Tájékoztató a MegoldásPortál Flottáról

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tájékoztató a MegoldásPortál Flottáról"

Átírás

1 Tájékoztató a Flottáról Bizonyára egyetért velünk abban, hogy a mai bonyolult, sokszor bizonytalan világban az ésszerűség, és gazdaságosság nagyon fontos jelzővé vált, akár cégünkre, akár magánéletünkre gondolunk. Létfontosságúvá vált, hogy folyamatosan kutassuk a jó, sőt jobb szolgáltatókat és szolgáltatásokat. A jó szolgáltató nem terheli túl ügyfeleit adminisztratív feladatokkal, átlátható és egyszerű szolgáltatási csomagot kínál, kiemelt figyelemmel kíséri partnerei elégedettségét. A fennállása óta törekszünk a legjobb piaci megoldások felkutatására, és arra, hogy ezeket partnereink és ügyfeleink számára is biztosítsuk. Ebben a szellemben tettük elérhetővé minden mobiltelefon flotta tagunknak az olcsó, megbízható és átlátható flottaszolgáltatást. Látva a klasszikus flottaszolgáltatások egyes hátrányait, olyan szolgáltatást dolgoztunk ki, mely kitűzött céljainknak, így üzletfeleink kívánságainak leginkább megfelel. Hosszas egyeztetések után lehetővé vált, hogy bárki csatlakozhasson a flottához tekintet nélkül arra, hogy magánszemélyként vagy gazdálkodó szervezetként teszi azt. A csatlakozáskor nem kell a szokásos több tízezer forintos díjat sem befizetni, és nincs szükség bankgaranciára a fizetőképesség bizonyításához. Elértük, hogy a flottaszerződés akkor is biztonságban legyen, ha egyes ügyfelek nem teljesítik számlafizetési kötelezettségüket. A flottaszolgáltató kiválasztásakor szakembereink megvizsgálták mindhárom szolgáltató ajánlatát, és azokat összehasonlítva választottuk ki a legmegfelelőbbet. A vizsgálat során a biztonság mellett nagy hangsúlyt fektettünk a versenyképes előfizetési és percdíjakra, illetve arra, hogy partnereink minél kevesebb adminisztrációs teher mellett jussanak hozzá a szolgáltatáshoz és a szolgáltatással kapcsolatos ügyeiket a későbbiekben önállóan is elvégezhessék (nem kell a engedélyét kérni minden apró változtatáshoz, illetve nem kell azokat a -on keresztül intézni). A tájékoztató következő oldalain áttekintheti a ajánlatát, illetve azokat a gyakran ismételt kérdéseket és válaszokat, melyek összefoglalják a csatlakozás legfontosabb tudnivalóit. Amennyiben a tájékoztatóban foglaltak áttanulmányozása után további kérdései, észrevételei lennének, keresse munkatársainkat a lenti elérhetőségeken. Vodafone készülékekkel, díjakkal, vásárlással és szállítással kapcsolatos kérdések esetén A Flottával és igazolásokkal kapcsolatos kérdések esetén Cégnév CHROME-TEL 2002 Kft. Cégnév Q-TREX Kft. Mobiltelefon (0670) Mobiltelefon (0630) (flottás) Telefon (0656) Telefon (0629) Fax (0656) Fax (0629) (automata) mobil@megoldasportal.hu mobil@megoldasportal.hu Levelezési cím 5200 Törökszentmiklós, Levelezési cím 2760 Nagykáta, Kossuth L. út 129. Dózsa György út 11/G. Bankszámla K&H Bank Bankszámla UniCredit Bank A további szolgáltatásairól a lenti címen kaphat bővebb tájékoztatást. mobil@megoldasportal.hu

2 A ajánlata Ingyen beszélgetés az összes Flottataggal Belföldi telefonszámok hívása 12,4 Ft percenként 100%-ban lebeszélhető előfizetési díj Kedvezményes készülékvásárlási lehetőség Csúcsidőben is csúcsidőn kívüli percdíjak Másodperc alapú számlázás Havi 500,-Ft-ért bármely vezetékes telefonszámot csak 5,2 Ft-ért hívhat percenként. És az 500,-Ft is 100%-ban lebeszélhető. Nem kell kedvenc körzetszámot választani, mert mindegyik kedvezményes. Kedvező SMS díjak: 15 Ft/SMS minden hálózatba A sok SMS-t írók választhatnak SMS opciók közül, ahol már 10 Ft/SMS díjon küldhetők szöveges üzenetek A kedvezmények már egyetlen telefon előfizetés esetén is igénybe vehetőek. Nincs elvárt minimum előfizetői szám, így, ha a cégből valaki kilép, nem kell az előfizetését feleslegesen fenntartani, sőt használója viheti magával, és mint magánszemély, vagy másik társaság fizetheti tovább a számlát. Bárki csatlakozhat a flottához, cégek, azok dolgozói, sőt a dolgozók családtagjai is, akár mint magánszemélyek vagy mint vállalkozás. Minél többen vagyunk, annál erősebbek vagyunk az ártárgyalásoknál, így egyre olcsóbban beszélhetünk. A nem vár el örök hűséget, hiszen amennyiben csak SIM kártyát rendel, nem kell hűségnyilatkozatot aláírnia. Ha készületek is vásárol, akkor a készülékvásárláshoz kapcsolódó hűségnyilatkozatot kell aláírnia a Vodafone szerződése alapján, amely jelenleg két év. Ez a hűségidő nem vonatkozik a Flotta tagságára, kizárólag a Vodafone által hűségidővel ajánlott készülékekre. klubtagság A Flottaszolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy ügyfelünk klubtaggá váljon. Ehhez nem kell mást tennie, mint regisztrálni a honlapon, és feliratkoznia egy tetszőleges hírlevelünkre. A Klub tagsági díja évente Ft. Új klubtagjainkat minden esetben megajándékozzuk egy ingyenes Flottához tartozó SIM kártya igénylésének lehetőségével. Regisztrációját megkezdheti, ha IDE kattint, vagy böngészőjébe bemásolja a következő hivatkozást:

