Kedves Jegyes pár! Az alábbiakban találják keret jellegű ajánlatunkat, amelyből egyéni igényeiknek megfelelően állíthatják össze nap eseményeit.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kedves Jegyes pár! Az alábbiakban találják keret jellegű ajánlatunkat, amelyből egyéni igényeiknek megfelelően állíthatják össze nap eseményeit."

Átírás

1 Kedves Jegyes pár! Köszönöm, hogy megkeresték a Nairam Klubhotel csapatát. Gratulálunk a döntésükhöz, hogy hivatalosan is összekötik életüket és az esküvői rendezvénnyel emlékezetessé teszik ezt a jeles napot. Az esküvő megszervezése nem egyszerű feladat, hiszen a lánykéréstől a nászútig számtalan feladat vár a jegyes párra. Magától értetődő igény, hogy ezt az időszakot nem idegeskedéssel és kapkodással, hanem minden percét élményekkel fűszerezve akarják tölteni. A Nairam Klubhotel nemcsak ideális helyszínt és színvonalas szolgáltatást biztosít a nagy napon, hanem az előkészítésben is teljes körű segítséget nyújt. Évtizedes tapasztalattal rendelkező Nairam Klubhotel munkatársai és vezetősége hozzá járul ahhoz, hogy esküvőjük és az addig vezető út is olyan kellemes élmény legyen, melyről unokáiknak is elégedetten mesélnek majd. Az alábbiakban találják keret jellegű ajánlatunkat, amelyből egyéni igényeiknek megfelelően állíthatják össze nap eseményeit.

2 Egyedülálló természeti környezetben rendezheti meg esküvőjét. A rövid italok behozhatók, mi gondoskodunk azok hűtéséről, tárolásáról, felszolgálásáról. Aprósütemények és az esküvői torta szintén behozható, hűtésükről, felszolgálásukról gondoskodunk. Parkolást díjmentesen biztosítunk vendégeink részére. Gyermekeknek 0-3 éves korig szolgáltatásaink ingyenesek éves korig 30 % kedvezményt adunk. Saját öltöző szoba (zuhanyzóval) áll az ifjú pár rendelkezésére, melyben széfet biztosítunk az értékek tárolására. Az esküvő napján reggeltől lehetősége nyílik a párnak az étterembe szállítania az italokat, ruhákat, süteményeket. Kör és tábla asztalos elrendezést is tudunk biztosítani a létszámnak és igénynek megfelelően. Amennyiben nem szombati napot, valamint elő és utószezont választanak az esküvő időpontjára, egyedi kedvezményes ajánlatot adunk. Megbízható szolgáltatókat tudunk ajánlani, a szervezés minden részletében segítünk. (torta, fotós, zenekar, virág, vőfély)

3 HELYSZÍNI ESKETÉS A Szajoli Polgármesteri Hivatal közreműködésével lehetőség van a hivatalos helyszíni esketésre, amelyet a különleges környezet is egyedivé tesz. A jeles esemény számára két páratlanul szép helyszínt tudunk biztosítani. 1. Csikó terem előtti füves terület, mely frissen felújított környezettel várja a párokat. 2. Szellő palota melletti tavon elhelyezkedő romantikus szigeten. 3. Rossz idő esetén a Mályva terem óvja a vendégeket a ceremónia ideje alatt maximum 100 főig. Az önkormányzat által biztosított hivatalos helyszíni esketés díja (2015-es ár): ,-Ft (Pontos összeg meghatározása minden tárgyévet megelőző október 1-ig történik meg) A helyszín, rendelkezésre bocsájtása és egyéb szolgáltatások díja a Nairam Klubhotelben: ,-Ft A helyszíni esketéshez az alábbi eszközöket és szolgáltatásokat biztosítjuk: az anyakönyvvezetők utaztatása ünnepi eskető asztal alkalomhoz illő díszítéssel a helyszín alap dekorációja, virágoszlopok négy szék fehér székszoknyával az ifjú párnak és tanúinak vendégek részére székek rendezvény hangosítása, az Önök által válogatott hanganyaggal pezsgő az ifjú párnak és tanúinak Valamint lehetőség van jelképes ceremónia megtartására is, amely megjelenésében és részleteiben is megegyezik a hivatalos ceremóniával. A bejegyzés természetesen nem az anyakönyvbe, hanem egy emlékkönyvbe lesz rögzítve. Ezt abban az esetben érdemes választani, ha a hivatalos esküvő időben vagy térben máshol esedékes, így a vendégek is élvezhetik azon különleges esemény hangulatát, melyet hivatalossá tétele miatt más körülmények között kerül megrendezésre. Ezen szolgáltatás díja szertartás vezetővel együtt: ,-Ft A helyszíni esketéshez az alábbi eszközöket és szolgáltatásokat biztosítjuk: szertartás vezető és emlékkönyv ünnepi eskető asztal alkalomhoz illő díszítéssel a helyszín alap dekorációja, virágoszlopok négy szék fehér székszoknyával az ifjú párnak és tanúinak vendégek részére székek rendezvény hangosítása, az Önök által válogatott hanganyaggal pezsgő az ifjú párnak és tanúinak Amennyiben Önök bíznak meg szertartás vezetőt vagy hívnak egyházi személyt, abban az esetben a ceremónia feltételeit ,-Ft ellenében tudjuk biztosítani.

4 A SZERTARTÁS KIEGÉSZÍTŐ LEHETŐSÉGEI Pezsgős koccintás a szertartás után: 500,-Ft/fő Álló fogadás: 1.000,-Ft/fő Az érkező, gyülekező vendégeitek részére a ceremónia előtt állófogadást biztosítunk svédasztalon. Az állófogadás tartalmazhat: mini rétesek vagy mini szendvicsek pogácsa vagy falatkák kávé jeges limonádé házi szörpök ásványvíz A csomagok pontos tartalmát egyeztetés alapján közösen állítjuk össze. Az egyéb, itt fel nem sorolt italokat fogyás alapján számoljuk el. HELYSZÍN Az esküvői vacsora helyszíneink: Szellőpalota Ajánlott létszám fő között. A Szellőpalota nyitott, de a teljes ponyvaborítása lehetővé teszi, hogy rossz idő esetén is élvezhető legyen a rendezvény. (erős szél, vagy heves esőzés) Az alacsony hőmérséklet sem probléma, a mobil gázgombák kellő komfortérzetet biztosítanak. A Szellőpalotát tavak övezik, valamint itt található gyönyörű környezetben a Szerelmesek hídja, ahol jellemzően esküvői rendezvényeket tartunk. Harmat étterem Ajánlott létszám fő között. A terem közvetlenül a Holt-Tisza partján fekszik. Különleges hangulatát a Holt-Tisza vizének horizontja mögül felbukkanó nap fénye adja. Az étterem elülső és egy fedett hátsó terasszal is rendelkezik, ahol gyönyörű környezetben maradéktalanul élvezhetjük a környezeti csodákat. Csikó terem Ajánlott létszám fő között. Idén felújított, virágokkal övezett önálló terasza van, és a különleges teremkialakítása teszi alkalmassá esküvői rendezvények lebonyolítására. A terem mellett közvetlen helyezkedik el a frissen kialakított egyik eskető helyszínünk, ezért a kettőt együtt érdemes választani. A terem közel van a Holt-Tiszához, ahol rövid sétát követően gyönyörködhetnek a panorámában. Körasztalos elrendezésnél a megjelölt létszám 80%-al lehet kalkulálni!

