Többet látni. Többet nyújtani. Nyújtson még többet ügyfeleinek a Testo hõkamerájával! testo 880 csúcstechnológia új árdimenzióban.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Többet látni. Többet nyújtani. Nyújtson még többet ügyfeleinek a Testo hõkamerájával! testo 880 csúcstechnológia új árdimenzióban."

Átírás

1 A jövõ elkötelezettje Többet látni. Többet nyújtani. Nyújtson még többet ügyfeleinek a Testo hõkamerájával! testo 880 csúcstechnológia új árdimenzióban.

2 TÖBBET LÁTNI... A hõkamerák az infra sugárzást elektromos jelekké alakítják, és ezáltal azok megjeleníthetõk. A testo 880 kíváló képminõsége a legkisebb hõmérsékleti különbségeket is kimutatja. Ezzel a Testo a jövõ elkötelezettje. 1 Tökéletes eredmények a pontos és megbízható mérés révén 2 Rugalmas és felhasználóbarát 3 Egyszerû állapotfelmérés Cserélhetõ objektívek segítik a helyes képalkotást. Egyedülálló a termográfia építészetben történõ felhasználásában: a testo 880 segítségével lehetséges a penészedésre hajlamos, veszélyeztetett helyek behatárolása....többet NYÚJTANI A mobil hõkamerák nagy jelentõségûek a megelõzõ karbantartás, az épületfelügyelet, valamint a mûszaki diagnosztika területén. Láthatóvá válnak az anomáliák és lehetõvé válik a pontos hibameghatározás. Roncsolásmentesen vizsgálhatóak a különbözõ felületek és a szerkezeti elemek, így a problémák láthatóvá válnak, még mielõtt zavarok keletkeznének. Míg egyéb eljárások kényszerû szétszerelésekkel és állásidõvel járhatnak, a testo 880 hõkamerával egyetlen pillantás is elegendõ. A termográfia elõsegíti a folyamatbiztosítást és a minõség javítását - illetve olyan lehetõségeket nyújt, melyek új szolgáltatások ajánlását eredményezhetik. testo csúcstechnológia új árdimenzióban A 0,1 C-nál kisebb termikus felbontás, a detektor optimális kihasználását, és a 320 x 240 pixel képinterpolációt lehetõvé tevõ, tökéletesre fejlesztett elektronika révén a testo 880 olyan kristálytiszta képet ad, mely a legigényesebb felhasználót is meggyõzi. A különbözõ nagyságú és különbözõ távolságban elhelyezkedõ mérendõ tárgyakhoz való alkalmazkodást egy nagylátószögû és egy teleobjektív teszi lehetõvé. Az infrasugárzás optimális kihasználását kiváló minõségû F1- germánium optika garantálja. A beépített digitális kamerával, és kép a képben funkcióval is rendelkezõ testo 880 a valós és az infra felvételek egymáshoz rendelésével gyors, biztonságos és egyszerû dokumentálást biztosít. A cserélhetõ védõüveg megóvja az optikát a károsodástól. A mûszerben könyvtárak és alkönyvtárak hozhatóak létre, ez a mappastruktúra a kijelzõn megjeleníthetõ, így a mérések és mérési helyek könnyen rendszerezhetõek.

3 Termográfia az építészetben A termográfia infra technológiával láthatóvá teszi a hõmérséklet eloszlást, ezáltal kiválóan alkalmas a hõtechnikai tulajdonságok gyors és hatékony megjelenítésére. Ennek köszönhetõen megvizsgálható az épületek szigetelésének állapota, az épületek fûtése, vagy klimatizálása során fellépõ energiaveszteségek felmérése érdekében. A testo 880 hõkamera nagy termikus felbontása (<0,1 C) részletesen láthatóvá teszi a hiányos szigetelést, a hõhidakat, és az építési hibákat. Olyan épületgépészeti elemek esetében, mint például a padlófûtés vagy a csõvezetékek, a testo 880 segítségével a szivárgások könnyen lokalizálhatóak. A mûszer a motoros fókusz és az 5 irányban mozgatható joystick segítségével egykézzel is biztosan, gyorsan és pontosan kezelhetõ. A beépített digitális kamera kép a képben funkciója megkönnyíti a tájékozódást. A testo 880 az egyetlen hõkamera, mely rádiófrekvenciás pára vagy hõmérséklet-érzékelõvel egészíthetõ ki, ez adatokat szolgáltat annak érdekében, hogy a veszélyes, allergiát okozó penészképzõdés megelõzhetõ legyen, illetve a penészképzõdés rizikója a ház legeldugottabb sarkaiban és falmélyedéseiben egyaránt minimalizálható legyen.

4 1 Termográfia az iparban 3 2 Az infra termográfia lehetõvé teszi az elektromos, elektronikus és mechanikus szerkezeti egységek és csoportok diagnózisát. Megelõzésként használva drága állásidõk takaríthatók meg. Ily módon például a kis-, közép- és nagyfeszültségû berendezések rendellenes melegedése gyorsan megállapítható. A hibás szerkezeti egységek, vagy csatlakozók láthatóvá válnak, és máris megkezdõdhet a célzott hibaelhárítás. Ezzel a tûzesetek veszélye is csökkenthetõ, valamint a termeléskiesést okozó állásidõk is elkerülhetõek. A termék minõségbiztosítási folyamatának ellenõrzésében, a kutatás és a fejlesztés során a hõkamera használata a nagyobb biztonság és a pontos helyzetelemzés elõfeltétele. A termelési folyamat során esetlegesen elõforduló idegen tárgyak felismerésén kívûl az egyes szerkezeti elemek, alkatrészek hõeloszlási anomáliái is gyorsan és érintés nélkül felismerhetõek. Az elektronikus szerkezeti elemek, például NYÁK-panelek vizsgálata során a túlforrósodott elemek pontos meghatározását megkönnyíti az igen kicsi (10 cm) fókuszálási távolság. A mechanikus szerkezeti elemek esetében a hõképzõdés túlzott igénybevételre utalhat. Ez lehet például súrlódás, helytelen jusztírozás, tûrések vagy kenõanyaghiány következménye. A testo 880 nagy hõmérsékleti felbontása révén pontos diagnózist tesz lehetõvé. A megelõzõ ellenõrzés során döntõ jelentõségû az eredmények dokumentációja. A testo 880 belsõ memóriája, mapparendszere a karbantartási feladatok elõzetes tervezésében segít. Az infra felvételen túlmenõen a digitális kamerával valós kép is készülhet a mérési helyrõl. A valós és infra kép egymáshoz rendelését a szoftver biztosítja. A jelentéskészítés funkciót is tartalmazó PC szoftver gyors, világos és egyszerû dokumentálást tesz lehetõvé.