3 Gyakori kérdések Meddig vagyok jogosult a flotta szolgáltatást igénybe venni? Amíg meg nem szűnik a kapcsolat a szolgáltatást igénybe vevő és a között. Például leiratkozik a hírleveléről, vagy korábban megadott címén nem fogadja azt, esetleg nem reagál kapcsolatfelvételi kísérleteinkre. Különböző módszerekkel minden hónapban vizsgáljuk ügyfélkapcsolataink mélységét. Ha bármely flottataggal nem találjuk a kapcsolatot, jelentjük a flottaszolgáltató felé, hogy a partneri viszony megszűnt. Amíg a szolgáltatást igénybe vevő teljesíti az egyedi előfizetői szerződésben és a szolgáltató Általános Szerződési Feltételekben meghatározott kötelezettségeit, azokat súlyosan meg nem szegi vagy írásbeli felszólítás esetén nem orvosolja azokat. (Leggyakrabban a telefonszámla ki nem egyenlítés esetén fordul elő a szerződés felmondása.) Hogyan beszélhetek a férjemmel ingyen, ha ő céges előfizetéssel rendelkezik, én pedig nem? Magánszemélyek és cégek is beléphetnek a flottába, ezért ha férje vállalkozóként, Ön pedig magánszemélyként csatlakozik, ingyen beszélhetnek egymással csakúgy, mint bármely más flotta taggal. Cégünknek jelenleg 25 darab előfizetése van, de szeretnénk még három új előfizetést vásárolni és úgy csatlakozni a flottához. Lehetséges-e? Igen, de ehhez a szolgáltató előzetes engedélye szükséges. Az egy előfizetőhöz kapcsolható maximális előfizetések számát a szolgáltató korlátozza, egyedi elbírálás alapján azonban kivételt tesz. A szolgáltató védeni kívánja az érdekeit, ezért szabta meg általános szabálynak az előfizetési korlátokat. Mit jelent az, hogy egyre olcsóbban beszélhetünk? Minél több taggal rendelkezik a Flotta, annál nagyobb érdekérvényesítő erővel lép fel a szolgáltató felé kívánságaival, így az egyre kedvezőbb percdíjakkal kapcsolatban is. Kit kell keresnem, ha bármilyen változtatást szeretnék az előfizetésemmel kapcsolatban? A szolgáltatónál tudni fognak az előfizetésemről? A Vodafone országosan látja el ügyfeleit, azonban választottunk egy Vodafone üzletet, amely kifejezetten a flottatagok kiszolgálását biztosítja. Ezért célszerű elsőként velük felvenni a kapcsolatot. Vodafone partnerünk elérhetőségeit a tájékoztató első oldalán találja meg. Igénybe vétele nem kötelező, de a gördülékeny ügyintézés miatt javasolt.

4 Akkor is csatlakozhatunk, ha a cégünknél 20-as, illetve 30-as előfizetések is vannak? Bármely előfizető a Flotta tagja lehet, úgy hogy eredeti telefonszáma nem változik meg (még a körzetszám sem!) Hogyan működik a számhordozás? Ha ön eredetileg nem Vodafone előfizető, akkor a szolgáltatójától kell kérnie a számhordozási nyilatkozatot. Amennyiben nincs számlatartozása vagy le nem járt hűségnyilatkozata, a szolgáltató ki fogja állítani önnek a kért nyilatkozatot. A számhordozói nyilatkozatot ben, vagy faxon juttassa el hozzánk. Ezek után nincs más teendője, a továbbiakat mi intézzük Ön helyett. Vodafone előfizetésem/feltöltőkártyás szerződésem van. Így is be tudok lépni a flottába? Igen! A Vodafone külön engedélyezte számunkra a Vodafone előfizetők belépését. A Vodafone számok átlépésénél egyes esetekben a hűségnyilatkozat okozhat csak gondot. A hűségidős Vodafone előfizetések átléptetéséről a Vodafone központi ügyfélszolgálata dönt. Ennek kérelmezését Önnek kell elindítania közvetlenül a Vodafone központi ügyfélszolgálatánál az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com címre írt levelével. Az átlépési kérelem benyújtásával egy időben, küldje el számunkra a kitöltött Ügyfélnyilatkozatot és a Szerződéshez szükséges adatokat. Más mobiltelefon szolgáltatók hűségidős szerződései a hűségidő lejárta előtt nem léptethetők át a Flottába, kizárólag akkor, ha mobiltelefon szolgáltatója lehetőséget ad a hűségidő megváltására. Feltöltőkártyás szerződéssel is be lehet lépni a Flottába? Természetesen akkor is csatlakozhat, ha nem előfizetéssel, hanem feltöltőkártyával rendelkezik. A csatlakozás után azonban már előfizetői státuszba kerül, így sokkal egyszerűbben és olcsóbban telefonálhat. Most is tagja vagyok egy flottának. Miért érdemes átmennem a Flottába? Mert a biztonságot minden egyéb kedvező tulajdonság elé helyezzük. A Flottájában előfizetése nem függ a flottatagok hozzáállásától. A Flotta nem szűnik meg, így az Ön előfizetése akkor is biztonságban lesz, ha valamely flottatagunkkal, például számlatartozás miatt felmondja szerződését a Vodafone. Mert a Flottatagjai olyan nagy előfizetői csoportot képviselnek, hogy a rendkívül kedvező percdíjak mellett szinte egyéni előfizetési konstrukcióban szerződik a szolgáltatóval. Más flottákkal szemben egyéni számlázás, kedvező készülékvásárlási lehetőség, egyéni ügyfélkezelés és választható előfizetői opciók állnak ügyfeleink rendelkezésére. A piaci ajánlatokhoz képest fontos újdonság az is, hogy a Flottába a jelenlegi teljes előfizetői flottájával együtt is beléphet.

5 A Flotta tagjaként hogyan tudok akciós készüléket vásárolni? Kérésére megküldjük a szolgáltató által, az aktuális, illetve éppen akciós készülékek listáját, illetve a készüléklistát megtekintheti, ha IDE kattint, vagy ellátogat a oldalra. Minden esetben az ALAP kategóriában (oszlopban) találja a -on keresztül elérhető készülékeket. Az akciós készülékeket ugyanolyan feltételek mellett tudja megvásárolni rajtunk keresztül is, mintha közvetlenül a szolgáltatótól vásárolna. Vásárlás esetén az új készüléket díjmentesen szállítjuk ki Önnek az ország egész területén. Hogyan kapom meg a telefonszámlát és kinek kell fizetnem? Minden flottatag közvetlenül a Vodafone-tól kapja a számlát, így a -nak nem kell alkalmazottat fizetnie és infrastruktúrát fenntartania a díjak továbbszámlázására. Ezért tudjuk a szolgáltatásának díját hosszú távon alacsonyan tartani. Mennyi pontosan a havi díj? A tényleges havi előfizetői díj nettó 3.200,-Ft/ SIM kártya, amely bruttó értékben 4.000,-Ft/ SIM kártya. A havi előfizetési díj az alábbi elemekből épül fel. 1. Alap havi előfizetői díj SIM kártyánként nettó 800 Ft,- /hó /SIM kártya 2. Díjmentes telefonálás a flotta tagjai között: nettó 1900 Ft,- /hó /SIM kártya 3. Vezetékes irányba történő hívások: nettó 500 Ft,- /hó /SIM kártya Természetesen, ha valaki az SMS opciók közül választ, akkor az is beépül a havi előfizetői díjba, választása szerint pedig 30 vagy 100 SMS-t rendkívül versenyképes áron. A flottán belül mindenki önállóan, igényeinek megfelelően alakítja ki előfizetői konstrukcióját. Érdemes esetleg felmondanom a vezetékes telefon előfizetését? A flottán keresztül kedvezményesen hívhatók a nem emelt díjas, belföldi vezetékes telefonszámok. Mivel a havi előfizetési díj akár vezetékes irányban is teljes egészében lebeszélhető, nagy valószínűséggel megtakarítást ér el ha felmondja vezetékes telefonjának előfizetését. Javaslom, hogy az előfizetés felmondása előtt nézze át az elmúlt három hónapra vonatkozó vezetékes telefonszámla kivonatát. Ossza el a számla végösszegét a letelefonált percek számával, így megtudhatja, milyen percdíjakkal számláz jelenlegi szolgáltatója. Ezután szorozza meg a letelefonált percek számát a percdíjaival. Ebből könnyen megállapítható, hogy megéri-e a váltás. Ne feledje, a havi előfizetési díja 100 százalékban lebeszélhető! Három tagú ingatlaniroda közösség is csatlakozhat a flottához? Ha az korábban leírt feltételeknek megfelelnek, akkor igen.