5 A tökéletes helyszín kiválasztásához személyes találkozót javaslunk, hiszen nem lehet átadni sem írásos formában, sem képekkel a környezet adottságait. Terembérlet A szolgáltatás ideje alatt (17: ) díjmentesen biztosítjuk termeinket, amennyiben a létszám eléri az adott helyszínre vonatkozó minimum létszámot. A díjmentesség vonatkozik a csatlakozó előterek, teraszok, kert, parkoló, a nászutas szoba és a terem használatára egyaránt. Eltérő időintervallum esetén minden megkezdett óra Ft. Amennyiben a vendéglétszám eltér az adott helyszínre vonatkozó minimum létszámtól, az alábbi terembérleti díjak kerülnek felszámításra: Szellőpalota: 90 fő alatt ,-Ft Harmat étterem: 70 fő alatt ,-Ft Csikó terem: 50 fő alatt ,-Ft A terembérlet díjmentességének további feltétele az, hogy a vendégek 70 %-a kérjen éjféli menüt. Amennyiben az utóbbi feltétel nem teljesül, úgy a terem hosszabbítási díját 24:00 órától számoljuk fel. Abban az esetben, ha a körasztalos elrendezés a szimpatikus, a terem berendezésének teljes átrendezéséért ,- Ft-ot számítunk fel. VACSORA A vacsora menü lehetőségekről és az italcsomagokról külön tájékoztató anyag áll rendelkezésre. Javasoljuk, hogy a menüt személyes találkozás során, az egyéni elképzelésekhez és lehetőségekhez igazodva alkossuk meg. MORZSAPARTI A rendezvényről megmaradt ételekből kérésre, morzsapartit biztosítunk: 600,-Ft/fő Az időtartama az esküvő másnapján 8:00-11:30óráig. Megmaradt ételeket előzetesen jelzett igény alapján a másnapi távozásig megfelelő körülmények között eltároljuk és kizárólag az Önök által hozott edényekben elpakoljuk ,-Ft SZÁLLÁS Az alábbi szálláslehetőségekkel rendelkezünk: 3 db 4 ágyas apartman 12 fő 3 db 2 x 3 ágyas apartman 18 fő

6 3 db 2 x 3 ágyas motelszoba 18 fő 4 db 2 ágyas apartman 8 fő 5 db 2 x 4 ágyas apartman 40 fő 7 db 2 ágyas hotelszoba 12 fő 8 db 2+1 ágyas motelszoba 24 fő Szállóvendégeink részére az alábbi szállásárakat ajánljuk: 30 fő alatti létszám esetén 5.500,-Ft/fő/éj 30 fő fölötti létszám esetén 4.900,-Ft/fő/éj Egyágyas szoba felár 2.500,-Ft/fő/éj A rendezvény résztvevőinek másnap lehetőségük van egy könnyed reggeli elfogyasztására a Harmat étteremben A reggeli ára 1.500,-Ft/fő A szállások a rendezvény napján 14 órától foglalhatóak el. Másnap 11 óráig kell elhagyni a szobákat. A Nairam Klubhotel az ifjú párnak a nászutas lakosztályt nászajándékként díjmentesen biztosítja. Melybe hideg ásványvizeket készítünk be, illetve az értékek megőrzése céljából a széfet helyeztünk el. A szállás árak kizárólag az esküvő napjára érvényesek, egyéb esetekben a listaár érvényes!

7 DEKORÁCIÓ ÉS TECHNIKAI BERENDEZÉSEK Basic csomag: 500,-Ft/fő Tartalma: asztalok megterítése fehér abrosszal, kiválasztott színű asztalközéppel, dekorációval megegyező színű szalvétával, ültető és menü kártya, ültetési rend a bejáratnál, főasztal dekoratív terítése, főasztal mögötti székek székszoknyázása kiválasztott színű masnival, háttér mögötti fényfüggöny. Medium csomag: 1.500,-Ft/fő Tartalma: asztalok megterítése fehér abrosszal, kiválasztott színű asztalközéppel, textilhatású szalvétával, ültető és menü kártya, főasztal dekoratív terítése, háttér mögötti fényfüggöny, székszoknya minden széken, kiválasztott színű szék masnival, úszómécsesek az asztalokon és a teraszokon virággal dekorálva a létszám 35%-ának megfelelő lampion mennyiség a tánctéren a dekoráció színéhez igazítva. Extra csomag: 2.000,-Ft/fő Tartalma: asztalok megterítése fehér abrosszal, kiválasztott színű asztalközéppel, textil hatású szalvétával, ültető és menü kártya, dekoratív magas többágú gyertyatartó az asztalokon, főasztal dekoratív terítése( virág nélkül), háttér mögötti fényfüggöny biztosítása, székszoknya minden széken, kiválasztott színű szék masnival, úszómécsesek az asztalokon és a teraszokon virággal dekorálva, a létszám 50%-ának megfelelő lampion mennyiség a tánctéren a dekoráció színéhez igazítva, fényfüggönyök, drapériák elhelyezése a teremben, a bejáratok/teraszok drapériával történő dekorálása, gyerekjátszó sarok kialakítása. Egyéb extrák: Kishíd textillel és fénnyel történő feldekorálása: ,-FT Lego csomag: Egyedi dekorációs elképzelésekhez egyedi árajánlatot határozunk meg. ( drapériák, fények, vírág dekoráció, lufiposta, feliratok a főasztal mögé, stb) PROJEKTOROS VETÍTÉS Abban az esetben, ha az ifjú pár képsorozattal és/vagy rövidfilmmel kedveskedne a násznépnek, projektort, vetítővásznat és technikai személyzetet tudunk biztosítani. Ennek ára: ,-Ft