5 Mûszaki adatok Kép Infra Látómezõ/min. fókusztávolság Termikus érzékenység (NETD) Geometriai felbontás Képismétlési frekvencia Fókusz Detektor típusa Spektrális tartomány Valós Látómezõ/min. fókusztávolság Kép nagysága Képismétlési frekvencia Kép ábrázolás Képkijelzés Kijelzési lehetõségek Video kimenet Video stream Színpaletták Mérés Hõmérséklet tartomány Pontosság Mérési pont legkisebb mérete Üzemkész (bekapcsolás után) Pára- és léghõmérséklet mérés (külön rendelhetõ) rádiófrekvenciás érzékelõvel Rádiófrekvenciás érzékelõ pontossága Mérési funkciók Reflektált hõmérséklet kompenzációja Emisszió beállítása Kép mentése Fájl formátum Cserélhetõ adattároló Tárolókapacitás Optika Standard objektív (32 ) Teleobjektív (12 ) Lézeres mérõfolt jelölés Lézer típusa Áramellátás Elem típusa Üzemidõ Töltési lehetõség Hálózati üzem Kimeneti feszültség Környezeti körülmények Üzemi hõmérséklet tartomány Tárolási hõmérséklet tartomány Légnedvesség Mûszerház védelmi osztálya Fizikai jellemzõk Súly Méretek Állvány csatlakoztatás Mûszerház PC-szoftver Rendszer követelmények testo testo testo Hz 640 x 480 pixel 33,2 x25,2 / 0,4 m Hz infra / valós / infra és valós kép 9 Hz nem 32 x24 / 0,1m (objektív), 12 x 9 / 0,6 m (teleobjektív) <0,1 C 30 C-nál 3,5 mrad (objektív), 1,3 mrad (teleobjektív) 9 Hz EU-n kivül, 33 Hz EU-n belül kézi FPA 160 x 120 pixel, a.si µm 3,5" LCD, 320 x 240 pixel infra kép USB választható kézi+motoros 33,2 x25,2 / 0,4 m 640 x 480 pixel Hz infra / valós / infra és valós kép C C (átkapcsolható) ±2 C, ±2 % a m.é. 3 x 3 pixel: standard 10 mm 1m-nél (objektív), standard 4 mm 1 m-nél (teleobjektív) 40 sec %rh / C td C NTC levegõhõm. érzékelõ) ±2 %rh ±0,5 C (levegõhõm. érzékelõ) standard mérés (1-pontos), 2-pontos-mérés harmatpontszámítás a páraérték manuális felvitele során, felületi nedvesség számítás opcionális páramérés rádiófr. páraérzékelõvel kézi 9 anyag tárolható, melybõl 1 szabadon definiálható (0,01-1,0).bmt; exportálható.bmp,.jpg,.csv-be SD-kártya 1 GB (kb kép) igen 635nm, 2. osztály gyorsan tölthetõ, helyben cserélhetõ Li-Ion-akku kb. 5 óra 20 C-on mûszerben / opcionális gyorstöltõben igen 5 V C C 20 % % nem kondenzálódó IP g 152 x 106 x 262 mm igen ABS Windows XP (Service Pack 2), Windows Vista 25 Hz igen, opcionális

6 testo testo testo testo Profi készlet Alapmûszer gyors hibakereséshez és minõségbiztosításhoz ÚJ! Beépített digitális kamerával Professzionális hõkamera széleskörû elemzõ funkcióval, teleobjektívvel bõvíthetõ Szakértõk hõkamerája épületek, elektromos rendszerek és gépek teljes körû elemzéséhez és hiteles képdokumentációjához Szakértõi hõkamera készlet kimagasló ár-érték arány Kíváló minõségû, nagylátószögû objektív 32 F1-optikával 9 Hz képismétlési frekvencia 160 x 120-as detektor 320 x 240 pixelre interpolált NETD < 0,1 C Kézi fókusz-beállítás Legkisebb fókuszálási távolság 10 cm cserélhetõ SD memóriakártya, 1 GB kapacitás kb kép számára Többletfunkciók a testo hez viszonyítva: Cserélhetõ objektívek Felületi páraeloszlás funkció 33 Hz-változat* Optikát védõ üveg Többletfunkciók a testo höz viszonyítva: Beépített digitális kamera Power-LED-es megvilágítás Dinamikus motoros fókusz Felületi páraeloszlás valós idejû kijelzése rádiófrekvenciás páraérzékelõ révén (opció) A készlet a testo hoz viszonyítva az alábbiakat tartalmazza: teleobjektív pótakkumulátor gyorstöltõ napellenzõ testo Profi készlet Rend.sz V4 Készlet tartalmazza IR-szoftver beépített jegyzõkönyv készítéssel USB-kábel Li-Ion-os akkumulátor Robusztus mûszerbõrönd testo Rend.sz V1 testo Rend.sz V2 A Testo Akadémia képesített szakértõkkel kínál az Ön számára termográfiás képzést. Az infra méréstechnika alapjai és elvei, valamint intenzív termékismertetés képezi az oktatás alapját. A további oktatási modulok során vizsgával záródó tanúsított oktatásig juthat el, mely során széleskörû szakértõi tudás birtokába kerülhet. Az oktatás idõtartama általában 1-5 nap. Szemléletes példák és gyakorlatok minden blokkban szerepelnek. További információval a termográfiás képzés témakörben forduljon hozzánk bizalommal. testo Rend.sz V3 Termográfiás továbbképzések: Többet tanulni. Többet tudni. Többet látni. Rendelési adatok testo testo testo testo Rendelési Profi készlet kód V V V V4 A bõröndben kiegészítésképp: Optikát védõ üveg Teleobjektív Pótakkumulátor Gyorstöltõ Napellenzõ Páramérés C1 A1 D1 E1 F1 B1 Minden kamerát robusztus bõröndben, SD kártyával, USB-kábellel, szoftverrel, hálózati egységgel és az állványra szereléshez szükséges adapter-lappal szállítunk. Alapkivitelû Opcionális Nem áll rendelkezésre Megnevezés Rend.sz. Alumínium állvány Professzionális, rendkívül könnyû és stabil alumínium állvány, gyorsan oldható lábakkal és 3 irányba mozgatható álványfejjel testo 880 ISO kalibrálási bizonylat 0 C, 25 C, 50 C kalibrálási pontokon -20 C C méréstartományban C, 100 C, 200 C kalibrálási pontokon 0 C C méréstartományban Szabadon megválasztható kalibrálási pontokon -18 C C tartományban

7 Testo (Magyarország) Kft Budapest Röppentyû u. 53. Tel.: Fax: Internet:

Többet látni. Többet nyújtani. testo 880 hõkamera

Többet látni. Többet nyújtani. testo 880 hõkamera A jövõ elkötelezettje Többet látni. Többet nyújtani. testo 880 hõkamera Most: Automatikus Hot-/Cold-Spot felismeréssel és új Profi-szoftverrel TÖBBET LÁTNI... Az infravörös sugárzás az emberi szem számára

Részletesebben

Többet látni... Többet nyújtani... testo 875 és testo 881

Többet látni... Többet nyújtani... testo 875 és testo 881 A jövõ elkötelezettje Többet látni... Többet nyújtani... testo 875 és testo 881 ÚJ A professzionális ipari termográfiáért testo 875 és testo 881 a professzionális ipari termográfia eszközei testo 881 hõkamera

Részletesebben

M6 M8. Állapotfügg és megel z karbantartás Elektromos vizsgálatok Épület vizsgálatok M szaki mérések Állatgyógyászati vizsgálatok

M6 M8. Állapotfügg és megel z karbantartás Elektromos vizsgálatok Épület vizsgálatok M szaki mérések Állatgyógyászati vizsgálatok M6 M8 Állapotfügg és megel z karbantartás Elektromos vizsgálatok Épület vizsgálatok M szaki mérések Állatgyógyászati vizsgálatok Dönthető kijelző Lézer vezérlő kapcsoló Vezérlő gombok Érintő képernyő Kép