6 Hogyan jutok hozzá a telefonkártyához és a telefonkészülékhez? A SIM kártyákat és a telefon készülékeket általában futárszolgálattal küldi ki Vodafone partnerünk (Magyarország területén díjmentesen). Ha egyszerre nagyobb mennyiségű telefont rendelnek egy helyen (cégek esetén, vagy baráti kör csatlakozik, stb.) akkor Vodafone partnerünk személyesen viszi ki a készülékeket a helyszínre. Letilthatja-e a az egyes szolgáltatásokat az engedélyem nélkül? Nem! A legtöbb flotta esetén a flotta kezelője a flotta ura. Övé a felelősség és övé a teljes irányítás is. Ez azt jelenti, hogy a SIM kártyák a flotta kezelő tulajdonát képezik, a flottatag csak használni jogosult azokat. A flottakezelő dönti el, hogy melyik szolgáltatást tiltja le vagy engedélyezi, sőt a ha valaki nem teljesíti a flottán belül a kötelezettségeit, akkor a telefonszolgáltató az egész flottát korlátozhatja. A flotta azonban nem követi a fenti metódust. A úgy kötötte meg a flottaszerződést, hogy minden flottatag saját hatáskörében választhatja meg, hogy milyen szolgáltatásokat tilt le (külföldi hívások, emelt díjas hívások, stb.), illetve minden flottatag, maga felel a kötelezettségeiért. Így ha valaki nem teljesíti a kötelezettségeit azért az egész flotta nem büntethető.

7 Flotta Vodafone Egyedi Díjszabás Szolgáltatások Díjak Csatlakozási díj Havi előfizetési díj Percdíjak Hívások hálózaton belül Hívások más mobilhálózatba* Profi hangposta hívása Belföldi SMS küldés/darab Ügyfélszolgálat hívása Vodafone előfizetőknek Kiemelt ügyfélszolgálat hívása Vodafone előfizetőknek Csoporton belüli hívás szolgáltatás** Havidíj (100%-ban minden irányba lebeszélhető) Hívás a flottán belül, minden időszakban Bármely belföldi vezetékes körzet hívása** Havidíj (100%-ban minden irányba lebeszélhető) Hívás minden időszakban SMS 30 opció 30 db ingyenes SMS*** Havidíj SMS 100 opció 100 db ingyenes SMS*** Havidíj Kiegészítő szolgáltatások Profi hangposta Profi hang- és faxposta Konferenciahívás Híváskorlátozás 80 12,4 Ft,- (nettó díj) 12,4 Ft,- (nettó díj) 15 Ft,- (nettó díj) 15 Ft,- (nettó díj) ,2 Ft,- (nettó díj) * Belföldi nem emelt díjas hívások. ** Az Előfizető számára kötelezően választandó az összes előfizetésre vonatkozóan. *** Az SMS 30 és SMS 100 opciót nem kötelező minden előfizetéshez igényelni.

8 Kiegészítő információk A fenti táblázatban szereplő árak nem tartalmazzák az áfát. Az SMS üzenetek fogadása ingyenes. A hívások számlázása 1 másodperces egységekben történik. A havi díj a belföldi, nem emelt díjas hívásokból beszélhető le a kedvezményes percdíjakon. Egyéb szolgáltatások díjainak számlázása a mindenkor érvényes ÁSZF szerint történik. A havidíj lebeszélhetőségen belül, mind azon kívül, az árazás a kedvezményes percdíjakkal történik. Jelenleg a számla Hívásrészletező oldalán követhető nyomon a kedvezményes díjszabás, a forgalmi díjak árazása automatikusan a kedvezményes percdíjon történik. A flottán keresztül igénybe vett készülékekhez, előfizetésekhez díjmentes kiszállítást biztosítunk Magyarország egész területén. Kelt: Budapest, november 1. Aktualizálva: december 6.

Gazdaságos tarifa. Tisztelt Partnerünk,

Gazdaságos tarifa. Tisztelt Partnerünk, Tisztelt Partnerünk, Mérnökök és Technikusok Szakszervezete tagjainak számára a következő két, igen kedvező, mobiltelefon tarifát és mobilinternet csomagokat ajánljuk figyelmébe. Gazdaságos tarifa Havidíj:

Részletesebben

EP001 Belépési nyilatkozat

EP001 Belépési nyilatkozat Ügyfélszolgálat: +36 40 100 114 kapcsolat@premiumpenztarak.hu www.premiumpenztarak.hu EP001 Belépési nyilatkozat 1. Egészségpénztár adatai 1.1 PRÉMIUM Egészségpénztár adatai Bankszámlaszám 10918001-00000005-06060007

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag. RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia Előterjesztő: Vargáné

Részletesebben

Az Antikvárium.hu Kft. webáruházának Általános Szerződési és Felhasználási Feltételei

Az Antikvárium.hu Kft. webáruházának Általános Szerződési és Felhasználási Feltételei Az Antikvárium.hu Kft. webáruházának Általános Szerződési és Felhasználási Feltételei Érvényes 2016. január 6-tól Bevezető tájékoztató a webáruházról és a vállalkozásról Tájékoztatjuk, hogy az antikvarium.hu

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

á ú é é ő é ő á ő ő á á ú ű é é ö ő á ő ú ő ő á é Ü Ü á é á é á é á é á ö ö á é ő á ú ű é é á é é ő á ö ö á á é é ú é é ú á á ő é é é ö ö á á é ű ő á é ű ő ú ő á á é á ú é é á é ö á á ö Ü á á é é ú á á

Részletesebben

Ü Ú Ú Á Á Ő É é ö é é é é é ü ö é é é é é é é é é é ö é ö ö ö é é é é é é ö é é é é ö é ű é é é ö é é é é éé ö é éö é é ö é é é é ö é ű é é é ö ö é é é é é ö é ö é é ö ö é ö é é é é é é ü é é ö é é é é

Részletesebben

Demokratikus Koalíció tagjainak HÍRLEVELE. www.dk365.hu

Demokratikus Koalíció tagjainak HÍRLEVELE. www.dk365.hu Demokratikus Koalíció tagjainak HÍRLEVELE www.dk365.hu A Demokratikus Koalíció egyedi mobil szolgáltatásokra vonatkozó megállapodást kötött a Magyar Telekommal, melynek keretein belül a részedre is elérhetővé

Részletesebben

Á Á É É É ö É Ó ú Á ú Á Á Á Á ö Á ő ű ú ö ö ú ű ú É ő ö ú ú ű ö ű ő Ú Ú ú ő ö ö ő ö ö Á ö Á ö ú ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ő ö ö ö ö ő ö Á ö ő ö ö ő ú ú ö ö ő ö ö ö ö ú ö ú ö ő ú ö ö ö ö ö ú ö ú ú ö Ú ő ű ő ö

Részletesebben

VÁLLALATI ÖNKISZOLGÁLÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT VERZIÓSZÁM: 1.1.20081215 BEVEZETŐ SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ MENÜRENDSZER FOLYAMATOK SZÓTÁR

VÁLLALATI ÖNKISZOLGÁLÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT VERZIÓSZÁM: 1.1.20081215 BEVEZETŐ SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ MENÜRENDSZER FOLYAMATOK SZÓTÁR F E L H A S Z N Á L Ó I D O K U M E N T Á C I Ó VERZIÓSZÁM: 1.1.20081215 BEVEZETŐ SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ MENÜRENDSZER FOLYAMATOK SZÓTÁR VÁLLALATI ÖNKISZOLGÁLÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT TARTALOM Magyar