8 GYERMEKMEGŐRZÉS A rendezvényen résztvevő szülők gyermekeinek kérésre pihenő szoba áll rendelkezésre. Szükség esetén rácsos kiságyat és felügyelő személyzet is tudunk biztosítani. Szolgáltatás díja: 4.000,-Ft/óra EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK Minden egyes helyszínen előre kijelölt hely áll rendelkezésre a zenekarok számára. A helyszínen az áramot biztosítjuk, viszont a felszerelést beleértve a hangosítást is a zenekarnak kell hozni magával. A hosszú évek során több cukrászdával is kapcsolatba kerültünk, melyek közül többet is szívesen ajánlunk. Saját süteményeket és tortát is hozhatnak, melyek megfelelő körülmények közötti tárolását és felszolgálását ingyenesen biztosítjuk. A rendezvényre érkező vendégeknek térítésmentes parkolót biztosítunk. Aki nem saját gépkocsijával érkezik, azoknak külön díjazásért transzfert tudunk biztosítani Szolnok belvárosából, a vasútállomásról, valamint a buszpályaudvarról a Szabadidőközpontba. Természetesen a hajnali órákban a hazautazásra is van lehetőség. KEDVEZMÉNYEK Gyermekeknek 12 éves korig a megadott árakból 30% engedményt biztosítunk, 3 év alatt ingyenes. Az alábbi árkedvezményeket tudjuk biztosítani a teljes árból: 7 % 110 fő fölötti vendéglétszám és minimum 50 fő szállóvendég lefoglalása 10 % Pénteki napon tartott esküvőkre 100 fő vendéglétszám alatt 13 % Pénteki napon tartott esküvőkre 100 fő vendéglétszám felett (a létszám a 3 év felettiekre vonatkozik) EGYÉB FELTÉTELEK A rendezvény időpontjának lefoglalása a vacsora és tervezett szállásköltség 30%-ának foglalóként történő elhelyezésével történik írásbeli szerződéskötéssel, amelyet két részletben kérünk, 10%-ot szerződéskötéskor, a további 20 %-ot pedig 2015.október 01.-ig. Harminc nappal a rendezvényt megelőzően további 30% előleg kifizetése szükséges. A fennmaradó összeget legkésőbb a rendezvényt követő napon 12:00 óráig készpénzben kell kiegyenlíteni, amikor is a záró, pontos elszámolás történik. A végleges létszámot az esküvői rendezvény előtt két héttel kérjük megadni. Ezt követően csak többlet létszámot tudunk elfogadni.

9 A SZERZŐDÉS MEGSZŰNTETÉSÉNEK FELTÉTELEI Jelen szerződést mindkét fél előre nem látható okok miatt megszüntetheti. Megrendelő elállása esetén a befizetett foglaló nem jár vissza. Szolgáltató elállása esetén a visszajáró összeg a foglaló kétszeresének kötbér mértékével csökkentett összege. A kötbér mértéke ,-Ft. Amennyiben a szerződéstől megrendelő 30 napon belül áll el, úgy a befizetett 2. részletet (újabb 30%) visszafizetni nem tudjuk. A szerződést csak írásban lehet felmondani. A feltüntetett áraink tartalmazzák az ÁFA-t. Bízunk benne, hogy ajánlatunk felkeltette érdeklődésüket és a mi szolgáltatásainkat fogják választani esküvői rendezvényükre. Az évek során lebonyolított több mint 300 esküvői rendezvény garanciát jelent arra, hogy Önök sem fognak csalódni! Üdvözlettel: Vargáné Zombori Mariann Nairam Klubhotel és Szabadidő Központ vezetője /

Az Esküvő specialista

Az Esküvő specialista Az Esküvő specialista Árajánlat 2015. évben tervezett esküvő szervezéséhez Kedves Ifjú pár! Köszönöm, hogy megkeresték csapatomat. Gratulálok a döntésükhöz, hogy hivatalosan is összekötik életüket. Az

Részletesebben

Esküvői megrendelés

Esküvői megrendelés Esküvői megrendelés 2018... Ezen megrendelés létrejött a mai napon egyrészről Név:. Cím: Telefonszám:. E-mail-cím:.. mint megbízó, másrészről a Casa Dinapoli Kft. Felsőzsolca, Balázs János - ügyvezető,

Részletesebben

Kedves házasulandó pár!

Kedves házasulandó pár! Kedves házasulandó pár! Köszönjük, hogy életük egyik legfontosabb döntése előtt mint lehetséges helyszínként érdeklődnek Éttermünk iránt. Reméljük, hogy ajánlatunk elnyeri tetszésüket, és mi lehetünk azok,

Részletesebben

Esküvő brossúra. Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites

Esküvő brossúra. Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites Esküvő brossúra Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites ANNA GRAND HOTEL Vendégvárás és boldogító igen az Anna-bálok helyszínén, a balatonfüredi Anna Grand Hotel

Részletesebben

Kedves Jegyespár! Közben, illetve a vacsora elfogyasztása után pedig jöhet a hajnalig tartó mulatozás.

Kedves Jegyespár! Közben, illetve a vacsora elfogyasztása után pedig jöhet a hajnalig tartó mulatozás. Kedves Jegyespár! Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni Önöknek, hogy egy ilyen fontos esemény lebonyolításához Szállodánkat ajánlatkérésükkel megkeresték. A szállodakomplexum 15 hektáros területen található,

Részletesebben

Esküvői Ajánlataink 2011-re

Esküvői Ajánlataink 2011-re Esküvői Ajánlataink 2011-re Hagyományos Menyegzői Ajánlatunk Üdvözlő pezsgő Újházy-tyúkhúsleves lúdgégetésztával Legényfogóleves Vegyes sültes tálak Hagyományos rántott borda,párizsi pulyka,grillezett

Részletesebben

Esküvői ajánlat. Igénybe vehető rendezvény helyszíneink:

Esküvői ajánlat. Igénybe vehető rendezvény helyszíneink: Esküvői ajánlat A házasságkötés életünk egyik meghatározó eseménye, melyet szeretnénk emlékezetessé varázsolni. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy életük legfontosabb napjának helyszínéül a festői környezetben

Részletesebben

Esküvői Ajánlat a Medves Hotelben

Esküvői Ajánlat a Medves Hotelben Esküvői Ajánlat a Medves Hotelben Ha egy olyan helyszínt keres, ahol nem kell kilométereket utaznia, hogy gyönyörű szép helyszínen fotózzák le álmai esküvői ruhájában, vagy ahol egy helyszínen lebonyolítható

Részletesebben

Esküvő. Év: Hónap: Nap: megvalositas.blog.hu. Képek: freepik.com

Esküvő. Év: Hónap: Nap: megvalositas.blog.hu. Képek: freepik.com Esküvő és Év: Hónap: Nap: Képek: freepik.com Menyasszony vendégei Vendéglista 1 31 61 2 32 62 3 33 63 4 34 64 5 35 65 6 36 66 7 37 67 8 38 68 9 39 69 10 40 70 11 41 71 12 42 72 13 43 73 14 44 74 15 45

Részletesebben

AZ ALFA ART HOTEL ESKÜVŐI AJÁNLATA

AZ ALFA ART HOTEL ESKÜVŐI AJÁNLATA AZ ALFA ART HOTEL ESKÜVŐI AJÁNLATA SZÁLLODÁNK ÁLTAL KÍNÁLT DÍJMENTES SZOLGÁLTATÁSOK ÉS AMIÉRT MEGÉRI MINKET VÁLASZTANI: Ingyenes szoba az ifjú Pár részére. Ingyenes welcome drink érkezéskor vagy pohárköszöntőnek