Részletesebben

Pára- és hőmérséklet mérőműszer

Pára- és hőmérséklet mérőműszer Pára- és hőmérséklet mérőműszer testo 645 Nagy pontosság az ipari szektorokban Nagy pontosságú páratartalom mérés ±1 %rf-ig %rh 2 csatlakoztatható külső érzékelő bemenet Hőmérséklet, relatív pára és nyomás

Részletesebben

Minden mért adat egy helyen Folyamatos adateléréssel Egyetlen eszköz segítségével

Minden mért adat egy helyen Folyamatos adateléréssel Egyetlen eszköz segítségével Elemzés & Jelentések Coldstore east 17.02.2015 to 19.02.2015 Grafikonos megjelenítés 17/02/2015 18/09/2014 19/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Táblázatos megjelenítés Riasztások

Részletesebben

Dräger UCF 8000 Hőkamerák

Dräger UCF 8000 Hőkamerák Dräger UCF 8000 Hőkamerák A robusztus Dräger UCF 8000 hőkamera elsőrangú képminőséget és pontos részleteket nyújt. A kamera eredendően biztonságos és használata potenciálisan robbanékony környezetben ideértve

Részletesebben

Multifunkciós mérőműszer

Multifunkciós mérőműszer Multifunkciós mérőműszer testo 435 Többfunkciós klímaés légtechnikai mérőműszer Széles érzékelő kínálat (opció) IAQ-érzékelő a beltéri légállapot minőségének kiértékelésére Hődrótos légsebesség érzékelő

Részletesebben

Klíma- és légtechnikai mérőműszer

Klíma- és légtechnikai mérőműszer Klíma- és légtechnikai mérőműszer testo 480 Élvonalbeli technológia szakembereknek Valamennyi klíma- és légtechnikai paraméter mérése egy műszerben: (légsebesség, hőmérséklet, páratartalom, nyomás, megvilágítás,

Részletesebben

Thermo-Delta Kft. H-7030 Paks, Jedlik Á. u. 2. Tel.: +36-75/510-115, Fax: +36-75/510-114 info@thermodelta.hu

Thermo-Delta Kft. H-7030 Paks, Jedlik Á. u. 2. Tel.: +36-75/510-115, Fax: +36-75/510-114 info@thermodelta.hu Thermo-Delta Kft. H-7030 Paks, Jedlik Á. u. 2. info@thermodelta.hu Állapotfüggő és megelőző karbantartás Elektromos vizsgálatok Épület vizsgálatok Műszaki mérések Állatgyógyászati alkalmazás Dönthető kijelző

Részletesebben

NIPPON AVIONICS CO., LTD. Tavaszi akció 2014.

NIPPON AVIONICS CO., LTD. Tavaszi akció 2014. NIPPON AVIONICS CO., LTD. Tavaszi akció 2014. A NIPPON AVIONICS CO., LTD. és az SKF Svéd Golyóscsapágy Zrt. tavaszi akciót hirdet az Avio infra kamerákra. Az akció 2014. március 28-án 16 óráig tart. Ebben

Részletesebben

Pontos hőkamera...kiváló tulajdonságokkal

Pontos hőkamera...kiváló tulajdonságokkal Committing to the future Pontos hőkamera...kiváló tulajdonságokkal testo 885 Elforgatható markolat és intuitív kezelés Elforgatható markolat A testo 885 hőkamerák kifinomult ergonómikus kialakításuknak

Részletesebben

SZILÁRD ANYAGOKRA SZINTKAPCSOLÓK REZGŐRUDAS SZINTKAPCSOLÓK

SZILÁRD ANYAGOKRA SZINTKAPCSOLÓK REZGŐRUDAS SZINTKAPCSOLÓK SZILÁRD ANYAGOKRA SZINTKAPCSOLÓK REZGŐRUDAS SZINTKAPCSOLÓK M I N D I G A F E L NIVOCONT R REZGŐRUDAS SZINTKAPCSOLÓK JELLEMZŐK Hosszabbítás 20 m-ig Állítható érzékenység Közeghőmérséklet 10 C-ig Univerzális

Részletesebben

RAB21. Tipikus felhasználások: Közületi épületek Lakóépületek Kisebb ipari létesítmények

RAB21. Tipikus felhasználások: Közületi épületek Lakóépületek Kisebb ipari létesítmények 3 016 RAB21 Helyiségtermosztátok 2-csöves fan coil készülékekhez RAB21.1 RAB21 Helyiségtermosztát fűtéshez vagy hűtéshez Átváltási funkcióval (külső termosztáttal automatikusan) 2-pont szabályozás Manuális

Részletesebben

QXA2602/QXA2604 QXA2603 QXA2604. Kondenzáció érzékelő

QXA2602/QXA2604 QXA2603 QXA2604. Kondenzáció érzékelő s 3 302 Kondenzáció érzékelő QXA2601 QXA2602 QXA2603 QXA2604 AC/DC 24 V vagy AC 230 V tápfeszültség Potenciálmentes váltó kontaktus AC/DC 1 30 V vagy AC 230 V Egyszerű és gyors felszerelés Felületi vagy

Részletesebben

Egy mikroszkóp a tökéletes megjelenítéshez és munkához. ATMOS i View

Egy mikroszkóp a tökéletes megjelenítéshez és munkához. ATMOS i View Egy mikroszkóp a tökéletes megjelenítéshez és munkához ATMOS i View De azt másképp MedizinTechnik ATMOS Nem csinálunk 2 MedizinTechnik mást. csináljuk. Mint az egyik vezető F-O-G-re specializálódott vállalat,

Részletesebben

Többet látni. Többet nyújtani. testo 880 hõkamera

Többet látni. Többet nyújtani. testo 880 hõkamera A jövõ elkötelezettje Többet látni. Többet nyújtani. testo 880 hõkamera Most: Automatikus Hot-/Cold-Spot felismeréssel és új Profi-szoftverrel TÖBBET LÁTNI... Az infravörös sugárzás az emberi szem számára

Részletesebben

Egy kolposzkóp a tökéletes megjelenítéshez és munkához. ATMOS i View

Egy kolposzkóp a tökéletes megjelenítéshez és munkához. ATMOS i View Egy kolposzkóp a tökéletes megjelenítéshez és munkához ATMOS i View ATMOS Nem csinálunk m De azt máské 2 ást. pp csináljuk. Mint az egyik nőgyógyászatra és fül-orr-gégészetre specializálódott vezető vállalat,

Részletesebben

2-pont szabályozás Kapcsolási feszültség AC 24 250 V

2-pont szabályozás Kapcsolási feszültség AC 24 250 V 3 562 RAA21.. Használható csak fűtéshez vagy csak hűtéshez 2-pont szabályozás Kapcsolási feszültség AC 24 250 V Felhasználás Az RAA21.. helyiségtermosztát csak fűtés vagy csak hűtés szabályozására használható,

Részletesebben

2.<br> Zviewer alkalmazás Windowsra.<br> Lokális hálózaton belül ajánljuk.<br>

2.<br> Zviewer alkalmazás Windowsra.<br> Lokális hálózaton belül ajánljuk.<br> Teljes 4 darabos 720p-s kamera rendszer, éjjellátó funkcióval, 1 TB-os merevlemezzel és 4 darab ethernet kábellel a kamerák csatlakoztatásához leírása: P2P protokol nyilvános IP cím nélkül A ZMODO NVR

Részletesebben

Általános célra, nagy forgalmú műhelyek számára (4-fejes mérés, 8 CCD kamerás mérés, kábeles adatátvitel)