Részletesebben

É ú ú ú ú ú ú ú ú ú É É ú ű ú ű ú Ú Ü ú ú ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Ü ű ű ú É É ű É ű É ú ú ú ű É ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Á ú É ű ű ú ú ú ú ű ű ű ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú Ú ű ú ű ű ú ú ű Ü ú ű

Részletesebben

É ú ú Á É ú É ű Á Ú ú ú ú ű ú É ű ú ú ű ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ű ű ú Á Á ű É É ú ú ú ú ú ú ű Ü ű ű ű Ö Ú ú Ú ú ű ú ú ű ú ű ű ú ú Ö ű ú ú ú ű ű ű ű ú ú É É ű ű É É ú ú ű Á ú ú ú É Ú ű ú ú ű ú ú ú Ü ú

Részletesebben

É Ő É é ö í é í é í í Ú é é é í í ő ö ö é É Ó É Á í é ő é í í í Í Í í í É É É í é é í Í é Íő é í é í é í í Í ú é é ű í í é í í Í ö ö ő é ö ö é é í Á ő é é é í é Í ö é é é é é é ö Í ö é é é í í é ö í í

Részletesebben

Á ö ü ö ő ö ű ö ú ú ö ú ő ő Á ő ő ö ú ü ő ő ú ő ő ő ő ö ü ő ő ú ő ö ö ü ü ő ö ü ü ö ő ú ő ő ő ö ú ú ö ö ú ő ü ü Ü ő ö ő ű ü ö ú ú ú ö ő ö ő ö ú ö ű ő ő ö ő ö ü ö É É É É Ú É É É É É öö É É ő É ö É

Részletesebben

ö ü ö ú ú ö Á Ú ü ö ö ü ű É ú ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ö ű ú ü ö ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ü ö ű ű ú ö ü ö ö ö ű ö ű ö ö ü ú ü ö ü ö ü ü ö ö ö ö ö ü ö ű ü ö ö ű ö ö ö ö ü ú É ö ö ö ö ö ö ö ú ú ö ö ö ö ö ö ú ú ú ú

Részletesebben

ú Á ö ü ö ú ű ü ü ö ö ű ö ö ö ü ö ü ö ű ü ö ú ú ü ü ü ú ö ö ö ű ű ü ú ű ü ö ö Á ö ü ű ö ö ü ö ü ö ö ü ö ö ü ö ö ö Á ü ú ö ö ü ö ö ö ú ö ü ö ö ú ú ü ö ű ö ö ö úö ö ö ö ö ö ű ö ú ö ö ö ü ü ö ú ö ö ú ö ö

Részletesebben

ő Á ú ő ú ő ú ú ú ő ő ő ű ú ű ő ő ú ő ő ő ú Á ő ú ő ő ú ő ő É É ú ő ő Ú ő É ú ú ő ő ő ő ő É ő ő ú É ű ű ű ú ő ő É ő ű ő ő É ú É ú ő ő ű ú ű ő ő ú ú Ú ú Ü ő ű ú ő ű ő ő ú ő ő ő ő ú ő ő ú ú ő ú ő ú ű ű É

Részletesebben

Á ű Ú ÚÉ Á Á Ü Ü ű Ü Ü Ü Ú Ü Ü Ü É Ú Ü ű Ü Ü Ö ű ű Ü Ü Ü Ü Ü ű ű ű Ú ű ű Ú ű ű ű ű Á Ú É Á ű Á É Á Ú ű Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á ű Á Á Á Á Á É ű Ü ű Á ű ű ű Á ű Ú Ó Á Á ű Ú ű Ü ű Ü Á Á ű ű É

Részletesebben

É É Á É É ó ó ö ű ó ó ó ű ó ö ö ű ó ó ő ö ű ó ó ű ú ö ű ó ó ó ó ö ű ó ó ó ö ű ő ő ő ó ö ű ú ö ó ó ó ú ő ő ü ó ó ó ö ű ű ö ő ó ú ó ö ü ö ű ó ó ö ő ö ó ö ö ő ő ö ó ő ö ő ó ő ó ő ú ú ö ű ó ú ö ő ű ö ó ó ó

Részletesebben

Á Ó Ö Á É É É É Ő ű Á Ó ű Ö ű ű ű Ó ű Ö Ú Ö Ú ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ü Á ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű Ö ű ű Ü ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű ű ű ű ű Á Á ű É ű ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ó Ü Á É Ű ű ű ű ű Á ű ű ű Á É ű Ú Ó

Részletesebben

É É É É É Ö Á Á É Ő ű ű ű Ü ű ű ű Ú Á ű Ö ű Ú Á Ú ű Ó Ú Ú Ú Ú ű Ú Ú ű É ű ű É É É ű É É Ü ű ű É Á ű Á Á Ü Á Ü É Ú Á Ú Ó Ü Ü Ú ű ű Ú Ü Ü ű Ú É Ö ű ű Ü Ó Á Ö Ö ű Ö É É ű ű É ű ű ű Ú ű Ö É Ó ű Ú Ú Ú É Ú Ú

Részletesebben

ö ű ö ö ö ö ü ö ö ü ö ö ö ö ö ö ű ö ü ú ö ö ö ö ű ü ü Ö ü ö ű ű ű ö ú Ü Á Á Á ö ö ú ü ú Ü ö ö ö ö ö ú Ü Ü ö ö Ü ö ü ö ú ö ü ö ü ü Ü ü ű ö ü ö Ü Ú Ü ü Ü ü Ü ú Ü ö ö ü ö ö ű ű ü ö ű Á ö ü ö ö ú ö Ü Á Ü Ő

Részletesebben

2011. február 1-től hatályos

2011. február 1-től hatályos 2 A/9 melléklet Multipont promóció részvételi feltételei egyéni előfizetők részére 2011. február 1-től hatályos A promóció rövid leírása Azon személyek, akik OTP Multipont bankkártyával rendelkeznek, a

Részletesebben

ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ő ű Ö ő Ö ő ő ő ő ő ő ő ő ü Ö ő ő ü É ő ő ü ő Ú üü ő ő Á Á É É Á ü Ú ő Ó ű ő É ő ű ő ő ő ő ő ű É Ö ű Ú Ö É ő ű ü ő ü É É É É É ő É ü ű ő ü űú ű ü ű Ú É ü ű É É É ő Ó ő ű Á ÚÚ ő ő É

Részletesebben

ö Á É É ö ö Ö ö ű ö ő ö ő ö ú ü ö Ü ö ö ö ö ü ö ú ö ő ü ö Ú ü ü ö Ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ü ő ö ú ö ö ü ö ö ö ö ő ő ö ű ö ö ű ö ö ő Ü ö Ü ö ü Ü ö ö ö ú Ó ö ö ö ö ö ő ö ö ú ö ő ö ö ő ő ö ö ö ü ö ö É ö

Részletesebben

ű É ű Á Ü É É ű ű Ű ÓÓ Ü É Ü Ú Ú ű Ú Ö Ö Ü ű ű Ű Ú Ö Ü Ö Ú Ó Ó Á É Ú Ű Ú Ú Ú Ú Ú ű Ú Ű Ú ű ű Ú ű ű Ú Ú É Á Ú Ú É É ű ű ű Ú ű ű Ú ű Ú Ó É Ű Ó ű Ú ű ű ű Á ű ű Ú ű ű É ű ű ű ű Ó Ú Á Ú ű Á ű Á Ú Ó ű ű Á ű

