100% természetes összetevőkből.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "100% természetes összetevőkből."

Átírás

1 trnd Projektmenetrend Knorr szárazalapok: 100% természetes összetevőkből. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

2 Ismertebbé tesszük a Knorr 100% természetes alapokat. Indulócsomagod. A projekt kezdetén minden résztvevő indulócsomagot kap a következő tartalommal: Természetesen finom! Az új Knorr 100% természetes alapok még csak nemrég kerültek fel a boltok polcaira, de közös trnd-projektünkben barátainkkal és családtagjainkkal már meg is kóstolhatjuk azokat. A Knorr 100% természetes alapok segítségével gyorsan és könnyedén készíthetünk ízletes ételeket, mindezt 100%-ban természetes összetevőkből. Saját kóstolásra: 1x Knorr 100% természetes Bolognai spagetti alap 1x Knorr 100% természetes Chilis bab alap 1x Knorr 100% természetes Currys csirke alap 1x Knorr 100% természetes Tejfölös-gombás csirke alap A projektben trnd-partnerrel együtt szeretnénk: megkóstolni a Knorr 100% természetes alapok négy variációját.... megosztani véleményünket két online felmérésben.... ismertebbé tenni a Knorr 100% természetes alapokat barátaink, családtagjaink és ismerőseink körében közös kóstolók szervezésével, valamint tapasztalataink megosztásával.... minél több véleményt és piackutatási kérdőívet összegyűjteni, és ez alapján megtudni, hogy mit gondolnak barátaink a Knorr 100% természetes alapokról. Barátainkkal, ismerőseinkkel való közös kóstoláshoz és továbbadásra: 3x Knorr 100% természetes Bolognai spagetti alap 3x Knorr 100% természetes Chilis bab alap 2x Knorr 100% természetes Currys csirke alap 2x Knorr 100% természetes Tejfölös-gombás csirke alap 15x Knorr szórólap Piackutatási kérdőívek (40 oldalas brosúra) a barátokkal, munkatársakkal és rokonokkal folytatott beszélgetésekhez és a vélemények rögzítéséhez. Jó étvágyat kívánunk! Az új Knorr szárazalapokkal kapcsolatos témákat a projektblogon beszéljük meg közösen: Ha kérdésed van a projekttel kapcsolatban, írj nekünk bátran: tiana@trnd.hu

3 Ízletesen és táplálóan. Új Knorr 100% természetes alapok. A hétköznapokban sokan a gyorsan elkészíthető ételeket részesítjük előnyben, de ettől még nem kell lemondanunk a természetesen finom ízekről. Te is szívesebben főzöl természetes összetevőkből, de olykor nincs időd és türelmed külön-külön bevásárolni a hozzávalókat, és elkészíteni egy bonyolultabb receptet? Akkor az új Knorr 100% természetes alapok tökéletes megoldást jelentenek Számodra. Új, ízletes alapok négyféle receptúrával. A tudatos és kiegyensúlyozott táplálkozásra egyre nagyobb figyelmet próbálunk fordítani a mindennapok során, ezért is választjuk sokan a természetes összetevőkből álló, jóízű és könnyen elkészíthető élelmiszereket. A Knorr mindezt szem előtt tartva fejlesztette ki az új Knorr 100% természetes alapokat, melyek jól beilleszthetőek a kiegyensúlyozott étrendbe. A cél egy olyan termék megalkotása volt, amely természetes összetevőket tartalmaz, miközben az étel nem veszít az élvezeti értékéből. A Knorr 100% természetes alapok igazi újdonságnak számítanak a hazai szárazalapok piacán, hiszen ahogy arra a termékcsalád neve is utal, kizárólag természetes összetevőkből készülnek. Ezen összetevők (többek között különböző fűszerek, zöldségek, olaj) mindannyiunk számára ismerősek lehetnek, sőt sok esetben megtalálhatóak a konyhánkban is, és a mindennapos főzés részét képzik. Knorr séfek A Knorr közel 300 profi séffel dolgozik együtt, akik tapasztalatukat és szakértelmüket felhasználva új és izgalmas recepteket állítanak össze. Legfőképpen saját kultúrájukra hagyatkoznak, mindemellett beutazzák a világot inspirációért kutatva. Fontos: Az alapokkal készített ételek akkor lesznek igazán ízletesek, ha tartjuk a tasak hátoldalán javasolt mennyiségeket! Ha például dupla annyi adagot szeretnénk készíteni, akkor 2 tasakot szükséges hozzáadnunk a megfelelő ízélmény érdekében.

4 Gyors, egyszerű és természetesen finom! Az új Knorr 100% természetes alapok segítségével négy ízletes, természetesen finom receptet készíthetünk el gyorsan és könnyedén. Dolce vita. A klasszikus olasz tésztaszószokhoz kiváló minőségű alapanyagokra, zamatos paradicsomra, finom zöldségekre és illatos zöldfűszerekre van szükség. A Knorr 100% természetes Bolognai spagetti alap ezen összetevőket mind tartalmazza, így hosszas előkészületek nélkül, könnyedén elkészíthetjük vele kedvenc spagettinket. Javasolt hozzávalók: 25 dkg spagetti 20 dkg sovány darált hús (max. 15%-os zsírtartalom) 1 evőkanál olaj 2,5 dl víz Kalandozás a Távol-Keleten. India a különleges fűszerek és fűszerkeverékek hazája, innen származik a közismert curry is. A Knorr 100% természetes Currys csirke alap tartalmazza mindazon izgalmas indiai fűszereket, melyeknek köszönhetően egyedi és ízletes étellel lephetjük meg magunkat és szeretteinket egyaránt. Javasolt hozzávalók: 35 dkg csirkemell filé 15 dkg póréhagyma fehér része 2 dl főzőtejszín (20% zsírtartalmú) 20 dkg friss vagy konzerv ananász 1 evőkanál olaj 2,5 dl víz Vidéki hangulat, hazai ízek. Sombrerot fel! A mexikói ételeknek csodás hangulatuk van, mindemellett rendkívül gusztusosak és finomak. A Knorr 100% természetes Chilis bab alap az érett paradicsomoknak, az ízletes hagymának, a chilinek és az illatos mexikói fűszereknek köszönheti természetesen finom és harmonikus ízét. A gomba, a csirkehús és a tejföl kedvelt alapanyagoknak számítanak szinte minden háztartásban. A Knorr 100% természetes Tejfölös-gombás csirke alap magas minőségű, természetes alapanyagaival köztük a tinóru- és vargányagombával, valamint petrezselyemmel varázsolja ezeket a kedvelt friss alapanyagokat harmonikusan finom étellé. Javasolt hozzávalók: 30 dkg sovány darált hús (max. 15%-os zsírtartalom) 1 doboz vörösbab konzerv 1 evőkanál olaj 3 dl víz Javasolt hozzávalók: 30 dkg csirkemell filé 30 dkg gomba (fehér csiperke) 1 kispohár tejföl (150 g) 1 evőkanál olaj 2 dl víz