Általános célra, nagy forgalmú műhelyek számára (4-fejes mérés, 8 CCD kamerás mérés, kábeles adatátvitel) Általános célra, nagy forgalmú műhelyek számára (4-fejes mérés, 8 CCD kamerás mérés, kábeles adatátvitel) A mikroprocesszoros futómû-diagnosztizáló berendezés valamennyi személy és könnyû tehergépkocsi

Részletesebben

Új mérték a C H N O S analízisben

Új mérték a C H N O S analízisben vario EL III Új mérték a C H N O S analízisben elementar Analysensysteme GmbH German Technology for quality and environment control A K T I V I T Kft. H - 1 5 8 1 - B u d a p e s t, P f. : 1 0 4. H-1145-Budapest,

Részletesebben

MARKATOR -TERMÉKSKÁLA JELÖLŐRENDSZEREK MV5 ZE 100 ÉS 101

MARKATOR -TERMÉKSKÁLA JELÖLŐRENDSZEREK MV5 ZE 100 ÉS 101 MARKATOR -TERMÉKSKÁLA JELÖLŐRENDSZEREK MV5 ZE 100 ÉS 101 markator BEVEZETŐ Szakértői vagyunk az ipari alkatrészek hamisíthatatlan, tartós és gazdaságos jelölésének. A MARKATOR több mint 25 éve fejleszt

Részletesebben

400-as sorozatú videorögzítő

400-as sorozatú videorögzítő Video 400-as sorozatú videorögzítő 400-as sorozatú videorögzítő www.boschsecrity.h 4 csatornás, valós idejű H.264 felvétel Készítsen és nézzen videofelvételt, 2 vagy 4 felbontásban Beépített webes elérési

Részletesebben

Pásztázó mikroszkóp (SEM) beszerzése a Nyugat-magyarországi Egyetem részére

Pásztázó mikroszkóp (SEM) beszerzése a Nyugat-magyarországi Egyetem részére Pásztázó mikroszkóp (SEM) beszerzése a Nyugat-magyarországi Egyetem részére Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/11 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről/eu/2011.08.19.

Részletesebben

Csökkentse minimálisra fázisvezérelt és TOFD készülékekre költött kiadásait

Csökkentse minimálisra fázisvezérelt és TOFD készülékekre költött kiadásait Csökkentse minimálisra fázisvezérelt és TOFD készülékekre költött kiadásait A SIUI legmodernebb ultrahangos hibakeresője, egyetlen kompakt és időtálló készülékben egyesíti a nagyteljesítményű fázisvezérelt

Részletesebben

MARKATOR -TERMÉKSKÁLA JELÖLŐRENDSZEREK MV5 ZE 100 ÉS 101

MARKATOR -TERMÉKSKÁLA JELÖLŐRENDSZEREK MV5 ZE 100 ÉS 101 MARKATOR -TERMÉKSKÁLA JELÖLŐRENDSZEREK MV5 ZE 100 ÉS 101 markator BEVEZETŐ Szakértői vagyunk az ipari alkatrészek hamisíthatatlan, tartós és gazdaságos jelölésének. A MARKATOR több mint 25 éve fejleszt

Részletesebben

Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz

Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz Alap Qomo tantermi csomag Alap Qomo tantermi csomag tartalma: Ára: bruttó 810 000Ft QWB200 EM elektromágneses tollal vezérelt interaktív tábla Flow!

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK AKKUMULÁTORTÖLTŐ

TARTALOMJEGYZÉK AKKUMULÁTORTÖLTŐ TARTALOMJEGYZÉK AKKUMULÁTORTÖLTŐ Accugard Bike Accugard Car Accucharger 12-10 Accucharger 12-20 Accucharger 12/24-20 Accucharger 24-10 Accucharger Pro 35A Accumate 612 Akkumulátortöltö Accu Pro Töltökészülék

Részletesebben

Távadók páratartalom, hőmérséklet, differenciál nyomás és légsebesség mérésére

Távadók páratartalom, hőmérséklet, differenciál nyomás és légsebesség mérésére A jövő elkötelezettje Távadók páratartalom, hőmérséklet, differenciál nyomás és légsebesség mérésére testo 6920 testo 6621 testo 6681 testo 6682 EX testo 6351 testo 6383 04/00 09/98 NPL Megbízhatóság és

Részletesebben

DREHMO i-matic elektromechanikus hajtások

DREHMO i-matic elektromechanikus hajtások DREHMO i-matic elektromechanikus hajtások KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG A legújabb fejlesztési irányelvek lényege az, hogy a hajtóműveket az elektronika szétszerelése nélkül be lehessen állítani. Ezeket a törekvéseket

Részletesebben

Figyelmeztetés. Termékjellemzők

Figyelmeztetés. Termékjellemzők Figyelmeztetés 1. A készülék érzékeny műszaki eszköz, kérjük óvja a leejtéstől és ütődésektől. 2. Kérjük ne tegye ki a készüléket erős elektromágnesességnek ill. rádióhullámoknak. Ezek a készülék meghibásodását

Részletesebben

STRESSTEL AKCIÓ 2004.06.20.-07. 20-ig!!!!

STRESSTEL AKCIÓ 2004.06.20.-07. 20-ig!!!! STRESSTEL AKCIÓ 2004.06.20.-07. 20-ig!!!! Amikor a legnagyobb szükség van rá!!!! A nyári vizsgálati csúcsok idejére időzítettük ez évi nagy akciónkat. A DAC görbés, két monitor blendés, LCD kijelzős hibakereső

Részletesebben

Füstgázelemzés briliáns egyszerűséggel: testo 350. az első füstgázelemző, ami előre gondolkodik!

Füstgázelemzés briliáns egyszerűséggel: testo 350. az első füstgázelemző, ami előre gondolkodik! Füstgázelemzés briliáns egyszerűséggel: testo 350 az első füstgázelemző, ami előre gondolkodik! Az új testo 350 füstgázelemző műszer számos előnyt biztosít győződjön meg róla! Innovatív: mérési feladatokhoz

Részletesebben

Philips Pronto. programozható távvezérlõk

Philips Pronto. programozható távvezérlõk Philips Pronto programozható távvezérlõk 2007 2008 A házimozitól......az automatizált otthonig Napjainkban a házon belüli szórakoztató egységek megléte átlagosnak tekinthetõ a háztartásokban. Egyre nõ

Részletesebben

a NAT-1-1349/2008 számú akkreditálási ügyirathoz

a NAT-1-1349/2008 számú akkreditálási ügyirathoz Nemzeti Akkreditáló Testület MELLÉKLET a NAT-1-1349/2008 számú akkreditálási ügyirathoz Az Orvos- és Kórháztechnikai Intézet (1125 Budapest, Diós árok 3.) akkreditált mûszaki területe Elektrofiziológiás

Részletesebben

Infra hőmérsékletmérő

Infra hőmérsékletmérő Infra hőmérsékletmérő testo 830 Gyors, érintésmentes felületi hőmérséklet mérés Nagy, pontos optika, lézerjelölés C Mérés nagy távolságokból is Másodpercenként két mérés Szabadon beállítható emissziós

Részletesebben

Fázishasításos elven működő vezérlő elektronika két rezgőadagoló működtetéséhez, max. 2 x 8A. TS35 sínre szerelhető kivitel (IP 20)