Részletesebben

É Ó Ö Á ú Á ú ú ú ú Ó ú ú ú ú ű ú Á ÁÉ Á ű ű ú ú É ú É É ű ű É ű Ú ű Ü ú ű ú Ö Ú ű Ö Ö ú Ő ú ű Ö ú ú Ú Ó ú ú ű ú Ö Ú Ü Á Á Á É Ü ű Ü Ö É Á Ü Ó É Ö É ű Ü Á Á Á ú Ü Ö Á É Ü Á ú Ö Ö ú Ö Á ú É É Ö É Á Á Á

Részletesebben

Ó Ú Ö Ú É Ö É Á ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű Á Ú ű Ü ű ű Ü ű Ó ű ű Ú ű Ö Ö ű ű ű ű Á É Ó ű ű Ü Ö ű ű Ü Ú É ű ű ű ű É Ü Ü Ü É Ü Ü Ü Ü ű ű ű ű ű ű ű Ú É ű ű ű ű É Ü ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ú ű Ö ű Ü ű ű ű ű É ű Ó ű ű É

Részletesebben

ó á á á á á ó á ó Á ö é á ó Ú á á á ó Á ö é á á á ó ó ó á á ó á ó Ú á é á ó ü é ü é á á á á ó é é á ú á ó á é ó á ó Ó é á ó é á ó ó á Ó Ö é á ó á ó é é é ü é ó á Ó é é é ó ó ó á ó é é ó á ü ó é á ó é é

Részletesebben

Ú ű Ú ű ű ű Á ű Ö Á ű ű ű ű ű ű Ö ű Á ű ű Á ű ű ű ű ű Á ű Ú Ü Ü ű ű Ü Ü Ö ű ű ű ű ű Ú Ü ű ű ű ű ű Ú Ó ű ű ű Á É ű ű ű Ű ű ű ű É Á Á Á Á Ó Ó ű Ü Ú Ú Ö Ú ű Ö Ő Ú Ú ű Ó Ő Ú Ö Ö Ő Ű É ű Ó É Á Á ű ű Ú Á É É

Részletesebben

ú ú ű ú ú Ú É É Ó ű ű ü ú ü ű ü ú ú ü ü ü ú ü ú ü ü ü ü ú ű ü ü ú ű ü ü ü Á ű ű ú ű ü ü ú ű ü ű ú ü ü ü ú ű ü ü ü ű ú ü ú ü ü ü ű ű ú ü ú ű Ö ú ü ü ü ü ü ú ű Ö ü Ú É ú ú ü ü ü ü ü ü ü ü ü ú ü ú ü ú ü ü

Részletesebben

Ú ő É ő ű ő ű Á É ő Ó Á Á ő ű ű Á ű Ú É ő É Ú Ö ő ő Á ő ő Á É É Á ő ő ő ő ő ő Á Ó Á É Ú Á Á Á ő Á Á Á Á Á É ő ő ű ő ő É ő ő Á Á Ó Ü Á É Á ő Á ő ő ő Á É Ü ő Á Á ő Ö ő ő Á É ő ő ű ő Ö Á Á Ú Á Á Á É É ő ű

Részletesebben

Á ú ő ú Ú ü Ö ú Á Ó ú ü ő ő ő ú Ö ú É ú ű ü É ü ú ő ő ő ú ú ü ü Ö Ö ú ő ő ű É ü ü ü ú ő ő ú ü ü ő ő ő ú ü ő Ö ű ő ü ő ü ő ő Á É ő ü ő ü ú ú ő ü ü ü ő ü ő Ó ü ü ü ü ú É ő ü ü ü ú ő ü Ó ü ü ő ú ő ő ü ü ú

Részletesebben

Allianz kötelező gépjárműfelelősségbiztosítás

Allianz kötelező gépjárműfelelősségbiztosítás www.allianz.hu Allianz kötelező gépjárműfelelősségbiztosítás Terméktájékoztató és Általános szerzõdési feltételek Hatályos 2015. november 1-jétől 1 / 49 Tartalomjegyzék Köszöntő...............................................3

Részletesebben

Á É ö ö ő ő ő Ú Ü ö ö ő ő ö ú ő ö ő ö ú ü ö Ü Ó ö ö ö ö ö ő ö ú ú ö ü Ü ö ö ö ö ö ö ő ö ö ő ö ü ő ö ő ü Ü Ó Ó ö ö ő Ü Ó ö ő ő ő ő Á ő ő Ü ő ö ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő É ü É ö ö É Ó ő ő ő ő Ü É ő Ó ő ő

Részletesebben

Á ő ő ő ö ö Ó ő ú ö Á É É ü Ö ő ö ő ő ö Ó ö Ú Ó ő ő ő ö Ö Ú Ú ő Ö ú ö ő ú ú ú Ó ö Ó Ó Ú Ú Ú Ú Ö Ó ő ő ú ő ű ü ő ö ö ö ő ü Ó Ó ő ő Ó ö Ó Ó ü ő ő Ó ő ö ő ő Ó ő ő ő Ú ö ő Ó Ó ő Ó ő Ö ő ö ő ü ü ű ö ö ö Ó ö

Részletesebben

Á Á ó ő ő ó Ő ó ó ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Ó ó ő ó ó Ő Ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Á Ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Á Ó ó ó Ő ó ó ó Ó ó Ú ó Ó Ó ó Ó Ó Ő ó Ó ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó ó ó Ó ó ó ó Ó Ú Ó Ó ó ó ő ö Ó

Részletesebben

É É ú í ö É É í ú É Á Á Á ö í ö í ú í Ö ö ö í í Á ö ö ö í í ö í É í ö ö í í í ö í í í í ö í í ö ö í ö ö í ö í ű í ö ú ű í í ö Ö ö ö í ö ö í ö ö í í í ö É ö ö ú ö ö ö í ö ű í ú ö ú Í É ú ö ö ö É ö ö í Íí

Részletesebben

É Ú ú Á Ú Ú Á Á Ú ú ú ú Ú ú Á Ú Ü Ü ű ű ú ú ú ú Ü ú Ü Ú ú ű ú É ú Ü ű ú ú Ú É É Á Á Á Á Ü ú Á Á É Ú É ú Á Ü É Ü Ü Ü Ü Á Á ű ú ű ú Ü ű Á ú ű ű ú ű ű ű ú ű ű ű ű ú Ü É ű ú ű Ü ű ú ű Ü Ü Ü ú Ú ú ú ú ű ú ű

Részletesebben

Á Á é é ő ö ó é é é é é ő é é é ő ő ő é ü ő ó ó ó ö ö é é ő é ő é ő ö é é é é é é é ő é ű ő é é é é é ó ő ö é ú ö é ö é é ö ő ó ő ó é ő é ő ő é ő ó ó é ő ő é é ü ő é ó é ö ő é ő é ó ő é é ő é é ő é é é

Részletesebben

ú ő ü ő ő ü ő ű ű ő ü ü ő ő Ü Á ő ü ő ő ü ő ő ü ő ú ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ü ő ü ő ő ű ű ő ü ő ő ő ü ő ü ő ű ő ü ő ő ő ő ü ü ü ő ő ű ú ü ü ő ő ő ő ü ü ő ő ő ü ő ő ő ő ű ő ú ő ő ü ő ő ü ő ő ő ű ő ő ű ü ü ő