5 Projektmenetrend. 3 Ismertebbé tesszük az új Knorr 100% természetes alapokat. 1 Kicsomagolás és fényképek készítése. Kóstold meg: Mindenekelőtt bontsd ki az indulócsomagodat esetleg családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel közösen, és ismerd meg a tartalmát, az új Knorr 100% természetes alapokat, valamint a hozzájuk kapcsolódó háttérinformációkat. Ezt követően pedig kezdődhet is a főzés, majd a jól megérdemelt kóstolás! Fényképek készítése: Oszd meg élményeidet a kicsomagolásról, az első elkészített ételekről és kóstolókról, valamint a barátaidnak és ismerőseidnek szervezett bemutatókról, és készíts fényképeket, hogy mi is részesei lehessünk ezeknek a pillanatoknak. Képeidet a Mytrnd felületen tudod elküldeni nekünk a Knorr projektre kattintva. Miután meggyőződtél a Knorr 100% természetes alapok ízéről, segíts az összes résztvevővel közösen ismertebbé tenni a termékcsaládot. Ehhez ismerőseidnek mesélhetsz az új Knorr 100% természetes alapok összetevőiről. barátaidnak és munkatársaidnak közös kóstolókat (akár egyszerre több recept kipróbálásával) szervezhetsz, hogy ők is meggyőződhessenek az alapok természetesen finom ízéről. őszinte tapasztalataidról beszámolhatsz közösségi oldalakon (Facebook, Instagram, stb.), és amennyiben az elkészített recepteket fényképekkel is megosztod, használd a #knorralapok, #100%termeszetes hashtageket, hogy mi is nyomon tudjuk követni őket. Bár számos módja van, hogy másokkal is megismertesd a termékcsaládot, a brosúrában további ötleteket találsz, hogyan adhatod át könnyedén ismereteidet. 2 Véleményed megosztása. 4 Segíts nekünk a piackutatásban. Véleményedet az új Knorr 100% természetes alapokról megoszthatod velünk a projekt során úgy, hogy részt veszel két online felmérésünkben: elején: Nyitó felmérés végén: Záró felmérés A felméréseket a trnd weboldalán a Mytrnd felületen találod majd. Amint lehetőséged van kitölteni valamelyik felmérést, en értesítünk róla. A Knorr trnd-projekt hivatalos piackutatójává válhatsz! Az indulócsomagban található piackutatási kérdőívekkel 20 barátodat, ismerősödet vagy kollégádat kérdezheted meg a Knorr 100% természetes alapokról, valamint fogyasztási szokásaikról. Ez alkalom lehet arra is, hogy bennfentes ismereteidet megoszd velük. Pontosabb információkat a Piackutatási kérdőívek füzetben találsz. A legjobban annak örülünk, ha sikerül minél több véleményt összegyűjtened, és így sok kérdőívet kitöltetned.

6 trnd alapelvek. A mondat, amit szeretnénk, ha továbbadnál: Ahhoz, hogy valóban őszinte, nyílt és sikeres szájreklám valósulhasson meg, felállítottunk néhány játékszabályt. Számodra, mint a projekt résztvevőjének, kötelező az alapelveink következő pontjainak betartása. Nyíltság. trnd-partnernek lenni nem egy titkos dolog, nem titkosügynököket alkalmazunk. Nem bújtatott reklámmal vagy a reklám egyéb, helytelen módjával foglalkozunk. Ezért a trnd-partnerek számára minden esetben kötelező megemlíteni, hogy a teszt termékeket a trnd által ismerték meg, és egy trnd szájreklám projektben vesznek részt. Semmi esetre sem szabad barátaidnak vagy ismerőseidnek eljátszanod valamit. Ugyanis nem egy ügynök vagy, aki az ajtón csönget, és el akar adni valamit. Légy nyílt és őszinte! Oszd meg saját véleményedet, és említsd meg a trnd-projektet! Őszinteség. Tulajdonképpen magától értetődő, de manapság sajnos nem mindig bevett gyakorlat: csak az őszinte szájreklám működik. Ez azt is jelenti, hogy semmit nem szabad elhallgatnod és nem szabad túloznod. Egyszerűen csak oszd meg a véleményedet a barátaiddal és ismerőseiddel. Új Knorr szárazalapok: 100% természetes összetevőkből, melyeket rendszeresen használunk főzéseink során. Hallgass meg másokat. A szájreklám természetesen nem arról szól, hogy Te elmondod barátaidnak, hogy mi-merre-meddig. Hiszen barátaidnak is lehetőséget kell adni arra, hogy a veled folytatott beszélgetésnek köszönhetően saját véleményüket formálhassák a trnd-projektben szereplő termékkel kapcsolatban. Ezért örülünk annak, ha odafigyelsz rájuk, meghallgatod barátaid és ismerőseid véleményét, és azt továbbítod nekünk.