Részletesebben

Esküvői ajánlat 2017/2018

Esküvői ajánlat 2017/2018 Esküvői ajánlat 2017/2018 A házasságkötés életünk egyik meghatározó eseménye, melyet szeretnénk emlékezetessé varázsolni. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy életük legfontosabb napjának helyszínéül a

Részletesebben

Legkedveltebb programtervünk:

Legkedveltebb programtervünk: Egy csodás Balaton-parti esküvő forgatókönyve Romantikus Balaton-parti esküvőről álmodik? Szívesen mondaná ki a boldogító igent szíve választottjának egy varázslatos balatoni szigeten? Válassza a tihanyi

Részletesebben

Esküvői ajánlat 2017

Esküvői ajánlat 2017 Esküvői ajánlat 2017 Kedves Ifjú Pár! Kapcsolat: Esküvőszervezés: 20/297-3766 szusz.info@gmail.com A) Klasszikus esküvői ajánlat Vendégváró falatkák: o Friss, meleg házi sajtos pogácsa o Sajtos masni Leves:

Részletesebben

Esküvő. a Katlan Cateringgel. bárhol, ahol megálmodtátok

Esküvő. a Katlan Cateringgel. bárhol, ahol megálmodtátok Esküvő a Katlan Cateringgel bárhol, ahol megálmodtátok Ételkülönlegességek minőségi alapanyagokból, odafigyelő, profi kiszolgálás, stílusos ötletek bárhol, ahol megálmodtátok, a helyszínhez és elképzeléseitekhez

Részletesebben

Esküvői Ajánlataink. Hagyományos Menyegzői Ajánlatunk. Üdvözlő pezsgő

Esküvői Ajánlataink. Hagyományos Menyegzői Ajánlatunk. Üdvözlő pezsgő Esküvői Ajánlataink Hagyományos Menyegzői Ajánlatunk Újházy-tyúkhúsleves lúdgégetésztával Tárkonyos pulykarauleves Aranyló kacsaleves Nyírségi gombócleves Vegyes sültes tálak Hagyományos rántott borda,párizsi

Részletesebben

SORG- ESKÜVŐI AJÁNLAT

SORG- ESKÜVŐI AJÁNLAT SORG- V I L L A ESKÜVŐI AJÁNLAT 2019 Kedves Ifjú Pár! Szeretnénk megköszönni az érdeklődéseteket. Gratulálunk az eljegyzésetekhez és sok sikert kívánunk a készüléshez, szervezéshez! Bízunk benne, hogy

Részletesebben

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út facebook.com/ambróziaétterem és Panzió***

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AKTUÁLIS SZÁLLÁS ALAPÁRAK érvényes 2018. szeptembertől (július és

Részletesebben

KÜRT RENDEZVÉNYKÖZPONT ESKÜVŐ

KÜRT RENDEZVÉNYKÖZPONT ESKÜVŐ KÜRT RENDEZVÉNYKÖZPONT ESKÜVŐ BEMUTATKOZÁS A KÜRT Rendezvényközpont Budaörs nek és vonzáskörzetének egyik legkedveltebb és legszebb panorámával rendelkező esküvő helyszíne. Kedvező árainknak és barátságos

Részletesebben

HOTEL@BMF DIÁKOTTHON **

HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUM HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** 1084 Budapest, Tavaszmező utca 7-13. OLCSÓ SZÁLLÁSLEHETŐSÉG IGÉNYESEKNEK Budapest belvárosában, 2008 nyarán a főszezonban ( július augusztus

Részletesebben

AZ IFJÚ PÁR RÉSZÉRE AZ ALÁBBI LEHETŐSÉGEKET KÍNÁLJUK:

AZ IFJÚ PÁR RÉSZÉRE AZ ALÁBBI LEHETŐSÉGEKET KÍNÁLJUK: A J Á N L A T Szeretik a magyar hagyományokat és ÉLETÜK egyik legfontosabb eseményét szervezik, de még nem tudják, hogy melyik az ideális helyszín az esküvőre? Válasszák a Lókötő Csárdát! Tanyasi hangulatú

Részletesebben

Osztálytalálkozó csomag ajánlat Érvényes től, visszavonásig

Osztálytalálkozó csomag ajánlat Érvényes től, visszavonásig Ambrózia Étterem és Panzió*** H 3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. Tel/fax: 48/310-883, 30/830-40-25 E-mail:info@ambroziapanzio.hu Web: www.ambroziapanzio.hu Osztálytalálkozó csomag ajánlat Érvényes

Részletesebben

TÖKÉLETESRE HANGOLT VENDÉGLÁTÁS, KIFINOMULT RÉSZLETEK. A Nagy Nap. A Carmen Étterem Esküvői-Lakodalmi Ajánlatai 2015

TÖKÉLETESRE HANGOLT VENDÉGLÁTÁS, KIFINOMULT RÉSZLETEK. A Nagy Nap. A Carmen Étterem Esküvői-Lakodalmi Ajánlatai 2015 A Nagy Nap A Carmen Étterem Esküvői-Lakodalmi Ajánlatai 2015 Kedves Jegyespár! A Carmen Étterem és a Hotel Kálvária**** méltán közkedvelt az ifjú párok körében, hiszen a hely adottságainak, központi fekvésének,

Részletesebben

Egy csodás Balaton-parti esküvő forgatókönyve

Egy csodás Balaton-parti esküvő forgatókönyve Egy csodás Balaton-parti esküvő forgatókönyve Romantikus Balaton-parti esküvőről álmodik? Szívesen mondaná ki a boldogító igent szíve választottjának egy varázslatos balatoni szigeten? Válassza a tihanyi

Részletesebben

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON **

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** 1084 Budapest, Tavaszmező utca 7-13. OLCSÓ SZÁLLÁSLEHETŐSÉG IGÉNYESEKNEK Budapest belvárosában, 2013 nyarán a főszezonban ( július augusztus

Részletesebben

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő Rendezvény központ Üdvözöljük A Római-part legújabb gyöngyszeme, ahely, csodálatos dunai panorámával várja kedves vendégeit. Hatalmas kertünkben közvetlenül a folyóparton gyönyörködhet a Dunában egy pohár

Részletesebben

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

Kedves Uvaterv -es Vendégeink!

