves Érdeklõdõ! Nagy szeretettel köszöntöm az A BAKONYÉRT Vidékfejlesztési Akciócsoport kiadványában! Egyesületünk Fejér és Veszprém megyékben,

Részletesebben

HORVÁTORSZÁG. Autóbuszjegy ára oda-visszaútra: Budapest - Umag - Poreč Rovinj Pula - Medulin: 24 900 Ft/fő, gyermek 12 éves korig 14 900 Ft/fő.

HORVÁTORSZÁG. Autóbuszjegy ára oda-visszaútra: Budapest - Umag - Poreč Rovinj Pula - Medulin: 24 900 Ft/fő, gyermek 12 éves korig 14 900 Ft/fő. HORVÁTORSZÁG Egy festői szépségű ország, amelyet a természet mérhetetlen gazdagsággal áldott meg. Viharos történelmi eseményeinek köszönhetően műemlékekben igen gazdag. Több évszázados városaiban a látogatók

Részletesebben

Á Á É É É ö É Ó ú Á ú Á Á Á Á ö Á ő ű ú ö ö ú ű ú É ő ö ú ú ű ö ű ő Ú Ú ú ő ö ö ő ö ö Á ö Á ö ú ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ő ö ö ö ö ő ö Á ö ő ö ö ő ú ú ö ö ő ö ö ö ö ú ö ú ö ő ú ö ö ö ö ö ú ö ú ú ö Ú ő ű ő ö

Részletesebben

GARIBALDI 4. Egyedülálló minőség és kivitelezés. A múlt és a jelen keveredése

GARIBALDI 4. Egyedülálló minőség és kivitelezés. A múlt és a jelen keveredése GARIBALDI 4. A Garibaldi 4. megújult épületében 37 luxusingatlan került kialakításra. A most rendkívül kedvező áron elérhető lakások ötödik kerületi elhelyezkedése az időtálló befektetés garanciája, melyhez

Részletesebben

KURAMATHI ISLAND RESORT 4 csillagos, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, Déli-Rasdhooatoll, sziget mérete:900 m x 200 m, zátony. 30-50 m hidroplántranszfer 30 perc,

KURAMATHI ISLAND RESORT 4 csillagos, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, Déli-Rasdhooatoll, sziget mérete:900 m x 200 m, zátony. 30-50 m hidroplántranszfer 30 perc, 1 KURAMATHI ISLAND RESORT 4 csillagos, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, Déli-Rasdhooatoll, sziget mérete:900 m x 200 m, zátony. 30-50 m hidroplántranszfer 30 perc, Dús trópusi növényzetű, kiváló merülési lehetőségeket

Részletesebben

2016-os foci Eb szurkolók Milyen információkról kell tudnom a 2016-os foci Eb júniusi kezdete előtt?

2016-os foci Eb szurkolók Milyen információkról kell tudnom a 2016-os foci Eb júniusi kezdete előtt? Milyen információkról kell tudnom a 2016-os foci Eb júniusi kezdete előtt? 2016-os magyar nyelvű kiadás Franciaországi vám- és határátlépési szabályok Érkezéskor teljes nyugalomban fáradjon át a határon!

Részletesebben

ú Á ö ü ö ú ű ü ü ö ö ű ö ö ö ü ö ü ö ű ü ö ú ú ü ü ü ú ö ö ö ű ű ü ú ű ü ö ö Á ö ü ű ö ö ü ö ü ö ö ü ö ö ü ö ö ö Á ü ú ö ö ü ö ö ö ú ö ü ö ö ú ú ü ö ű ö ö ö úö ö ö ö ö ö ű ö ú ö ö ö ü ü ö ú ö ö ú ö ö

Részletesebben

Rendezvények királyi környezetben

Rendezvények királyi környezetben A gödöllôi kastély Magyarország legnagyobb beépített alapterületû barokk kastélyegyüttese, amely páratlanul gazdag történelmi múltjáról és stílustô építészeti értékeirôl nevezetes. Építtetôje Grassalkovich

Részletesebben

Eötvös József Főiskola

Eötvös József Főiskola Eötvös József Főiskola Eötvös József Főiskola EÖTVÖS JÓZSEF FŐISKOLA Az Eötvös József Főiskola sajátos jellege, képzési összetétele és nem utolsósorban földrajzi elhelyezkedése páratlan adottságokat teremt