7 Ötletek az információk átadására. Sokféle alkalom kínálkozik arra, hogy a Knorr 100% természetes alapokat megismertessük másokkal. Íme néhány ötlet, hogyan oszthatod meg ismerőseiddel azokat a tapasztalatokat és háttér-információkat, melyekre szert tettél: Munka után gyakran kimerülten érünk haza. Szeretnénk minél több időt pihenésre fordítani, ezért fontos, hogy az esti főzés egyszerűen és gyorsan menjen. Ajánld munkatársaidnak az új Knorr 100% természetes alapokat, melyek segítségével természetesen finom ételeket főzhetünk pillanatok alatt. Ha van a munkahelyeteken konyha, akár közösen is elkészíthetitek az egyik receptet, mely csapatépítés szempontjából is remek. Beszélgetés a kollégákkal. Vendégeld meg barátaidat és ismerőseidet is az új Knorr alapokkal! Ebéd a családtagjainkkal. Hívd meg családtagjaidat egy ebédre, melyet akár a szabadban is elfogyaszthattok együtt. Az asztalt kidekorálhatod friss zöldségekkel és fűszerekkel, és ebéd közben felhívhatod a többiek figyelmét arra, hogy az új Knorr alapokban is kizárólag természetes összetevők vannak. A szórólapok segítségével bemutathatod, hogy milyen egyéb recepteket készíthetnek el velük gyorsan és könnyedén. Elkészítetted valamelyik receptet, és már gusztusosan tálaltad is? Esetleg feldobtad valamilyen dekorációval? A végeredményt fényképek és egy frappáns komment által megoszthatod a projektblogon és saját közösségi oldalaidon is, így még többekhez eljuthat az új Knorr 100% természetes alapok híre, és lehet, hogy ismerőseid is kedvet kapnak a kipróbáláshoz. Elkészült receptjeink megosztása. Spontán vendégség. Gyakran hívunk meg barátokat, ismerősöket az utolsó pillanatban egy italra, kávéra, de akár ebédre-vacsorára is. Ilyen alkalmakra jó, ha vannak alapanyagok a konyhában, például 1-2 tasak 100% természetes Knorr alap. Mutasd meg barátaidnak, hogy az új Knorr alapok segítségével egy gyorsan elkészített hétköznapi vacsora is lehet természetesen finom és ízletes, hosszas rákészülés és konyhában töltött órák nélkül. Egészen biztos, hogy Neked is számos jó ötleted van arra, hogyan lehet még beszélgetéseket kezdeményezni a termékcsaládról. Oszd meg velünk hozzászólások formájában a projektblogon, hogy miként segítesz még ismertebbé tenni a Knorr 100% természetes alapokat barátaid, családtagjaid, kollégáid és ismerőseid körében:

8 De mi is van a tasakban? Szárítási eljárás. Fedezzük fel a tasak tartalmát: 1. Öntsük ki egy átlátszó tálkába a tasak tartalmát, és vegyük alaposan szemügyre! 2. Szagoljunk bele a tálkába, és fedezzük fel az összetevők illatát! 3. Ha kíváncsi vagy, az ujjhegyedre tehetsz egy kis kóstolót: vajon melyik alapanyagot érzed? Az összetevők listájáról könnyedén tájékozódhatunk a termékek hátoldala alapján, de közös projektünkben most még alaposabban szemügyre vehetjük, hogy mi is van a tasakban. A kibontást követően nem érhet minket meglepetés, hiszen olyan fűszerekkel és zöldségek keverékével találkozhatunk, melyeket jól ismerünk, sőt sok esetben rendszeresen használunk is az otthoni főzéseink során. A termékekben található fűszerek és zöldségek csupán minimális feldolgozáson estek át, mint például darabolás vagy szárítás. A szárítás egy általánosan alkalmazott természetes és hagyományos módja a friss fűszerek és zöldségek tartósításának. Emellett hozzájárul, hogy a természetes összetevők a lehetőségekhez képest a lehető legjobban megőrizzék tápanyagtartalmukat, ízüket és színüket egyaránt. Az alkalmazott szárítási eljárás módja az adott összetevőtől függ. A leggyakrabban használt szárítási eljárások az élelmiszeriparban: levegővel való szárítás porlasztva szárítás fagyasztva szárítás Ezen technológiák alkalmazásával tartósítószer használata nélkül, a nedvesség kíméletes eltávolításával is megelőzhető a romlás. Kulináris okokból az összetevők olykor por, olykor aprított formában egyaránt megtalálhatóak a tasakban, így biztosítva a termékben megjelenő ízek megfelelő egyensúlyát. A zöldségporok (paradicsompor és hagymapor) az íz kialakítására és kiemelésére szolgálnak, emellett az elkészült étel állagának elérésében is fontos szerepet játszanak. A nagyobb zöldségdarabok erősítik a termék és az abból elkészített ételek természetes megjelenését, emellett a teljes ízélményhez is hozzájárulnak: amikor zöldségdarabokba harapunk, az étel ízét hasonlónak érzékeljük, mintha mi készítettük volna friss alapanyagokból.

9 Fenntarthatósági szempontok. A Knorr története. A Knorr 100% természetes alapok számos összetevője például a paradicsompor, a hagyma- és répadarabok fenntartható gazdaságból származik. Tudtad, hogy a Knorr alapítójáról kapta a nevét? Íme néhány további érdekesség a márkáról a kezdetektől napjainkig: 1800 Heinrich Knorr május 15-én született, Németországban. Kereskedelmet tanult, majd később mezőgazdasági termékek nagykereskedelmével foglalkozott Heinrich Knorr az iparosodás elterjedésével felismeri a gyári munkások igényét a gyorsan elkészíthető és tápláló ételek iránt, így gyárat épít Heilbronnban. Kísérletezni kezd zöldségek és ízletes fűszerek szárításával, valamint szakemberekkel együttműködve kifejleszt egy tartósítási eljárást, mely megőrzi az összetevők természetes értékeit és ízeit A Knorr vállalat megkezdi a levesporok csomagolását és árusítását az élelmiszerboltokban. A cégalapító Heinrich Knorr meghal Németországban két évvel később. Azáltal, hogy a különböző zöldségeket a Föld olyan termőterületein termesztik, amelyek a legalkalmasabbak az adott növények számára, csökkenteni tudják a gondozásához szükséges ráfordításokat: Minimalizálják a műtrágyázást és a növényvédő szerek használatát. A vízfelhasználást a pont megfelelő szinten tartják, vízpazarlás nélkül. Figyelmet fordítanak a biodiverzitás (biológiai sokféleség) megőrzésére. A paradicsomok például Spanyol- és Olaszországban teremnek, ahol a palánták természetesen növekedhetnek, ezzel a legjobb ízt eredményezve A termékek főzési ideje 30-ról 5-10 percre csökken, és a régi karton csomagolást felváltja az új, hermetikusan záródó alumínium zacskó re a vezető Knorr termékek húslevesek, levesek, szószok már a világ 8 országában kaphatóak. A Knorr termékeket a világ 87 országában forgalmazzák. Októberben az Unilever lett a márka tulajdonosa. Magyarországon bevezetésre kerülnek a 100% természetes összetevőkből álló Knorr alapok. A Knorr 100% természetes alapok nem minősülnek bioélelmiszernek. Az alapanyagok egy része fenntartható forrásból származik, ezeket külön jelölik a tasakok hátulján található összetevőlistában az 1 felső indexszel.