Kedves Uvaterv -es Vendégeink! Kedves Uvaterv -es Vendégeink! A TIHANYI ÜDÜLŐ - a 2012-es évben is várja a pihenni, nyaralni vágyó vendégeket. Az üdülési program lehetőséget ad : - rövidebb, hosszabb időszak, - csak szállás, - szállás

Részletesebben

AZ IFJÚ PÁR RÉSZÉRE AZ ALÁBBI LEHETŐSÉGEKET KÍNÁLJUK:

AZ IFJÚ PÁR RÉSZÉRE AZ ALÁBBI LEHETŐSÉGEKET KÍNÁLJUK: AJÁNLAT Szeretik a magyar hagyományokat és ÉLETÜK egyik legfontosabb eseményét szervezik, de még nem tudják, hogy melyik az ideális helyszín az esküvőre? Válasszák a Tenkes Kapitánya Lovastanya Lókötő

Részletesebben

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. facebook.com/ambróziaétterem és Panzió***

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41.  facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AKTUÁLIS SZÁLLÁS ALAPÁRAK érvényes 2017. január 01-től (július és

Részletesebben

Szállás részletes adatai

Szállás részletes adatai Szállás részletes adatai Szálláshely adatai Szálláshely neve: Franci Vendégház Megye: Hajdú-Bihar Szállás típusa: apartmanok Város: Hajdúszoboszló Cím: Földvár u 45. Nyitva tartás: Nincs adat Kutyabarát:

Részletesebben

A DUIHK bérelhető termei

A DUIHK bérelhető termei A DUIHK bérelhető termei DUIHK Foyer Kiállításmegnyitó DUIHK kert a konferenciateremben Konferenciaterem A professzionális technikával felszerelt terem, melyhez egy tolmácskabin is tartozik, a DUIHK székházának

Részletesebben

Esküvői ajánlat 2017

Esküvői ajánlat 2017 Esküvői ajánlat 2017 Szeged Utcai Szabadidőpark Kedves Ifjú Pár! Kapcsolat: Esküvőszervezés: 20/297-3766 szusz.info@gmail.com A) Klasszikus esküvői ajánlat Vendégváró falatkák: o Friss, meleg házi sajtos

Részletesebben

Viktória Fogadó 2020.

Viktória Fogadó 2020. Viktória Fogadó 2020. Csodálatos esküvő helyszínek vannak Magyarországon. Számuk végtelen. Így ha a kedvesemmel a nagy nap helyét keresnék tapasztalat és segítség nélkül, biztosan elvesznénk az ajánlatok

Részletesebben

Felgyő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 5/2017. (III.31.) önkormányzati rendelete

Felgyő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 5/2017. (III.31.) önkormányzati rendelete Felgyő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2017. (III.31.) önkormányzati rendelete az anyakönyvi események és egyéb családi események engedélyezéséről, szolgáltatási díjáról, továbbá az anyakönyvvezető

Részletesebben

Siófok Város Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2011. (V.27.) önkormányzati rendelete

Siófok Város Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2011. (V.27.) önkormányzati rendelete 1 Siófok Város Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2011. (V.27.) önkormányzati rendelete a hivatali helyiségen kívüli, valamint a hivatali munkaidőn kívül történő anyakönyvi események engedélyezéséről

Részletesebben

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj, -10% kedvezmény

Részletesebben

K E D V E S J E G Y E S P Á R!

K E D V E S J E G Y E S P Á R! K E D V E S J E G Y E S P Á R! Köszönjük, hogy a Rozmaring Kertvendéglőre gondoltak és reméljük, hogy életük legszebb pillanatához éttermünket választják helyszínül. A Rozmaring Kertvendéglő több mint

Részletesebben

Napi ár: ELŐ-, UTÓSZEZON 2015. 01. 05-06. 19., 08. 23-12. 22.

Napi ár: ELŐ-, UTÓSZEZON 2015. 01. 05-06. 19., 08. 23-12. 22. Napi ár: Kétágyas standard szoba: 10.900 Ft / fő / éj Egyágyas standard szoba: 11.900 Ft / fő / éj Családi szoba (két kétágyas összenyitható standard szoba): 8.950 Ft / fő / éj Kétágyas standard szoba:

Részletesebben

GERBEAUD CUKRÁSZDA. A Gerbeaud egy fogalom, egy édes hely Budapest szívében óta kényezteti vendégeit egyedülálló és különleges süteményeivel.

GERBEAUD CUKRÁSZDA. A Gerbeaud egy fogalom, egy édes hely Budapest szívében óta kényezteti vendégeit egyedülálló és különleges süteményeivel. GERBEAUD CUKRÁSZDA A Gerbeaud egy fogalom, egy édes hely Budapest szívében. 1858 óta kényezteti vendégeit egyedülálló és különleges süteményeivel. Az évek, évszázadok peregnek, de a Gerbeaud édes szigete

Részletesebben

GRAND HOTEL ARANYBIKA RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT

GRAND HOTEL ARANYBIKA RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT GRAND HOTEL ARANYBIKA RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT 2012 RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT 2012 Debrecen szívében, a Nagytemplom szomszédságában található a patinás szálloda. Megközelítés: Debrecen-Budapest

Részletesebben

Budakeszi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 28/2014. (IX.01.) önkormányzati rendelete

Budakeszi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 28/2014. (IX.01.) önkormányzati rendelete Budakeszi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 28/2014. (IX.01.) önkormányzati rendelete az egyes anyakönyvi események engedélyezésének szabályairól, valamint az azokért fizetendő díjak mértékéről

Részletesebben

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete!

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben

Részletesebben

O R S Z Á G O S B Í R Ó S Á G I H I V A T A L E L N Ö K E

O R S Z Á G O S B Í R Ó S Á G I H I V A T A L E L N Ö K E O R S Z Á G O S B Í R Ó S Á G I H I V A T A L E L N Ö K E 146/2013. (IV. 4.) OBH számú határozat a Magyar Igazságügyi Akadémia szolgáltatásainak térítési díjairól Az Országos Bírósági Hivatala Budapest

Részletesebben

OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK

OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUM KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK Budapesten Óbudán, 2008 nyarán a főszezonban ( július augusztus ) Tisztelt Leendő Partnerünk, Vendégünk! Engedje

Részletesebben

Esküvői határidőnapló

Esküvői határidőnapló Esküvői határidőnapló El sem tudjuk képzelni, mi mindennel jár egy esküvő megszervezése, amíg a saját bőrünkön nem tapasztaljuk meg. Barátként, rokonként fel sem fogjuk, miért kell több hónapos előkészület,

Részletesebben

Hangvilla Színházterem Historia Hangvilla Étterem

Hangvilla Színházterem Historia Hangvilla Étterem E-mail: Tárgy: ajánlat Kedves Vendég! Veszprém, 2015. május 16. Örömünkre szolgál, hogy Veszprém legújabb rendezvényhelyszíneként tájékoztatást adhatunk szolgáltatásainkról és ajánlatunkat küldhetjük rendezvényükre

Részletesebben

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Siófok, Honvéd u. 73. Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj,

Részletesebben

KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL

KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL Katlan Tóni Vendéglátás szeretettel A remek ízek, ételek, a kellemes közös étkezések örömöt okoznak és összehoznak. A Kárpát-medence tájegységeinek gasztronómiája egyszerre