Részletesebben

ü Ü ö ö ö Á ő ö ö ö ü ú ö ő Á ő ö ő ü ú ő ő ő ö ö ö ő ú ő ő ő ö ő ö ű ő ő ő Ú ö ü ő ő ú ú ö ő ö ő ú ú ő ú ö ö ő ú ő ü Ü ö ő É ő ő ü ö ő ú ő ö ű ő ő ü ő Ú ű Ö ü ő ú ő ő ő ú Ú ü ö ő ő ú ő ű ő ö ö ü ö ö ő

Részletesebben

ö ő ö Ö ö ó ő ő ő ú ö ö ő ó ü ö ö ő ő ő ő ő ö ő ö ő ó ő ö ő ő ő ú ó ő ö ó ö ő ó ö ő ő ő ó ő ő ő ő ö ö ő ö ő ó ú ö ö ő ő ó ő ő ú ő ü ő ó ö ö ő ő ő ü ö ö ő ó ó ö ő ő ö ő ö ö ö ö ő ő ő ü ű ö ö ő ő ó ö ö ö

Részletesebben

ö É ö ö ő ő ö ó ó ú ő ó ö ö ő ő ö ö ó ű ű ó ú ó ő ő ö ű ó ő ö ö ű ű ó ú ő ó ó ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ő ö Ü Ü ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ó Ü Ü ó ő ő ű ö ö ű ű ű ű ő ö ó ű ó ö ű ö ó ö ó ö ő ó ö ö ő ó ö ö ö ű Ö ö ö

Részletesebben

Á ú Ö Ú Á Á ú ú ú ú ü ü ú É ő ú ű ú ü Á É Á Í Á ú ú ú ű ú Ö ú ü ú ú ü ú ú ü ú ü ü ú ü ü ú ú ú ü ű ü ü ü ü ú ü ú ő ő ú ü ű ü ő ú ő ú ü ú ü ő ű ő ő ő ő ő ü ú ú ü ő ü ü ú ő ü ü ü ü ő ü Á ú ő ú ú ú ő Á ú ü

Részletesebben

ú Ö ó ú ó ú Ö ő ü ú ő ó ü ú ő ü ú ő ó ó ó ó Ö ő ü ü ü ü ő ú ű ü ú Ö ő ü ő ó ü ü ü ő ő ő ü ó ő ü ú ő ü ő ő ő ó ó ő ó ó ü ő ó ü ó ó ü ú ó ó ő ú Ö ó ü ó ő ó ő ó ő ó ó ü ó ó ó ó ú ő ü ó ü ú ó ő ü ó ő ő ő ü

Részletesebben

ű Ö ű ú ű ü ú Á ű Á ű Á ú ű ü ú ú Í ü Á ú Ö ú ú ú ű ú ü ú Ö ú ű ű É ü ű ü ű ű É ü ű Ö ú É ú ú ú Á Á Á Á Á Á ú Ö Á Á Á Á ú ú Á Í Ü Á Á ú ú ú ú Á Á Á ű ü ü ü Ö ű ú Á Á Á É ú Á Á ű ú Ö ű ú ű Ö ű ű Ö ű ű Ö

Részletesebben

Telkotech Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos 2016.01.02-től

Telkotech Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos 2016.01.02-től Telkotech Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos 2016.01.02-től Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Telkotech Telekommunikációs, Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató

Részletesebben

Ó Á É Ő É ő ő ő ó ó ó ó ó ő Ö ó ő ó ü ő ó ő ű ó ó ó ő ő ő ő ő ű ő ó ü ó ő ő ő ő ó ü ó ó ó ű ő ó ő ó ő ú ő ő ü ő ó ü ó ő ő ő ü ó ó ő ő ü ő ó ő ó ő ű ő ő ű ő ó ó ó ó ó ó ő ő ó ó ó ő ó ő ü ó ű ő ő Á ó ó Ó

Részletesebben

É ü É É ü Á Á Á ö É ú ő í á é ő á á á é é ü é é é é é ú é é ő ü ü é é í á é é é ő ő á é ü é é ü á é ú úá íő ű á ő é ü á á é é é é í üé á ő é é é ü Í é ő á í á é ú á á á é á ö ü Á á ő é é ü á é á á ö í

Részletesebben

Ü Á Á ü É ü ü Í ú Í ú É ű ü ű ü ö ö Í ü ö ü ü ö Í ü ö ö ö ú Í ü ö ö ü ű ö ú ö ö ö ú ú ö ű ö ű ü ü Í ü ú ü ú ö ú ú ú ú Ő É É Ü É Á ü ü Í ü ü ö ö ú ö Á Á Ő ü ü ú ú Ö ü ö ö ö ö ú Í ö ú ö Í ö ö Í ú Í Í ü ú

Részletesebben

Á É ü Ö Á ö ö ö ö ü ö ö ö ü ö ű ö Í Ü ü ö ö ö Ü ö ö ö ö ü ö ö ú ö ö Í ű ö ű ü ö ú ü ü ű ö ö ö Ü ú ú ö ö ö ö ü ü ö ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö ű Á ü ü ü ö ü ö ö ü ü Í ö ü ü É ű ű ö ö ö ö ö ö Á ö ö ö ü ö ö ö ö ü

Részletesebben

Ö ö ö í ö í ű ö ő ú ü í ú ő ő ő ú ő ú ő í ő í Á Ö ő ő í ö ö Ö í É Á Á ú Ú í í í í í ű ö í í í ő ö ü ü ö í í ú í í ö ő ü ú ő ö ö ő ú ú ö ű ú í ő Á ú ú ő ú ű ü í ú ü ü ü ö ő í ő Ö ú ö ö ö ő ü ü ö őí ö ö

Részletesebben

í ö ö ü ü í ü ö ü ö í ú ú Ö ö ö ü ü ö ö ű í ö ö ü ű ö í ű ö ö ü Á ö í ö í í í í ö ö ű ű í í í í í í ö í Ú í ü ü ö ű ö ö í ú ö ö ö ö ö ö Á í ö ú í ü í ú í ú Á í ú í ú ú Á ü ü í í í ö í í Á ú í ö ö í í ú

Részletesebben

ű É Í É Ö ű ü Ö É Ö Í É Ö Ö

ű É Í É Ö ű ü Ö É Ö Í É Ö Ö ú Ú Í Ú Ú ű É Í É Ö ű ü Ö É Ö Í É Ö Ö ü É Í ü Á É Ö Ő ú Ö ű Ő Ő Ő Í Ö ü Í Á Ö Ö Í ű Ő Í É É ü ü Í ü Í Í ű Í Ö É Ö ü É ű ű Ö ü Í Í ü Ö Í ű Ö É Ö ű Ö ü Ő Ő Á Í Í Í Ö Í É É Í ű ü ü ű É ü ű Ö Ö Ö ü Ö Í ü ű

Részletesebben

Í É ő ű Á ő ő ú ű ő ő ű ú ü ő ú ű ő ú ú ü ő ú ü ú ü ü ü ő ő őü Í ú ű ő É ű Í ű ű ű ü ő ő ű ő ű ű Á Á ú ú ú ú ú Í ő Í ő ü ú ü Ü ő Á ő ő ő Á ő ő ő ű Ü ú ü Á ő ű É ü ú ő ú ü Ö Í É Ü É Ü ú Ü ő ő Ő Á ű ü ő