10 Bolognai spagetti recept. Tények és Számok. Nézzük meg, miben tér el a bolognai spagetti elkészítése, ha minden alapanyagot magunk dolgozunk fel, illetve ha a Knorr 100% természetes alapot használjuk. Knorr 100% természetes alapok. 100% természetes összetevőkből. Knorr alap nélkül Knorr alap felhasználásával Olyan alapanyagokból készül, amiket jól ismerünk, sőt sok esetben rendszeresen használunk az otthoni főzések során. Hozzávalók (3 főre): 200 g darált hús 250 g spagetti tészta 250 ml víz Négyféle receptúra: Bolognai spagetti alap, Chilis bab alap, Currys csirke alap, Tejfölös-gombás csirke alap. Jól felismerhető paradicsom-, répa-, hagyma- és paprikadarabokkal. A szószhoz:* 2 db paradicsom 1 db sárgarépa 1 db vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma 2 evőkanál paradicsompüré 2 evőkanál olívaolaj Fél teáskanál burgonyakeményítő 2 csipet tengeri só 1 csipet fűszerpaprika Cukor Fekete bors, oregánó, kakukkfű, rozmaring A szószhoz:* 1 db Knorr 100% természetes Bolognai spagetti alap A termékek önmagukban megfelelnek a vegetáriánus és vegán étrend követelményeinek májusától kaphatóak. Egy tasak felhasználásával 3 adag készíthető el. Ajánlott fogyasztói ár: 399 Ft* Elkészítés 1. A spagettit forrásban lévő, enyhén sós vízben al dentere főzzük. 2. A fokhagymát és a vöröshagymát hámozzuk meg, aprítsuk finomra. A sárgarépát és a paradicsomot vágjuk apró kockákra. 3. Pirítsuk világosbarnára a darált húst forró olajon, adjuk hozzá a hagymát, fokhagymát, répát, és pirítsuk tovább 2-3 percig. Borsozzuk. 4. Keverjük hozzá a paradicsomot és a paradicsom sűrítményt. A keményítőt keverjük simára a vízzel, öntsük hozzá, majd időnként kevergetve, lassú tűzön főzzük 45 percig. Félidőben fűszerezzük, ízlés szerint sózzuk, cukrozzuk. 2. Egyszerűen csak pirítsuk meg a darált húst, öntsük hozzá a vizet és az új Knorr 100% természetes Bolognai spagetti alapot, kevergetve forraljuk fel, és fedő alatt, lassú tűzön 5 percig főzzük. Ugye, hogy mennyivel egyszerűbb és gyorsabb az új Knorr 100% természetes Bolognai spagetti alappal? *A hozzávalók mennyisége nem teljesen azonos a tasakban található összetevők mennyiségével. *Az árak kereskedelmi lánconként eltérhetnek az ajánlott fogyasztói ártól.

11 trnd kapcsolattartód: 2017 trnd Central Eastern Europe Kft Budapest, Dayka Gábor utca 3.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/maggi-piritott-teszta trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást.

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projektmenetrend Ariel Active Gel kapszulák: Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-activegel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/betadine trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd. trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a HERZ-et. A projektben

Részletesebben

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait!

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Duo Délice kutyaeledel: Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pro-plan trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé

Részletesebben

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen.

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projektmenetrend Foresto nyakörv: Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/foresto trnd kapcsolattartód: suzanne@trnd.hu Teszteljük kutyánkkal

Részletesebben

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért.

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projektmenetrend Ariel & Lenor: A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-lenor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projektmenetrend Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projekt a Projektblogon: www.trnd.hu/hamanek-bebietelek trnd kapcsolattartód: nykki@trnd.hu Szeretnénk 1. Próbáld ki.... 500 magyarországi

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről.

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projektmenetrend Zendium: Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/zendium trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt ismertté az új Zendium

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/duckfreshdiscs trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu *az árak boltonként eltérhetnek Utántöltő 2 x 6 db: 1.349 Ft

Részletesebben

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel!

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projektmenetrend Always Ultra: Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/always-ultra trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Projektmenetrend TEGYÜK NÉPSZERŰBBÉ A LENOR 3AZ1-BEN MOSÓSZERT! Legújabb projektünkben az új Lenor 3az1-ben mosószerrel ismerkedhetünk meg, mely tökéletesen összeillik a Lenor öblítővel,

Részletesebben

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit.

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. trnd Projektmenetrend Biovanne plus+ szépségvitamin: Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. Projektblog: www.trnd.hu/biovanne trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Akkor jó egy recept, ha az első alkalommal már ráérzel az étel tökéletes elkészítésére. 1 Chilis bab (3 adag) 1 ek olívaolaj 150g vöröshagyma 400g darált pulykacomb

Részletesebben

2. A minőség mindenek felett

2. A minőség mindenek felett Minden családban nagy fejtörést okoz az ünnepi menü. A főzés és az előkészítés meghitt hangulata csak a reklámokban köszön vissza, a valóságban a háziasszonyok sokszor túlvásárolják magukat, nem hagynak

Részletesebben

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket.

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. trnd Projektmenetrend trnd dm active beauty: Projekt Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. Projektblog: www.trnd.hu/dm trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt még

Részletesebben

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/chio-chips trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük az új Chio Chips Kettle Cooked termékeket. Indulócsomagod. A projekt kezdetén

Részletesebben

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül.

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. trnd Projektmenetrend Príma webáruház: Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. Projektblog: www.trnd.hu/prima trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-sutomargarin trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Tegyük közösen ismertebbé

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projektmenetrend Baba intenzív testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba-testapolo trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-laktozmentes trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen ismertté

Részletesebben

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz.

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. trnd Projektmenetrend Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. Nonstop* frissesség a következő mosásig. Projektblog: www.trnd.hu/lenor-unstoppables Kapcsolattartó: lunna@trnd.hu *akár 12 héten át, tárolt

Részletesebben

........ HU SÜTŐ RECEPTKÖNYV

........ HU SÜTŐ RECEPTKÖNYV ...... HU SÜTŐ RECEPTKÖNYV 2 www.electrolux.com AUTOMATIKUS PROGRAMOK Program száma Program neve 1 MARHA HÁTSZÍN 2 SERTÉS ROSTON 3 CSIRKE EGÉSZBEN 4 PIZZA 5 MUFFIN 6 QUICHE LORRAINE 7 FEHÉR KENYÉR 8 BURGONYAFELFÚJT

Részletesebben

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat.

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projektmenetrend Posta Csomagautomata: Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/csomagautomata trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük ismertebbé a

Részletesebben

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pecsi-sor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

CURRYS-ZÖLDSÉGLEVES PAPRIKAKOCKÁVAL

CURRYS-ZÖLDSÉGLEVES PAPRIKAKOCKÁVAL CURRYS-ZÖLDSÉGLEVES PAPRIKAKOCKÁVAL» 2 személyre -15 perc 1/2 db paprika 1 ek olívaolaj 1 ek currypor Vágd kockára a paprikát és süsd olajban 3 percig. Azután önts hozzá 300 ml sovány tejet. A maradék

Részletesebben

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát.