Részletesebben

2012.06.08. / TENSI HOLIDAY

2012.06.08. / TENSI HOLIDAY LUX* Hotel Gran Gaube (Legends)***** Mauritius / Grand Gaube Sokféle szolgáltatással rendelkező szálloda, az aktív pihenést keresők számára ideális. Fekvése A LUX* Island Resorts szállodalánc tagja Grand

Részletesebben

TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8/2017. (V. 8.) önkormányzati rendelete

TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8/2017. (V. 8.) önkormányzati rendelete TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8/2017. (V. 8.) önkormányzati rendelete az egyes családi események lebonyolításának szabályairól, valamint az azokért fizetendő díjakról (módosítással egybefoglalva

Részletesebben

Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére

Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére Örömünkre szolgált, hogy az elmúlt évek során sok szakszervezeti tag és családja részére biztosítottuk szálláshelyünkön a

Részletesebben

Esküvői ajánlat Kedves Ifjú Pár! Kapcsolattartó: 20/

Esküvői ajánlat Kedves Ifjú Pár! Kapcsolattartó: 20/ Esküvői ajánlat 2016-2017 Kedves Ifjú Pár! Kapcsolattartó: 20/297-3766 szusz.info@gmail.com Esküvői menü ajánlat Vendégváró falatkák: o Friss, meleg házi sajtos pogácsa o Sós rúd Leves: o Tyúkhúsleves

Részletesebben

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj)

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) Napii árak 2015 Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) hétvége (P-SZ éj) Szállás kétágyas elhelyezéssel

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM EGYETEMI KOLLÉGIUM

ÓBUDAI EGYETEM EGYETEMI KOLLÉGIUM ÓBUDAI EGYETEM EGYETEMI KOLLÉGIUM KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK Budapesten, Óbudán, 2015 nyarán a főszezonban (július augusztus) Tisztelt Leendő Partnerünk, Vendégünk! Engedje

Részletesebben

RENDELET-TERVEZET. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlésének.../.(...) önkormányzati rendelete

RENDELET-TERVEZET. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlésének.../.(...) önkormányzati rendelete Melléklet a 17543/2011. II. számú előterjesztéshez: PONTOSÍTOTT! RENDELET-TERVEZET Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlésének.../.(...) önkormányzati rendelete egyes anyakönyvi események engedélyezésével

Részletesebben

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03.

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03. Árlista 2015 Szobaárak 2015 Ft/szoba/éj Elô-/Utószezon Hétközben Hétvégén * Kétágyas szoba 31 620 34 720 39 060 Egyágyas szoba 23 250 24 800 27 900 Lakosztály 42 470 45 570 49 910 Felnôtt pótágy 9 300

Részletesebben

Esküvők. A Jankovich-kúria Rendezvény- és Turisztikai Központ

Esküvők. A Jankovich-kúria Rendezvény- és Turisztikai Központ Esküvők A Jankovich-kúria Rendezvény- és Turisztikai Központ ideális helyszínt biztosít a legkülönbözőbb igényeknek is megfelelően esküvői szertartások, vacsorák lebonyolításához. Szeretnénk, ha az itt

Részletesebben

Kedves Jegyespár! Az esküvő két szerelemes életének egyik legfontosabb és leggyönyörűbb pillanata, ahol mindennek tökéletesnek kell lennie.

Kedves Jegyespár! Az esküvő két szerelemes életének egyik legfontosabb és leggyönyörűbb pillanata, ahol mindennek tökéletesnek kell lennie. Esküvői Ajánlat Kedves Jegyespár! Az esküvő két szerelemes életének egyik legfontosabb és leggyönyörűbb pillanata, ahol mindennek tökéletesnek kell lennie. Ha Ti is a tökéletességre vágytok, ajánljuk figyelmetekbe

Részletesebben

Az esküvő pontos dátumának kitűzése: Lehetséges időpont:... Pontos dátum:... Döntés: legyen templomi esküvő is? Igen:... Nem:...

Az esküvő pontos dátumának kitűzése: Lehetséges időpont:... Pontos dátum:... Döntés: legyen templomi esküvő is? Igen:... Nem:... ESKÜVŐI FELADATOK LISTÁJA NÉHÁNY HÓNAPPAL AZ ESKÜVŐ ELŐTT: Az esküvő pontos dátumának kitűzése:... Pontos dátum:... Döntés: legyen templomi esküvő is? Igen:... Nem:... Megbeszélni, ki legyen a tanú, és

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 20/2016. (VI.29.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE

SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 20/2016. (VI.29.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE 1 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 20/2016. (VI.29.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE a névadás és a házassági évforduló engedélyezésének szabályairól, továbbá a többletszolgáltatás ellentételezéseként

Részletesebben

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK Budapesten Óbudán, 2012 nyarán a főszezonban (július augusztus) Tisztelt Leendő Partnerünk, Vendégünk!

Részletesebben

Esküvő a festői Zichy Park Hotelben****

Esküvő a festői Zichy Park Hotelben**** Esküvő a festői Zichy Park Hotelben**** A Zichy Park Hotelt körülvevő természetes környezet, ideális helyszínt nyújt egy esküvő megrendezéséhez. A szállodakomplexum 15 hektáros területen fekszik, melynek

Részletesebben

Esküvő. a Katlan Malomban. a hely, ahol otthont adunk esküvőtöknek. Katlan Tóni Vendéglője a Malomhoz Veresegyház, 2112 Csokonai u.

Esküvő. a Katlan Malomban. a hely, ahol otthont adunk esküvőtöknek. Katlan Tóni Vendéglője a Malomhoz Veresegyház, 2112 Csokonai u. Esküvő a Katlan Malomban a hely, ahol otthont adunk esküvőtöknek Van egy régi malomépület Veresegyházon, ha belépsz, épp, mintha haza érkeztél volna. Romantikus, meghitt környezet izgalmas fűszerezéssel.

Részletesebben

Esküvői ajánlat Jótékonysági esküvő 2018 részére

Esküvői ajánlat Jótékonysági esküvő 2018 részére Esküvői ajánlat Jótékonysági esküvő 2018 részére Főbb ismérvek: Esküvő dátuma: 2018. május 24. Kedves Ifjú Pár Mivel Önök is arra vágynak, hogy életük egyik legfontosabb eseménye, az esküvőjük felejthetetlen

Részletesebben

Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28.

Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28. Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28. SZOBA ÁRAK: ELŐ ÉS UTÓSZEZONBAN Erkélyes thai szoba 2 fő részére 2013.május 01.- június 01.-ig 2013. augusztus 29.- december 31.-ig 7000 Ft/ éj

Részletesebben

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható.

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható. Napi ár: Kétágyas standard szoba: 10.900 Ft / fő / éj Egyágyas standard szoba: 11.900 Ft / fő / éj Családi szoba (két kétágyas összenyitható standard szoba): 8.950 Ft / fő / éj Kétágyas standard szoba:

Részletesebben

Esküvő. a Katlan Malomban. a hely, ahol otthont adunk esküvőtöknek. Katlan Tóni Vendéglője a Malomhoz Veresegyház, 2112 Csokonai u.