Fázishasításos elven működő vezérlő elektronika két rezgőadagoló működtetéséhez, max. 2 x 8A. TS35 sínre szerelhető kivitel (IP 20) VIBRAC - 218 Fázishasításos elven működő vezérlő elektronika két rezgőadagoló működtetéséhez, max. 2 x 8A. TS35 sínre szerelhető kivitel (IP 20) Tip:006-002-005-008 Jellemzők: Két rezgőadagoló működtetése

Részletesebben

Automata biomassza fűtőkazánok. 2014 Termékkatalógus HPK-RA 12,5 160 kw

Automata biomassza fűtőkazánok. 2014 Termékkatalógus HPK-RA 12,5 160 kw Automata biomassza fűtőkazánok 2014 Termékkatalógus HPK-RA 12,5 160 kw 12,5-160 kw biomassza fűtés árlista Verziószám: 2012/2 1/29 Tartalomjegyzék ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK... 3 MEGENGEDETT FŰTŐANYAGOK... 3

Részletesebben

Hordozható EKG a vizit során történő használatra

Hordozható EKG a vizit során történő használatra Hordozható EKG a vizit során történő használatra A Ön jobbkeze a vizit során Ön még mindig egy nehéz EKG-t cipel körbe a kórházban? Türelmetlen, ha hosszú időbe telik egy-egy páciens vizsgálata? Mostantól

Részletesebben

CSÚCSMINŐSÉG KOMPAKT MÉRETBEN

CSÚCSMINŐSÉG KOMPAKT MÉRETBEN ELEKTROMOS VÍZMELEGÍTŐK CSÚCSMINŐSÉG KOMPAKT MÉRETBEN fűtés melegvíz megújuló energia 80 ÉV NÖVEKEDÉS AZ INNOVÁCIÓ NYOMÁBAN Immár sok év óta együtt élünk az olyan családokkal, akik az Aristont választják,

Részletesebben

VGN-TT21XN/B. Extrém stílus és hordozhatóság

VGN-TT21XN/B. Extrém stílus és hordozhatóság VGN-TT21XN/B Extrém stílus és hordozhatóság Különösen kifinomult notebook, intenzív noir színben, nagy teljesítményű funkciókkal és biztonsági megoldásokkal. Fejezet: Extrém stílus és hordozhatóság 1 FŐ

Részletesebben

Árajánlat. Bontási átvételi igazolás kiadását megelőző vizsgálathoz szükséges eszközök: Számítógép 1: 121.500 Ft + ÁFA. Számítógép 2: 157.

Árajánlat. Bontási átvételi igazolás kiadását megelőző vizsgálathoz szükséges eszközök: Számítógép 1: 121.500 Ft + ÁFA. Számítógép 2: 157. Árajánlat Bontási átvételi igazolás kiadását megelőző vizsgálathoz szükséges eszközök: INFORMATIKAI ESZKÖZÖK METAL Home Számítógép 1: 121.500 Ft + ÁFA Intel Pentium Dual Core 2.6, 2x1024/800 DDR2, 320GB

Részletesebben

FWA 4630 futómű-állító készülék

FWA 4630 futómű-állító készülék FWA 4630 futómű-állító készülék Product Information Guide FWA 4630 1 Tartalom 1. Bemutatás 2. Áttekintés 3. Az alkotóelemek bemutatása 4. Installálási útmutató 5. Szoftver 6. Referencia-adatbázis 7. Kiegészítők

Részletesebben

T E R M É K I S M E R T E T Ő

T E R M É K I S M E R T E T Ő T E R M É K I S M E R T E T Ő INDUKTÍV KÖZELÍTÉSKAPCSOLÓK Fémes anyagok jelenlétének, közelítésének, helyzetének jellemzésére alkalmasak. Mechanikus működésű jeladók, végálláskapcsolók helyettesítésére

Részletesebben

Dräger UCF 9000 Hőkamerák

Dräger UCF 9000 Hőkamerák Dräger UCF 9000 Hőkamerák Mindig legyen képben: A Dräger UCF 9000 hőkamera és digitális kamera egyben. Biztosítja Önnek a megfelelő eszközt a legnehezebb feladatok esetére is ezdve a tűzoltástól és veszélyes

Részletesebben

Többet látni... Többet nyújtani... testo 875 és testo 881

Többet látni... Többet nyújtani... testo 875 és testo 881 A jövõ elkötelezettje Többet látni... Többet nyújtani... testo 875 és testo 881 ÚJ A professzionális épülettermográfiáért testo 875 és testo 881 a professzionális épülettermográfia eszközei testo 881 hõkamera

Részletesebben

Dräger X-am 5100 Egygáz érzékelésére alkalmas eszköz

Dräger X-am 5100 Egygáz érzékelésére alkalmas eszköz Dräger X-am 5100 Egygáz érzékelésére alkalmas eszköz Petrolkémiai termékek, aszeptikus csomagolások vagy rakéta üzemanyag kezeléséhez: a Dräger X-am 5100 egycsatornás hordozható gázérzékelő garantálja,

Részletesebben

C55. ECL Comfort. Használati utasítás. beállítás. Felszerelés és. ECL Comfort C55. Használati utasítás. Felszerelés és beállítás *VI7CJ447* *087R8194*

C55. ECL Comfort. Használati utasítás. beállítás. Felszerelés és. ECL Comfort C55. Használati utasítás. Felszerelés és beállítás *VI7CJ447* *087R8194* Használati utasítás VI.7C.J4.47 2007.01 C55 *VI7CJ447* *087R8194* www.hu.danfoss.com ECL Comfort Használati utasítás ECL Comfort Felszerelés és beállítás www.hu.danfoss.com *087R8194* *VI7CJ447* Kazán

Részletesebben

A rendszerbe foglalt reléprogram 1954 óta. Újdonságok - 2012 nyara

A rendszerbe foglalt reléprogram 1954 óta. Újdonságok - 2012 nyara A rendszerbe foglalt reléprogram 1954 óta Újdonságok - 2012 nyara Tartalomjegyzék 72-es sorozat - Feszültségfelügyeleti relék 72.31-es típus - 3-fázisú hálózat felügyelete oldal 1-3 7S sorozat - Relék

Részletesebben

Fedett Fürdő integrált beléptető rendszer építése és kivitelezése

Fedett Fürdő integrált beléptető rendszer építése és kivitelezése Fedett Fürdő integrált beléptető rendszer építése és kivitelezése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/32 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es

Részletesebben

Sylvac Visio KÖNNYEN KEZELHETŐ OPTIKAI GÉPEK A SYLVAC TECHNIKAI SZAKÉRTELMÉVEL ÖSSZEHASONLÍTÓ CAD FUNKCIÓ HÁROM KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSÚ MEGVILÁGÍTÁSSAL

Sylvac Visio KÖNNYEN KEZELHETŐ OPTIKAI GÉPEK A SYLVAC TECHNIKAI SZAKÉRTELMÉVEL ÖSSZEHASONLÍTÓ CAD FUNKCIÓ HÁROM KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSÚ MEGVILÁGÍTÁSSAL Precíziós mérőeszközök svájci gyártója 1969 óta Sylvac Visio VISION MÉRŐRENDSZEREK ÜZEMI ÉS LABORATÓRIUMI FELHASZNÁLÁSHOZ OPTIKAI GÉPEK A SYLVAC TECHNIKAI SZAKÉRTELMÉVEL SYLVAC VISIO 200 & 300 GL Robosztus