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projektmenetrend Mr Muscle Active Capsules: Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/mr-muscle trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni

Részletesebben

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről!

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Small & Mini: Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/proplan-smallmini trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

Gomba- és salátavariációk. a ajánlásával

Gomba- és salátavariációk. a ajánlásával Gomba- és salátavariációk a ajánlásával Garnélás gombasaláta 1000 g Bio-Fungi 500 g tisztított garnélarák 1 db közepes méretű ananász 1 csokor koriander 2-3 db citrom leve 2-3 gerezd fokhagyma olívaolaj,

Részletesebben

Könnyu receptek Kevesebb koleszterin

Könnyu receptek Kevesebb koleszterin Könnyu receptek Kevesebb koleszterin Könnyu receptek Kevesebb koleszterin Az egészséges táplálkozás nem jelent éhezést! És azt sem jelenti, hogy le kell mondania a hagyományos ételekről és édességekről.

Részletesebben

CB2200 MIXER FŐZŐ FUNKCIÓVAL RECEPTKÖNYV

CB2200 MIXER FŐZŐ FUNKCIÓVAL RECEPTKÖNYV CB2200 MIXER FŐZŐ FUNKCIÓVAL RECEPTKÖNYV TURMIX CB2200 FŐZŐ FUNKCIÓVAL OLDAL TARTALOM 6-17 LEVESEK 18-25 SZÓSZOK & PESZTOK 26-27 GUACAMOLE & LEKVÁR ELŐSZÓ FUNKCIÓK Kedves vásárló! Köszönjük, hogy a CB2200-as

Részletesebben

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30:

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: trnd Projektmenetrend Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: Csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-antipigment trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu

Részletesebben

Kedves Olvasó! ZSIDEK LÁSZLÓ. gasztronómiai szakértô

Kedves Olvasó! ZSIDEK LÁSZLÓ. gasztronómiai szakértô Kedves Olvasó! Ugye Önnel is többször elôfordult már, hogy munka után szinte beesett a konyhába és gyorsan valami finomat kellett összedobni vacsorára a családnak?! Ehhez azonban elôször be kell vásárolni,

Részletesebben

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-aquaphor trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu Eucerin Aquaphor trnd-projekt

Részletesebben

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer FYTTIN trnd-projekt Üdvözlünk Téged legújabb közös projektünkben, amely során a FYTTIN étrend-kiegészítővel és természetes édesítőszerrel ismerkedhetünk

Részletesebben

Legyünk profik a folteltávolításban.

Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projektmenetrend Ariel Professional: Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-professional trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé az Ariel

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt.

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. trnd Projektmenetrend Lactamil: Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. Projektblog: www.trnd.hu/lactamil trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu trnd Projekt Segítsünk

Részletesebben

Az íz igazán számít! MEDITERRÁN ÍZEK. Szárított paradicsom fokhagymával. Szárított paradicsom zöldfűszeres olajban

Az íz igazán számít! MEDITERRÁN ÍZEK. Szárított paradicsom fokhagymával. Szárított paradicsom zöldfűszeres olajban Az íz igazán számít! Egyre gyakrabban kerülnek zöldségek az asztalunkra. Fontos is, hogy a mindennapi étrendünk zöldségféléket tartalmazzon, hiszen így tarthatjuk fenn testi és lelki egészségünket. Az

Részletesebben

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát trnd Projektmenetrend Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát : trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/libero-upandgo o trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

A katalógus megtekin!ető i#.

A katalógus megtekin!ető i#. Termékkatalógus A katalógus megtekin!ető i#. Megtekin!ető i#. Ta$alomjegyzék Chi-Lee, Csák Norris...1. oldal Tűzköpő, Pusztapaszta... 2. oldal Macskajaj, Füst az üstben...3. oldal Tüzes vörös chili lekvár,

Részletesebben

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért.

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd Projektmenetrend Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-waterflex trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit:

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: Gondoskodjunk együtt kisbabánk boldog mindennapjairól! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/bepanthen-hamanek trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

VIDÁM ISKOLAKEZDÉS augusztus 08. szeptember 04.

VIDÁM ISKOLAKEZDÉS augusztus 08. szeptember 04. VIDÁM ISKOLAKEZDÉS 2016. augusztus 08. szeptember 04. Vendéglátóknak ELŐJEGYZÉSI AJÁNDÉK Tripla Klikk 350 ml 2 Új szín 1 40 000 Ft-os Parti Tripla Klikk 550 ml + 800 ml Vendéglátói ajánlat 40 000 Ft-os

Részletesebben

Veganz Pink Smoothie. Elkészítés: Egy turmixgépbe tesszük a hozzávalókat, és kb. 2 percig alaposan összeturmixoljuk.

Veganz Pink Smoothie. Elkészítés: Egy turmixgépbe tesszük a hozzávalókat, és kb. 2 percig alaposan összeturmixoljuk. RECEPTEK Veganz Pink Smoothie Hozzávalók: 2 db érett biobanán 3 dl Veganz bio rizsital 2 ek. Veganz Smoothie bioalappor zöldborsófehérjével és gojibogyóval Elkészítés: Egy turmixgépbe tesszük a hozzávalókat,

Részletesebben

Menüjavaslatok. Vacsorára

Menüjavaslatok. Vacsorára Menüjavaslatok Vacsorára Főtt tojás Főtt tojás 4 db tojás 1000 g friss spenót 300 ml 10%-os tejszín 60 g liszt 30 ml napraforgó olaj 4 gerezd fokhagyma 5 g petrezselyemzöld 2 g őrölt bors 1 l víz 1 db

Részletesebben

INTENZÍV ÍZEK AZ ALKOTÁS BÁRMELY SZAKASZÁBAN. BEMUTATJUK A CHEF Folyékony Alaplé-koncentrátumokat

INTENZÍV ÍZEK AZ ALKOTÁS BÁRMELY SZAKASZÁBAN. BEMUTATJUK A CHEF Folyékony Alaplé-koncentrátumokat INTENZÍV ÍZEK AZ ALKOTÁS BÁRMELY SZAKASZÁBAN BEMUTATJUK A CHEF Folyékony Alaplé-koncentrátumokat p. 2 A CHEF MÁRKA TÖRTÉNETE A CHEF termékcsalád először a franciaországi boltok polcain jelent meg 1976-ban,

Részletesebben

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát.