Részletesebben

ö ü ö ú ú ö Í Ú ü Í ö ö ü É ú ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ö ű ú ü ö ú ü ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ü ö Í Í ű ű ú ö ü ö ö ö ű ö ú ö ö ü ü ú Í ö ü ű ö Í ü Í ü ö ö Í ö ö ö ö ü ü ű ö Í ö ö Ö ú Í ú Í ö ö ö ö ö ö ú ú Á ö ö

Részletesebben

Á Á Á ö Á ű Á Á ű ő ö ö í É ő í ő ő í ő ö ö ö ü ö ő É Ö ő í ü ü ö ö ő ö ő ő í ő ö ú ü ö ő Á ő ö ö í ö ö ö ö ú ő ú ú ő Í ü ő ő ű ő í ö ú ú ő ő ö ü ő É ö ő ö ö ő ü ö ú ő í ű ö ű ü ö ő í ö ő ő ő ö ő í í ö

Részletesebben

É Á í Ú É í ö í ő ú ö Í ö ü Ö ö ü ö Ö ö Á É őí ö ú ő í ő í ú ö í ő ő ö ú Ú ű ő ő Ú ü ö ú ü ö ö ü í Í ú ő í ü ü ő ö ö Ú ú Í Ú ü Ú ö ő ú ö ű ü í Ö Ö ö í ö ő ö ú ő Ú ú Ö í Ú ü í Á í É ő ö ő ö Á ű Ü í ü í

Részletesebben

ú ű ú ú ü í Ü í Ü ü ö ö ű í ö ű ü ö ö ö ö ö ú ú ü í í ű í ú ű ú ű ú ü ú ö ö ö ö ú ú í ű í ú ö ú ú ú ú ü ü ö ü ü ö ö ö ö ú í ü ö ü ú ö ü ü í ü í ö ü ü í ö í í ö í ú ü ö í í ú ü ö ü Á ü ú ü ö Á ö ö ü ö ü

Részletesebben

ú í ö ü í íí ő ö ö ö ü ö ö ö ú ű ű Í Í í ő í ű í ő ü Í ő íú í ö ö ö ő í í í Í Í í í ö ö í í ö ö ö ő Í Í ÍÍ ö ö ő ö ö í ő ő ö í ö ö ú í ő ö ő í ö ő ö ö ö í ö ú Í ő í ű ö ő ú ö ő ö í í ő ö ö ő ö ö ú ö ű

Részletesebben

Ü É Á í í Á ü ű í ú í ű ü ü Ö í Ü É Í í ü ü ü ü í ú ü í ü ű í í ü ü í í ü Í ú ú ú ű ü É ü í ü í Í í í ű ú í ú Á í í Ü É í í ú ú ű í í í ü í ú Ö ü ü ü ú ű ü í í í ü ü ü ű ü ü ű í ű Ö í í í ü ú Ü É í ú ú

Részletesebben

Á É ú Ö ü ö É ü ő Á í ő ú ű ő ü ű ö ö ö Ö Ö ü í ü ű ö ő ö Ö ü ö í ü ő ő ő ö í ő ö ű í ü í ú í í í í í ő ő ö ő í ü ű í í ő í ő í ő ű í ű Ő í ú ű ü ö ö ő ő ő ü ö ö ő Ú ű ő í ü ő ö í ö ü ö ö ö ü ö ü ő í í

Részletesebben

ő ű ü ü ű í í ú ő Í ő ö ő ő ő í ö ő ő ő í ő ő ö ö ő ő í ő ö Í ő í ü ú ő ő ű ö ő ő ü É í ú ő ö ü ő ü ü ú ü ő í í ő ü í É í ú ő í ú í ő í í ú í ő ö Ú ő ú ő í Á Ú ő Ú Ú ú ú ü ő ő ü Ú í ú ő ő Á í í ű ő Ú ö

Részletesebben

é é é ú Ü é é ü é é ú é ü é é ü é é é Á é é é é ú é é é ü é ú é é é ű í é é é é é é ü é í é ü é é é é é é é ú é é í ü é é ú í í é é é é ü í ü é é é é é é é í é é é é é ü é é é é é é í é é í ü é ú ü é é

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. Hatályos: 2015. XII. 01.

Általános Szerződési Feltételek. Hatályos: 2015. XII. 01. Általános Szerződési Feltételek Hatályos: 2015. XII. 01. 1 Tartalomjegyzék: Hivatkozott jogszabályok 3 old. Általános adatok, elérhetőség 4. old. Előfizetői szerződés megkötése és feltételei 5 old. Előfizetői

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Hatálybalépés: 2009. augusztus 01. Vodafone Általános Szerződési Feltételek 1/80 Tartalomjegyzék

Részletesebben

ű Ö ű ű Ú Ú ű

ű Ö ű ű Ú Ú ű ű Ö ű ű Ú Ú ű Á Á Ö Ö Ö Ö Ö Ö Á Ö Á Á Á Ú Á Á Á Á Ö ű ű Á ű ű ű Ö Ö Á Á Á Á Á ű Ú Ö ű Ú Ú ű Ú Á Á ű ű ű ű ű ű Á ű ű Á Á Ő Á Á Á Á Á Á Ö Á ű ű Ö Ö ű Ú Ö Ú ű Ú ű ű ű ű ű Ö Á Ú ű Á Ö Á Ú Á Á Á Á Á Á Ö Ö Á

Részletesebben

Ö í í ű í ü í ú í ü í ü í ü í ű í íí ü ü ű í í ú ü í ü ü ü ü ü ü ü í ü í ű ü í ü í ü ü ü í ü ű ü ü ű Í ü í ü ü í í ű ű ű í ü ű ű ü ü ü Í ü ú ú ü ű ü í É ü í í ü ü í í ü í Ú í í ü ü í ű í í í ü ű Á Ú í

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Érvényes: 2016. május 25-től Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Hatályos: 2016. május 05. napjától

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Hatályos: 2016. május 05. napjától Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Hatályos: 2016. május 05. napjától A jelen általános szerződési feltételek (továbbiakban "ÁSZF") célja, hogy a www.szerelvenyaruhaz.hu honlapon történő rendelés ill.

Részletesebben

Közlemény. 3 Egyes tarifacsomagokban a bruttó árak az ÁFA változással illetve az éves infláció együttes mértékének megfelelıen módosulnak.

Közlemény. 3 Egyes tarifacsomagokban a bruttó árak az ÁFA változással illetve az éves infláció együttes mértékének megfelelıen módosulnak. Közlemény A Vodafone Magyarország zrt. értesíti Tisztelt Elıfizetıit, hogy a 2009. július 1-tıl hatályos az általános forgalmi adóról szóló 2007.évi CXXVII. törvényt (ÁFA törvény) érintı módosítás következtében

Részletesebben

Tisztelt Közép/Nagyvállalati Ügyfelünk!

Tisztelt Közép/Nagyvállalati Ügyfelünk! Tisztelt Közép/Nagyvállalati Ügyfelünk! Alaptarifa módosítás 1. Ezúton értesítjük Közép- és Nagyvállalati tarifacsomaggal rendelkező Előfizetőket, hogy kezdeményezzük az Üzleti Általános Szerződési Feltételek

Részletesebben

ő ú ö ú ű ő Á ö ő Á ö ű ö ő Á ö Á Á ú ö ő ő ő ú ű ö ú ű ő Á ö ö ű ű ő ö Á ö ő ő ö Á ö ű ö ő ő ő ö ő ö ő ű ú ö ő ö Á ö Á Á ö ű ö ö ű ö ő ő ű ő ö ő ő ö ö ű ö ö ú ö ú ö ö ö ű ö Á ő Ü ö ű ö ő ő ö ö ö ö ő ú

Részletesebben

ON LINE SYSTEM Informatikai és Tanácsadói Kft.