Részletesebben

Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. június 21. Sony notebookok a mindennapokra Magasabbra teszi a mércét a VAIO E sorozat

Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. június 21. Sony notebookok a mindennapokra Magasabbra teszi a mércét a VAIO E sorozat Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. június 21. Sony notebookok a mindennapokra Magasabbra teszi a mércét a VAIO E sorozat A Sony bemutatta általános, mindennapi használatra szánt notebookjainak

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Rollei Akció kamera 400 Felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék Tartalom Tartalomjegyzék...1 Biztonsági óvintézkedések...2 Mi van a dobozban...3 Termék diagram...4 Távirányító diagram...5 A Rollei Actioncam

Részletesebben

Dräger Polytron 8700 Telepített gázérzékelő (PIR 7000)

Dräger Polytron 8700 Telepített gázérzékelő (PIR 7000) Dräger Polytron 8700 Telepített gázérzékelő (PIR 7000) Gyúlékony gázok és gőzök gyors, megbízható és költséghatékony kimutatására a környezeti levegőben: az új, innovatív IR szenzort, driftmentes és ellenálló

Részletesebben

T A R T A L O M J E G Y Z É K

T A R T A L O M J E G Y Z É K 2 T A R T A L O M J E G Y Z É K A KÉSZÜLÉK JELLEMZŐI................................... 3 A készülék felhasználása.............................................. 3 Főbb funkciók......................................................

Részletesebben

Oscillating Wave Test System Oszcilláló Hullámú Tesztrendszer OWTS

Oscillating Wave Test System Oszcilláló Hullámú Tesztrendszer OWTS Oscillating Wave Test System Oszcilláló Hullámú Tesztrendszer Kompakt, részleges kisülés mérésén alapuló, Tettex a választás. PD-TEAM Mérnöki Iroda Kft. 1134 Budapest Kassák L. u. 62. T: 237 0527 F: 237

Részletesebben

MULTICAL 6M2. Adatlap

MULTICAL 6M2. Adatlap Adatlap MULTICAL 6M2 Kevert hőhordozó közeghez tervezve Adatnaplózás Infó kód naplózás Adat visszanyerés tápellátási hiba esetén Mérés fagypont alatti hőmérsékleten Konfigurálható a hőhordozó közeg típusa

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Bevezetés Megfelelõ gondozás 1 SmartMedia kártya 1 Elemek 1 A csomag tartalma 1. A fénképezõgép megismerése Elöl 1 Hátul 2

Tartalomjegyzék. Bevezetés Megfelelõ gondozás 1 SmartMedia kártya 1 Elemek 1 A csomag tartalma 1. A fénképezõgép megismerése Elöl 1 Hátul 2 Tartalomjegyzék Bevezetés Megfelelõ gondozás 1 SmartMedia kártya 1 Elemek 1 A csomag tartalma 1 A fénképezõgép megismerése Elöl 1 Hátul 2 A fényképezõgép elõkészítése használatra A tartószíj felerõsítése

Részletesebben

Bus csatlakozások DDL linkstruktúra DDL-X-Tool. Katalógus füzetek

Bus csatlakozások DDL linkstruktúra DDL-X-Tool. Katalógus füzetek Bus csatlakozások DDL linkstruktúra Katalógus füzetek 2 Bus csatlakozások DDL linkstruktúra V-design, Opcionális szerszám a DDL-komponensek üzembe helyezésének egyszerűsítésére 3 Bus csatlakozások DDL

Részletesebben

Resi9. Biztonságot teremtünk.

Resi9. Biztonságot teremtünk. Resi9 Biztonságot teremtünk. Moduláris lakossági k A Resi9 készülékek könnyen felismerhetőek az egyedi formatervezésükről Csatlakozókapcsok: félrecsatlakoztatástól védett kengyeles szorítókapcsok tömör

Részletesebben

StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft.

StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft. StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft. verzió: 1.6.1 Elérhetőségek 1158 Budapest, Késmárk u. 11-13. Telefon: +36 1 410-0556; +36 20 480-5933 Fax: +36 1 414-0913 E-mail: info@stp.hu Technikai

Részletesebben

ConCorde Roadcam HD30 Használati útmutató

ConCorde Roadcam HD30 Használati útmutató ConCorde Roadcam HD30 Használati útmutató www.concorde.hu 1 Köszönjük, hogy a ConCorde Roadcam HD30 menetrögzítő készüléket választotta. A termék első használata előtt kérjük, olvassa el a mellékelt használati

Részletesebben

Cégünk a termékfejlesztés jogát fenntartja. A műszaki jellemzőkön előzetes értesítés nélkül is végezhetünk módosításokat.

Cégünk a termékfejlesztés jogát fenntartja. A műszaki jellemzőkön előzetes értesítés nélkül is végezhetünk módosításokat. Tartalom Óvintézkedések Ez az útmutató információkat tartalmaz a fontos biztonsági óvintézkedésekről és a készülék helyes kezeléséről. A készülék használata előtt figyelmesen olvassa el az összes információt,

Részletesebben

Tájékoztató az eljárás eredményéről - Eredményjelző tábla beszerzése

Tájékoztató az eljárás eredményéről - Eredményjelző tábla beszerzése Tájékoztató az eljárás eredményéről - Eredményjelző tábla beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/21 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

Tartalom jegyzék. Mérőműszer kategóriák. Mérlegek. Gázmérők 77-85 Gázérzékelők Multi gázérzékelők Gázmérő állomások

Tartalom jegyzék. Mérőműszer kategóriák. Mérlegek. Gázmérők 77-85 Gázérzékelők Multi gázérzékelők Gázmérő állomások 01_homersekletmerok_Layout 1 2010.03.16. 10:31 Page 1 Tartalom jegyzék Mérőműszer kategóriák 2-11 K típusú érzékelők Hőelemek Infra hőmérők Hőkamerák Nedvességmérők 12-21 Hő és nedvességmérők Merülő nedvességmérők

Részletesebben

BC 80 H Vérnyomásmérő Használati útmutató

BC 80 H Vérnyomásmérő Használati útmutató BC 80 H Vérnyomásmérő Használati útmutató BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) www.beurer.com MAGYAR Tartalom 1. A készülék ismertetése...2 2. Fontos tudnivalók...2 3. A készülék leírása...5

Részletesebben

TEST & MEASUREMENT. micro CM-100. micro DM-100. micro HM-100. micro LM-100 Lézeres távolságmérő. micro CD-100 Gyúlékony Gáz szivárgás detektor

TEST & MEASUREMENT. micro CM-100. micro DM-100. micro HM-100. micro LM-100 Lézeres távolságmérő. micro CD-100 Gyúlékony Gáz szivárgás detektor TEST & MEASUREMENT micro DM-100 Esés - és vízálló Digitális multiméter micro CM-100 10 funkciós, sokoldalú Digitális lakatfogó Teljes körű TEST & mérőberendezések micro HM-100 Hőmérséklet páratartalom

Részletesebben

Ossza meg a felfedezés élményét. Semmi sem rejtőzhet el.