Esküvő. a Katlan Malomban. a hely, ahol otthont adunk esküvőtöknek. Katlan Tóni Vendéglője a Malomhoz Veresegyház, 2112 Csokonai u. Esküvő a Katlan Malomban a hely, ahol otthont adunk esküvőtöknek Van egy régi malomépület Veresegyházon, ha belépsz, épp, mintha haza érkeztél volna. Romantikus, meghitt környezet izgalmas fűszerezéssel.

Részletesebben

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok FELHÍVÁS a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2017. augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZETT PROGRAMJA 2017. augusztus 31. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben

Kisfüzes Község Önkormányzat Képviselőtestületének 5/2017. (VIII.23.) önkormányzati rendelete a díjköteles anyakönyvi szolgáltatásokról

Kisfüzes Község Önkormányzat Képviselőtestületének 5/2017. (VIII.23.) önkormányzati rendelete a díjköteles anyakönyvi szolgáltatásokról Kisfüzes Község Önkormányzat Képviselőtestületének 5/2017. (VIII.23.) önkormányzati rendelete a díjköteles anyakönyvi szolgáltatásokról Kisfüzes Község Önkormányzat Képviselőtestülete az Alaptörvény 32.

Részletesebben

A rendelet hatálya. Díjfizetési kötelezettség. A szolgáltatás díja. Az anyakönyvvezető díjazása jelen rendelet 1. sz. melléklete szerint történik.

A rendelet hatálya. Díjfizetési kötelezettség. A szolgáltatás díja. Az anyakönyvvezető díjazása jelen rendelet 1. sz. melléklete szerint történik. Kiskunhalas Város Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2012. (II.29.) önkormányzati rendelete a házasságkötések, a bejegyzett élettársi kapcsolatok szolgáltatási díjairól Kiskunhalas Város Önkormányzat

Részletesebben

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel.

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel. Üdvözöljük A Hunor Szálloda Budapest egyik legszebb kerületében Óbudán, Békásmegyeren a Duna-parttól 500 m-re található. 140 kétágyas komfortos klimatizált szobával és tíz apartmannal várja egyéni és csoportos

Részletesebben

Segesd Község Önkormányzata Képviselő-testületének /2015. (..) önkormányzati rendelete az egyes anyakönyvi események engedélyezésének szabályairól

Segesd Község Önkormányzata Képviselő-testületének /2015. (..) önkormányzati rendelete az egyes anyakönyvi események engedélyezésének szabályairól Segesd Község Önkormányzata Képviselő-testületének /2015. (..) önkormányzati rendelete az egyes anyakönyvi események engedélyezésének szabályairól Segesd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az

Részletesebben

1.. Touring Hotel SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek

1.. Touring Hotel SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 17/2014. (XI.13.)önkormányzati rendelete a Fürdő és Gyógyászati Központ által üzemeltetett szálláshelyek évi díjtételeiről Cserkeszőlő Községi Önkormányzat

Részletesebben

2017. május 11. Képviselő-testületi ülés. Előterjesztés

2017. május 11. Képviselő-testületi ülés. Előterjesztés Előterjesztés 2017. május 11. Képviselő-testületi ülés 3. napirendi pont - Döntés a hivatali helyiségen kívüli, valamint a hivatali munkaidőn kívül történő házasságkötés engedélyezésének szabályairól és

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK. 46/2013.(XI.29.) önkormányzati r e n d e l e t e

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK. 46/2013.(XI.29.) önkormányzati r e n d e l e t e NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK 46/2013.(XI.29.) önkormányzati r e n d e l e t e az egyes anyakönyvi, családi események engedélyezésével kapcsolatos helyi szabályokról Nyíregyháza

Részletesebben

Az esküvői forgatókönyv. Az esküvő felépítése és az esküvői forgatókönyv az esküvői fotós szemszögéből

Az esküvői forgatókönyv. Az esküvő felépítése és az esküvői forgatókönyv az esküvői fotós szemszögéből Az esküvői forgatókönyv Az esküvő felépítése és az esküvői forgatókönyv az esküvői fotós szemszögéből A forgatókönyv Az esküvő lebonyolításának részletes logisztikai ütemterve Az esküvő folyamatának részletes

Részletesebben

Paks Város Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2011. (V. 27.) önkormányzati rendelete

Paks Város Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2011. (V. 27.) önkormányzati rendelete Paks Város Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2011. (V. 27.) önkormányzati rendelete az egyes anyakönyvi események engedélyezéséről, valamint az eljárás során alkalmazott szolgáltatási díjakról *

Részletesebben

m m Esküvői ajánlatok 2016

m m Esküvői ajánlatok 2016 m m Esküvői ajánlatok 2016 Az esküvő minden ember életében az egyik legemlékezetesebb, legfontosabb esemény, melynek emlékét egész életünkben őrizzük. A Nagy Napot igazán felejthetetlenné és különlegessé

Részletesebben

Budai Sport Hotel *** Esküvői Ajánlata 2013

Budai Sport Hotel *** Esküvői Ajánlata 2013 Budai Sport Hotel *** Esküvői Ajánlata 2013 H-1121 Budapest, Jánoshegyi út 10503/9 hrsz. Tel.: (+36 1) 395 40 18 Fax.: (+36 1) 395 64 91 E-mail: sales@budaisporthotel.hu Web: www.budaisporthotel.hu Miért

Részletesebben

Karácsonyi vacsorájuk helyszínéül javasoljuk Émile Kávéházát vagy Éttermét.

Karácsonyi vacsorájuk helyszínéül javasoljuk Émile Kávéházát vagy Éttermét. Émile Ha igazán csodálatos és új helyszínnel szeretné meglepni rokonait, szeretteit, üzleti partnereit, örömmel javasoljuk Émile-t, Buda új kulináris törzshelyét. A Gerbeaud és az Onyx minősége jelenik

Részletesebben

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és Rendezvényközpont Zánkai Sport-és Téliesített üdülőházak A 2009-ben felújított szálláshelyeken 2, 3, 4, 6 és 8 ágyas, saját fürdőszobás szobák találhatók. A két légterű családi szobák miatt a szálláshelyek

Részletesebben

2017. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK

2017. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BÁNYA-, ENERGIA- ÉS IPARI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE 1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48. 2017. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BALATONFÖLDVÁRI ÜDÜLŐ, Spúr István u. 31. Az üdülő Balatonföldvár központjában, a

Részletesebben

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy foglalása rögzítése érdekében előleg megfizetésére van szükségünk. Ennek összege a teljes csomagár 33 %-a, melyet