ON LINE SYSTEM Informatikai és Tanácsadói Kft. ON LINE SYSTEM Informatikai és Tanácsadói Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Internet szolgáltatás Szolgáltató Előválasztás szolgáltatás IP alapú telefonszolgáltatás ÜZLETI ELŐFIZETŐK RÉSZÉRE Hatályos:

Részletesebben

ú ű ú ű Ó Ú Á ú Ú ú ú ú Ú Ú Ó ú ú Ö ú É ű ú

ú ű ú ű Ó Ú Á ú Ú ú ú ú Ú Ú Ó ú ú Ö ú É ű ú ű ú ű ű ű É ű ú É É ú Ó Á ú ú Á ú É É ű ű É ú ú ű ú ű ú ű Ó Ú Á ú Ú ú ú ú Ú Ú Ó ú ú Ö ú É ű ú ú ú ú É ú ű ű Ú ú É ű ú ú ú ú ú Á Ú ú Ú ű ú ű ú ú ű ú ú ű ú ú ú Ú ú ú ű ú ú Á ú ú ú ű ú Ú ú ú ú ű ú ú Ú ú ű

Részletesebben

Ó É Í ű ö ö ű í ö ö ö ö ö ö ö í ö ú ö í í ö í í í í ű ö í ö í ú Á Í Ó Á í ö ö ö ö ö ú Ú ö í í í ö ű ö ú ö Ú É É ö ú ö ö ú í í ú ú í ú ú í É ö É ö ú ú ú ö ú ö ú í É ö ö ö ö ö ö ú ö ö ú ú Á í ú ö Í ö í ö

Részletesebben

ő Á Ó ő ú ő ő ő ő ü ü ő ü ö ö ű ű ö ő ú ü ő ű ö ő ü ö ö ő ö ő Ú ú ü ö ő ö ü ő ő ü ő ü ü ö ő ű ű ö ö ö ö ö ű ö ő ű ű ö ö ő ü ő ü ő ö ú ú ő ő ú ö ö ü ü ö ő ő ü ő ő Í ü ő ü ő ö ö ő ú ű ö ú ő ő ő ő ű ö ü ö

Részletesebben

ú ű ű ü ú Ó ú ü É ú ű ú ú ü ú ű Á ü ú ü ü ű ú ü ü ü ú ü ü ú Ú ü ű ú ü ű ü É ú ú ú ü ú ú Ö ú ü ü ü ü ü ü Á ú ú ú ú ü ü ű ü ú ú ü ü ü ü Ö ü ú ü Ö ü ü ű ű ü ü ü ű ü ÍÓ ú ü ü ü ü ú ü ú ú Á É ú ü ü ű ü ú Á

Részletesebben

Vásárlási feltételek. (Általános Szerződési Feltétel)

Vásárlási feltételek. (Általános Szerződési Feltétel) Vásárlási feltételek (Általános Szerződési Feltétel) Minden kedves látogatónk kezdeményezhet vásárlást a www.ilvino.hu oldalon, aki elfogadja és betartja az alábbi feltételeket. Kedves Vásárlónk! FIGYELEM!

Részletesebben

ő ú ú ú ú ő É Á Ő ú ő ű ő ő ü ú Ö É É Á Á Á Á ú ő ü ú ő Ö ú ú Á Á Á ő ü É Á Á ú Ö Ö É É ü Á É Á Ü É Ö Á Á Á Á Ó É Ó Á Á É É É Ü Ö Ú É ú Á É É ü ú Ö Ú É É Ő Ó Ó Ö Ó ú Ő ű ú Ő ű ő ő ú Ö ű ő ő ű É Ő É ű Ü

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

ű Ó ú ú ú ú ú Ö Ö ú Á Ú ű ú ú Ú É ú ú Ö Ö Ű ú ú ú ű ú É ű ú É ú ú ú ű ű ű ú ű ú ű ú ű ű ú ű ű ú ú Á ú É ű ú ú ű ú Ü ű ú ú ű ű ú ú ú ú Ö Ö Ú ú ú ú ú ú ú ú ű É ú ú ú ű ú ú ű ú ú ú É Í ú ű ú ú ú ú ű ű É ú

Részletesebben

ű ű ű É Ü ű ű ű Ö Ü Ö ű Ö Ú Ö ű ű ű Á ű ű Á É ű Ú ű Ó ű É Ó É ű ű É ű ű ű Á ű ű ű ű Ö Ö É Ú Í ű Ó ű Ö ű Ö Ö Ö Ö Ö ű ű ű ű ű Ö É É Á Á É Ö Ö É Ú Á ű Ö ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű É ű Ő ű Á ű

Részletesebben

Í É Á Á É É Á Ó É ú ü ö ű ű ö ű ö Í É É É Á Ő É ú ö ü ú Í Á ü ö ö ö ű ö ú ú ü ö ö ö ü ú ú Ü ö ű ú ö ö ű ü ú ö ö ű ü ö ű ü ö ű ü ö ö ű ö ö ű ö ű ö ö ű ö ű ö ű ö ű ö Á Ú ü ü ú ű ö ö ö ö ö Á ú ú Ü Á É ö ü

Részletesebben

ű ű ű ű É ű É Ú É É ű Ú É ű ű É É ű ű ű ű É É ű É ű ű ű É ű ű Á Ü Á ű Ú É É ű É ű ű É É ű ű É Á Á ű É É Ü ű Ú Ü ŰŰ ű ű ű Ó Ú ű ű Ö É ű Ú ű ű ű ű ű ű ű Ú Á É Ö Ü ű ű ű É É Á Á Á Á Ú É ű É ű ű Ü É É Ú ű

Részletesebben

ő Á Á Á ő ó Á Ö É Ö Á Á É Ó Á É É ó ő ü ő ü ő ő ó ó ő ó ó ő ó ő ő Ö ü ó ú ó ő Ö ő ü ó ő ő ú ó ő ü ő ő ü ü ő ő ő ő ő ő ő ü ü ó ó ő ü ő ő ü ü ő ü ó ő ó ü ü ő ú ü ő ü ü ő ő ü ó ő ü ó ó ő ü ú ő ó ő ü ó ú ő

Részletesebben

Ő Á Ő É ö ö ö ö ú Á ö Ö ú ö Ö ö ö ű ú ú ö ö ö ö í í í ú ö í ö ű í í í í í í í ö í Í Í Á ö í Í ö í í Í ö É Ü ö Á í í ö ö ö í ö í ö ö í ö ű í í í í í í í Í ö í ö ö í Í Í ú í Í ú ö ú í í ú Í ö ö ú ö ö Í ö

Részletesebben

Á Á Á Ó ő ő ő í ő ö í ő ő ó í ó í ö ú ű í ó í ö ö őí ö ö ó í ő Á Á ö ö ű ö ö ö ö ö í ö ő ő ö ö í ő ö Ö Ú É Á őí í ö ö ö ö ö ő ö ő ő Ó ú ö ö ó Á ö ö ö í ö í ö í ű ö ö ű ö É ö ú ö í ö ú ű ö ű ö ö ő ű Ö ő

Részletesebben