Ossza meg a felfedezés élményét. Semmi sem rejtőzhet el. Sajtóközlemény Budapest, 2011. augusztus 19. Ossza meg a felfedezés élményét. Semmi sem rejtőzhet el. A Sony bemutatja a világ első 1 digitális távcsövét, amely HD videók rögzítésére is alkalmas, autofókusszal

Részletesebben

BSK-RPR Tűzvédelmi csappantyú

BSK-RPR Tűzvédelmi csappantyú Kiegészítő használati útmutató az ATEX 94/9/EG szerint BSK-RPR Tűzvédelmi csappantyú Tartalom ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK 2 általános leírás és útmutató 2 személyzet képesítése és oktatása 2 biztonságtudatos

Részletesebben

Kertkapu motor Toló vagy úszókapuhoz Elixo 500

Kertkapu motor Toló vagy úszókapuhoz Elixo 500 Kertkapu motor Toló vagy úszókapuhoz Elixo 500 Elixo 500 Általános bemutató A Somfy világa A Somfy automata vezérlő rendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz lakó- és középületekbe. Riasztó rendszerek,

Részletesebben

Az Ön partnere: Kaba Elzett Zrt. 1550 Budapest, Pf.: 198 Tel: +36 1 350 1011 Fax: +36 1 329 0692 E-mail: info.hu@kaba.com

Az Ön partnere: Kaba Elzett Zrt. 1550 Budapest, Pf.: 198 Tel: +36 1 350 1011 Fax: +36 1 329 0692 E-mail: info.hu@kaba.com Az Ön partnere: Kaba Elzett Zrt. 1550 Budapest, Pf.: 198 Tel: +36 1 350 1011 Fax: +36 1 329 0692 E-mail: info.hu@kaba.com Mintabolt 1044 Budapest, Óradna u. 3/b Tel: +36 1 320 8018 www.kaba-elzett.hu Az

Részletesebben

PD2 PowerDrive központi egység. Használati utasítás Magyar

PD2 PowerDrive központi egység. Használati utasítás Magyar PD2 PowerDrive központi egység Használati utasítás Magyar 1 Biztonsági figyelmeztetések Olvassa el figyelmesen a használati utasítást az eszköz telepítése előtt és őrizze meg! Az eszközt a telepítés során

Részletesebben

MULTICAL 402 Használati utasítása

MULTICAL 402 Használati utasítása MULTICAL 402 Használati utasítása www.kamstrup.com MULTICAL 402 Energia mérés A MULTICAL 402 a következőképpen működik: Az áramlásmérő rögzíti, hogy hány m 3 (köbméter) távfűtött melegvíz folyik át a fűtőrendszeren.

Részletesebben

Mielıtt használná termékünket 702008035. Az eltérı környezeti körülmény elektromos áramütést, tüzet, hibás mőködést vagy. okozhat.

Mielıtt használná termékünket 702008035. Az eltérı környezeti körülmény elektromos áramütést, tüzet, hibás mőködést vagy. okozhat. . Adatlap G rogrammable ogic Controller GOFA-GM Sorozat GM-DR20/0/0/0A Mielıtt használná termékünket 02000 Olvassa el ezt az adatlapot figyelmesen különösen ügyelve a kezelésre, beépítésre, beszerelésre

Részletesebben

Zelio Time időrelék. Katalógus 2012

Zelio Time időrelék. Katalógus 2012 Zelio ime időrelék Katalógus 2012 artalomjegyzék Zelio ime időrelék 1 E 11 moduláris relék szilárdtest kimenettel endelési számok, méretek, bekötési sémák Jellemzők E 11 moduláris relék, relés kimenettel

Részletesebben

Termékleírás 1/11. Mi is ez? Hogyan működik a kameramodul?

Termékleírás 1/11. Mi is ez? Hogyan működik a kameramodul? Termékleírás 1/11 Mi is ez A guideo egy olyan speciális kamerára épülő rendszer, amely folyamatosan pásztázza az utat és 4 különböző funkcióval segíti a vezetőt: Figyelmeztetés sávelhagyás esetén Sávtartás

Részletesebben

RAPTOR - primer áramnyomató rendszer

RAPTOR - primer áramnyomató rendszer Sokfunkciós készülék A RAPTOR egy fejlett vizsgálórendszer, melyet pontosan azoknak a primer oldali vizsgálatoknak az elvégzésére fejlesztettek ki, melyek az alállomások üzembehelyezése és karbantartása

Részletesebben

DELL Inspiron 5551 (DI5551I-3540-4GH50D4BK-11)

DELL Inspiron 5551 (DI5551I-3540-4GH50D4BK-11) DELL Inspiron 5551 (DI5551I-3540-4GH50D4BK-11) (DI5551I-3540-4GH50D4BK-11) Bruttó ár: 0 Ft Ár: 100.000-125.000 Ft Termékvonal: Dell Notebook / Dell Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: Intel

Részletesebben

Távcsöves kamera HU HU 1

Távcsöves kamera HU HU 1 Távcsöves kamera HU Használati útmutató Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, a használatba vétel előtt, olvassa el figyelmesen a használati útmutatót. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre

Részletesebben

12- 12-es sorozat - Kapcsolóórák 16 A 12.01 12.11 12.31. Napi vagy heti programozású mechanikus kapcsolóórák

12- 12-es sorozat - Kapcsolóórák 16 A 12.01 12.11 12.31. Napi vagy heti programozású mechanikus kapcsolóórák 12- - Kapcsolóórák 16 A 12- Napi vagy heti programozású mechanikus kapcsolóórák 12.01 12.11 12.31 Működési tartalék 70 h áramkimaradás esetére 35 mm-es (EN 60715 TH35) szerelősínre szerelhető a - 12.01

Részletesebben

Első lépések. Kezelési utasítás Biztonsági tudnivalók. A Camcorder részei. Akkuk behelyezése. Akkuk töltése

Első lépések. Kezelési utasítás Biztonsági tudnivalók. A Camcorder részei. Akkuk behelyezése. Akkuk töltése Akkuk töltése Conrad Szaküzlet, 1067 Budapest, VI. Teréz krt. 23. Tel: 302 3588 AIPTEK POCKET DV AHD C100 KÉSZLET Megrend. szám: 95 21 90 Kezelési utasítás Biztonsági tudnivalók 1. Ne ejtsük le a Camcordert.

Részletesebben

már a helyszínről, míg a dokumentáció mentése, akár Kategóriájában a legjobb termikus képminőséget adja, a

már a helyszínről, míg a dokumentáció mentése, akár Kategóriájában a legjobb termikus képminőséget adja, a Termék adatlap testo 868 Hőkamera testo 868 okos hőkamera internet csatlakozással Infra felbontás: 160 x 120 pixel C (SuperResolution technológiával: 320 x 240 pixel) testo Thermography Applikáció Beépített

Részletesebben

MÓDOSÍTOTT RÉSZLETEZÕ OKIRAT (1)

MÓDOSÍTOTT RÉSZLETEZÕ OKIRAT (1) Nemzeti Akkreditáló Testület MÓDOSÍTOTT RÉSZLETEZÕ OKIRAT (1) a NAT-1-1173/2011 nyilvántartási számú akkreditált státuszhoz A BM OKF Katasztrófavédelmi Kutatóintézet 1 (1033 Budapest, Laktanya u. 33.)

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 63A Digitális Rezgésmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Használat előtti ellenőrzés... 2 3. Funkciók... 2 4. Előlap és kezelőszervek... 2 5. LCD Képernyő... 3 6. Műszaki jellemzők...