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projektmenetrend Lenor DuoAroma: Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/lenor-duoaroma trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni a Lenor

Részletesebben

SMART DIET. Táplálkozási kézikönyv

SMART DIET. Táplálkozási kézikönyv SMART DIET Táplálkozási kézikönyv A Smart Diet diéta segítségével elégetheti a különböző területekről a zsírpárnákat, különösen a hasról, lábakról, és a karokról. Többféle diéta létezik. Vannak szétválasztó

Részletesebben

Hamánek Happy Fruit:

Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Hamánek Happy Fruit: Tápláljuk gyermekünket 100% gyümölcsalapú desszertekkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/hamanek-happy-fruit trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk

Részletesebben

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád:

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: trnd Projektmenetrend Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: Mindennapi hajápolás luxus összetevőkkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/essence-ultime trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

CeraVe - A száraz bőr szakértője

CeraVe - A száraz bőr szakértője Projektmenetrend CeraVe - A száraz bőr szakértője Bőrgyógyászokkal kifejlesztve trnd Projekt www.trnd.hu/cerave trnd kapcsolattartód: rinna@trnd.hu Feladataink CeraVe nagykövetként CeraVe indulócsomagod

Részletesebben

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Akkor jó egy recept, ha az első alkalommal már ráérzel az étel tökéletes elkészítésére. 1 Csirkemell rizottó (4 adag) 400g csirkemell 125g barna rizs (1 zacskó)

Részletesebben

Karácsonyi receptek Bede Róbert mesterszakácstól

Karácsonyi receptek Bede Róbert mesterszakácstól Karácsonyi receptek Bede Róbert mesterszakácstól Idei karácsonyi ínycsiklandozó menünket Bede Róbert mesterszakács készítette el. A hozzávalókat megtaláljátok áruházunkban és aktuális gasztronómiai katalógusunkban:

Részletesebben

Eucerin AtopiControl:

Eucerin AtopiControl: trnd Projektmenetrend Eucerin AtopiControl: Rendszeres és tudatos bőrápolás az atópiás bőrgyulladás (ekcéma) kezelésére. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-atopicontrol trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

Rakott padlizsán - Mussaka. Hozzávalók: 4 padlizsán, só, olívaolaj a sütéshez, 10 dkg barnarizs, 40 dkg paradicsom, 1 fej vöröshagyma,

Rakott padlizsán - Mussaka. Hozzávalók: 4 padlizsán, só, olívaolaj a sütéshez, 10 dkg barnarizs, 40 dkg paradicsom, 1 fej vöröshagyma, Rakott padlizsán - Mussaka 4 padlizsán, olívaolaj a sütéshez, 10 dkg barnarizs, 40 dkg paradicsom, 1 fej vöröshagyma, 3 evőkanál aprított petrezselyem, 1/2 dl olívaolaj, 3 gerezd fokhagyma, bors, 2 evőkanál

Részletesebben

MINTA MENÜ (A bevásárló listát a receptek után találod.)

MINTA MENÜ (A bevásárló listát a receptek után találod.) MINTA MENÜ (A bevásárló listát a receptek után találod.) Kolbászos tészta brokkolival Adag: 4 főre Elkészítési idő: 25 perc 40 dkg tészta (penne, masni) 1 kis fej brokkoli, kis rózsákra szedve 20 dkg száraz

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projektmenetrend Baba mélyhidratáló testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Baba

Részletesebben

XI.4. FŐZŐCSKE. A feladatsor jellemzői

XI.4. FŐZŐCSKE. A feladatsor jellemzői XI.4. FŐZŐCSKE Tárgy, téma Előzmények Cél Egyenes arányosság. Egyenes arányosság ismerete. A feladatsor jellemzői Problémamegoldás fejlesztése. A projektmunka gyakorlása. A feladatsor által fejleszthető

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről!

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projektmenetrend Gabi popsiápolás: Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/gabi trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a Gabi

Részletesebben

Inkább a szárnyasok húsát kedveljük, miért ne lehetne abból is gulyást készteni? Kipróbáltuk, ízlett.

Inkább a szárnyasok húsát kedveljük, miért ne lehetne abból is gulyást készteni? Kipróbáltuk, ízlett. Az alábbi receptjeinknek megvan a saját történetük Leves Inkább a szárnyasok húsát kedveljük, miért ne lehetne abból is gulyást készteni? Kipróbáltuk, ízlett. Csirkegulyás - ½ csirkemell-filé - 1 kisfej

Részletesebben

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Akkor jó egy recept, ha az első alkalommal már ráérzel az étel tökéletes elkészítésére. 1 Borsófőzelék főtt tojással (4 adag) 600g mirelit zöldborsó 1ek olívaolaj

Részletesebben

Burgonyalepény. pizza módra - sajttal !"#$%&'#()*"+$,-)./)01

Burgonyalepény. pizza módra - sajttal !#$%&'#()*+$,-)./)01 Burgonyalepény pizza módra - sajttal burgonyalepény db 10 paradicsom konzerv kg 0,15 fehér hagyma kg 0,1 fokhagyma kg 0,04 oregano kg 0,01 sajt kg 0,2 vaj kg 0,05 olívaolaj l 0,04 márványsajt kg 0,1 só,

Részletesebben

Magyarország étele 2018.

Magyarország étele 2018. Magyarország étele 2018. Belfegor: Makói hagymás velővel töltött, paprikásmártásos szűzlabda, hajdina ropogóssal 1. lépés Velőtöltelék elkészítése A makói vöröshagymát finomra vágjuk, kevés zsiradékon

Részletesebben

Étrend gluténmentesen, tejmentesen, cukormentesen

Étrend gluténmentesen, tejmentesen, cukormentesen Étrend gluténmentesen, tejmentesen, cukormentesen Reggeli: Sárgarépás tojáskrém kenyérrel Elkészítési leírás: A tojás(oka)t keményre főzzük, majd alaposan kihűtjük. Ezután majonézzel, ízlés szerint mustárral,

Részletesebben

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját!

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projektmenetrend Nestlé babaételek: Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nestle-baba trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra.