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy foglalása rögzítése érdekében előleg megfizetésére van szükségünk. Ennek összege a teljes csomagár 33 %-a, melyet A Hertelendy Kastély esküvői ajánlata Az esküvő lehetséges dátuma: Az esküvő lehetséges létszáma: Maximum 200 fő Az esküvő lehetséges helyszínei: polgári szertartás: egyházi szertartás: vacsora: a Kastély

Részletesebben

Gödöllő Város Képviselő-testületének 19/2011. (IX.15.) számú önkormányzati rendelete

Gödöllő Város Képviselő-testületének 19/2011. (IX.15.) számú önkormányzati rendelete Gödöllő Város Képviselő-testületének 19/2011. (IX.15.) számú önkormányzati rendelete és az ezt módosító 4/2012.(II.8.) sz. 14/2013.(IV.22.) önkormányzati rendeletekkel egységes szerkezetbe foglalt szövege

Részletesebben

Érsekvadkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013. (V. 2.)rendelete

Érsekvadkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013. (V. 2.)rendelete Érsekvadkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013. (V. 2.)rendelete a házasságkötések engedélyezésének szabályairól, és az eseményhez kapcsolódó díjak mértékéről Érsekvadkert Község Önkormányzatának

Részletesebben

RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK ÉS TEREMBÉRLÉSI LEHETŐSÉGEK

RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK ÉS TEREMBÉRLÉSI LEHETŐSÉGEK RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK ÉS TEREMBÉRLÉSI LEHETŐSÉGEK A MAGYAR NEMZETI GALÉRIÁBAN 2015 C Főépület C épület 1. emeleti terasz Kilátás a Kupolából Múzeumunk a műtárgyvédelmi szempontoknak megfelelő és a helyszínhez

Részletesebben

KONFERENCIA - TRÉNING

KONFERENCIA - TRÉNING SZÁLLÁS KONFERENCIA - TRÉNING KAPCSOLAT: Fraller Ágnes sales manager www.clubdobogomajor.hu konferencia@clubdobogomajor.hu Club Dobogómajor 8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1. Telefon: 83/531 983 Fax: 83/531

Részletesebben

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok MÁSODIK FELHÍVÁS a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2016. szeptember 8-10. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZET PROGRAMJA 2016. szeptember 8. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben

Tápiószele Város Önkormányzata Képviselő-testületének. 2/2011. (II. 14.) önkormányzati rendelete

Tápiószele Város Önkormányzata Képviselő-testületének. 2/2011. (II. 14.) önkormányzati rendelete Tápiószele Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2011. (II. 14.) önkormányzati rendelete a hivatali helyiségen kívüli és a hivatali munkaidőn kívül történő házasságkötés és egyéb családi esemény

Részletesebben

Veresegyház Város Önkormányzat Képviselő- testületének 20/2013. (VI. 12.) rendelete a házasságkötések és a családi események szolgáltatási díjairól

Veresegyház Város Önkormányzat Képviselő- testületének 20/2013. (VI. 12.) rendelete a házasságkötések és a családi események szolgáltatási díjairól 1 Veresegyház Város Önkormányzat Képviselő- testületének 20/2013. (VI. 12.) rendelete a házasságkötések és a családi események szolgáltatási díjairól Veresegyház Város Önkormányzat Képviselő- testülete

Részletesebben

1. Extra kényeztetés nosztalgia árakon 4nap/3éj Ft/fő/éj-től* Leírás:

1. Extra kényeztetés nosztalgia árakon 4nap/3éj Ft/fő/éj-től* Leírás: 1. Extra kényeztetés nosztalgia árakon 4nap/3éj 8.167 Ft/fő/éj-től* Mit szólna, ha egy varázsütésre mindenhol akár 2010-es árakon vásárolhatna. Nálunk 09.19 és 12.23 között kedvező csomagajánlatainkkal

Részletesebben

Vacsorai menüajánlatunk: 1. Menü

Vacsorai menüajánlatunk: 1. Menü Vacsorai menüajánlatunk: 1. Menü 2. Menü Éjféli grill terasz 3. Menü Sós sütemény Marhapörkölt főtt burgonyával Desszert asztal Éjféli grill terasz 100 Fő-ig 7500.-Ft/fő 100-150 Fő között 7200.-Ft/fő 150

Részletesebben

Rendezvényszervezési forgatókönyv

Rendezvényszervezési forgatókönyv 5.sz. melléklet: Rendezvényszervezési forgatókönyv Tervezés Szakmai nap esetén: A rendezvény célja, témája A meghívottak köre: célcsoport, létszám Időpont kijelölése A helyszín kiválasztása Szervezők kiválasztása

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság XXI. Vándorgyűlése Siófok, január

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság XXI. Vándorgyűlése Siófok, január JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság XXI. Vándorgyűlése Siófok, 2017. január 26-28. www.mptpszichiatria.hu/mpt2017 Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni: Tensi Kft. 1023

Részletesebben

Az esküvő két szerelmes életének egyik legfontosabb és leggyönyörűbb pillanata, ahol mindennek tökéletesnek kell lennie.

Az esküvő két szerelmes életének egyik legfontosabb és leggyönyörűbb pillanata, ahol mindennek tökéletesnek kell lennie. Pollushof Panzió Esküvői ajánlat 2013. Kedves Jegyespár! Az esküvő két szerelmes életének egyik legfontosabb és leggyönyörűbb pillanata, ahol mindennek tökéletesnek kell lennie. Ha Ti is a tökéletességre

Részletesebben

Esküvői ajánlat 2017.

Esküvői ajánlat 2017. Esküvői ajánlat 2017. Kedves Menyasszony és Vőlegény! Engedjék meg, hogy szívből gratuláljunk a közeljövőre tervezett házasságkötésükhöz! Örömünkre szolgál, hogy minket is számításba vettek, ennek a fontos

Részletesebben

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka Központi szállodaépület (nyitva: június 15 - augusztus 29.) Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák

Részletesebben

ESKÜVŐI-LAKODALMI AJÁNLATAINK 2015 ONFERENCIA HOTEL. Az Ön rendezvényének ideális helyszíne.

ESKÜVŐI-LAKODALMI AJÁNLATAINK 2015 ONFERENCIA HOTEL. Az Ön rendezvényének ideális helyszíne. ESKÜVŐI-LAKODALMI AJÁNLATAINK 2015 HK ONFERENCIA K HOTEL Hotel Konferencia - Győr KEDVES MENYASSZONY, VŐLEGÉNY! A Hotel Konferencia Győr belvárosában, a Székesegyház szomszédságában, a Püspökvár mellett

Részletesebben

KONFERENCIA - TRÉNING

KONFERENCIA - TRÉNING SZÁLLÁS www.abbazia-nemesnep.hu KONFERENCIA - TRÉNING ABBÁZIA COUNTRY CLUB KAPCSOLAT: Fraller Ágnes sales manager www.abbazia-nemesnep.hu konferencia@abbazia-nemesnep.hu Club Dobogómajor 8372 Cserszegtomaj,

Részletesebben