Részletesebben

11. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985

11. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 11. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int

Részletesebben

Sentry-G3 intelligens gépvédelmi rendszer

Sentry-G3 intelligens gépvédelmi rendszer Sentry-G3 intelligens gépvédelmi rendszer Programozható, API 670 megbízhatóságú gép- és turbinavédelmi rendszer moduláris, konfigurálható, teljesen programozható rendszer API 670 szabványnak megfelelő

Részletesebben

S3120 ADATGYŰJTŐ. Kezelési leírás

S3120 ADATGYŰJTŐ. Kezelési leírás S3120 ADATGYŰJTŐ Hőmérséklet és relatív páratartalom adatgyűjtő kijelzővel Kezelési leírás Nem hivatalos fordítás! Minden esetleges eltérés esetén az eredeti, angol nyelvű dokumentum szövege tekintendő

Részletesebben

Rövidített felhasználói kézikönyv. H.264 ( 4/8/16 csatornás) Digitális video rögzítő

Rövidített felhasználói kézikönyv. H.264 ( 4/8/16 csatornás) Digitális video rögzítő Rövidített felhasználói kézikönyv H.264 ( 4/8/16 csatornás) Digitális video rögzítő EVD-04/100A1HCE EVD-08/100A1HCE EVD-16/100A1HCE EVD-04/100A1HCB EVD-08/100A1HCB EVD-16/100A1HCB Használja az ajánlott

Részletesebben

MultiCONT TÖBBCSATORNÁS FOLYAMATVEZÉRLŐ

MultiCONT TÖBBCSATORNÁS FOLYAMATVEZÉRLŐ MultiCONT TÖBBCSATORNÁS FOLYAMATVEZÉRLŐ M I N D I G A F E L S Ô S Z I N T E N K I E G É S Z Í T Ô K M I N D I G A F E JELLEMZŐK Univerzális folyamatjelzőként rugalmas megoldást nyújt bármilyen HART kommunikációval

Részletesebben

8,0 MP hátlapi, LED vakuval. - micro SD kártyaolvasó - 1db USB 2.0 a táblagépen - 2db USB 2.0 a billentyűzeten. - fényérzékelő - giroszkóp

8,0 MP hátlapi, LED vakuval. - micro SD kártyaolvasó - 1db USB 2.0 a táblagépen - 2db USB 2.0 a billentyűzeten. - fényérzékelő - giroszkóp A Samsung ATIV Smart PC 500T táblagép A Samsung ATIV Smart PC 500T táblagép a szó klasszikus értelmében nem tablet, hanem egy olyan notebook, amely érintőképernyővel rendelkezik és a billentyűzet külön

Részletesebben

ProMark 3RTK. Nagy precizitás magas költségek nélkül

ProMark 3RTK. Nagy precizitás magas költségek nélkül ProMark 3RTK Nagy precizitás magas költségek nélkül Nagy precizítású RTK ProMark 3 RTK RTK technológia a Magellan-tól A ProMark3 RTK a valós idej GPS-el végrehajtható geodéziai és mobil térképészeti mérések

Részletesebben

10 Mûhelyfelszerelés. 10 0010 Orsy rendszer 10 0230 Balanszer 10 0250 Kábeldob munkalámpa 10 0345 Elemek töltõ 10 0360 Szerszámdoboz

10 Mûhelyfelszerelés. 10 0010 Orsy rendszer 10 0230 Balanszer 10 0250 Kábeldob munkalámpa 10 0345 Elemek töltõ 10 0360 Szerszámdoboz 10 Mûhelyfelszerelés 10 0010 Orsy rendszer 10 0230 Balanszer 10 0250 Kábeldob munkalámpa 10 0345 Elemek töltõ 10 0360 Szerszámdoboz ORSY 1 - Rend és rendszer WÜRTH Szereléstechnika Kft. - 2040 Budaörs,

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Közelítéskapcsolók és helyzet jeladók. Áramlásérzékelők. Nyomáskapcsolók, nyomásés vákuum érzékelők

Tartalomjegyzék. Közelítéskapcsolók és helyzet jeladók. Áramlásérzékelők. Nyomáskapcsolók, nyomásés vákuum érzékelők Érzékelők 1 2 A cég hitvallása: a Festo legyen az automatizálástechnika vezető konszernje, amely vevőivel szoros partneri viszonyban, az automatizálás technikában a legmagasabb színvonalú kompetenciával

Részletesebben

Beépítô szerszámok Kiszerelô szerszámok Csapágymelegítô készülékek

Beépítô szerszámok Kiszerelô szerszámok Csapágymelegítô készülékek Rész. Egész. Alkatrész. Just. High. Parts. Beépítô szerszámok Kiszerelô szerszámok Csapágymelegítô készülékek Tartalom Beszerelô szerszámok Kiszerelô szerszámok 4-5 Szerelô szerszám FT 33 6 Karbantartó

Részletesebben

Intelligens fotometria. Célba jutni okosan. Áttekinthető ikonok a komplikált listák helyett

Intelligens fotometria. Célba jutni okosan. Áttekinthető ikonok a komplikált listák helyett Célba jutni okosan Áttekinthető ikonok a komplikált listák helyett A MACHEREY-NAGEL cég az új NANOCOLOR VIS II és a NANOCOLOR UV / VIS II spektrofotométerekkel forradalmasítja a napi laboratóriumi munkát,

Részletesebben

IHP, IH, IHH, ITM. 45 mm intuitív kapcsolóórák

IHP, IH, IHH, ITM. 45 mm intuitív kapcsolóórák IHP, IH, IHH, ITM Kapcsolóórák 45 mm intuitív kapcsolóórák P111627 P111625 P111624 P111626 IHP 1c IHP 2c IHP+1c IHP+2c Automatikusan KI és BE kapcsol terheléseket a felhasználó által a 4 gombbal és a képernyőn

Részletesebben

Használati utasítás. Kalibra 59 Bt. RISHMulti 18s digitális multiméterekhez

Használati utasítás. Kalibra 59 Bt. RISHMulti 18s digitális multiméterekhez Használati utasítás RISHMulti 18s digitális multiméterekhez 1 A készülék részei: ( 1 ) Folyadékkristály kijelző ( 2 ) Ki / Be kapcsoló gomb ( 3 ) Data Hold és Min/Max adattárolás választó gomb ( 4 ) Automata

Részletesebben

OMNIALOG adatgyűjtők NI-48XX

OMNIALOG adatgyűjtők NI-48XX OMNIALOG adatgyűjtők NI-48XX Alkalmazások Ipari monitorozás Klímatechnikai monitorozás Olaj- és gázmonitorozás Vízminőség monitorozás Épületmonitorozás Villamos hálózat monitorozás OMNIAlog A Next Industries

Részletesebben

X-430 MP5 lejátszó HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

X-430 MP5 lejátszó HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ X-430 MP5 lejátszó HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 1 Funkciók 4.3 TFT kijelző, 480*272 pixel felbontás Támogatott audio formátumok: MP3, WMA, WAV, FLAC, APE, OGG Bővíthető micro SD kártyával 128MB - 4GB-ig. Támogatott

Részletesebben

AC Classic V2. Szerszámgépek a gazdaságos szikraforgácsoláshoz

AC Classic V2. Szerszámgépek a gazdaságos szikraforgácsoláshoz AC Classic V < AC Classic V2 Szerszámgépek a gazdaságos szikraforgácsoláshoz 2 Tartalom Higlights 4 Mechanika 6 Generátor 8 Vezérlés 10 AC Classic V3 3 Highlights a a sikeres szikraforgácsoláshoz 0,15

Részletesebben