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projektmenetrend Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster: Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vichy-mineral trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

Az ősz sztárja: Töltött hokkaido tök

Az ősz sztárja: Töltött hokkaido tök Az ősz sztárja: Töltött hokkaido tök Burcsa Annamária A hokkaido tök, amelyet tévesen japán sütőtöknek is neveznek, egy igazi kuriózum. A tökfélék közül leginkább édes ízével tűnik ki Az észak-amerikai

Részletesebben

1500 Kcal ás mintaétrend

1500 Kcal ás mintaétrend 1500 Kcal ás mintaétrend 1. R: 2dl tej 1,5%-os 1db zsemle margarin 10g (light: 35% zsírtartalmú, vagy még alacsonyabb) csirkemell felvágott 1 vékony szelet paradicsom, paprika, vagy más az idénynek megfelelő

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog:  trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/cien trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Még ismertebbé tesszük a Cien termékeket. Örömmel üdvözlünk legújabb szépségápolási

Részletesebben

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-expert trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Közösen ismertté tesszük a NIVEA EXPERT

Részletesebben

ANTIPASTI. Hazavinni & kipróbálni. Olasz előételek házilag. marche-restaurants.com

ANTIPASTI. Hazavinni & kipróbálni. Olasz előételek házilag. marche-restaurants.com ANTIPASTI Olasz előételek házilag Hazavinni & kipróbálni marche-restaurants.com (Töltött gomba) Funghi ripieni 200 g óriás csiperke, barna vagy fehér 10 g petrezselyemzöld 1 friss tojás 25 g zsemlemorzsa

Részletesebben

1300 kcal minta étrend

1300 kcal minta étrend Reggeli Tízórai Ebéd Uzsonna Vacsora Összesen Étel 1 adag (4) Fehérjés zabkása 150g Uborka 150g Paprika 150g Paradicsom 1db (52g) Főt tojás 100g Főtt rizs (zsír és olaj nélkül) 100g Sült csirkemell 200g

Részletesebben

Szakmai beszámoló Mediterrán Nyíltnap

Szakmai beszámoló Mediterrán Nyíltnap Szakmai beszámoló Mediterrán Nyíltnap 2018. november 05. Eger, Vallon u. 2. Egri Balassi Bálint Általános Iskola Tinódi Sebestyén Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Tagiskolája. Rendezvény célja: - egészséges

Részletesebben

MedWay Diet Shake variációk: ötletek saját ízkombinációkra

MedWay Diet Shake variációk: ötletek saját ízkombinációkra MedWay Diet Shake variációk: ötletek saját ízkombinációkra Ha vágysz a változatosságra, mutatok néhány lehetőséget, amivel új ízt alkothatsz. Próbálj ki minél többet! Így készítsd el a saját ízkombinációd

Részletesebben

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát.

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projektmenetrend Dove Youthful Vitality: Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/dove trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk ismertebbé

Részletesebben

Csokis kókusztej. Hozzávalók a csokis kókusztejhez: 1 l natúr kókusztej (lásd előző recept) 1 ek. kókuszkrém 2 ek. kókuszos csokoládékrém

Csokis kókusztej. Hozzávalók a csokis kókusztejhez: 1 l natúr kókusztej (lásd előző recept) 1 ek. kókuszkrém 2 ek. kókuszos csokoládékrém Tartalom Bemutatkozás 5 Előszó 8 Nyers növényi étrend vagy teljes értékű növényi táplálkozás? 9 Hogyan történik ez a hétköznapokban? 15 A teljes értékű növényi táplálkozás lelki oldalról 16 Lúgosítás...

Részletesebben

Curry Grillkolbász 210 g (tekert):

Curry Grillkolbász 210 g (tekert): Curry Grillkolbász 210 g (tekert): India csodás íz világát rejti a termék. A curry, mint fűszerkeverék alap-íz Indiában. Összetevői: gyömbér, római kömény, koriander, sáfrány, fahéj. Tájegységenként az

Részletesebben

Beszélgessünk kicsit a vajkrémek ízesítéséről.

Beszélgessünk kicsit a vajkrémek ízesítéséről. Beszélgessünk kicsit a vajkrémek ízesítéséről. Mostanra már jó pár ízesítőt kipróbáltam, van tapasztalat:-) Készítsünk főzött vajkrémet, olasz, svájci, francia. Nagyon jól ízesíthetőek, folyékony ízesítőkkel

Részletesebben

Amur kompérágyáson, lórban sütve, frissen készített savanyúsággal Mátranovák

Amur kompérágyáson, lórban sütve, frissen készített savanyúsággal Mátranovák I70 Amur kompérágyáson, lórban sütve, frissen készített savanyúsággal Mátranovák ÍZÔRZÔK Hozzávalók: másfél kg tisztított amur 10 dkg füstölt kenyérszalonna 10 dkg fôtt császárszalonna szeletben 2 nagyobb,

Részletesebben

Szénhidrát. Zsír. Fehérje. 104,6 Kcal Energia

Szénhidrát. Zsír. Fehérje. 104,6 Kcal Energia Gourmet_Box_dobozmatrica_100x247.indd 1 26/11/14 15:40 L KC A 521 C P E R ÉSZ 12 T T K A AL sütőtökpürér e tálalva, sü lt céklával irkemelltlve, s c i s a y n Ta kel tö zöldfűszerek ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT:

Részletesebben

Receptötletek. a friss és sütésre kész tésztákhoz. Egyszerű, gyorsan elkészíthető recptek! Nr. 6

Receptötletek. a friss és sütésre kész tésztákhoz. Egyszerű, gyorsan elkészíthető recptek! Nr. 6 Receptötletek a friss és sütésre kész tésztákhoz Egyszerű, gyorsan elkészíthető recptek! Nr. 6 Friss tészták Tante Fannytól A valaha legjobb, ahogy ma is szeretjük. Frissen sütjük, és sajnos, mindig rögtön

Részletesebben

Hagyományos zöldségleves Hozzávalók 112,5 g felaprított zöldségmix (burgonya, vöröshagyma, sárgarépa, zeller stb.) 12,5 g vaj 15 g liszt

Hagyományos zöldségleves Hozzávalók 112,5 g felaprított zöldségmix (burgonya, vöröshagyma, sárgarépa, zeller stb.) 12,5 g vaj 15 g liszt RECEPTEK FŐZŐEDÉNYHEZ RECEPTEK FŐZŐEDÉNYHEZ Próbálja ki receptötleteinket! Amennyiben az elkészítési időt több mint egy órával meghosszabbítja, az befolyásolhatja az étel ízét. Természetesen bizonyos határokon

Részletesebben

ÜNNEPI HANGULAT

ÜNNEPI HANGULAT ÜNNEPI HANGULAT 2016. 11. 28. 2017. 01. 01. Vendéglátóknak Új szín ELŐJEGYZÉSI AJÁNDÉK Kelesztő Tál 600 ml 40 000 Ft-os Parti Kelesztő Tál 4,5 L VENDÉGLÁTÓI AJÁNLAT 40 000 Ft-os Parti felett a 14 L-es