Részletesebben

É ú ú ú ú ú ú ú ú ú É É ú ű ú ű ú Ú Ü ú ú ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Ü ű ű ú É É ű É ű É ú ú ú ű É ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Á ú É ű ű ú ú ú ú ű ű ű ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú Ú ű ú ű ű ú ú ű Ü ú ű

Részletesebben

Hotel Divinus Magyarország - Hajdú-Bihar megye - Debrecen http://www.reise.info.hu/hotel-divinus/hu/

Hotel Divinus Magyarország - Hajdú-Bihar megye - Debrecen http://www.reise.info.hu/hotel-divinus/hu/ http:///hotel-divinus/hu/ Bemutatkozás Az ötcsillagos Hotel Divinus megnyitásával korona került a debreceni szállodahálózatra. A belvárostól sétatávolságra található, a mediterrán világ színeit viselő,

Részletesebben

ö ü ö ú ú ö Á Ú ü ö ö ü ű É ú ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ö ű ú ü ö ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ü ö ű ű ú ö ü ö ö ö ű ö ű ö ö ü ú ü ö ü ö ü ü ö ö ö ö ö ü ö ű ü ö ö ű ö ö ö ö ü ú É ö ö ö ö ö ö ö ú ú ö ö ö ö ö ö ú ú ú ú

Részletesebben

É ú ú Á É ú É ű Á Ú ú ú ú ű ú É ű ú ú ű ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ű ű ú Á Á ű É É ú ú ú ú ú ú ű Ü ű ű ű Ö Ú ú Ú ú ű ú ú ű ú ű ű ú ú Ö ű ú ú ú ű ű ű ű ú ú É É ű ű É É ú ú ű Á ú ú ú É Ú ű ú ú ű ú ú ú Ü ú

Részletesebben

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító.

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u.16-24. A kongresszus helyszíne. A légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas

Részletesebben

A nem üzleti célú közösségi, szabadidős szálláshelyszolgáltatást. nyilvántartásába történő felvétel iránti kérelem

A nem üzleti célú közösségi, szabadidős szálláshelyszolgáltatást. nyilvántartásába történő felvétel iránti kérelem (3000.- Ft) A nem üzleti célú közösségi, szabadidős szálláshelyszolgáltatást végzők hatósági nyilvántartásába történő felvétel iránti kérelem A nem üzleti célú közösségi, szabadidős szálláshely-szolgáltatásról

Részletesebben

A szobák klimatizáltak, mely használati díját (35 óra/hét) az árak tartalmazzák. Az apartman sat TV-vel felszerelt. Parkolási lehetőség az utcán.

A szobák klimatizáltak, mely használati díját (35 óra/hét) az árak tartalmazzák. Az apartman sat TV-vel felszerelt. Parkolási lehetőség az utcán. HORVÁTORSZÁG - Omiš NIKOLA APARTMANHAZ (4+1 fő): A ház az aprókavicsos tengerparttól 200 m-re, a homokos tengerparttól, valamint Omiš központjától 700 m-re helyezkedik el. A ház teljesen új, modern berendezéssel

Részletesebben

A Magyar Fül-, Orr-, Gége és Fej-, Nyaksebész Orvosok Egyesülete. 42. Kongresszusa. Pécs. 2012. október 17-20. ÉRTESÍTŐ

A Magyar Fül-, Orr-, Gége és Fej-, Nyaksebész Orvosok Egyesülete. 42. Kongresszusa. Pécs. 2012. október 17-20. ÉRTESÍTŐ A Magyar Fül-, Orr-, Gége és Fej-, Nyaksebész Orvosok Egyesülete 42. Kongresszusa Pécs 2012. október 17-20. ÉRTESÍTŐ KÖSZÖNTŐ Tisztelt Kollégák, Kedves Barátaim! A Magyar Fül-, Orr-, Gége és Fej-, Nyaksebész

Részletesebben

ü Ü ö ö ö Á ő ö ö ö ü ú ö ő Á ő ö ő ü ú ő ő ő ö ö ö ő ú ő ő ő ö ő ö ű ő ő ő Ú ö ü ő ő ú ú ö ő ö ő ú ú ő ú ö ö ő ú ő ü Ü ö ő É ő ő ü ö ő ú ő ö ű ő ő ü ő Ú ű Ö ü ő ú ő ő ő ú Ú ü ö ő ő ú ő ű ő ö ö ü ö ö ő

Részletesebben