Részletesebben

2015 RECEPTFÜZET 1. Írta Orosz Mihály

2015 RECEPTFÜZET 1. Írta Orosz Mihály 2015 RECEPTFÜZET 1 Írta Orosz Mihály Medvehagymás fűszervaj» 15 dkg vaj» 15-17 szál medvehagyma és bors» chili pehely» 1 gerezd fokhagyma» 2 ek. Aprított petrezselyemzöld A medvehagymát felaprítom, s hozzákeverem

Részletesebben

Fűszerkeverékek gasztro árlista Kiszerelés: 1, 0 kg Érvényes: 2014 április 01-től visszavonásig

Fűszerkeverékek gasztro árlista Kiszerelés: 1, 0 kg Érvényes: 2014 április 01-től visszavonásig Argentin Steak Gascogne Steak Pecsenye-grillsteak Pecsenye-grillsteak sómentes Steak Steakbors egész Steakbors roppantott Schweizersteak dekor Szuper GrillCsirke Szuper GrillSertés Fűszerkeverékek gasztro

Részletesebben

Gyümölcsös ötletek Receptek lekvárkészítéshez

Gyümölcsös ötletek Receptek lekvárkészítéshez Az élet édesen teljes Gyümölcsös ötletek Receptek lekvárkészítéshez Az élet édesen teljes Gyümölcsös és ízletes? Mi sem egyszerűbb! A Koronás Befőzőcukorral készült lekvárok elkészítése gyors és egyszerű.

Részletesebben

Helena projekt. A projekt célja 12/04/2011. Campden BRI 1

Helena projekt. A projekt célja 12/04/2011. Campden BRI 1 Helena projekt Healthy Lifestyle in Europe by Nutrition in Adolescence A projekt célja A HELENA program EU FP 6-s kutatási program része volt, amely az európai fiatalok étkezési- és fogyasztási szokásainak

Részletesebben

Közkedvelt ételek a közétkeztetés számára. Sócsökkentett megoldások

Közkedvelt ételek a közétkeztetés számára. Sócsökkentett megoldások Közkedvelt ételek a közétkeztetés számára Sócsökkentett megoldások 1 Paradicsomleves 2 Temesvári sertéstokány 3 Zöldborsó főzelék 4 Brokkolikrémleves levesgyönggyel 5 Spárgás raguleves 6 Zöldséges zellerkrémleves

Részletesebben

SÉFKÉnt. abban, hogy a. burgonyapüré. íze. a legfontosabb... viszont a sokoldalú felhasználásra is szükség van

SÉFKÉnt. abban, hogy a. burgonyapüré. íze. a legfontosabb... viszont a sokoldalú felhasználásra is szükség van SÉFKÉnt egyetértünk abban, hogy a burgonyapüré íze a legfontosabb... viszont a sokoldalú felhasználásra is szükség van nagyszerű íz és nagyfokú hatékonyság 65 adag* *1 adag: 30 g pehely = 215 g kész burgonyapüré

Részletesebben

PIZZÁK. Mini Kicsi Nagy Óriás 26cm 30cm 40cm 50cm

PIZZÁK. Mini Kicsi Nagy Óriás 26cm 30cm 40cm 50cm PIZZÁK Mini Kicsi Nagy Óriás 26cm 30cm 40cm 50cm 1. Margherita (paradicsom alap, sajt) 690.- 790.- 1.390.- 1.990. 2. Tibi bácsi pizzája (paradicsom alap, 3 kívánság, sajt) 1.190.- 1.390.- 2.390.- 3.590.-

Részletesebben

Menü - 1800 kcal. 1. Hét

Menü - 1800 kcal. 1. Hét Menü - 1800 kcal Tudnivalók a diétáról: Energiaérték: 1800 kcal Protein tartalom: a napi energia-bevitel 20-%-a, ami 81-90 grammnak felel meg Zsírtartalom: a napi energia-bevitel 30%-a, ami 60 grammnak

Részletesebben

KONYHA

KONYHA KREATÍV KONYHA 2016. 09. 05. 10. 02. Vendéglátóknak * ELŐJEGYZÉSI AJÁNDÉK 1 Allegra Desszertes Kehely 275 ml 1. 40 000 Ft-os Parti 1. Allegra Tál 1,5 L * 40 000 Ft-os Parti felett a Allegra Desszertes

Részletesebben

Szilikon zacskók. Termékismertető

Szilikon zacskók. Termékismertető Szilikon zacskók hu Termékismertető Kedves Vásárlónk! Új szilikon zacskói nemcsak élelmiszerek frissen tartására, lefagyasztására vagy pácolására alkalmasak, hanem akár melegítéshez és ételkészítéshez

Részletesebben

Sörvacsora receptek a Soproni Démontól

Sörvacsora receptek a Soproni Démontól Sörvacsora receptek a Soproni Démontól Szilvakrémleves sörös ropogóssal Hozzávalók 4 főre: Leves - 300 g aszalt szilva - 200 ml Soproni Szilva Démon - 40 g liszt - 50 g cukor - 1 ek vaj - 2 db egész fahéjrúd

Részletesebben

Chef O Matic Pro Receptfüzet SALÁTÁK 1. Spenót, bacon és fenyőmag saláta 2. Csicseriborsó saláta 3. Tészta saláta 4. Rizs saláta 5.

Chef O Matic Pro Receptfüzet SALÁTÁK 1. Spenót, bacon és fenyőmag saláta 2. Csicseriborsó saláta 3. Tészta saláta 4. Rizs saláta 5. 1 Chef O Matic Pro Receptfüzet SALÁTÁK 1. Spenót, bacon és fenyőmag saláta 2. Csicseriborsó saláta 3. Tészta saláta 4. Rizs saláta 5. Orosz saláta ALAPLEVEK 1. Halleves 2. Zöldségleves 3. Húsleves OMLETTEK

Részletesebben

Táplálkozási tanácsok gyomorgyűrű beültetést követően

Táplálkozási tanácsok gyomorgyűrű beültetést követően Táplálkozási tanácsok gyomorgyűrű beültetést követően Műtétet követő 1. nap: TEA ÉS VÍZ Igyon lassan, kis kortyokban Várjon 1-2 percet a kortyok között; Egyszerre soha ne igyon többet 1 dlnél Csakis szénsavmentes

Részletesebben

T a r t a l o m j e g y z é k

T a r t a l o m j e g y z é k T a r t a l o m j e g y z é k Elôszó 2 I. Levesek Minestrone leves 4 Meggyleves 5 Gulyásleves 6 II. Egytálételek Lecsó 8 Chilis bab 9 Sólet 10 III. Szárnyas ételek Csirkés rizottó 12 Tavaszi csirkeragu

Részletesebben

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 9 A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben